شبکه العالم متعلق به جمهوری اسلامی ایران از اجرای حکم گردن زنی در عربستان انتقاد کرده است.
به گزارش«محبتنیوز»پرونده اعدام «شیخ نمر» از رهبران شیعه عربستان یکی از جنجالیترین وقایع یک سال اخیر بود تا آنجا که حتی روابط ایران و عربستان را بحرانی کرد و در تهران و مشهد گروهی از بسیجیان در اعتراض به دولت سعودی به سفارت و کنسولگری عربستان تعرض نمودند.
حالا با گذشت نزدیک به ۹ ماه از اعدام او شبکه العالم (سیمای برون مرزی جمهوری اسلامی) فیلمی منتشر کرده از صحنه گردنزنی یک فرد که به گفته پایگاه خبری العالم در شهرک شیعه نشین العوامیه عربستان صورت گرفته است.
در ادامه این گزارش آمده رژیم سعودی “شیخ نمر باقر النمر” را نیز با همین شیوه در بامداد روز شنبه ۱۲ دی ماه ۱۳۹۴ برابر ۲ ژانویه ۲۰۱۶ گردن زدند و تا کنون از پس دادن جسد او به خانوادهاش خودداری کردهاند.
این فیلم نشان میدهد متهم با چشمانی بسته روی زانوها نشسته است، چند افسر پلیس عربستانی نیز در طول اجرای مراسم در کنار متهم ایستادهاند. آنچه در این ویدیو جلب توجه می کند، مهارت جلاد سعودی است. او به اندازه ای در کار خود مهارت دارد که با اولین ضربه شمشیر سر متهم را به طور کامل از بدن جدا میکند.
العالم با انتقاد از اجرای مراسم گردنزنی در ملاءعام نوشته سالانه دهها نفر در عربستان با شمشیر گردن زده میشوند. اما سوال اینجاست که اگر گردن زدن متهمین با شمشیر توسط جلاد در ملاءعام برای جمهوری اسلامی روشی قرون وسطایی است چطور ایران نیز همچون عربستان متهمین را پیش روی بچه و کودک و زن و مرد در ملاءعام به دار مجازات میآویزد و پاسخگوی هیچ انتقادی هم نیست؟ به عبارتی رطب خورده کی کند منع رطب!
باید به این حقیقت اشاره شود که کم نیستند اعدامیانی که اجساد آنان به خانوادههایشان تحویل داده نمیشود و در مناطقی نامعلوم دفن میشوند و یا اینکه خانواده متهمین از زمان اجرای حکم بیخبر میمانند و تنها خبر اجرای آن را میشنوند.
ایران و عربستان و به طور کل کشورهای اسلامی که بدینصورت خشونت بار برای درس عبرت سایرین اعدامها را با روشهای قرون وسطایی درانظار اجرا میکنند آیا میتوانند از یکدیگر درمورد کیفیت و کمیت اعدامها انتقاد کنند؟
طبق گزارش سازمان ملل ایران در سال ۲۰۱۵ حدود ۹۶۶ نفر را اعدام کرده که برخی از آنها پیش از رسیدن به سن قانونی ۱۸ سالگی به اعدام محکوم شده بودند.
- بیشتر بخوانید: ام القری اسلام رکورد اعدام را شکست
اجرای روشهای اعدام در این دو کشور یادآور رفتار دولت اسلامی (داعش) با متهمین است و به طور کل خشونت از نوع اسلامی را بیبدیل به تصویر میکشند. حال با شواهد موجود باید این پرسش را مطرح نمود که آیا تفاوتی بین اسلام در ایران، عربستان و یا داعش وجود دارد؟
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar