torsdag 31 augusti 2017

کلیسای جامع شارتر، یکی از عالی‌ترین مثال‌های معماری گوتیک فرانسه

کلیسای جامع شارتر، یکی از عالی‌ترین مثال‌های معماری گوتیک فرانسه

کلیسای جامع کنونی در بین سال‌های ۱۱۹۳ تا ۱۲۵۰ ساخته شده‌است.
به گزارش«محبت نیوز» کلیسای جامع ما شارتر یک کلیسای جامع فرانسوی متعلق به قرون وسطی است که در شارتر، حدود ۸۰ کیلومتر جنوب غربی پاریس قرار دارد.
این کلیسا به عنوان یکی از عالی‌ترین مثال‌های معماری گوتیک فرانسوی به شمار می‌رود. کلیسای جامع کنونی در بین سال‌های ۱۱۹۳ تا ۱۲۵۰ ساخته شده‌است.
نمای غربی موجود که از وجوه گوناگونی یادآور کلیسای سن دنی است، به واحدهای دو یا سه‌گانه تقسیم شده است.
با این همه چون کار ساخت آن در چند مرحله بود و هرگز به طور کامل به پایان نرسید، هماهنگی در نتیجه کار تکوینی است نه نظام‌مند.
برای نمونه، دو برج غربی آن که شبیه هم هستند، با هم یکی نیستند. افزون بر آن، مناره‌های هرمی آنها، برج‌های نوک تیز با هم تفاوت دارند. یکی از مناره‌های هرمی -سمت چپ در تصویر- مربوط به سده‌ی شانزدهم است درحالی که ۳۰۰ سال از برج دیگر جوانتر است.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:

مجارستان برای جلوگیری از ورود پناهجویان، وضعیت فوق العاده را در مرزهایش تمدید کرد

مجارستان برای جلوگیری از ورود پناهجویان، وضعیت فوق العاده را در مرزهایش تمدید کرد

زولتان کوواکس سخنگوی دولت مجارستان، اعلام کرد: وضعیت فوق العاده که از ماه مارس سال گذشته به دلیل بحران پناهجویان اعلام شده، تا هفتم مارس سال آینده تمدید شده است
به گزارش «محبت نیوز»کوواکس با بیان اینکه “ساندور پینتر” وزیر کشور مجارستان هفته گذشته نظرات خود در مورد تمدید وضعیت فوق العاده که قرار بود در هفتم سپتامبر به پایان برسد را به مقامات این کشور انتقال داده است.
به نوشته آناتولی، این مقام مجارستانی ادامه داد: در ماه های تابستان شاهد افزایش حملات تروریستی در اروپا به دلیل مهاجرت های دسته جمعی بودیم. به همین دلیل و به خاطر امنیت شهروندان مجارستان، مرزهای کشور باید به شدت تحت کنترل باشند.
شایان ذکر است، مجارستان که مهم ترین مسیر برای رفتن پناهجویان به کشورهای غرب اروپا است؛ برای جلوگیری از سیل پناهجویان در مرز صربستان و کرواسی دیوارهایی از سیم خاردار ساخته و در مناطق مرزی خود حالت فوق العاده اعلام کرده است. مجارستان همچنین مجازات های سنگین و سخت گیرانه تری را برای عبور غیرقانونی از مرزهای این کشور اعمال کرده است.
علاوه بر این، مجلس ملی مجارستان نیز لایحه ای مبنی بر تحت نظارت قرار گرفتن تمامی پناهجویان در اردوگاه های مرزی تا زمان طی شدن روند مراحل پناهجویی را به تصویب رساند.
گفتنی است که تعداد زیادی از سازمان های مدنی اعلام کردند که نیروهای امنیتی مجارستان، پناهجویانی را که به صورت غیرقانونی وارد این کشور شده اند، مورد خشونت قرار داده و به صربستان می فرستد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:

onsdag 30 augusti 2017

آخرین وضعیت ‘سوادا آغاسر’ زندانی مسیحی ارمنی تبار در اوین

آخرین وضعیت ‘سوادا آغاسر’ زندانی مسیحی ارمنی تبار در اوین

در زندان‌های جمهوری اسلامی ایران ده‌ها و شاید صدها زندانی عقیدتی در بند باشند که نام آنها کمتر از دیگر زندانیان سیاسی و عقیدتی یا منتقدان و دگراندیشان سرشناس مطرح شده باشد.
سیاهترین Agasr
سیاهترین Agasr
به گزارش «محبت نیوز» یکی از زندانیان مسیحی تحت جفا «سوادا آغاسر» زندانی مسیحی ارمنی تبار از پیروان کلیسای گریگوری است که به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق اجتماع و تبانی در زندان است .
دادگاه انقلاب اسلامی به جرم تبلیغ مسیحیت او را به پنج سال زندان محکوم کرده است.حکم این زندانی مسیحی در سال ۱۳۹۴ و در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی مقیسه صادر شد.
“سوادا آغاسر” روز سه شنبه چهارم جولای ۲۰۱۷ برابر با (۱۳ تیر ماه ۱۳۹۶) برای اجرای حکم و گذراندن دوران محکومیتش به زندان اوین احضار شد. سوادا در بند هفت زندان اوین که شرایط خاصی دارد دوران محکومیت ۵ ساله خود را می گذراند، اکثر زندانی‌های این بند اتهامات مالی دارند و تعدادی از آنها تبعیدی‌های بند ۳۵۰ هستند که بعد از ماجرای بازرسی معروف و ضرب و شتم زندانیان در ۲۸ فروردین ۹۳ به بند هفت اوین منتقل شدند.
گفتنی است تعدادی از زندانیان این بند نیز اتهامشان به گفته ( قوه قضائیه جمهوری اسلامی) جاسوسی است و جزو زندانیان سیاسی و عقیدتی محسوب نمی‌شوند.
  • پیشینه بازداشت 
“سوادا آغاسر” روز چهارشنبه مورخ سی‌ام مردادماه ۱۳۹۲ برابر با ( ۲۱ آگوست ۲۰۱۳) بهمراه دوتن از نوکیشان مسیحی فارسی زبان دیگر از جمله “ابراهیم فیروزی” ( از دیگر زندانیان مسیحی ) طی اقدامی از سوی افراد لباس شخصی در شهرستان کرج بازداشت شد . این دو در دفتر کار (شرکت بیمه)  که متعلق به یکی از دوستانشان در کرج  بوده در همان مکان توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.
سوادا آغاسر پیش از این  دستگیری نیز در ارتباط با پرونده یکی دیگر از بازداشت شدگان مسیحی مورد بازجویی قرار گرفت و منزل او نیز هم توسط ماموران تفتیش و برخی وسایل شخصی او ضبط شد.
با اینحال بر طبق روال دلیل و ادله‌ی درستی برای بازداشت اینگونه افراد مطرح نمی‎شود، اما شنیده ها حکایت از آن دارد  که این شهروند مسیحی به اتهام فعالیت‌های بشارتی در فیس‌بوک و ارتباط با برخی از مسیحیان فارسی زبان دلیل بازداشت او عنوان شده است .
در نهایت او روز یکشنبه مورخ ۱۱ اسفند ماه ۱۳۹۲ برابر با (دوم مارچ ۲۰۱۴) پس از گذراندن بیش از شش ماه حبس، از بند ۳۵۰ زندان اوین با قید وثیقه آزاد شد.
کمتر از دو سال بعد او که به طور موقت با قید وثیقه آزاد بود در اردیبهشت سال ۱۳۹۴ در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی مقیسه به پنج سال حبس محکوم شد و در  ۱۳ تیر ماه ۱۳۹۶ برای اجرای حکم پنج ساله به زندان فراخوانده شده و در حال حاضر در بند هفت زندان اوین به سر می‎برد.
سالهاست که دستگاه قضایی حکومت جمهوری اسلامی مسیحیان ایران بویژه مسیحیان فارسی زبان را بخاطر در میان گذاشتن اعتقادات خود با دیگران راجع به عیسی مسیح یا با برپایی و برگزاری جلسات کلیساهای خانگی در منازلشان اغلب این افراد را به اتهام تهدید علیه “امنیت ملی و یا جاسوسی برای اسرائیل” با احکام سنگین روانه زندانها می کند.
به همان اندازه که تشکیل کلیساهای خانگی برای جمهوری اسلامی تهدید به نظر می‎رسد، آن دسته از اعضای کلیساهای ارامنه و آشوری هم که فعالیت‌های بشارتی برای فارسی زبانان داشته باشند نیز تحت رصد نهادهای امنیتی قرار دارند از جمله «ورویر آوانسیان» از کشیشان رسمی و سابق کلیسای جماعت ربانی در تهران  و «ویکتور بِت تًمرز» کشیش سابق کلیسای پنطیکاستی آشوری شهرآرا در تهران که بدلیل فعالیت در میان مسیحیان فارسی زبان نامشان در فهرست سیاه جمهوری اسلامی قراردارد.
مسئولان و خادمین کلیساهای ارمنی و آشوری و دیگر اقلیت ها بدستور مقامات امنیتی از ورود شهروندان غیر مسیحی و یا نوکیشان مسیحی فارسی‎زبان به داخل کلیساها جلوگیری می کنند. حتی برگزاری مراسم به زبان فارسی در کلیساها ممنوع است و دعاها و مراسم پرستشی تنها با زبان ارمنی و یا آشوری مجاز است.
همچنین  ناشران ارمنی اجازه انتشار کتاب‌ مقدس و حتی دیگر کتاب‌های مسیحی را به زبان فارسی ندارند و با محدودیت روبه رو هستند. چه بسیار ناشرانی که از این خط قرمزها عبور کردند و جزای آن را هم دیدند.
گزارش‌های متعددی تایید می‌کند که همواره در مراسم کلیساهای ارمنی در سراسر کشور فرد یا افرادی به عنوان مخبر یا نفوذی، آخرین اطلاعات و تحولات درون کلیساها را به نهادهای اطلاعاتی و امنیتی مخابره می‌کنند و اگر مقام‌های مسئوول کلیسا همکاری نکنند عواقب بدی به دنبال خواهد داشت. شایان ذکر است این روند در سالهای اخیر و با رشد شبکه های اجتماعی به فضای مجازی هم سرایت کرده به گونه ای که مخبران جمهوری اسلامی در گروه های تلگرامی و یا فیس بوک ارمنی و آشوریان به رصد اشخاص پرداخته و در صورت مشاهده مورد مشکوک شخص یا مدیران گروه ها را مورد بازخواست قرار می دهند!
در حقیقت عملکرد مسیحیان ایرانی این روزها بیشتر از هر زمانی دیگر زیر ذره‎بین قرار گرفته و ماموران سایبری به شدت فضای مجازی را برای مقابله با هرگونه ترویج و بشارت مسیحیت رصد می‌کنند.
  • سوء استفاده سیاسی جمهوری اسلامی از جامعه مسیحی ایران
چند سالی است به صورت سازمان یافته ، جمهوری اسلامی برای فرار از فشارهای سازمان ملل و گزارش‌های پی‌درپی نهادهای حقوق بشری از وضعیت اقلیت‌های دینی و به خصوص نوکیشان مسیحی در ایران به سمت ارامنه و رهبران کلیسایی و بویژه نمایندگان اقلیت مجلس چرخیده و سعی دارد، تا با سوء استفاده از آنها با برگزاری نشست‌ها و متینگ‌های مشترک در سطح بین المللی وانمود کند که وضعیت مسیحیان در ایران روبه‌راه است و گزارش‌هایی که علیه ایران در مجامع جهانی نوشته می‌شود و در آن به ده‌ها مورد بازداشت و زندانی شدن مسیحیان ایران و جفاهایی که بر نوکیشان مسیحی روا شده است اشاره شده، همگی سیاه‌نمایی و روایات نادرست از جمهوری اسلامی است. حکومت مذهبی ایران همواره به دنبال نفوذ سیاسی در بین نمایندگان اقلیت بویژه  ارمنی و آشوری مجلس شورای اسلامی بوده و در مقابل، آنها نیز همچون سایر نمایندگان مجلس از گذشته تاکنون هیچ راهی به جز وادادگی در برابر خواسته‌های حکومت ندارند.
تا آنجا که چندی پیش نیز یوناتن بت کلیا، نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی در مجلس شورای اسلامی که این روزها پای ثابت خبرگزاری‌های فارس ( وابسته به سپاه) و تسنیم برای تبلیغ جمهوری اسلامی است گفته، «آرامش و امنیت دستاورد انقلاب اسلامی برای اقلیت‌های دینی است و پیروان این ادیان، انقلاب اسلامی را نعمتی بزرگ می‌دانند و به آن افتخار می‎کنند».
در این رقابت رسانه‌های تندرو حکومتی و محافظه‌کار که در سانسور اخبار مربوط به اقلیت‌های دینی و در پرونده‎سازی علیه منتقدین و دگراندیشان مذهبی سابقه‌ای طولانی دارند، در صف اول انتشار مصاحبه و گفتگوها با رهبران و بویژه نمایندگان اقلیت مجلس قرار دارند.

قره کلیسا’ در ردیف نخست بازدید گردشگران آذربایجان غربی

‘قره کلیسا’ در ردیف نخست بازدید گردشگران آذربایجان غربی

مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان غربی به بازدید ۴۶۰ هزار گردشگر از جاذبه تاریخی این استان در سال جاری اشاره کرد و گفت: پایگاه های جهانی قره کلیسا و تخت سلیمان در ردیف نخست بازدید گردشگران این استان قرار داشته است.
به گزارش «محبت نیوز» قره کلیسا یا کلیسای تاتائوس که به عنوان نهمین اثر کشور در ردیف آثار جهانی، در سازمان علمی، فرهنگی، آموزشی ملل متحد (یونسکو) ثبت شده، یکی از زیباترین آثار تاریخی موجود در استان آذربایجان غربی است که نظر هر گردشگری را با معماری خاص و کم نظیرش به خود جلب می‌کند.
جلیل جباری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه تعداد گردشگران در سالجاری نسبت به مدت مشابه ۱۵ درصد افزایش نشان می دهد افزود: از این تعداد ۱۶۰ هزار نفر از آثار و بناهای تاریخی ، موزه های مردم شناسی و باستان شناسی بازدید کرده اند.
مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان غربی اظهار کرد: بازدید بیش از یک میلیون گردشگر از بناهای تاریخی و جاذبه های طبیعی استان در سال جاری قابل پیش بینی است.
آذربایجان غربی بیش از یکهزار و ۵۰۰ اثر تاریخی ثبت شده در فهرست ملی کشور دارد که از این تعداد ۲ اثر تاریخی در فهرست آثار جهانی ثبت شده است.
در زبان ارمنی به این کلیسا، سورپ تادئوسی وانک به لاتین Surb Tadeosi vank به معنای کلیسای مقدس تاتائوس یا کلیسای تادئوس مقدس گفته می شود.
به سبب ویژگی های منحصر به فرد این کلیسا، نام آن از تاریخ ۱۱ بهمن ۱۳۳۴ به شماره ۴۰۵ در آثار ملی ایران قرار دارد. به دلیل حفظ قدیمی‌ترین و برجسته‌ترین نمادهای معماری ارامنه جهان، در تاریخ ۱۷ تیرماه ۱۳۸۷ برابر با ۷ ژوئیه سال ۲۰۰۸، مجموعه قره کلیسا، شامل ۳ کلیسای اصلی با نام‌های قره کلیسا یا سنت تادئوس، سنت استپانوس و دزور دزور به‌عنوان نهمین اثر تاریخی ایران در سی و دومین کمیته میراث جهانی یونسکو در کبک کانادا ثبت جهانی شد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:

طرح جدید اروپا؛ شناسایی مهاجران اقتصادی از پناهجویان

طرح جدید اروپا؛ شناسایی مهاجران اقتصادی از پناهجویان

موج جدید مهاجران غیرقانونی سرازیر شده به سمت اروپا، بیشتر از کشورهای آفریقایی می‌آیند و مشکلات اقتصادی مهمترین عامل مهاجرت آنان است.
به گزارش «محبت نیوز» فیگارو روزنامه چاپ پاریس با توجه به بحران پناهجویی در اروپا می‌نویسد: بحران مهاجران غیرقانونی داستانی است که پایانی ندارد؛ در ٣ سال اخیر، حدود ١۴ هزار مهاجران غیرقانونی در مسیر رسیدن به اروپا جان خود را از دست داده‌اند. این سؤال مطرح است که آنها به دنبال چه به اروپا می‌آیند؟ با این امید که وضعیت بهتری در جای امن داشته باشند؟ فیگارو می‌نویسد این امیدی واهی است؛ دورنمایی از اروپا که واقعیت ندارد.
به نقل از RFI، فیگارو با اشاره به آمار اتحادیه اروپا می‌نویسد: موج جدید مهاجران غیرقانونی سرازیر شده به سمت اروپا، بیشتر از کشورهای آفریقایی می‌آیند و مشکلات اقتصادی مهمترین عامل مهاجرت آنان است .
فیگارو می افزاید، مسئله مهاجران موضوع حساسی است که در کمپین های انتخاباتی فرانسه کمتر به آن پرداخته شده.
این روزنامه می نویسد پروژه “هات اسپوُت” ایده جدیدی نیست، ایده ای است که پیشتر در سال ٢٠١۵ در بحران افزایش شمار مهاجران مطرح شده بود؛ بعد از توافق اتحادیه اروپا با ترکیه، پنج جزیره در یونان و چهار جزیره در ترکیه این ایده را عملی کرده‌اند اما درواقع هیچ مهاجری موفق به ترک یونان در این مدت نشده است.
به نوشته فیگارو، بعد از توافق ترکیه و بسته شدن راه بالکان در سال ٢٠١۶ اکنون مدیترانه مسیری است برای پناهجویانی است که می‌خواهند به اروپا برسند.

نماینده علی خامنه ای در سپاه: باید زمینه ورود مردم به بهشت را فراهم کنیم

نماینده علی خامنه ای در سپاه: باید زمینه ورود مردم به بهشت را فراهم کنیم

“علی سعیدی” با انتقاد از “حسن روحانی” گفته است: «آقایان می‌گویند، مردم را نباید به زور به بهشت برد، اما باید در پاسخ به این افراد گفت که باید زمینه رفتن مردم را به بهشت مهیا کنیم»
به گزارش «محبت نیوز» علی سعیدی٬ نماینده رهبر جمهوری اسلامی در سپاه پاسداران یکی از وظایف حاکمیت دینی را فراهم کردن «زمینه» ورود مردم به بهشت دانست.
علی سعیدی همچنین گفته است که نباید با «یک‌سری از کارها» برای مردم «جهنم» را فراهم کرد.
به گزارش ایسنا٬ سعیدی اضافه کرد که «آقایان می‌گویند، مردم را نباید به زور به بهشت برد، اما باید در پاسخ به این افراد گفت که باید زمینه رفتن مردم را به بهشت مهیا کنیم.»
سعیدی مدعی شد: «در نظام دنیا مسئولیت داریم و زمینه‌ساز ظهور هستیم و باید هم ملت و کشورمان را آباد کنیم و هم زمینه ساز بعثت باشیم.»
این در حالیست که حسن روحانی سوم خرداد ماه سال ۱۳۹۳ نیز با انتقاد از دخالت‌ها در زندگی مردم٬ گفته بود که «نمی‌شود مردم را با زور و شلاق به بهشت فرستاد» و «مردم خودشان راه بهشت را انتخاب می‌کنند.»

اروپا تصمیم گرفت مهاجران را در سواحل لیبی متوقف کند

اروپا تصمیم گرفت مهاجران را در سواحل لیبی متوقف کند

در اجلاس پاریس با شرکت هشت کشور اروپایی تصمیم گرفته شد جلوی ورود مهاجران به اروپا در آفریقا و سواحل لیبی گرفته شود. دفتر پناهندگان سازمان ملل و نهادهای غیردولتی با این تصمیم مخالف هستند.
Frankreich PK Migrationsgipfel in Paris (Getty Images/AFP/L. Marin)
کاخ الیزه پاریس روز دوشنبه ۲۸ اوت (۶ شهریور) میزبان سران هشت کشور اروپایی و سه کشور آفریقایی چاد، نیجر و لیبی بود. در این اجلاس تصمیم گرفته شد که جلوی ورود مهاجران از آفریقا به داخل اروپا در شمال این قاره و در سواحل لیبی گرفته شود.
به این منظور لازم است گارد ساحلی لیبی تقویت شده و  برای ایمن کردن مرزهای چاد و نیجر با لیبی به این کشورها کمک مالی شود. فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پایان این اجلاس خبر داد که ۵۰ میلیون یورو از سوی اروپا به این دو کشور داده خواهد شد تا مرزهایشان با لیبی را تا حد ممکن ایمن ‌کنند.
رئیس‌جمهور نیجر که در اجلاس پاریس شرکت داشت از اروپا خواست تا این مبلغ را در ماه سپتامبر به این کشور بدهد. او گفت این یک تبصره فوق‌العاده است که باید هرچه سریع‌تر عملی شود.
رئیس‌جمهور چاد نیز تاکید کرد که ۱۲۰۰ کیلومتر مرز  این کشور با لیبی و ۱۰ منطقه عبور و مرور مرزی باید ایمن شوند.
آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در اجلاس پاریس تاکید کرد که وضعیت زندگی در کشورهای چاد، لیبی و نیجر که کشورهای اصلی ترانزیت مهاجران به اروپا هستند باید بهتر شود. او وضعیت زندگی به‌خصوص در لیبی را "غیرقابل تحمل" توصیف کرد.
صدراعظم آلمان گفت، مهاجرانی که تنها به دلایل اقتصادی به سوی اروپا می‌آیند باید در همین کشورها (لیبی، چاد و نیجر) متوقف شوند. مرکل همچنین خواستار آن شد که به کشورهای مبدأ مهاجران برای توسعه اقتصادی  کمک مالی پرداخت شود. او این مسئله را هدف بلندمدت اروپا دانست.
آنگلا مرکل گفت: «موضوع، کمک به توسعه اقتصادی است و هم‌زمان ارسال پیامی قوی به کسانی که تنها به دلایل اقتصادی قصد مهاجرت به اروپا را دارند؛ برای اینکه به آنها بگوییم باید به کشورهایشان برگردند.»
قدردانی از گارد ساحلی لیبی و ایتالیا
تمامی کشورهای شرکت‌کننده در اجلاس پاریس بر عملکرد خوب گارد ساحلی لیبی و ایتالیا و همکاری این دو کشور در بازگرداندن مهاجران به آفریقا هم‌نظر بودند و از این دو کشور قدردانی کردند.
این همکاری بدین صورت آغاز شد که گارد ساحلی این دو کشور در آب‌های مشترک بین سواحل لیبی و ایتالیا، شروع به توقف قایق‌های مهاجران و بازگرداندن آنها به آفریقا کردند. این اقدام باعث شد تعداد مهاجرانی که از طریق آب‌های مدیترانه، قصد ورود به اروپا را داشتند تا ۲۳اوت به ۳۰۸۲ نفر کاهش پیدا کند. این رقم در ماه ژوئن ۲۳هزار نفر و در ژوئیه ۱۱هزار و ۵۰۰ مهاجر بود. تعداد کسانی که در این مسیر در آب‌های مدیترانه غرق شدند نیز به شدت کاهش نشان می‌دهد. در ماه ژوئن ۵۳۰ مهاجر در آب‌های مدیترانه غرق شدند در حالی که این تعداد در ماه اوت تا کنون تنها ۲۳ نفر بوده است. 
اما کمیساریای پناهندگان سازمان ملل UNHCR و سازمان‌های غیردولتی، توقف قایق‌های مهاجران و بازگرداندن آنها را نقد کرده‌اند.
تاسیس دفاتر مهاجران در داخل کشورهای افریقایی
یکی دیگر از برنامه‌های کوتاه مدت اروپا برای جلوگیری از ورود مهاجران به این قاره، تاسیس دفاتری در داخل کشورهای ترانزیت از جمله چاد، لیبی و نیجر برای تفکیک مهاجران اقتصادی از کسانی است که واقعا در خطر هستند و نیاز فوری به مهاجرت دارند. به گفته آنگلا مرکل "مهاجران واقعی" پس از این پروسه می‌توانند مستقیما به اروپا فرستاده شوند.
رئیس‌جمهور نیجر اما معتقد است که اگر بنا به تاسیس چنین دفاتری باشد، باید خود کشورهای افریقایی درباره آن تصمیم بگیرند و کارهای اجرایی آن را انجام دهند و نه کشورهای اروپایی.
این در حالی است که چاد و نیجر خواهان کمک‌های بیشتر اقتصادی اروپا به این دو کشور آفریقایی برای مهار مهاجرت از آفریقا به سوی اروپا شده‌اند. فدریکا موگرینی مسئول وزارت خارجه اتحادیه اروپا نیز در این باره گفته نباید انتظارات را بیش از حد بالا برد.
در حال حاضر با دفتر کمیساریای عالی پناهندگان قرار گذاشته شده که ۲۰ هزار نفر از کشورهای بحرانی به عنوان پناهجو به اروپا منتقل شوند. با توجه به آرامش نسبی که فعلا در سوریه وجود دارد، بخشی از این سهمیه می‌تواند به پناهجویان آفریقایی اختصاص یابد.
انتقاد به تصمیم جدید اروپا
در رسانه‌های آلمانی نسبت به تصمیم جدید اروپا انتقادهای زیادی شده است. "برند ریگرت" مقاله‌نویس بخش آلمانی دویچه‌وله در یک تحلیل، این نکته را متذکر شده که یکی از اهداف تصمیم‌گیران جلوگیری از غرق شدن پناهجویان در آب‌های مدیترانه بوده اما ظاهرا برای سران اتحادیه اروپا سرنوشت کسانی که از راه صحرا خود را به لیبی می‌رسانند مهم نیست.
این روزنامه‌نگار به نکته دیگری هم اشاره کرده و می‌نویسد: «ظاهرا سران اروپا می‌خواهند حتی‌المقدورمانع رسیدن پناهجویان از چاد و نیجر به لیبی شوند. این دو کشور از فقیرترین کشورهای جهانند و سیستم سیاسی اداره این کشورها بسیار ضعیف است.»
او نتیجه گرفته که ارسال کمک‌های مالی به این دو کشور می‌تواند باعث سوءاستفاده شود. این تصمیم جدید همچنین می‌تواند به تهدید مهاجران در کشورهای افریقایی منجر شود.
مقاله نویس شبکه رادیو تلویزیونی غرب آلمان (WDR) نیز این تصمیم جدید را یک "رسوایی بزرگ" برای اروپا و آلمان دانسته و آنگلا مرکل را متهم کرده که مردم و حقوق بشر را قربانی کرده تا رقم پناهجویان آلمان را پایین نگاه دارد تا به این ترتیب در انتخابات پیش روی آلمان برای خودش رأی جمع کند.
تماشای ویدیو02:17

مصاحبه با لیندنر: آلمان باید پناهجویان کمتری را بپذیرد

در همین زمینه:

måndag 28 augusti 2017

لیبراسیون: فرقه ها تعصبات را قطره قطره به جوانان مسلمان اروپا تزریق می کنند

لیبراسیون: فرقه ها تعصبات را قطره قطره به جوانان مسلمان اروپا تزریق می کنند

به نوشته این روزنامه آنچه در مورد تروریست های بارسلون تکان دهنده است، این است که آنها در میان مردم زندگی می کردند به گفته همسایه و کسانی که در مجاورت آنها بودند همیشه رفتاری مهربان و دوستانه رفتار داشتند!
به گزارش«محبت نیوز» لیبراسیون روزنامه چاپ پاریس خبرنگار ویژه خود را به ریپول فرستاده و گزارشی را درباره شهر ریپول و گروه جهادگرایان اسلامی آن از جمله امام پیشین بنام عبدالباقی الساطی به چاپ رسانده است وی در انفجار خانه‌ای در منطقه “الکنار” در ٢٠٠ کیلومتری جنوب “بارسلون” که محل تهیه مواد انفجاری گروه بود کشته شد.
شهردار ریپول ژوردی مونل به لیبراسیون می گوید مراکشی تبارها در اسپانیا کاملن ادغام شده اند و هیچ مشکلی ندارند حتی جشن های محلی خود را برگزار می کنند. اما هستند عده ای که هنوز نتوانسته اند در این جامعه ادغام شوند و شاید احساس گم گشتگی می کنند و به جستجوی هویت خود هستند.
او می افزاید شستشوی مغزی جوانان بسیار آرام صورت می گیرد بطوری که ما حتی تصورش را هم نمی توانیم بکنیم، تعصبات همیشه در حاشیه مساجد وجود دارد. فرقه ها تعصبات را قطره قطره به جوانان تزریق می کنند و ذهن و روان آنها را نشانه می گیرند و آنان را به دشمنانی کورعلیه انسانها تبدیل می کنند.
به نوشته این روزنامه آنچه در مورد تروریست های بارسلون تکان دهنده است، این است که آنها در میان مردم زندگی می کردند به گفته همسایه و کسانی که در مجاورت آنها بودند همیشه رفتاری مهربان و دوستانه رفتار داشتند.
لیبراسیون در ادامه می نویسد ابهامات و ضد و نقیض هایی در مورد شخص عبدالباقی الساطی امام پیشین مسجدی در شهر کوچک ریپول که بر طبق شواهد رهبری حملات بارسلون و کامبریلز را عهده داشته وجود دارد. برخی از اهالی محل زندگی وی می گویند او بسیار فروتن خجالتی و مهربان بوده اما علی حسن رئیس انجمن مسلمانان در ریپول چیز دیگری می گوید او تاکید دارد که احساس کرده بوده که او نقش بازی میکند و چندین چهره دارد و می افزاید من همیشه به او مشکوک بودم.
لیبراسیون می نویسد بسیار جای تعجب است کسی که این ضد و نقیض های شخصیتی را همراه با سابقه کیفری داشته است چگونه آزادانه در اسپانیا بدون هیچ گونه شک و تردیدی از سوی پلیس براحتی زندگی میکرده. و تا آنجا پیش رفته که جوانان را برای گرویدن به جهادگرایان تشویق و رهبری معنوی حملات را به عهده داشته است.
لیبراسیون از قول ساکنان شهر کوچک ریپول می گوید او بسیار سفر می کرده و هربار می گفته برای دیدن فامیل خود به مراکش میرود، این در حالی است که برای عملیات تروریستی به خانه ای که در الکانار وجود داشته می رفته است، خانه ای که بر اثر انفجار صورت گرفته در آن به کشته شدن عبدالباقی الساطی و شخص دیگری انجامید.
لیبراسیون همچنین می نویسد این امام پیشین بارها به بلژیک، فرانسه و سوئیس سفر کرده بود وحالا نگرانی هایی از اینکه او چه روابطی در دیگر کشورها داشته است وجود دارد.

