tisdag 31 januari 2017

لیست جنایات گروه “دولت اسلامی” به سازمان ملل ارائه می‌ شود

لیست جنایات گروه “دولت اسلامی” به سازمان ملل ارائه می‌ شود

وزیر دادگستری عراق از تهیه یک لیست مستند از جنایت های اسلامگرایان داعش در این کشور خبر داد.
عکس‌هایی جدید از جنایات داعش در عراق
به گزارش«محبت نیوز» وزیر دادگستری عراق در سخنانی اعلام کرد که این وزارتخانه در حال تهیه یک لیست مستند از جنایتهای تروریست های اسلامگرای داعش برای ارائه آن به سازمان ملل متحد است.
به گفته سومریه نیوز، «حیدر الزاملی» وزیر دادگستری عراق از تهیه یک لیست مستند از جنایت های اسلامگرایان داعش در این کشور خبر داد.
بر اساس این گزارش، وی در این خصوص اظهار داشت: «وزارت دادگستری عراق قصد دارد این لیست را پس طی مراحل نهایی، به سازمان ملل متحد ارائه دهد.»
الزاملی در خصوص لیست مستندات جنایت های اسلامگرایان داعش نیز اعلام کرد: «در لیستی که تهیه و تنظیم آن از مدت ها پیش آغاز شده است، به جنایت های داعش علیه زنان و کودکان عراقی پرداخته ایم.»
وزیر دادگستری عراق همچنین افزود: نیروهای عراقی به صورت حرفه ای با پرونده بازداشت عناصر گروه تروریستی اسلامی داعش، برخورد می کنند. تروریست های دولت اسلامی که توسط نیروهای عراقی بازداشت می شوند، طبق قوانین موجود مجازات خواهند شد.

آمریکا پناهجویان رد شده توسط استرالیا را می‌پذیرد

آمریکا پناهجویان رد شده توسط استرالیا را می‌پذیرد

مقامات استرالیایی اعلام کرده اند پناهجویان دو جزیره نائورو و مانوس را به آمریکا تحویل می دهند. این اقدام وعده‌ای بود که پیش از روی کار آمدن ترامپ، اوباما به استرالیا داده بود.
usa_aus
به گزارش«محبت نیوز» آمریکا توافق کرده است پناهجویان حاضر در استرالیا را که در جزایر نائورو و مانوس زندگی می کنند، بپذیرد. این پناهجویان قرار است از جزایر مانوس و نائورو به آمریکا منتقل شوند.
“مالکوم ترنبول،” نخست وزیر استرالیا اعلام کرد: «این توافق بی نظیر است و فقط مختص پناهجویانی است که در حال حاضر در استرالیا به سر می برند و شامل پناهجویانی که در آینده وارد استرالیا می شوند، نخواهد شد. اولویت انتقال با زنان، کودکان و خانواده ها خواهد بود.»
وی در ادامه افزود: «این توافق با دولت فعلی آمریکا انجام شده است و مشخص نیست با روی کار آمدن “دونالد ترامپ،” رئیس جمهور منتخب این کشور چه بلایی بر سر این توافق خواهد آمد؛ زیرا وی وعده داده است که از ورود مهاجران مسلمان به آمریکا جلوگیری کند.»
ترنبول در ادامه خاطرنشان کرد: «ما باید یک پیام آشکار و صریح به قاچاقچیان مسافران بفرستیم. اگر قصد دارند غیرقانونی وارد استرالیا شوند، موفق نخواهند شد. سیاست حفاظت از مرزهای استرالیا هیچ تغییری نکرده است.»
نخست‌وزیر استرالیا اما نگفت که آمریکا چه تعداد پناهجو را خواهد پذیرفت.
در حال حاضر حدود یک هزار و ۳۰۰ پناهجویی که به استرالیا آمده بودند در اردوگاه‌های دو کشور جزیره‌ای نائورو و پاپوآ گینه‌نو نگهداری می‌شوند. بیشتر این پناهجویان را مسلمانان کشورهای خاورمیانه، آفریقا و آسیا، تشکیل می‌دهند.

پاپ فرانسیس نمی خواهد تصویرش بر روی سکه های یورو حک شود

پاپ فرانسیس نمی خواهد تصویرش بر روی سکه های یورو حک شود

تصویر پاپ فرانسیس بر روی سکه های یورو که از طرف دولت واتیکان توزیع و ارائه می شوند، از ماه مارس امسال حک نمی شود.
papa_euoro
به گزارش«محبت نیوز» از ماه مارس امسال به جای تصویر پاپ از نشانه کلیسای واتیکان و ۱۲ ستاره اتحادیه اروپا روی سکه های یورو واتیکان استفاده خواهد شد.
به نوشته روزنامه پلیتیکا بلگراد، پاپ فرانسیس بطور مرتب از قدرت منفی پول انتقاد می کند.
بنابه این گزارش، یورو واتیکان که در تمام کشورهای منطقه یورو رایج است به دلیل نادر بودن آن بیشتر از گردش خارج و در بازار کلکسیونرها خرید و فروش می شود.
در توافق نامه هایی که بین اتحادیه اروپا و ایتالیا در باره تولید سکه برای واتیکان وجود دارد سهمیه سالانه انتشار پول در واتیکان تایید شده است.

“وایبر” با رایگان کردن تماس به ایران از ترامپ انتقاد کرد!+ویدیو

“وایبر” با رایگان کردن تماس به ایران از ترامپ انتقاد کرد!+ویدیو

این اقدام وایبر جنجال های زیادی در شبکه های اجتماعی بدنبال داشته و بارها توسط کاربران مختلف به اشتراک گذاشته شد
C3bxWFQXAAAGWwB
به گزارش«محبت نیوز»  برنامه کاربردی “وایبر” در اعتراض به اقدام ترامپ مبنی بر جلوگیری شهروندان بعضی از کشورهای مسلمان برای ورود به خاک آمریکا، تماس تلفنی بین آمریکا با این کشورهای مسلمان را رایگان کرد.
شرکت وایبر نیز برای نشان دادن اعتراض خود اعلام کرد که تماس تلفنی بین آمریکا با ایران، سوریه، عراق، سودان، یمن، لیبی و سومالی را رایگان می باشد. صفحه رسمی وایبر در توییتر با درج پیامی به زبان های رسمی این کشورها یعنی انگلیسی، فارسی و عربی، رسمن این تصمیم خود را به کاربران اعلام کرد.

دونالد ترامپ: قاضی جدید دیوان عالی آمریکا محبوب مسیحیان می شود

دونالد ترامپ: قاضی جدید دیوان عالی آمریکا محبوب مسیحیان می شود

هر دو نامزد احتمالی پست قضاوت دیوان عالی آمریکا از مخالفان قانون آزادی سقط جنین و تساوی حقوق برای هم‌جنس‌گرایان هستند.
divan_usa
به گزارش«محبت نیوز» بنا به گزارش ها، جانشین آنتونین اسکالیا، قاضی فقید دیوان عالی آمریکا، روز ۸ فوریه معرفی خواهد شد.
دونالد ترامپ، روز سه شنبه ۱۲ بهمن‌ در مصاحبه‌ای با رادیوی CBN که به کلیسای پروتستان آمریکا نزدیک است، گفت گزینه‌ی او هر چند که “صد در صد” نظرات پروتستان‌ها را نمایندگی نمی‌کند، ولی “مسیحیان او را دوست خواهند داشت”.
به نقل از دویچه وله، دونالد ترامپ در جریان کارزار انتخاباتی خود برای دستیابی به مقام ریاست‌جمهوری قول داده بود که در صورت پیروزی یک قاضی محافظه‌کار را بر مسند قضاوت فدرال بنشاند.
مایک پنس، معاون ترامپ، در تظاهرات سالانه‌ی مخالفان قانون آزادی “سقط جنین” نیز که روز ۲۸ ژانویه سال جاری میلادی برپا شد، گفت که ترامپ در نظر دارد، یک قاضی محافظه‌کار را برای اشغال این کرسی معرفی کند تا راه برای لغو قانون آزادی سقط جنین هموار شود.
گمان می‌رود که نیل مک گیل گورش، قاضی معروف ایالت دنور، و ویلیام پرایور، از دادگاه تجدید نظر فدرال آتلانتا، که هر دو از مخالفان قانون آزادی سقط جنین و تساوی حقوق برای هم‌جنس‌گرایان هستند، به عنوان گزینه‌های دونالد ترامپ معرفی شوند.
در حال حاضر به نظر می رسد حقوق مرتبط با سقط جنین تضمین شده است. در ماه ژوئن، این دیوان قانون سقط جنین در تگزاس را با پنج رأی در مقابل سه رأی رد کرد. وجود یک قاضی جدید مخالف با حق سقط جنین این شرایط را سخت تر می کند اما آیا می تواند این روند را تغییر دهد؟

بررسی "آزمایش موشکی ایران" در شورای امنیت به درخواست آمریکا

بررسی "آزمایش موشکی ایران" در شورای امنیت به درخواست آمریکا

طبق اظهارات مقامات دولت ایالات متحده، ایران یک موشک بالستیک میان‌برد آزمایش کرده است. گفته می‌شود این موشک در هوا منفجر شده است. قرار است که به خواست آمریکا "آزمایش موشکی ایران" در شورای امنیت بررسی شود.
تصویری از آزمایش موشکی میان‌برد توسط ایران در سال ۲۰۱۶، (عکس از آرشیو)
تصویری از آزمایش موشکی میان‌برد توسط ایران در سال ۲۰۱۶، (عکس از آرشیو)
رسانه‌های خبری از جمله خبرگزاری فرانسه و آسوشیتد پرس به نقل مقامات آمریکایی گزارش داده‌اند که جمهوری اسلامی دست به آزمایش یک موشک بالستیک میان‌برد زده است.
خبرگزاری فرانسه بامداد سه‌شنبه (۳۱ ژانویه / ۱۲ بمهن) به نقل از شان اسپایسر، سخنگوی کاخ سفید نوشت: «ما می‌دانیم که ایران چنین موشکی آزمایش کرده است.» او از ذکر جزئیاتی بیشتر در این رابطه خودداری ورزید و گفت که تحقیقات و بررسی‌ها در راستای تعین ماهیت دقیق این موشک و آزمایش ادامه دارد.
یک مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود نیز به خبرگزاری رویترز گفت که این موشک از پایگاهی در نزدیکی سمنان پرتاب شده و پس از طی کردن ۶۳۰ مایل (۱۰۱۰ کیلومتر) در هوا منفجر شده است. طبق اظهارات او جمهوری اسلامی در ژوئیه سال ۲۰۱۶ میلادی نیز موشکی از این نوع آزمایش کرده بود.
آمریکا از شورای امنیت سازمان ملل خواستار بررسی این مسئله شده، چرا که چنین آزمایش موشکی می‌تواند ناقض تحریم‌های سازمان ملل باشد. شورای امنیت نیز به درخواست آمریکا واکنش نشان داده و قرار است روز سه‌شنبه (۳۱ ژانویه / ۱۲ بهمن) در نشستی اضطراری این قضیه را بررسی کند.
"تفاوت مباحث موشکی و برجام"
این در حالی است که به باور برخی مقامات جمهوری اسلامی "حوزه موشکی هیچ ارتباطی با دیگر کشورها ندارد."
جواد کریمی قدوسی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس روز سه‌شنبه (۱۲ بهمن) گفت: «مقامات جمهوری اسلامی همواره اعلام کرده‌اند که به جزء مسئله هسته‌ای هیچ مذاکره و توافق دیگر با کشورهای غربی صورت نگرفته و در برجام نیز مباحث موشکی و دفاعی مطلقا به میان نیامده است.»
قدوسی همچنین مدعی شد که "ادعای آمریکایی‌ها درباره آزمایش موشکی، مقدمه‌ای برای اقدامات بعدی این کشور علیه ایران" و "بازگرداندن تحریم‌های قبلی" علیه جمهوری اسلامی است.
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل
نتانیاهو گفته که در دیدارش با ترامپ در مورد "مسائل گوناگون در ارتباط با ایران" گفتگو خواهد کرد
طبق قطعنامه سازمان ملل، جمهوری اسلامی از انجام فعالیت‌های موشکی‌ای که امکان حمل سلاح هسته‌ای را بدهد، منع شده است.
پیش از درخواست آمریکا از شورای امنیت دنی دانون، نماینده اسرائیل در سازمان ملل نیز شورای امنیت را فراخوانده بود که "بی‌درنگ" به اقدام موشکی ایران که به گفته‌ی او "کل منطقه را تهدید می‌کند"، واکنش نشان دهد.
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل نیز روز دوشنبه (۳۰ ژانویه) با انتشار پیامی در فیس‌بوک گفت که در دیدار آتی خود با دونالد ترامپ به "مسائل گوناگون در ارتباط با ایران" خواهد پرداخت. دیدار ترامپ و نتانیاهو قرار است در تاریخ ۱۵ فوریه (۲۷ بهمن) انجام گیرد.

در همین زمینه:

خاطرات مطهری درباره نگاه رفسنجانی به تقلب در انتخابات

خاطرات مطهری درباره نگاه رفسنجانی به تقلب در انتخابات

​​​​​​​به گفته‌ی نایب رئیس مجلس، رفسنجانی اعتقاد داشت انتخابات سال ۸۴ مهندسی شده بوده و عده‌ای از فرماندهان سپاه در این کار دست داشته‌اند. مطهری می‌گوید که اختلاف رفسنجانی و خامنه‌ای با حمایت از احمدی‌نژاد شروع شد.
اکبر هاشمی رفسنجانی هاشمی ایران (بیشتر)
اکبر هاشمی رفسنجانی خرداد ۹۴، حدود یک سال و نیم پیش از مرگش، گفته بود روحانیت هم در معرفی و حمایت از محمود احمدی‌نژاد مقصر است.
همان زمان بسیاری از تحلیل‌گران مصداق این سخنان را بیش از همه علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، ارزیابی کردند که زمانی گفته بود احمدی‌نژاد از رئیس جمهورهای دیگر به او نزدیک‌تر است.
کمتر از یک ماه پس از مرگ ناگهانی رفسنجانی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، علی مطهری در گفت‌وگویی با پایگاه خبری جماران که متن آن سه‌شنبه (۱۲ بهمن / ۳۱ ژانویه) منتشر شد این ارزیابی را به صراحت تائید کرده و می‌گوید اختلاف نظر میان این دو از همین موضوع آغاز شد.
محکومیت نظامیان به اتهام تقلب
در انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری، احمدی‌نژاد محور تبلیغات خود را حمله به رفسنجانی قرار داد که به زعم او نماد اشرافیت و فساد مالی بود.
ایران علی مطهری Parlament ایران (Tasmin)
مطهری درباره علت این رفتار می‌گوید، احمدی‌نژاد "خیلی زود فهمید که تمایل بخشی از نظام این است که آقای هاشمی به حاشیه رانده شود" و به همین دلیل او توانست از حمایت "نهادهای حکومتی" برخوردار شود.
مهدی کروبی، یکی از نامزدان این انتخابات، همان زمان در نامه‌ها و سخنرانی‌های خود مجتبی، فرزند علی خامنه‌ای، نیروهای سپاه پاسداران و بسیج و شورای نگهبان را متهم کرد که به سود احمدی‌نژاد در انتخابات تقلب کرده‌اند.
نایب رئیس مجلس گفته است: «[رفسنجانی] معتقد بود که انتخابات ۸۴ مهندسی شده و البته بعدا شکایت هم کرد و خود ایشان به من گفت که ۱۱۰ نفر از فرماندهان نظامی در دادگاه به خاطر دخالت در انتخابات محکوم شدند و ما دیدیم اگر بخواهد حکم اجرا شود خیلی برای نظام بد می‌شود و گذشتیم.»
اختلاف بر سر حمایت از احمدی‌نژاد
مطهری می‌افزاید: «در هر حال همان موقع هم ایشان معتقد بود که انتخابات سالم نبوده و در واقع اختلاف نظر آقای هاشمی با رهبری از همان موقع یعنی از ورود آقای احمدی‌نژاد شروع شد که رهبری آقای احمدی نژاد را کاملا قبول داشت و از آقای احمدی‌نژاد حمایت بسیار جدی کرد.»
ظاهرا خامنه‌ای از بحث‌هایی نظیر "خروج از حاکمیت" که در دوران ریاست جمهوری محمد خاتمی از سوی برخی اصلاح‌طلبان مطرح می‌شد ناخشنود بود و اعتقاد داشت در این دوره عده‌ای تلاش می‌کردند حاکمیت دوگانه درست کنند.
به باور برخی تحلیل‌گران او احمدی‌نژاد را برای پروژه یک‌دست کردن حاکمیت فرد مناسبی تشخیص می‌داد و آبان ماه ۸۹ درباره علت حمایت از او در دیدار با اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفته بود که احمدی‌نژاد "نسبت به رهبری اظهار اطاعت می‌کند" و "اگر رهبری چیزی بگوید رئیس جمهور می‌پذیرد و به آن عمل می‌کند".
نایب رئیس مجلس دهم خاطر نشان کرد که رفسنجانی از جانب احمدی‌نژاد و حامیانش "برای انقلاب احساس نگرانی و احساس خطر" می‌کرد و به همین دلیل پیش از انتخابات جنجال برانگیز سال ۸۸ نامه‌ای به خامنه‌ای نوشت که "یک اعلام خطر و هشدار" بود.
"فتنه" و هشدار رفسنجانی
رفسنجانی در این نامه ضمن انتقاد از تکرار اتهام‌ها به خود و برخی دیگر از مقام‌های ارشد حکومتی توسط احمدی‌نژاد، نسبت به اوج گرفتن اعتراض‌های مردمی هشدار داد و نوشت: «از جناب‌عالی با توجه به مقام و مسئولیت و شخصیت‌تان انتظار است برای حل این مشکل و برای رفع فتنه‌های خطرناک و خاموش کردن آتشی که هم اکنون دودش در فضا قابل مشاهده است، هرگونه که صلاح می‌دانید اقدام مؤثری بنمایید و مانع شعله‌ورتر شدن این آتش در جریان انتخابات و پس از آن شوید.»
این پیش‌بینی درست از آب درآمد و جمهوری اسلامی پس از انتخابات سال ۸۸ شاهد پردامنه‌ترین و شدیدترین جنبش اعتراضی تاریخ خود بود.
با این همه خامنه‌ای جنبش اعتراضی به نتایج اعلام شده انتخابات سال ۸۸ را "فتنه" خواند و حامیانش از آن زمان تا مرگ رفسنجانی او را به عنوان حامی فتنه مورد حمله قرار می‌دادند.

در همین زمینه:

måndag 30 januari 2017

میراث سکولاریسم “پدر ترکها” در عثمانی جدید ” امام استانبول” به تار مویی بند شده است!

میراث سکولاریسم “پدر ترکها” در عثمانی جدید ” امام استانبول” به تار مویی بند شده است!

اکونومیست در طی مقاله ای به افزایش تمایل زنان، تحت نفوذ و تبلیغات گسترده حکومت ترکیه به حجاب و پوشش اسلامی در این کشور پرداخته است.
ataturk_ankar به
به گزارش«محبت نیوز» همچنانکه که اقتصاد ترکیه و نیز ارزش لیره تُرک با شتابی باور نکردنی در حال سقوط است در طرف مقابل اسلامگرایی با متد عثمانی و روند اسلامیزه کردن جامعه توسط دولت “رجب طیب اردوغان” که به امام استانبول نیز مشهور است، سیری صعودی به خود گرفته است.
به عبارتی ترکیه دوران سخت و پیچیده‌ای را پشت سر می‌گذارد و کشاکش و مبارزه‌ای شدید میان سکولاریسم و اسلام‌گرایی در این کشور درگرفته است.
آتاتورک یا “پدر ترکها” با پایان جنگ جهانی اول جمهوری سکولار و مدرن ترکیه را که بخشی از امپراتوری در حال تجزیه عثمانی بود، بنیان گذاشت.
او با ایجاد اصلاحات و تغییراتی کلی در جامعه سنتی و مذهبی ترکیه از جمله تغییر خط از عربی به لاتین و تحدید فعالیت رهبران مذهبی، حکومتی سکولار پایه گذاشت که از آن پس دولتهای بعدی موظف به رعایت اصول سکولاریسم بوده اند. به همین دلیل اعضای ارشد حزب عدالت و توسعه، حزب حاکم با ریشه های اسلام گرایی متهم شده اند که برای برقراری یک نظام اسلامی در ترکیه و از بین بردن سکولاریسم تلاش می کنند.
محمد صالح خاتم، روزنامه‌نگار و تحلیل‌گر مسائل ترکیه از شهر استانبول می‌گوید حکومت به طور مستقیم حجاب را ترویج نمی‌کند بلکه با دو قطبی کردن جامعه به دو بخش محجبه و غیرمحجبه سعی دارد تا فشار روی غیرمحجبه‌ها را افزایش دهد.
این روزنامه‌نگار تاکید می‌کند: «چندسالی است که قانون نانوشته‌ای وجود دارد که شوهران زنان بی‌حجاب نمی‌توانند به مقامات عالیه دست پیدا کنند. همسران رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر، رئیس مجلس، وزیر خارجه و اکثریت وزیران دولت ترکیه محجبه هستند و این موضوع به سطوح دوم و میانی مدیران نیز تسری پیدا کرده است. به نحوی که ییلماز اوزدیل، یکی از نویسندگان مشهور ترکیه، در مقاله خود در روزنامه “حریت” نوشته است که موضوع حجاب در ترکیه بیش از همه باعث مظلومیت مردانی شده است که زنانشان روسری به سر نمی‌کنند!»
یاشار آیدین از “بنیاد علم و سیاست” در برلین درباره تاثیر امروزی آتاتورک می‌گوید:« رجب طیب اردوغان در قبال شخصیت آتاتورک دوگانه برخورد می‌کند و آگاهانه نام “آتاتورک” را بر زبان نمی‌آورد و همیشه از “مصطفی ‌کمال” نام برده است.»
ataturki
حالا اکونومیست نیز با ابراز نگرانی از تمایل زنان به حجاب اسلامی در ترکیه نوشت “میراث آتاتورک در حال از بین رفتن است.”
این نشریه معتبر انگلیسی از افزایش تمایل زنان به حجاب اسلامی در ترکیه ابراز نگرانی نموده و با ابراز نگرانی از افزایش محجبه شدن زنان و پوشش اسلامی آنان در ترکیه نوشت حجاب زنان در ترکیه در حال بازگشت است و میراث آتاتورک در این کشور که کشف حجاب از مبانی میراث وی بود در حال از بین رفتن است.
بر اساس این گزارش ، نشریه اکونومیست به افزایش تمایل زنان به حجاب و پوشش اسلامی در ترکیه خواه در اماکن عمومی ، مدارس ، مؤسسه ها ، دانشگاهها و حتی پارلمان پرداخت.
اکونومیست نوشت در حالی که برخی کشورها برای ممنوعیت حجاب و جلوگیری از پوشاندن سر اقدام می کنند ترکیه در جهت مخالف در حرکت است.
اکونومیست افزود زنان در ترکیه از سال ۲۰۱۱ میلادی در حجاب و پوشش اسلامی در دانشگاهها و از سال ۲۰۱۳ میلادی در حجاب در پارلمان، آزاد هستند و به نیروهای پلیس زن نیز از ماه اوت گذشته اجازه داده شده است سرهای خود را بپوشانند و از نوامبر گذشته نیز زنان کارمند شاغل در نیروهای مسلح نیز می توانند سر خود را بپوشانند.
این نشریه انگلیسی نوشت تحرکات کنونی با اقدامات کمال آتاتورک در سال ۱۹۲۵ میلادی زمانیکه به عنوان نخستین رئیس جمهور ترکیه که پوشش غربی را برای مردان و زنان رایج کرد و در سال ۱۹۳۴ میلادی به زنان اجازه شرکت در انتخابات داد و حجاب را در ترکیه ممنوع کرد، تناقض دارد.
اکونومیست در پایان افزود، محدودیت ها بر پوشش اسلامی در دهه ۱۹۹۰ میلادی پیش از آنکه حزب عدالت و توسعه به قدرت برسد، تشدید شد و اکنون ۲۱ نماینده در پارلمان ترکیه محجبه هستند.

“جشن سده” به صورت امنیتی و فقط با حضور زرتشتیان برگزار شد

“جشن سده” به صورت امنیتی و فقط با حضور زرتشتیان برگزار شد

جشن سده یکی از آیین‌هایی است که به ثبت ملی رسیده و به عنوان یک میراث شناخته می‌شود
Jsn_sdeh
به گزارش«محبت نیوز» همزمان با روز مهرایزد، یخ روزهای سرد زمستانی با آمدن ستاره گرما به زمین باز می شود و ایرانیان با برگزاری جشن سده آیین کهن اجداد خود را پاس می دارند اما امسال نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی از پیوستن ایرانیان غیر زرتشتی بسیاری، که از سراسر ایران برای شرکت در همایش “سده” به استان یزد رفته بودند، با شدت جلوگیری نمودند.
رییس جامعه زرتشتیان استان یزد نیز پیش از این با بیان این‌که جشن سده به عنوان یک آیین کهن به ثبت رسیده است، گفت: «امسال در استان یزد جشن سده به دلیل حواشی ایجاد شده فقط با حضور زرتشتیان انجام می‌شود.»
نیکنام جشن سده را یکی از جشن‌های ملی به مانند نوروز عنوان کرد و گفت:«جشن سده هر ساله در نقاط مختلف کشور و برای تمام قومیت‌های ایرانی فارغ از هر قوم و زبان و برگزار می‌شود.»
نیکنام خاطرنشان کرد: «متأسفانه امسال به دلیل حواشی ایجاد شده این جشن بدون حضور دیگر قومیت‌ها و ادیان و فقط با حضور زرتشتیان انجام می‌شود.»
 زرتشتیان تهران نیز همزمان با سایر همکیشان خود در دیگر شهرهای ایران، یکشنبه دهم بهمن‌ماه ۱۳۹۵ خورشیدی جشن را در مارکار تهران‌پارس برگزار کردند.
این جشن با تلاش انجمن زرتشتیان تهران و همکاری دیگر سازمان‌های زرتشتی مانند، کانون دانشجویان زرتشتی و سازمان زنان زرتشتی برگزار شده بود.
شایان ذکر است پیش از این نیز بارها روحانیون و امامان جمعه پای منابر خود مخالفت علنی شان را با برگزاری این جشن ابراز نموده،  چنانچه سابق بر این امام جمعه طبس در خصوص برگزاری جشن سده گفته بود: «انقلاب ما انقلابی مکتبی و اسلامی است و برای احیای ارزش‌های اسلامی این همه شهید داده‌ایم، احیا نمودن و اهمیت دادن به مراسم و آدابی که مربوط به گذشتگان آن هم آتش‌پرستان منتهی می‌شود امری خطا و اشتباه است.»

تیراندازی مرگبار در مسجد “کبک سیتی” کانادا ۵ کشته بر جای گذاشت

تیراندازی مرگبار در مسجد “کبک سیتی” کانادا ۵ کشته بر جای گذاشت

چندین مسلمان در حین خواندن نماز در “کبک” کانادا کشته شدند
سوات افسر پلیس تیم راه رفتن aournd یک مسجد پس از تیراندازی در شهر کبک، 29 ژانویه 2017. REUTERS / متیو بلانگر
به گزارش«محبت نیوز» ظاهرن موج گسترده ای که بخاطر اعمال تروریستی و غیر انسانی اسلامگرایان تندرو در دنیا بر ضد مسلمانان به راه افتاده است حالا عواقب زشت و خشونت بار خود را بر همگان آشکار می سازد.
این واقعه حدود ساعت هشت شب به وقت محلی در “مرکز فرهنگ اسلامی” کبک” رخ داد؛ حاضران برای اقامه نماز عصر در مسجد جمع شده بودند. بر اثر تیراندازی افراد مسلح در مسجدی در شهر کبک کانادا همزمان با برگزاری نماز مغرب، پنج نفر کشته شدند.
یکی از شاهدان در مصاحبه با رویترز گفت سه فرد مسلح شروع به تیراندازی به طرف حدود ۴۰ نفر حاضر در این مسجد کردند که مرکز فرهنگی اسلامی شهر کبک نیز به شمار می‌رود.
پلیس تدابیر امنیتی لازم را در اطراف این مسجد اتخاذ کرده است.
پلیس کبک در پیامی توییتری تیراندازی در این مسجد را تایید کرد و یک پلیس که در صحنه حضور داشت گفت این تیراندازی تلفاتی نیز داشته است. زخمی‌های این حمله به بیمارستان‌های مختلف در سراسر کبک منتقل شدند و در حال حاضر تعداد دقیق آنها مشخص نیست.
شایان ذکر است برخی از اعمال و حرکات ناهنجار گروهی از مسلمانانِ مهاجر به کانادا که خارج از عرف و فرهنگ اجتماعی کانادا است و همچنین رشد روز افزون عقاید خطرناک افراطی اسلامی در بین جوانان مسلمان کانادایی موجبات موضع گیری منفی شدیدی بر علیه آنان شده است که تبعات بعدی آن در صورت عدم مدیریت صحیح از سوی نهادهای امنیتی کانادا می تواند برای این کشور مهاجر پذیر تلخ و دردناک تر باشد.

