fredag 31 mars 2017

محرومیت یک ساله تیم بیلیارد زنان به دلیل رعایت نکردن شئونات اسلامی

محرومیت یک ساله تیم بیلیارد زنان به دلیل رعایت نکردن شئونات اسلامی

تیم اعزامی بیلیارد زنان ایران به مسابقات آزاد چین به دلیل عدم رعایت شئونات اسلامی یک سال محروم شدند.
zanan_sport
به گزارش «محبت نیوز» پس از انقلاب اسلامی سال ۱۳۵۷ در ایران، زنان ایرانی تا ۱۵سال اجازه حضور در عرصه‌های بین‌المللی ورزش را نداشتند. با وجود ادامه پیدا کردنِ محدودیت‌ها اما در دو دهه اخیر، سرانجام در برخی رشته‌های ورزشی به زنان هم اجازه حضور در رقابت‌های بین‌المللی داده شد. اما ظاهرن این اجازه حضور دادن ها به وزرشکاران زن ایرانی بدون حاشیه نبوده و هر روز خبرهایی در این زمینه به گوش می رسد.
در تازه ترین مورد و به گزارش “ایسنا”، کمیته انضباطی فدراسیون بولینگ، بیلیارد و بولس ایران اعلام کرد که بانوان اعزامی به مسابقات آزاد چین به دلیل عدم رعایت شئونات اسلامی به مدت یک سال از حضور در تمامی مسابقات داخلی و خارجی محروم می‌شوند.
این کمیته همچنین تصریح کرد اسامی متخلفان متعاقبن به صورت کتبی به هیات‌های استانی مورد نظر اعلام خواهد شد.
شوربختانه معضل ورزش زنان تنها به حضور بانوان ورزشکار در عرصه های بین المللی محدود نشده و حضور زنان در استادیوم‌های ورزشی که از پس از پیروزی انقلاب سال ۱۳۵۷ ممنوع شده است، صدای اعتراض‌های بسیاری را در ایران و جهان به همراه داشته است.

آمار بالای مرگ و میر در مراکز نگه‌داری پناهجویان مالزی

آمار بالای مرگ و میر در مراکز نگه‌داری پناهجویان مالزی

پناهجویانی که در مالزی به سر می‌برند برای مهاجرت به استرالیا و دیگر کشورها به صورت موقت وارد مالزی می‌شوند.
0b52ab23-886e-405c-a5d5-814c7a5e0b82
به گزارش«محبت نیوز» گزارش‌هایی منتشر شده مبنی بر این‌که طی ۲ سال گذشته، دستکم ۱۱۸ تن در مراکز نگه‌داری پناهجویان در مالزی به دلیل انتشار انواع بیماری‌ها، جان خود را از دست داده‌اند.
خبرگزاری رویترز در گزارشی اختصاصی که بر اساس اسناد مربوط به کمیساریای حقوق بشر مالزی تهیه شده، مراکز نگه‌داری پناهجویان در این کشور را وحشتناک توصیف کرده است .
بر اساس آمارها حداقل ۸۳ پناهجو در سال ۲۰۱۵ و ۳۵ پناهجو در سال ۲۰۱۶ به دلیل انتشار انواع بیماری‌ها در مراکز نگه‌داری پناهجویان جان خود را از دست داده‌اند.
تا کنون مشخص نشده که این آمار در مقایسه با آمارهای کشورهای همسایه مالزی بیشتر است یا کمتر اما مقامات کشورهای اندونزی و تایلند می‌گویند آمار پناهجویانی که به دلایل مختلف در مراکز نگه‌داری در این دو کشور می‌میرند از این آمار کمتر است. البته در این کشورها شمار پناهجویانی که به دلایل مختلف جان خود را از دست در مقایسه با آمارهای مربوط به کشورهای توسعه یافته مانند آمریکا بیشتر است.
خبرگزاری رویترز خاطرنشان کرده است که در این باره دفتر «نجیب عبدالرزاق» نخست وزیر مالزی تماس گرفته اما وی از ارائه هرگونه توضیح در این باره خودداری کرده است.
«جیرالد ژوزف» یکی از ۸ عضو کمیسیاری حقوق بشر مالزی گفت: این آمار بسیار بالا است و نیازمند اصلاح سیستم می‌باشد.
کمیسیاری حقوق بشر مالزی قرار است هفته آینده در گزارش سالانه خود درباره حقوق بشر در مالزی به این آمارها نیز اشاره کند.

نوروزهای زندان؛ عدم موافقت مسئولان قضایی با مرخصی نوکیشان مسیحی

نوروزهای زندان؛ عدم موافقت مسئولان قضایی با مرخصی نوکیشان مسیحی

اکثر زندانیان مسیحی تعطیلات نوروز را در زندان گذراندند و مسئولان قضایی تا آنجا که شواهد نشان می‌دهد به جز یک مورد به هیچ یک از آنها اجازه مرخصی ندادند.
«محبت نیوز» – – تعطیلات نوروز ۱۳۹۶ درحالی به آخرین روزهای خود نزدیک می‌شود که طبق آخرین گزارش‌های رسیده مسئولات قضایی به جز یک مورد به هیچ یک از زندانیان مسیحی به مرخصی ندادند، این در حالیست که استفاده‎ی زندانی از مرخصی به خصوص چنین ایامی مرسوم است.
ابراهیم فیروزی، نوکیش مسیحی زندانی در زندان رجایی شهر کرج که او حدود چهار سال است که در زندان به سر می‌برد، در تمام دوران زندان حتی یک روز هم به مرخصی نرفته است. دوران زندان وضعیت جسمی این زندانی عقیدتی را به شدت ضعیف کرده است. در عین حال اوضاع روحی ابراهیم فیروزی خوب نیست.
ابراهیم فیروزی،  ۳۲ ساله، ساکن شهرستان رباط کریم تا کنون سه بار به اتهام گرویدن به مسیحیت و فعالیت بشارتی بازداشت و محاکمه شده و هم اینک در سالن دوازده زندان رجایی شهر کرج (موسوم به بند زندانیان عقیدتی و سیاسی) نگهداری می‌شود..حکم اولیه‌ی فیروزی ۲۵ دی ماه سال گذشته (۱۳۹۵) در دادگاه تجدید نظر تایید شد و او باید پنج سال زندان را تحمل کند وی از سال ۱۳۹۸ در زندان است. از آن گذشته او با تمام شدن مدت زندانی به استان سیستان و بلوچستان تبعید خواهد شد.
 دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی مقیسه، ابراهیم فیروزی را به اتهام «تشکیل گروه به قصد بر هم زدن امنیت کشور» موضوع ماده ۴۹۸ قانون مجازات، به پنج سال حبس تعزیری محکوم کرد.
«امیرسامان دشتی» و «هادی عسگری» از دیگر نوکیشان مسیحی هستند که  از زمان بازداشت همچنان در زندان بلاتکلیف بسر می برند تاکنون چندین بار مورد بازجوی قرار گرفتند  و حتی به آنها تفهیم اتهام هم نشده است. این دو به همراه «امین افشار نادری»، «‌محمد دهنوی» و «رامئیل بت تمرز» دوشنبه پنجم شهریور ماه ۱۳۹۵ (۲۶ آگوست ۲۰۱۶) در باغی در فیروزکوه دستگیر شدند.
«امیرسامان دشتی» و «هادی عسگری» به علت عدم رسیدگی به پرونده‌ شان دست به اعتصاب غذا می‌زنند. اما با وخیم شدن حال جسمی آنها مسئولان زندان به این دونوکیش مسیحی قول مساعد می دهند که در صورت شکستن اعتصاب غذای خود مشکلات پرونده‌ی آنها کمتر و به وضعیت بلاتکلیفی آنها رسیدگی شود، اما وعده ایی که هنوز محقق نشد.
این دو نوکیش مسیحی همچنان بلاتکلیف در بند ۴ زندان اوین بسر می برند.
روز دوم اسفند ماه ۱۳۹۵ برابر با (۲۰ فوریه ۲۰۱۷) «انوشه (ورونیکا) رضابخش» و «سهیل (آگوستین) زرگرزاده‌ثانی» دو نوکیش مسیحی فارسی زبان ساکن ارومیه هستند که آنها نیز توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.
این مادر و پسر مسیحی در منزل خود و توسط نیروهای لباس شخصی اطلاعات سپاه ارومیه دستگیر شده‌اند و دلیل بازداشت آنها تاکنون اعلام نشده است. به گفته شاهدان عینی در هنگام دستگیری، نیروهای امنیتی بسیاری از کتاب‌ها و دیگر وسایل شخصی ایشان را از منزل خارج کردند که در بین آنها چند جلد کتاب مقدس و جزوات الهیاتی هم وجود داشته است.
واکنون با گذشت نزدیک به  یک ماه و نیم از بازداشت این مادر و فرزند  هنوز تاکنون علت و دلیل بازداشت این افراد مشخص نشده است.
طبق آخرین گزارش‌های رسیده به محبت نیوز از منابع نزدیک به خانواده‎ی مریم (نسیم) نقاش زرگران تنها نوکیش مسیحی بود که به مرخصی عید اعزام شد. آنهم در شرایطی که وضعیت جسمی او در هفته‎های گذشته وخیم و بار دیگر با کاهش وزن روبرو شده است.
نوکیش مسیحی زندانی مریم نقاش زرگران در بند نسوان زندان اوین است و از بیماری «ASD» رنج می‌برد. پیش‌تر تحت عمل جراحی قلب نیز قرار گرفته و طولانی شدن زندان همراه با ضعف جسمی بر شدت بیماری او افزوده است . به گفته‎ی هم‌بندی‌هایش وزن او به سرعت کاهش داشته است.
این نوکیش مسیحی بار دیگر از ۱۵ تیر ماه در اعتراض به بلاتکلیفی و عدم رسیدگی به پرونده‌ی خود دست به اعتصاب غذا زد. او خواستار آزادی بی‌قید و شرط بود. مسئولان امنیتی و قضایی اجازه استفاده‌ی او از حق آزادی مشروط را ندادند. این قانون شامل زندانیانی می‌شود که نصف بیشتر دوران حبس خود را گذرانده‌اند.
این نوکیش مسیحی اولین بار در اسفندماه ١٣٨٩ پس از احضار به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات مورد بازجویی و تهدید قرار گرفت.خانم نقاش زرگران پس از تشکیل دادگاه در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی محمد مقیسه به جرم « فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی و اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور به چهار سال زندان محکوم می شود». بر این اساس حکم صادره در دادگاه تجدید نظر نیز تغییری نکرد . ” نسیم” در تاریخ ۲۴ تیرماه سال ۱۳۹۲ برای اجرای حکم فراخوانده شد و از آن زمان تاکنون در بند نسوان زندان اوین به سر می برد.
طبق گزارش سالیانه «وضعیت آزادی‌های مذهبی در جهان» که در (۱۰ آگوست ۲۰۱۶) از سوی وزارت خارجه آمریکا منتشرشد در ایران آزادی‌های مذهبی، احکام زندان و اعدام اقلیت‌های مذهبی و قومی شدت بیشتری گرفته است. با اینحال جمهوری اسلامی این گزارش را غیرسازنده و غیر واقعی توصیف کرده بود.
اوایل آذرماه سال گذشته، ۱۹ سازمان حقوق بشری با انتشار بیانیه‌ای مشترک از جامعه بین‌المللی خواستند تا به آزار و اذیت نوکیشان مسیحی در ایران خاتمه‌ بدهند.
دولت ایران سیاست منع تغییر دین مسلمان زادگان از طریق شرکت در “کلیسای رسمی” را در سال ۲۰۱۲ اتخاذ کرد. از این‌رو نوکیشان مسیحی مجبور به تجمع در گروه‌های غیر رسمی مانند “کلیسای خانگی” شده‌اند. این تجمعات از سوی حکومت غیرقانونی قلمداد شده و غالبن مورد هجوم نیروهای امنیتی قرار می‌گیرند. تنها در آگوست ۲۰۱۶ حداقل ۴ کلیسای خانگی و اعضای آن بازداشت و بازجویی شده‌اند.
مقامات جمهوری اسلامی ایران در تابستان ۱۳۹۵ فشار بر جامعه نوکیشان مسیحی که پیشینه اسلامی داشتند را به بالاترین حد خود رساندند.

کشف شهر یهودی نشین ۲ هزار ساله در اسرائیل

کشف شهر یهودی نشین ۲ هزار ساله در اسرائیل

این کشف مهم تاریخی توسط داشن آموزان یکی از دبیرستان های اسرائیلی صورت گرفته است.
israel_city
به گزارش «محبت نیوز» در منطقه ای در مجاورت شهر اورشلیم که سازمان میراث فرهنگی و آثار باستانی حفاری های باستانی در آن انجام می دهد، آثار شهری یهودی نشین که مربوط به ۲ هزار سال پیش است یافت شد.
به نقل از “اسرائیل به فارسی” در خانه هایی که آثار آن کشف شده، در هر کدام از آن ها حوض های ویژه طهارت (برای اجرای مرسومات آیین یهودی) یافت شده است.
نام این شهرک مشخص نیست ولی تا کنون هشت حوض طهارت و همچنین چاه های آب و تونل های زیرزمینی کشف شده است. برطبق برآورد باستان شناسان، این تونل ها در دوره شورش یهودیان (که شورش برکوخبا نام دارد) برعلیه امپراتوری روم در سده ۲ میلادی برای پنهان شدن شورشیان مورد استفاده قرار گرفته است.
نکته جالب درباره این حفاری ها این است که عملیات حفاری به کمک دانش آموزان چهارم دبیرستان اجرا می شود. دانش آموزان سال آخر دبیرستان های اسرائیل هرساله برای آموزش در زمینه هولوکاست، به اردوگاه های مرگ نازی ها در لهستان سفر می کنند.
هزینه این هیئت های مهم توسط خود دانش آموزان و خانواده های آن ها پرداخت می شود. برخی از دانش آموزان در چارچوب طرحی جالب، برای کمک به سازمان آثار باستانی، در عملیات اکتشاف و حفاری شرکت می کنند و بدین صورت سازمان آثار باستانی در پرداخت هزینه مربوطه برای سفر به لهستان به آن ها کمک می کند.

torsdag 30 mars 2017

انقلاب اسلامی با جامعه ارامنه‎ ایران چه کرد؟ (بخش چهارم)

انقلاب اسلامی با جامعه ارامنه‎ ایران چه کرد؟ (بخش چهارم)