صدور حکم اعدام برای بنیانگذار عرفان حلقه!

صدور حکم اعدام برای بنیانگذار عرفان حلقه!

پیش از صدور این حکم سازمان عفو بین‌الملل از احتمال صدور مجدد حکم اعدام، برای این زندانیان عقیدتی ابراز نگرانی کرده بود و از مقامات جمهوری اسلامی خواست تا این زندانی عقیدتی را بی قید و شرط آزاد کند.
به گزارش «محبت نیوز» دادگاه انقلاب اسلامی حکم اعدام “محمدعلی طاهری” بنیانگذار عرفان حلقه با استناد ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی را صادر کرده است.
به نقل از خبرگزاری عرفان، زینب طاهری از وکلای آقای طاهری گفته این حکم اعدام علیرغم نقض دادنامه توسط شعبه ۳۳ دیوان عالی کشور صادر شده است.
به گفته این وکیل «صدور حکم اعدام امروز یکشنبه ۵ شهریورماه ۱۳۹۶ به من ابلاغ شد. حکم صادره در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی احمدزاده و طیران انجام گرفت».
وکیل محمدعلی طاهری در خصوص حکم صادره گفته اعمال و استناد به ماده ۲۸۶ قانون مجازات مصوب ۱۳۹۲ در مورد جرم افساد فی الارض صحیح نمی باشد، زیرا که جرم انتسابی پیش از وضع قانون به وقوع پیوسته ومطابق ماده ۱۱قانون مجازات اسلامی، محکوم کردن متهم به استناد قانون موخر التصویب صحیح نیست)، مجددن دادگاه بدون توجه به ایراد مرجع عالی قضایی به استناد قانون موخر التصویب اقدام به صدور حکم اعدام برای محمدعلی طاهری نمود.
پیش از صدور این حکم سازمان عفو بین‌الملل از احتمال صدور مجدد حکم اعدام، برای این زندانیان عقیدتی ابراز نگرانی کرده بود و از مقامات جمهوری اسلامی خواست تا این زندانی عقیدتی را بی قید و شرط آزاد کند.
سازمان عفو بین‌الملل روز چهارشنبه، ۱۴ تیرماه ۱۳۹۶، با انتشار بیانیه‌ای خواستار تحقیقات بی‌طرف و مستقل در مورد وضعیت “محمد علی طاهری” شد که بیش از ۶ سال است در زندان اوین نگهداری می شود. پیش‌بینی می‌شود که جلسه دوم محاکمه وی تا پایان ماه جاری میلادی برگزار شود.
شیرین عبادی، حقوقدان و برنده جایزه صلح نوبل در حمایت از محمد علی طاهری به کمپین «الف مثل استاد» گفته است: «محمد علی طاهری محروم از یک دادرسی عادلانه، سال‌هاست که زندان را تحمل کرده است.»
به گفته خانم عبادی علت دستگیری محمد علی طاهری واهمه حکومت از نفوذ او در میان مردم و طرفدارانش است.
محمدعلی طاهری در سال ۱۳۸۰ موسسه‌ای به نام «عرفان حلقه» راه انداخت که در آن طب مکمل ایرانی، فرادرمانی و سیمنتولوژی ارائه می‎شد. اطلاعات سپاه او را در سال ۱۳۹۰ بازداشت کرد و حکم اولیه‌ای که برایش صادر شد اعدام بود.
سال ۹۵ حکم اعدام او در دیوان‌عالی نقض و پرونده برای رسیدگی مجدد به دادگاه انقلاب ارجاع شد.
علیزاده طباطبایی از وکلای طاهری اعلام کرده بود که او موسسه‌اش را با مشارکت علی‌پور از چهره‎های معتمد نظام و سردار جورکش تاسیس و اقدام به برگزاری کلاس کرده است.

رهبر یک فرقه بزرگ مذهبی در هندوستان به جرم تجاوز به بیست سال زندان محکوم شد

رهبر یک فرقه بزرگ مذهبی در هندوستان به جرم تجاوز به بیست سال زندان محکوم شد


دادگاهی در شمال هند، گورمیت رام رحیم سینگ، مرشد جنجالی هندی را به بیست سال زندان محکوم کرده است. شمار پیروان فرقه” گورمیت رام رحیم سینگ” در هند به بیش از ۵۰ میلیون نفر می رسد.
به گزارش «محبت نیوز» دادگاهی در هند روز دوشنبه مجازات «گورمیت رام رحیم سینگ» مرشد صاحب نفوذ را که سه روز پیش در پرونده تجاوز به دو زن مجرم شناخته شده بود، اعلام و وی را به تحمل بیست سال حبس محکوم کرد.
در گزارشهای اولیه خبر از محکومیت ده ساله این مرشد حکایت داشت، پلیس محلی و دفتر مرکزی تحقیقات خبر نیز محکومیت بیست ساله وی را تایید کرده اند.
صدور رای دادگاه از همان روز اول باعث تحصن مریدان او و بروز ناآرامی‌هایی شد که دست کم سی کشته و دویست مجروح بر جای گذاشت.
معترضان معتقد بودند که رهبر آنان مرتکب گناه نمی‌شود و اتهام تجاوز جنسی دروغ است.
شمار افرادی که در آستانه اعلام نظر دادگاه در خیابان‌های شهرهای مختلف هند بودند تا ۲۰۰ هزار نفر برآورد می‌شد.
پلیس هند گفته است برای حفظ آرامش از تمام توان خود استفاده خواهد کرد. تعداد زیادی از نیروهای پلیس و سربازان ارتش پیش از صدور حکم در شهر روتک مستقر شده‌اند.
گورمیت رام رحیم سینگ در سال ۱۹۹۰ میلادی و در سن ۲۳ سالگی ریاست فرقه «درا ساشا سودا» را که از سال ۱۹۴۸ میلادی فعالیت داشت، در دست گرفت. مرکز فعالیتهای این فرقه در ایالت هاریاناست و بیش از ۵۰ شاخه در کشور دارد. گفته می شود شمار پیروان این فرقه در هند به بیش از ۵۰ میلیون نفر می رسد.
این اولین بار نیست که گورمیت رام رحیم سینگ در مقابل دادگاه قرار گرفته است. پیش از این در سال ۲۰۱۵ به اتهام تشویق ۴۰۰ تن از پیروانش برای عقیم کردن خود تحت تعقیب کیفری قرار گرفت. ادعا شده وی از پیروانش خواسته تا برای نزدیکی بیشتر به خدا خود را عقیم کنند. در سال ۲۰۰۲ در پرنده قتل یک روزنامه نگار نام وی به چشم می خورد.
رحیم سینگ علاوه بر جایگاه مذهبی، فعالیت‌های اجتماعی زیادی هم دارد. او بازیگری، خوانندگی و کارگردانی هم می‌کند و در ایالت هاریانا شخص پرنفوذی به حساب می‌آید.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
فیس بوکتوییتربالاترینتلگراف

نمایش نظر دهی 

فرانسه به مهاجرانی که داوطلبانه به وطنشان بازگردند ۲۵۰۰ یورو پرداخت می‌کند

فرانسه به مهاجرانی که داوطلبانه به وطنشان بازگردند ۲۵۰۰ یورو پرداخت می‌کند

معاون انجمن پناهگاه مهاجران گفته است این هزینه مالی به سختی می تواند مشکل مهاجرت غیر قانونی به اروپا را حل کند.
به گزارش«محبت نیوز» اداره مهاجرت و همگرایی فرانسه (OFII) اعلام کرد در صورتی که مهاجران داوطلبانه تا پایان سال جاری میلادی به کشورشان بازگردند، ۲ هزار و ۵۰۰ یورو به هرکدام از آن ها می دهد.
«فرانسوا گوئنو» معاون انجمن پناهگاه مهاجران گفت: این هزینه مالی به سختی می تواند مشکل مهاجرت غیر قانونی به اروپا را حل کند.
وی افزود: در حال حاضر اداره مهاجرت فرانسه حدود ۸۰ هزار درخواست پناهندگی دریافت کرده است که فقط ۵ درصد و یا کمتر از این تعداد، به کشورهای شان باز می گردند.
گوئنو گفت: با ۲۵۰۰ یورو، مهاجران دیگر مجبور نیستند با جیب خالی به وطن خود بازگردند و حتی می توانند با این پول کسب و کاری را در کشورهای خود آغاز کنند.
گوئنو گفت: مقامات فرانسوی به اندازه کافی برای جا دادن و محافظت از مهاجرین ورودی به فرانسه، از جمله بزرگسالان و کودکان تلاش نمی کنند. این اقدام، مشکل مهاجرت در فرانسه را حل نخواهد کرد.
پیش از این «ژرارد کولوم» وزیر کشور فرانسه اعلام کرده بود که کمک‌ هزینه دولت برای استقرار پناهجویان در فرانسه از هزار یورو به ۲ هزار و ۵۰۰ یورو افزایش خواهد یافت.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:

onsdag 23 augusti 2017

وزارت کشور آلمان: پناهندگانی که به وطن خود سفر کند،اقامت شان لغو می شود