چرا ترامپ ورود عربستانی ها را به آمریکا ممنوع نکرد؟

چرا ترامپ ورود عربستانی ها را به آمریکا ممنوع نکرد؟

ترامپ با وجود امضای دستور توقف ورود مهاجران مسلمان به آمریکا، صدور روادید برای شهروندان عربستانی را ممنوع اعلام نکرد.
عربی
به گزارش«محبت نیوز» ایندیپندنت در طی مطلبی نوشت: عربستان سعودی یکی از شناخته شده ترین کشورهای مسلمان در جهان است که همواره ارتباط زیادی با گسترش و حمایت از تروریسم در جهان داشته است. عربستان سعودی از نظر نقض حقوق بشر نیز کارنامه سیاهی در دست دارد. اما چرا دونالد ترامپ برخلاف دیگر کشورهای مسلمان، از لغو صدور روادید آمریکا برای شهروندان این کشور صرف نظر کرد؟
دونالد ترامپ پس از ورود به کاخ سفید در یک فرمان اجرایی ورود مهاجران به آمریکا را تا ۱۲۰ روز به حالت تعلیق درآورد. وی همچنین صدور روادید برای شهروندان کشورهای عمدتن مسلمان از قبیل ایران، سوریه، عراق، لیبی، سومالی، یمن و سودان را با هدف آنچه “جلوگیری از حملات تروریستی به خاک آمریکا” خواند، به مدت ۳۰ روز متوقف کرد.
با این حال، ترامپ در این فرمان اجرایی به عربستان سعودی که با بزرگترین حادثه تروریستی رخ داده در خاک آمریکا مرتبط است، اشاره ای نکرده است. این در حالیست که ۱۵ نفر از ۱۹ هواپیما ربایانی که در حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر نقش داشتند، شهروند عربستان بودند.
همچنین اسناد منتشر شده از سوی ویکی لیکس نشان می‌دهد عربستان سعودی و برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس که با آمریکا روابط دوستانه ای دارند، از گروه های تروریستی همچون طالبان و القاعده حمایت مالی می کنند. در برخی از این اسناد آمده است: «عربستان سعودی بزرگترین حامی مالی گروه های تروریستی سنی مذهب در منطقه است.»
این کشور اسلامی که به صورت افراط گرایانه‌ای قوانین اسلام را به اجرا در می آورد، حامی بزرگی برای اسلامگرایان داعش است و بنیادهای فکری گروه اسلامی داعش تا حد زیادی به تفکر وهابیت نزدیک است.
این کشور که سرپرستی مقدس ترین اماکن اسلامی در مکه و مدینه را بر عهده دارد، هیچ گاه اظهارات ضداسلامی دونالد ترامپ درخصوص مسلمانان را محکوم نکرده است. در عین حال، ترامپ در نظر عربستان و دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس به دلیل مخالفت هایی که با ایران دارد، از جایگاه بالایی برخوردار است.
این حقیقت در اظهارات عادل الجبیر، وزیر امور خارجه عربستان، پس از مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید آمریکا به چشم می خورد: «ما نسبت به دولت ترامپ بسیار خوش‌بین هستیم. مواضعی که ترامپ اتخاذ کرده با مواضع ما کاملن همسو و هم جهت است. حضور آمریکا در صحنه بین‌المللی امری است که ما از آن استقبال می کنیم؛ زیرا بدون مداخله آمریکا، جهان به بن‌بست می رسد.»
این در حالی است که روابط اوباما با عربستان نسبت به روسای جمهور پیشین آمریکا به مراتب سردتر بود. توافق هسته ای ایران نیز یکی از دستاوردهای دولت اوباما بود که انتقاد شدید عربستان را در پی داشت.
عربستان از سال ۱۹۴۵ همواره یکی از متحدان سرسخت آمریکا بوده است. همچنین دو کشور عربستان و آمریکا روابط تجاری و امنیتی گسترده ای با یکدیگر دارند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید: