دو حزب خواهری دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی بایرن و حزب دموکرات مسیحی آلمان می خواهند فشار بر پناهجویان رد شده را برای ترک خاک این کشور افزایش دهند.
به گزارش «محبت نیوز» پس از حمله مرگبار هفته گذشتهی یک پناهجوی اسلامگرای افراطی که نتوانسته بود پناهندگی آلمان را کسب نماید در شهر هامبورگ، دو حزب خواهری دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی بایرن و حزب دموکرات مسیحی آلمان می خواهند فشار بر پناهجویان رد شده را برای ترک خاک این کشور افزایش دهند.
به نقل از وبلاگ اطلاع رسانی پناهجویان، پس از حمله مرگبار یک پناهجوی قبول نشده در شهر هامبورگ، دو حزب خواهری دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی بایرن و حزب دموکرات مسیحی آلمان می خواهند فشار بر پناهجویان رد شده را برای ترک خاک این کشور افزایش دهند.
به همین خاطر ارمین شوستَر، نماینده حزب دموکرات مسیحی آلمان در کمیته داخلی پارلمان این کشور خواهان این شد که به حکومت فدرال در زمینه بازگرداندن پناهجویان قبول نشده اختیارات بیشتری داده شود.
شوستر در مصاحبه با روزنامه آلمانی «وِلت ام زونتاگ» گفت که ایالات آلمان فدرال بالاخره باید این را قبول کنند. به گفته او، وزارت خارجه، پولیس فدرال و وزارت داخله آلمان فدرال “در مقایسه با اداره های اتباع خارجی در شهرهای کوچک آلمان می توانند به مراتب تاثیرگذارتر باشند”.
بورکهارد لیشکا، سخنگوی جناح حزب سوسیال دموکرات آلمان در زمینه مسائل سیاسی داخلی خواهان این شد: «بر آن دسته از کشورهای مبداء که به هیچ وجه قصد همکاری ندارند، از نظر اقتصادی فشار وارد شود تا امکان بازگرداندن شهروندانشان فراهم گردد».
او در ادامه گفت، در موارد مشخص باید بررسی شود که آیا مسئولان از همه ابزار و امکانات برای محدودیت دامنه فعالیت های مهاجر استفاده کرده اند یا نه. از جمله این ابزار موظف کردن فرد به حضور مرتب در نزد مسئولان، محدودیت اقامت و یا بازداشت او به قصد اخراج از کشور است.
شوستر، نماینده حزب دموکرات مسیحی آلمان در کمیته امور داخلی از حزب سوسیال دموکرات آلمان خواست که با تاسیس مراکز ترانزیت برای تشخیص هویت در نزدیکی مرزها موافقت کند. او گفت: «هرکس (که در مورد مسائل مربوط به تقاضای پناهندگی اش مسئولان را) فریب دهد، پنهانکاری کند، دلیلی برای پناهندگی نداشته باشد و یا این که قانون دوبلین شامل حالش می شود، اجازه ورود به کشور را ندارد».
براساس موازین دوبلین یک آواره می تواند فقط در نخستین کشور اروپایی که به آن وارد می شود، تقاضای پناهندگی بدهد.
شوستر خواهان این شد که حکومت آلمان فدرال در نزدیکی میدان های هوایی مراکز ورود به کشور ایجاد کرده و برای اخراج اسلامگرایان افراطی از کشور یک واحد ویژه تشکیل دهد.
- بیشتر بخوانیم: مهاجم سوپرمارکت هامبورگ یک اسلامگرای شناخته شده اماراتی بود
اندریاس شویر، دبیرکل حزب سوسیال مسیحی آلمان (سی. اس. یو) نیز خواهان فشار بیشتر بر پناهجویانی شد که تقاضای پناهندگی شان رد شده است. او در مصاحبه با روزنامه آلمانی «بیلد ام زونتاگ» گفت، در صورتی که معلوم شود فرد پناهجو افراطی شده، باید حبس شود تا به دیگران آسیبی نرساند.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar