مرد «پشت پرده فساد قوه قضاییه» در دوران هاشمی شاهرودی کیست؟
«آمدنیوز»- روز چهارم خردادماه ۹۸، «علیرضا زاکانی» فعال سیاسی اصولگرا در انتقاد از قوه قضائیه به «عامل بیچارگی دو رئیس قوه قضائیه» اشاره کرد و گفت: «کسی که دو رئیس قوه را بیچاره کرده و دچار مشکل بوده و مایه بدنامی قوه قضائیه و زد و بند شده را باید کنار گذاشت. این اقدام مناسب است ولی اینکه رها کنند و محاکمه نکنند، خیلی غلط است و محاکمه چنین عنصری که همه از او و اشکالاتش اطلاع دارند، برای سلامت قوه قضائیه بسیار مفید و حیاتی است.»
این سخنان به بازداشت «اکبر طبری» معاون اجرایی حوزه ریاست قوه قضائیه در دوران «هاشمی شاهرودی» و «صادق لاریجانی» منجر شد اما «طبری» تنها نبوده و عناصر فساد دیگری در قوه قضائیه هستند که اکنون از حاشیهی امن برخوردارند و «آمدنیوز» در این گزارش، یکی از این عناصر را به مردم معرفی میکند.
سرهنگ پاسدار «علی سقایتی»، متولد قم، محله صفائیه؛ او که از جوانی در حلقه محافظان «سیدمحمود هاشمی شاهرودی» بود، با انتصاب وی به ریاست قوه قضاییه، ستارهی بختش درخشید. «سقایتی» که از معتمدین «شاهرودی» بود، حالا در کسوت سر تیم حفاظت کل حوزه ریاست قوه قضاییه شامل رئیس دیوان عدالت اداری، دادستان کل کشور، معاون اول قوه قضائیه، رئیس سازمان بازرسی کل کشور و... خود را میدید.
جولان، رانتخواری و کارچاق کنیهای «علی سقایتی» به واسطه اعتماد بیحد و حدود شاهرودی به او، از وی مهرهای بیبدیل ساخته بود که در قیاس با «اکبر طبری دوران آملی»، «سقایتی» همانند شاه و «طبری» وزیری بیش در برابر او نیست.
«علی سقایتی» حالا از اندوختهی کلان ناشی از دزدیها و حق و ناحق کردنهایش، در آپارتمان ۳۵۰ متری خود در برجی لوکس واقع در خیابان هفتم ولنجک زندگی شاهانهای دارد.
در زیر تنها به یک فقره از مفاسد کلان مالی «علی سقایتی» اشاره کرده و منتظر خواهیم ماند تا اقدامات قوه قضائیه در خصوص تعقیب وی را مشاهده کنیم. چه آنکه اگر با این عناصر فساد برخوردی صورت نگیرد، مردم به چشمان خود خواهند دید شعار مبارزه با فساد، تنها شعاری جناحی و برای سرگرم کردن مردم از سوی حاکمان بر کشور پیش از انتخابات پیش رو سر داده میشود:
در زمان اوج فشار به بانکهای خصوصی «علی انصاری» مالک بانک آینده به دلیل به خطر افتادن موقعیت ممتازش به عنوان سهامدار بزرگ بانک و مغایرتهای اساسی مطروحه از معاونت نظارت بانک مرکزی برای حفظ اصول بانکداری مبتنی بر چیدمان اعضای هیئت مدیره، به منظور جلوگیری از سوءاستفاده از منابع بانک و سپردههای مردم که تأمین منافع سهامداران بانک را با مشکل مواجه کرده بود، با ابراز نگرانی از به خطر افتادن ادامه سوءاستفاده از منابع بانک برای تکمیل پروژه «ایران مال»، به «علی سقایتی» مراجعه کرد. «سقایتی» و «علی انصاری» به واسطهی رابطهی دوستی دیرینهای که با هم داشتند، مفاسد بسیاری را در قوه قضائیه با یکدگیر انجام داده بودند. «علی سقایتی» که به رانتخواری در قوه قضائیه شهره بود، با فراخوانی «ولیالله سیف» به دفتر «هاشمی شاهرودی» در خیابان پاستور روبروی درمانگاه شوریده، بدون اینکه روح «شاهرودی» خبر داشته باشد، از قول او و در حضور «انصاری» از سیف خواست که مشکل «انصاری» را در بانک مرکزی حل کند. پس از این سوءاستفاده، ظرف کمتر از یکهفته، تأییدیه اعضای معرفی شده از سوی «علی انصاری» برای عضویت در هیئت مدیره بانک آینده صادر شد. «علی انصاری» نیز با گشاده دستی خاص، پاسخ محبت و کارچاقکنی «علی سقایتی» را با اهداء یک دستگاه مرسدس بنز E350 داد.
یک مقام آگاه در جمهوری اسلامی، به تسلط «علی سقایتی» بر «هاشمی شاهرودی» اشاره کرده و میگوید: «حضور آیتالله شاهرودی به عنوان یک عالم و سیاستمدار مطرح، در باغ 'حسن رعیت' فقط با پیشنهاد و تأیید 'علی سقایتی' صورت گرفت. چرا که شریک و رفیق شفیق 'حسن رعیت' یعنی 'محمدرضا طاهری' (مداح معروف) پدر عروس 'علی سقایتی' است. به زبان سادهتر 'حامد سقایتی' پسر 'علی سقایتی' که به حق در فساد اخلاقی و مالی، پدیدهی غریبی است، داماد 'محمدرضا طاهری' است.»
سوال اصلی اما از «ابراهیم رئیسی» است، چرا که او قطعا بهتر از هرکس از شاهکارها و مفاسد کلان «علی سقایتی» و «سقایتیها» خبر دارد؛ چرا ابراهیم رئیسی با بلوایی که به سراغ «اکبر طبری» رفت، به سراغ این سردار سپاه نرفته است؟ چطور یک سرهنگ پاسدار بازنشسته در آپارتمان لوکس ۳۵۰ متری در ولنجک زندگی میکند، سوار بر لندکروز و بنز در شمال تهران میگردد و به ریش مردمی میخندد که در اجارهی منزل چهل متری جنوب شهر خود واماندهاند؟ «ابراهیم رئیسی» با کدام وقاحت در چشمان مردم زل میزند و شعار مبارزه با فساد را میدهد، در حالیکه خود به عنوان معاون اول هاشمی
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar