شنبه ۳۰-۰۶-۱۳۹۸
نتایج یک تحقیق که توسط دانشگاه لایپزیگ آلمان انجام شده نشان می دهد که حدود نیمی از پناهجویان به طور واضح علائم فشار و یا اختلال روحی- روانی دارند.
«محبت نیوز»- این تحقیق در میان ماه می ۲۰۱۷ و جون ۲۰۱۸ در یکی از مراکز پذیرش اولیه پناهجویان در شهر لایپزیگ آلمان انجام شده است. در مجموع ۵۶۹ پناهجوی بالغ از ۳۰ کشور مورد مصاحبه قرار گرفته اند.
به گزارش دویچه وله، نتایج این تحقیق حاکی است که یک سوم از مصاحبه شوندگان از اختلالات روانی پس از حادثه (تراوما) رنج می برند و یک سوم این پناهجویان گفته اند که علائم اختلالات روانی موسوم سایکوسوماتیک، مانند شدت ضربان قلب و یا اضطراب دارند. علاوه بر این به صورت غالب نشانه های افسردگی در نزد پناهجویان وجود دارد و کسانی هم هستند که در آنها علائم بیش از یک اختلال روانی دیده می شود.
مسئولین این تحقیق گفته اند که نتایج این بررسی خیلی غیرمنتظره هم نیست. هایده گلایسمر، معاون بخش روانشناسی و جامعه شناسی طبی گفت: «در زمان انجام این مصاحبه ها، پناهجویان تقریبا یک مسیر طولانی فرار را طی کرده بودند، بسیاری از آنها جنگ و خشونت را تجربه کرده و از اعضای خانواده ها و نزدیکانشان جدا شده بودند.»
نویسندگان گفته اند که این تحقیق در حین رسیدن پناهجویان انجام شده است و اکثر پناهجویان اندکی بعد از ورود شان مورد مصاحبه قرار گرفته اند. آنها گفته اند که بدون مراقبت های به موقع و لازمی، این خطر وجود دارد که صحت روانی این پناهجویان بدتر شود.
یوری نسترکو، دیگر نویسنده این تحقیق تاکید کرد که با افراد متاثر شده باید به گونه حرفه یی برخورد شود. او گفت که این پناهجویان به کمک های روانی و مشاوره یی نیاز دارند.