شوربختانه سخنرانی‌های پی در پی نمایندگان ارمنی مجلس به نفع جمهوری اسلامی درباره‎ی آزادی اقلیت‌های دینی و مسیحیان مصداق «بله قربان‎گویی مطلق» شده است.
abramian_khanlari
به گزارش«محبت‌نیوز» از مجموعه‎ گزارش‌های «انقلاب اسلامی با جامعه ارامنه‎ ایران چه کرد؟» تاکنون سه بخش منتشر شده است.
موج گسترده‌ی مهاجرت، سرکوب‌ اعتقادات و استیلای حاکمیت بر نظام آموزشی، آثار منفی انقلاب اسلامی بر ورزش ارامنه، انسداد فعالیت نویسندگان و روزنامه‎‎نگاران ارمنی، سانسور نشریات و افول موسیقی ارامنه در سی و هشت سال گذشته موضوعاتی بود که به طور اجمالی جداگانه مورد بررسی قرار گرفت.
چهارمین و آخرین محور مورد بررسی که به نظر می‌رسد در رسانه‌ها کمتر مورد توجه قرار گرفته، بیش از آن که رنگ و بوی اجتماعی داشته باشد به مسائل سیاسی مربوط است.
مخدوش کردن مراکز دینی و فشار و نفوذ بر چهره‌های سیاسی اقلیت‌های ارامنه از جمله هیات نمایندگان ادوار و فعلی آنها در مجلس شورای اسلامی از آن جمله است.
جمهوری اسلامی همواره به دنبال نفوذ سیاسی در بین نمایندگان ارامنی مجلس شورای اسلامی بوده و در مقابل آنها نیز همچون سایر نمایندگان مجلس از گذشته تاکنون هیچ راهی به جز وادادگی در برابر خواسته‌های حکومت ندارند. با این تفاوت که اگر در میان نمایندگان عده‌ای معدودی هستند که به سبب پشتوانه‎ی خانوادگی خود در بعضی مسائل دست به انتقاد از حکومت می‌زنند، اما نمایندگان اقلیت حتی این میدان را هم در اختیار ندارند که درچارچوب باید و نبایدها انتقاد کنند.
در مقابل جمهوری اسلامی عنوان می‌کند شرایط اقلیت‌های دینی در صحنه‎ی سیاسی ایران ویژه و فوق‌العاده است.
بارها مسئولان نظام اختصاص ۵ کرسی به نمایندگان اقلیت در مجلس شورای اسلامی را تجلی آزادی و جایگاه مطلوب اقلیت‌های دینی در ایران معرفی کردند.
همچنان که محمدجواد ظریف، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ۲۴ اسفند سال ۱۳۹۴ برابر با ۱۴ مارس ۲۰۱۶ در سخنانی در موسسه‎ی امور بین‌الملل نیوزلند عنوان کرد که در مجلس شورای اسلامی یهودیان و زرتشتی‌ها هر کدام یک کرسی و سه کرسی برای مسیحیان در نظر گرفته شده است.
این در حالیست که از مجلس سوم شورای ملی در سال ۱۲۹۳ خورشیدی از زمان احمد شاه قاجار تا دور بیست و چهارم مجلس هر سال یک یا دو نماینده مسیحی از ارامنه تهران و شمال و اصفهان و جنوب در بین نمایندگان حضور داشتند و به نسبت جمعیت همچنان هم دو نماینده از ارامنه در مجلس شورای اسلامی هستند.
جمهوری اسلامی در شرایطی مدعی است که بین اقلیت‌های دینی و اکثریت مسلمان تبعیض وجود ندارد که تاکنون هیچ یک از شهروندان غیرمسلمان نتوانستند وزیر یا معاون وزیر باشند و رده‌های بالای حکومتی فعالیت کنند، از طرفی پیوستن ارامنه به ارتش ممکن نیست، اما پسران ارمنی می‌بایست دوران اجباری خدمت نظام وظیفه‎ی خود را بگذرانند.
خلیفه‌گری ارمنی‌های تهران در سال ۱۹۴۵ میلادی پس از پایان جنگ دوم جهانی در ایران تاسیس شد و دارای اساسنامه قانونی و مستقل بود. تقریبن تمامی نهادهای دینی ارامنه پس از انقلاب تحت‌الشعاع زیاده‌خواهی‌های حکومت قرار گرفت و استقلال آن‌ها کاهش یافت.
جمهوری اسلامی بیش از آنکه از نمایندگان اقلیت‌های دینی برای بهبود شرایط هموطنان و شهروندان اقلیت استفاده کند، آنها را به عنوان ابزاری برای سخنرانی‌ها در مجامع بین‌المللی می‌پندارد.
در واقع به این دسته از نمایندگان تنها زمانی توجه می‌شود که باید در سفرهای خارجی در هیات ایرانی باشند تا نشان داده شود که ارزش اقلیت‌های دینی در سیاست جمهوری اسلامی تا چه اندازه بالاست.
از آن گذشته نظارت‌های امنیتی و اطلاعاتی روی نمایندگان اقلیت به دلیل ارتباطاتی که به طور طبیعی با خارج از کشور دارند بیشتر از سایرین است.
افزایش تعداد دیدارها و جلسات نمایندگان ارمنی و رهبران کلیسایی با وزیر اطلاعات و نمایندگان علی خامنه‎ای مصداق این مدعاست.
متاسفانه رفتار جمهوری اسلامی با نمایندگان ارمنی در مجلس، جامعه‎ی ارامنه‎ را به جایی رسانده که بین خود و حکومت خط قرمز کشیده‌اند و آنها را نسبت به بسیاری تحولات سیاسی و اجتماعی در دل حکومت و دولت بی‎رغبت کرده است و حتی مشارکت آنها در فرآیندهای سیاسی از جمله انتخابات را دستخوش تغییر قرار داده است، موضوعی که آمار موید آن است.
میزان مشارکت شهروندان ارمنی در حوزه انتخابیه‎ی مسیحیان ارمنی شمال در ۱۰ دوره‎ی مجلس شورای اسلامی:
-مجلس اول: هرایر خالاتیان ۲۰٬۳۵۲ رای
-مجلس دوم: وارطان وارطانیان (آمار دقیق موجود نیست)
-مجلس سوم: وارطان وارطانیان ۲۲٬۸۸۹ رای
-مجلس چهارم: وارطان وارطانیان ۲۲٬۸۸۹ رای
-مجلس پنجم: وارطان وارطانیان ۲۲٬۸۸۹ رای
-مجلس ششم: لون داویدیان ۲۳٬۱۰۸ رای
-مجلس هفتم: گئورک وارطان ۱۳٬۴۹۸ رای
-مجلس هشتم: کارن خانلری ۱۰٬۸۵۷ رای
-مجلس نهم: کارن خانلری ۱۰٬۸۵۷ رای
-مجلس دهم: کارن خانلری ۸٬۶۳۱ رای
میزان مشارکت شهروندان ارمنی در حوزه انتخابیه‎ی مسیحیان ارمنی جنوب در ۱۰ دوره‎ی مجلس شورای اسلامی
-مجلس اول: هراچ خاچاطوریان ۴٬۷۰۶ رای
-مجلس دوم: آرداواز باقومیان ۶٬۱۰۵ رای
-مجلس سوم: آرداواز باقومیان ۶٬۱۰۵ رای
-مجلس چهارم: آرداواز باقومیان ۶٬۱۰۵ رای
-مجلس پنجم: آرداواز باقومیان ۶٬۱۰۵ رای
-مجلس ششم: ژرژیک ابرامیان ۴٬۳۱۷ رای
-مجلس هفتم: روبرت بگلریان (آمار دقیق موجود نیست)
-مجلس هشتم: روبرت بگلریان ۲٬۵۰۳ رای
-مجلس نهم: روبرت بگلریان ۲٬۶۱۲ رای
-مجلس دهم: ژرژیک ابرامیان ۲٬۲۹۰ رای
همانطور که از دو فهرست پیداست از دوره اول مجلس شورای اسلامی تاکنون مشارکت شهروندان ارمنی در انتخابات در حوزه‎ی تهران و شمال به یک سوم و در حوزه‎ی انتخابیه اصفهان و جنوب به کمتر از نصف کاهش پیدا کرده طوری که نماینده مجلس تنها با حدود ۲۳۰۰ رای وارد مجلس شده است.

جلاد داعشی: روزانه ۵۰ زن را شلاق می زدم

جلاد داعشی: روزانه ۵۰ زن را شلاق می زدم

این جلاد داعشی، روزانه ۵۰ زن را شلاق می زد تا از شکنجه شدن به دست عناصر داعش در امان بماند
isis_jallad
به گزارش «محبت نیوز» «میاسه حودور» که دو سال را در موصل، در بازداشت بود، فاش کرد که عناصر داعش او را مجبور کردند زنان بازداشت شده را به بهانه های مختلف اعم از بی حجابی یا پوشیدن لباس های کوتاه، شلاق بزند.
به نوشتۀ وبگاه اسکای نیوز، این جلاد داعشی، روزانه ۵۰ زن را شلاق می زد تا از شکنجه شدن به دست عناصر داعش در امان بماند.
به گفتۀ میاسه، گروه اسلامی داعش زنان را سنگسار می کرد و دستِ سارقان را می بریدند و زنان بی حجاب از نظر خودش را شلاق می زد.
وی افزود: همۀ زنانی که حجاب تعیین شده از سوی داعش را رعایت نمی کردند، شلاق می خوردند. بر اساس قانون داعشی، زنان موظف هستند تمام بدن خود را از سر تا پا بپوشانند و دستکش بپوشند.
میاسه خاطر نشان کرد: وقتی اولین بار به من گفتند که باید زنان را شلاق بزنم، گفتم که نمی توانم این کار را انجام دهم، اما آن ها به من گفتند: «تو می توانی و باید این کار را انجام دهی !»
میاسه، هنگام شلاق زدنِ یکی از زنان، نتوانست به شلاق زدن ادامه دهد و شلاق را زمین گذاشت. عناصر داعش او را به اتاقی دیگر بردند و تهدید کردند که اگر شلاق زدن آن زن را کامل نکند، او را شلاق خواهند زد.

نهادهای حامی حقوق بشر از برخورد مجارستان با پناهجویان انتقاد کردند

نهادهای حامی حقوق بشر از برخورد مجارستان با پناهجویان انتقاد کردند

استفاده از کانتینر برای نگهداری مهاجرین در مجارستان آن هم به صورت زندانی انتقادات زیادی را از سوی نهاد های حقوق بشری به دنبال داشته است.
panahandegan + یورو
به گزارش «محبت نیوز» مجارستان قانونی را به اجرا درآورده است که بر اساس آن پناهجویان در اردوگاه های محصور مرزی مانند زندانیان نگهداری می شوند.
.
قانون تازه ای را که دولت مجارستان در هفتم مارچ سال جاری به تصویب رساند، حکم می کند که تمام پناهجویان باید در دو کمپ محصور در نزدیکی مرز صربستان نگهداری شوند. این کمپ متشکل از ۳۲۴ کانتینر است و قرار است پناهجویان در زمان بررسی پرونده های شان در آنجا اقامت گزینند اما این برخورد دولت مجارستان با پناهجویان از سوی نهادهای حامی حقوق بشر با انتقادات زیادی روبرو گردیده است.
وزارت دفاع این کشور از آن دفاع کرده است. در بیانیه این وزارت آمده است: «هدف این است که از گشت و گذار آزادانه مهاجرینی که مدرک شان مشخص نیست در خاک مجارستان و کشورهای عضو اتحادیه اروپا، جلوگیری صورت گیرد. به همین ترتیب خطرات امنیتی مهاجرت را نیز کاهش بدهیم».
مجارستان از جمله کشورهایی است که دریافت پناهندگی در آن دشوار بوده و مهاجرین مکلف اند هفته ها و ماه ها را برای دریافت پاسخ در کانتینرها انتظار بکشند؛ و پاسخی که دریافت می‌کنند نیز به احتمال زیاد منفی خواهد بود.

پاپ فرانسیس خواستار از بین بردن کل تسلیحات هسته‌ای جهان شد

پاپ فرانسیس خواستار از بین بردن کل تسلیحات هسته‌ای جهان شد

به گفته پاپ فرانسیس  هدف از امحای کامل تسلیحات اتمی هم یک نوع چالش است و هم امری اخلاقی و انسانی و یک رویکرد معین باید بیانگر امنیت جمعی، چند جانبه و صلح باشد.
FranciscoPaloma_LOsservatoreRomano_030216_1
به گزارش «محبت نیوز» رهبر کاتولیک‌های جهان خواستار تلاش جمعی و چند جانبه برای امحای تسلیحات هسته ای شد و خطاب به کنفرانس سازمان ملل در خصوص معاهده منع گسترش تسلیحات هسته ای گفت: «صلح و ثبات بین المللی نمی‌تواند بر مبنای حس نادرست امنیتی، تهدید، تخریب یا نابودی کامل و یا صرفا حفظ تعادل قدرت قرار گیرد.»
به نقل از رویترز، پس از آنکه مجمع عمومی سازمان ملل در دسامبر سال گذشته به مذاکره در خصوص معاهده منع گسترش تسلیحات هسته ای که به لحاظ قانونی الزام آور باشد رای داد این کنفرانس در ۲۷ مارس سال جاری میلادی در نیویورک برگزار شد.
پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان در نامه‌ای به این کنفرانس گفت: «بازدارندگی هسته ای در برابر تهدیدات اساسی قرن ۲۱ به ویژه تروریسم جنگ‌های نامتقارن، امنیت سایبری، مشکلات محیط زیستی و فقر کارآمد نیست.»
وی افزود: «هنگامی که ما به پیامدهای فاجعه بار انسانی و محیط زیستی که استفاده از تسلیحات اتمی به بار می‌آورد می‌اندیشیم نگرانی‌هایمان دو چندان می‌شود چرا که استفاده از این نوع تسلیحات تاثیرات بی حد و حصر و مخربی دارد. ما باید از خودمان بپرسیم که ثبات بر مبنای ترس چقدر دوام می‌آورد، آن هم هنگامی که ترس‌ها رو به افزایش است و اعتماد میان انسان‌ها را متزلزل می‌سازد.»
پاپ فرانسیس افزود: «جهان باید فراتر از بازدارندگی اتمی حرکت کند. از جامعه بین المللی خواسته شده تا استراتژی‌هایی را برای حمایت از هدف صلح و ثبات و جلوگیری از رویکردهای کوته بینانه در خصوص مشکلات پیرامون امنیت ملی و بین المللی اتخاذ کند.»
رهبر کاتولیک‌های جهان در ادامه گفت: «هدف از امحای کامل تسلیحات اتمی هم یک نوع چالش است و هم امری اخلاقی و انسانی و یک رویکرد معین باید بیانگر امنیت جمعی، چند جانبه و صلح باشد و فراتر از ترس و انزوایی که بر بحث‌های امروزه قالب شده حرکت کند.»
وی افزود:«این انعکاس باید شامل صدای تمامی انسان‌ها از جمله جوامع مذهبی، جامعه مدنی و سازمان‌های بین المللی باشد، سرنوشت مشترک انسان‌ها، تقویت مذاکره و تقویت مکانیسم اعتماد و همکاری و ایجاد شرایطی برای جهان بدون تسلیحات اتمی را ملزم می‌سازد.»

onsdag 29 mars 2017

آلمان؛ کشورهای که مبدأ پناهجویان هستند را تحریم می کنیم

آلمان؛ کشورهای که مبدأ پناهجویان هستند را تحریم می کنیم

دولت آلمان قصد دارد کشور هایی را که از پذیرش اتباع خود سر باز می زنند تحت فشار قرار داده و کمک های خود را به این کشور ها کاهش دهد.
تامین مالی panahjoo_al
به گزارش «محبت نیوز» دولت آلمان قصد دارد شمار اخراج افرادی را افزایش دهد که درخواست پناهندگی‌شان در این کشور رد شده است. اما این مساله با مشکلی روبرو شده است: بسیاری از این کشورها با سرسختی از پذیرش شهروندان خود سر باز می‌زنند.
به گفته دویچه وله، توماس دمزیر، وزیر کشور آلمان گفته است که باید همه‌ی عرصه‌های سیاسی جهت تشویق این کشورها برای بازپس‌گیری پناهندگان” را به کار گرفت. او در این زمینه به اهرم‌های “کاهش کمک‌عمرانی” و “دشوارسازی صدور روادید برای سفر به اتحادیه‌ی اروپا” اشاره کرد.
دمزیر همچنین در سخنان خود خاطر نشان ساخت که این موضوع از نظر حقوق بین‌المللی یک وظیفه محسوب می‌شود که کشورها شهروندان خود را بازپس گیرند. اما به گفته‌ی او شمار زیادی از کشورها از این امر سر باز می‌زنند. این موضوع را تجربه‌ی آلمان در مذاکره با شماری از کشورهای شمال آفریقا نشان می‌دهد.
وزیر کشور آلمان تاکید کرد که برای تشویق این کشورها به بازپس‌گیری شهروندانشان، باید “همه‌ی تخم‌مرغ‌ها را در سبد مذاکرات گذاشت”. به گفته‌ی او، یکی از این تخم‌مرغ‌ها سیاست ویزایی است. اگر کشوری حاضر به بازپس‌گیری شهروندانش نباشد، باید روی این مساله حساب کند که ممکن است روادید سفر به کشورهای اتحادیه‌ی اروپا حتی برای مقامات حکومتی آن کشور نیز دیگر به سخاوتمندی کنونی نباشد.

استخدام مربی همجنسگرا در کودکستانی در آلمان خشم مسلمانان مهاجر را در پی داشت

استخدام مربی همجنسگرا در کودکستانی در آلمان خشم مسلمانان مهاجر را در پی داشت

کودکستانی در برلین که مربی همجنسگرا را برای تعلیم و نگهداری کودکان استخدام کرده بود با خشم مسلمانان روبرو شد.
lgbt_germany
به گزارش «محبت نیوز» یکی از کودکستان های محله Reinickendorf برلین مربی همجنسگرا (LGBT) را استخدام کرد. این خبر باعث عصبانیت و خشم والدین بچه های مسلمان شد.
کریستوفر برگر ۳۶ ساله (نام و سن این شخص تغییر داده شده است)، مدتی است که در یکی از کودکستان های محله مذکور در برلین کار میکند. اکثر بچه های این کودکستان از خانواده های مهاجر مسلمان هستند.
به گزارش نشریه Tagesspiegel، برگر در زمان مصاحبه، هیچ چیزی در باره خود پنهان نکرد و مدیر کودکستان این خبر را به اطلاع والدین بچه ها رساند که از شنیدن این خبر شوکه شدند. تصور اینکه بچه های آنها را نه یک زن، بلکه یک مرد به دستشویی خواهد برد، آنها را خشمگین ساخت. این خبر که برگر همجنسگرا است، بیشتر آنها را عصبانی کرد.
مدیر کودکستان خصوصی در این خصوص گفت: « آنها به شدت اعتراض کردند. والدین بچه ها با اعتراضات شدید خواهان اخراج برگر شدند. آنها از دنیای دیگری هستند که در دنیای آنها، برگر برایشان « یک خطر» است».
برگر گفت: « همجنسگرایان مجبور می شوند خیلی موانع را رد کنند. مربی به بچه های آنها دست می زند، لباس آنها را عوض می کند، آنها را لخت می بیند. از اینرو والدین طبیعتن این چیزها را از جنبه جنسی می بینند».
برگر تعریف کرد که در کودکستان قبلی که او کار می کرد، برخورد به همین شکل بود و به او اطمینان نمی کردند. یکی از مادران که خودش قربانی تجاوز شده بود، تمام مدت او را زیر نظر داشت. « به او تجاوز کرده بودند و او می ترسید که همین بلا سر فرزندش بیاید. مادر آن کودک آسیب روحی شدیدی دیده بود».
در عین حال، والدین مسلمانی که سرسختانه مخالف استخدام برگر بودند، کودکان خود را به کودکستان دیگری منتقل کردند.

خرت ویلدرز؛ سیاستمدار هلندی که معتقد است مسلمان میانه رو وجودندارد

خرت ویلدرز؛ سیاستمدار هلندی که معتقد است مسلمان میانه رو وجودندارد

ویلدرز معتقد است مسلمان میانه‌رو وجود ندارد. آنانی که مسلمان میانه‌رو معرفی می‌شوند یا در واقع مسلمان نیستند چون شریعت اسلام را به جا نمی‌آورند، یا دروغگو هستند و قرآن را نخوانده‌اند
کشور هلند
به گزارش «محبت نیوز» هلند را همواره مهد آزادی می خوانند تا حدی  که برخی جوانان اروپایی برای مصرف آزادانه ماری جوانا مخدر به این کشور سفر می کنند.هلند همواره مقصد پناهجویان هم بوده است. از یهودیان اسپانیا گرفته تا سوری های که از جنگ فرار کردند. اما خیرت ویلدرز، سیاستمدار راستگرای هلندی گفتمان فضای سیاسی این کشور را تغییر داده است.
این سیاستمدار هلندی کارش را از “حزب مردم برای آزادی و دموکراسی”، حزب حاکم که رقیب او در انتخابات هفته گذشته بود، شروع کرده اما چون بتدریج از سیاست‌های این حزب سرخورده شد، سر به شورش علیه خط حزب برداشت، در سال ۲۰۰۴ از این حزب اخراج شد و حزب خود را بنیان گذاشت.
حزبی که وی موسس آن است یک حزب عادی نیست، تنها عضو رسمی آن خیرت ویلدرز است که فقط افراد بسیار وفادار به خود را بعنوان نامزدهای حزب معرفی می‌کند. وعده‌های انتخاباتی حزب فقط یک صفحه است با دو محور؛ اسلام‌زدایی در هلند و منع کامل مهاجرت از کشورهای اسلامی.
به گفته بی بی سی، رهبر حزب خیرت ویلدرز هم زندگی عادی ندارد. از سال ۲۰۰۴ که نیروهای امنیتی هلند طرح ترور او را کشف و خنثی کردند، او تحت حفاظت ۲۴ ساعته پلیس است. او را در خانه‌ای امن و ضد گلوله اسکان داده‌اند که حتی یک پناهگاه امن هم دارد، او را با ماشین ضد گلوله از محل سکونتش به دفترش در پارلمان می‌برند، جلیقه ضد گلوله می‌پوشد و به گفته خودش به دلیل نفرتش از اسلام از زندگی شخصی محروم شده است.
به همین دلایل امنیتی او فقط هفته‌ای یک بار می‌تواند همسرش را که تبار مجار دارد ببیند.  ویلدرز در نتیجه این محدودیت، تماس عادی با جامعه و زندگی روزمره مردم را کاملن از دست داده است.
خیرت ویلدرز برای اظهارتش علیه اسلام و مسلمانان معروف است. او قرآن را با کتاب “نبرد من” هیتلر مقایسه کرده و خواستار ممنوعیت کامل آن در هلند شده است.
او خواستار تعطیلی مساجد (که آنها را کاخ نفرت می‌خواند) و مدارس اسلامی در هلند است. فیلم جنجال‌برانگیز “فتنه” که  ویلدرز در سال ۲۰۰۸ ساخت، بجز حملات شدید به اسلام و مسلمانان، حاوی جملاتی از محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری وقت ایران و آیت‌الله علی مشکینی، رئیس پیشین مجلس خبرگان است و به مراسم قمه‌زنی، سنگسار زنان “زناکار” و اعدام همجنس‌گرایان در ایران اشاره می‌کند.
 ویلدرز معتقد است مسلمان میانه‌رو وجود ندارد. آنها که به عنوان مسلمان میانه‌رو معرفی می‌شوند یا در واقع مسلمان نیستند چون آداب و شریعت اسلام را به جا نمی‌آورند، یا دروغگو هستند یا قرآن را نخوانده‌اند.
ویلدرز کسانی را که در خیابان از ظاهرشان می‌توان فهمید خارجی هستند “تروریست خیابانی” می‌خواند هر چند که گفته می‌شود مادر بزرگش اهل جاوه اندونزی (پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان دنیا) بوده است. در آن زمان اندونزی (که هند شرقی هلند نامیده می‌شد) مستعمره هلند بود و پدربزرگ آقای ویلدرز مامور به خدمت در آنجا.
ویلدرز طرفدار سفت و سخت اسرائیل است. او در جوانی دو سال در کیبوتص‌های اسرائیل کار و زندگی کرده و پس از آن حدود چهل بار به این کشور سفر کرده است.
او به یک نشریه هلندی گفته بود: “من کشورهای جالب زیادی را در خاورمیانه دیده‌ام، از سوریه و مصر و تونس گرفته تا ترکیه و قبرس و ایران، اما هیچ یک از این کشورها به من آن احساس همبستگی ویژه را نداد که وقتی پایم را در فرودگاه بن گوریون می‌گذارم پیدا می‌کنم.”
حدود یک میلیون مسلمان در کشور ۱۷ میلیون نفری هلند زندگی می کنند. اکثر این افراد هم مراکشی و ترک تبار هستند. شعارهای سیاستمداران احزاب راست افراطی و در صدر آنها خیرت ویلدرز موجب ناراحتی آنها شده است. اما  ظاهرن و با اتفاقاتی که در هفته ای اخیر در اروپا به وقوع پیوسته است گفتمان ویلدرز درباره اسلام به گفتمان غالب سیاسی هلند تبدیل شده است. چرا که۸۶ درصد مردم هلند فکر می کنند ارزشهای سنتی شان در خطر است. آنها با یک بحران هویتی روبرو هستند. آنها بر این باورند که جهانی شدن، اتحادیه اروپا و مهاجرت، ساختار سنتی زندگی شان را تغییر داده است. شهروندان هلند پرسش های زیادی درباره هویت خود دارند، هویتی که نمی خواهند به آسانی تغییر کند.

تلاش سازمان اوقاف برای افزایش زیارت امامزادگان

تلاش سازمان اوقاف برای افزایش زیارت امامزادگان

رییس سازمان اوقاف گفته تبلیغ و ترویج فرهنگ زیارت بقاع متبرکه باید مدنظر قرار بگیرد و برای نهادینه سازی این فرهنگ باید تلاش کرد.
shhell
به گزارش «محبت نیوز» علی محمدی، نماینده علی خامنه‎ای و رئیس سازمان اوقاف با اشاره به حضور بیش از ۳۰۰۰ روحانی در امام زادگان گفته، حضور روحانیون و مبلغین در امامزادگان و برپایی نماز جماعت و انجام فعالیت‎های فرهنگی در امامزادگان خود یک توفیقی است که باید شاکر بود.
او یکی از اقدامات موثر طرح آرامش بهاری را ترویج فرهنگ عفاف و حجاب دانست وافزود: «هم اکنون بیش از ۷۰۰غرفه مخصوص ترویج فرهنگ عفاف حجاب و عفاف در امامزادگان کشور برپا شده است».
نماینده خامنه‌ای تاکید کرده «تبلیغ فرهنگ وقف از اولویت‌های سازمان اوقاف بوده و هست و باید باشد؛ اما تبلیغ و ترویج فرهنگ زیارت امام زادگان هم باید مدنظر قرار بگیرد و برای نهادینه سازی این فرهنگ در سطح جامعه تلاش کرد».
موضوع ترویج زیارت امام‎زادگان در سرتاسر ایران یکی از برنامه‌های اصلی سازمان اوقاف است چون مستقیم با افزایش درآمد آنها از طریق جمع آوری صدقات و نذورات مردم در این امامزادگان سر و کار دارد.
شایان ذکر است تا پیش از انقلاب شمار امام زادگان کمتر از ۱۵۰۰ بقعه و مقبره بود اما در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار امام‌زاده است.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:

روند خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا رسما آغاز شد

روند خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا رسما آغاز شد

  • 1 ساعت پیش
عاجحق نشر عکسخبرگزاری فرانسه
Image captionرئیس شورای اروپا (راست) نامه نخست وزیر بریتانیا را از سفیر این کشور در اتحادیه اروپا دریافت کرد
دونالد توسک، رئیس شورای اروپا روز چهارشنبه، ٩ فروردین (٢٩ مارس) تایید کرد که نامه اعلام قصد بریتانیا برای خروج از اتحادیه اروپا را دریافت کرده است.
با اعلام پذیرش این نامه، مذاکرات مربوط به خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا آغاز می‌شود و تا ماه مارس سال ٢٠١٩، دو سال دیگر ادامه خواهد داشت.
شب گذشته ترزا می، نخست وزیر بریتانیا، نامه‌ای حاوی اعلام قصد کشورش در استفاده از ماده ٥٠ معاهده اتحادیه اروپا راجع به ترک عضویت کشورهای عضو را امضا کرد.
بریتانیا در سال ١٩٧٣ به عضویت جامعه اقتصادی اروپا در آمد که بعدا با تقویت همکاری و هماهنگی بین کشورهای عضو در زمینه‌های مختلف، اتحادیه اروپا نام گرفت. در ماه ژوئیه سال گذشته میلادی، براساس وعده انتخاباتی حزب حاکم محافظه‌کار، همه‌پرسی ادامه عضویت یا خروج این کشور از اتحادیه اروپا برگزار شد و با وجود تمایل و تبلیغات بسیاری از مقامات ارشد دولت و احزاب عمده مخالف به ادامه عضویت، رای‌دهندگان به خروج کشورشان از این اتحادیه رای دادند.
تا زمان معاهده لیسبون که در سال ٢٠٠٩ اجرایی شد، معاهدات و اسناد رسمی اتحادیه اروپا روند خاصی را برای ترک عضویت کشورهای عضو پیش بینی نکرده بودند و مشخص نبود که خروج از عضویت به چه نحو امکانپذیر است. ماده ٥٠ معاهده لیسبون این ترتیبات را شرح داده و مشخص کرده است که هرگاه یکی از کشورهای عضو طبق قانون اساسی و سایر قوانین خود تصمیم بگیرد از اتحادیه خارج شود چه مسیری را باید طی کند.
میحق نشر عکسسازمان حفاظت محیط زیست
Image captionنامه اعلام قصد بریتانیا برای خروج از اتحادیه اروپا به امضای ترزا می رسیده و برای رئیس اتحادیه اروپا ارسال شده است
براساس این ماده، دو سال پس از آنکه کشور متقاضی ترک عضویت قصد خود را رسما به اطلاع اتحادیه برساند، عضویت چنین کشوری پایان می‌یابد و روابط آتی آن با اتحادیه اروپا مشروط به توافق‌هایی است که به طور مستقل بین دو طرف به دست می‌آید.
بیشتر بخوانید:
طبق ماده ٥٠ معاهده لیسبون، هرگاه چنین کشوری بعدا خواستار بازگشت به عضویت اتحادیه شود، با درخواست آن مانند سایر کشورهای متقاضی عضویت رفتار خواهد شد.
دولت بریتانیا امیدوار است ضمن خروج از اتحادیه اروپا، روابط جدیدی را با این نهاد برقرار کند. طی دو سال مذاکره، نحوه لغو صدها قرارداد و توافقنامه که طی بیش از چهل سال گذشته بین بریتانیا و اتحادیه اروپا امضا شده و همچنین شکل جدید روابط بین دو طرف مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
این معاهدات و توافق‌های مورد مذاکره دامنه وسیعی از موضوعات، از مسایل سیاسی و اجتماعی مانند همکاری در زمینه روابط خارجی و مهاجرت و اقامت اتباع کشورهای عضو تا جزئیات مربوط به مسایل تجاری و اقتصادی را در بر می گیرد.
مخالفان ادامه عضویت بریتانیا معتقدند که با خروج از اتحادیه اروپا، این کشور خواهد توانست روابط اقتصادی مفیدی را با بعضی کشورهای غیر عضو برقرار کند.