onsdag 31 maj 2017

Elnarə Abdullayeva - Qal sənə qurban (10dan sonra)

شریعت اسلامی، گوشت خوک، غرامت ۱۰۰ میلیون دلاری!

شریعت اسلامی، گوشت خوک، غرامت ۱۰۰ میلیون دلاری!

یک مسلمان آمریکایی با شکایت از یک رستوران حلال، به خاطر خوردن گوشت خوک تقاضای ۱۰۰ میلیون دلار جبران خسارت نمود.
به گزارش «محبت نیوز» در ایالت میشیگان در شهر دیربورن یک مرد مسلمان بر علیه رستوران زنجیره ای Little Caesars Pizza شکایت نمود.
محمد بوزی یکی از ساکنان دیربورن، به علت ارائه اطلاعات نادرست، سهل انگاری و تقلب، شکایت خود را بر علیه این رستوران زنجیره ای به دادگاه ارائه نموده است. وی برای جبران غرامت خوردن پیتزا با گوشت خوک، درخواست ۱۰۰ میلیون دلار از این شرکت نموده است.
بر اساس متن این شکایت، در روز ۲۰ مارس، محمد و همسرش یک پیتزا پپرونی حلال از Little Caesars Pizza سفارش دادند، پس از آن متوجه شدند که پپرونی استفاده شده در پیتزا از گوشت خوک بوده است. آنها شکایت خود را به پلیس اعلام نمودند، اما این داستان در روز ۲۴ مارس بار دیگر تکرار می شود. گفتنی است پیتزا پپرونی به طور معمول از گوشت خوک و یا مخلوطی از گوشت خوک و گوشت گاو تهیه می شود.
وکیل محمد بوزی در دادگاه علت این شکایت را چنین بیان می دارد: “موکلین من می خواهند تا رفتار نادرست این رستوران را به گوش مردم برسانند، به خصوص در ماه رمضان این امر ضرورت بیشتری داد”.
از سوی دیگر این رستوران زنجیره ای، این اتهامات را بی اساس دانسته است، چونکه این مسائل در شرایطی به وقوع پیوسته است که بر اساس صدای ضبط شده گفتگوی محمد با مدیر پیتزا فروشی، مالک این اغذیه فروشی به صراحت می گوید، مسلمانان خود می خواهند که به روی برچسب جعبه “حلال” نوشته شود.

هشدار رییس دادگستری “استان مرکزی” از افزایش تبلیغ “مسیحیت” در بین شهروندان

هشدار رییس دادگستری “استان مرکزی” از افزایش تبلیغ “مسیحیت” در بین شهروندان


رییس دادگستری استان مرکزی گفته خطر ترویج مسیحیت تبشیری احساس می‌شود، آمار زیاد نیست اما همین کم هم نباید باشد.
به گزارش «محبت نیوز» بعد از برگزاری کارگاه‌های مسیحیت ستیزی در مشهد و هشدارهای “آیت‌الله علوی بروجردی” تولیت مسجد اعظم قم و “غیاث‌الدین طه محمدی” نماینده ولی‌فقیه در استان همدان در مورد افزایش تبلیغات و گرویدن  شهروندان به مسیحیت، حالا روحانیون بلندپایه حکومت در استان مرکزی هم در اقدامی هماهنگ و برنامه ریزی شده در مورد مسیحی شدن شهروندان این استان هشدار دادند.
“قاسم عبداللهی” رئیس کل دادگستری استان مرکزی در همایش «طلایه‌داران تبلیغ» که در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی این استان برگزار شده گفته یکی از مباحثی که امروز در اولویت قرار دارد تمرکز دشمن برای تبلیغ مسیحیت در بین جوانان است.
این مقام قضایی هشدار داده گفت: «خطر ترویج مسیحیت تبشیری احساس می‌شود، خوشبختانه آمار زیاد نیست اما همین کم هم نباید باشد».
او نیز همچون دیگر روحانیون و علما، اینترنت و فضای مجازی را عامل ضربه زدن به دین و اعتقادات مذهبی دانسته و گفته به واسطه افزایش فضای اجتماعی، ارتباطات بیشتر شده است و همین افزونی ارتباط‌ها باعث شده برخی افراد به بیراهه روند و باعث شود ابعاد ناپسندی پیدا کند که به ناهنجاری اجتماعی منجر شود.
به ادعای رئیس کل دادگستری استان مرکزی فضای مجازی حریم زندگی زناشویی و اعتقادات مردم به ویژه نسل جوان را نشانه رفته است و در این بین جامعه روحانیت به ویژه مبلغان اعزامی باید از هر فرصتی نهایت استفاده را برای آشنایی نسل جوان از خطرات آسیب‌های اجتماعی ببرند.
درحالیکه این مقام مسئول در استان مرکزی استفاده از ظرفیت طلاب را برای کاهش مسائلی همچون مقابله با گرویدن جوانان به مسیحیت موثر می‌داند “غیاث‌الدین طه محمدی”، نماینده خامنه‌ای در همدان گفته بود دست منبرها از مقابله با افزایش مسیحیت خالی است.

وعده های دروغ حسن روحانی و بازرسی حجاب کارمندان از تیرماه!

وعده های دروغ حسن روحانی و بازرسی حجاب کارمندان از تیرماه!

انتشار خبر بازرسی حجاب کارمندان در شبکه های اجتماعی با واکنش منفی کاربرانی مواجه شده است که در جریان انتخابات ریاست جمهوری از حسن روحانی حمایت کردند.

به گزارش «محبت نیوز» پس از پایان انتخابات ریاست جمهوری در ایران و جلب مشارکت رای دهندگان با وعده هایی مبنی بر پاره ای از آزادی های مدنی و اجتماعی حالا شاهد موج تازه و گسترده ای از اعمال قوانین اسلامی سختگیرانه در زمینه حجاب و عفاف در کشور هستیم که تحت نام ادامه‌ی دولت “تدبیر و امید” صورت می پذیرد. به گزارش روزنامه خراسان، برخی استانداری‌های ایران به مدیران محلی ابلاغ کرده اند که از تیرماه سال جاری بازرسی از ادارات استانی و شهرستانی در حوزه عفاف و حجاب از سوی گروههای بارسی «ستاد صیانت استان» اغاز می شود.
این بازرسی بر مبنای برنامه ستاد مرکزی صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی وزارت کشور در سال ۹۶، اجرا می شود و شامل کارمندان دولت، کارمندان دانشگاهها و بانک‌های خصوصی و دولتی خواهد شد. همچنین خبرگزاری مهر توئیت کرده است که وزیر کشور در ادارات گشت ارشاد راه می اندازد.
به گفته یورونیوز، دستور العمل برنامه‌های ۱۰ گانه درون سازمانی ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در دستگاههای اجرایی در سال ۱۳۹۴ از سوی ستاد مرکزی صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی وزارت کشور ابلاغ شد.
در این دستورالعمل در بخش تعیین حدود پوشش کارکنان زن آمده است: «چادر یا مانتوی غیرچسبان با آستین ­بلند تا زیر زانو و بدون علایم، شلوار پارچه­ ای، مقنعه بلند (به طوری که تمام سر، موها و نواحی گردن پوشیده شود) با رنگ­های متعارف بدون زینت و زیورآلات و عدم استفاده از هرگونه لوازم آرایشی.»
برای کارمندان مرد نیز اجتناب از پوشیدن تیشرت، پیراهن تنگ با آستین کوتاه و وشلوار تنگ یا جین عنوان شده است.
در این دستوالعمل از ادارات خواسته شده است تدابیر مناسب برای جداسازی محیط بانون از جمله: «محل کار، سرویس ایاب و ذهاب و غذاخوری، در را ستای کاهش اختلاط و سالم ­سازی روابط بین کارکنان زن و مرد به استناد مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی» بکار گرفته شود.
از دیگر موارد مورد تاکید در این دستوالعمل خودداری از به کارگیری بانوان در پست‌های سازمانی پرازدحام ویژه آقایان و حتی المقدور در نوبت کار شبانه توصیه شده است و درخواست شده تا از زنان ترجیحا بعنوان منشی یا مسئول دفتر استفاده نشود.
در بخش هایی از این دستورالعمل مجموعه تدابیری برای پاسخگویی به شبهات کارکنان درباره حجاب مورد تاکید قرار گرفته است و با تاکید بر «دعوت از مشاورین متاهل، متاهل و آشنا به آموزه‌های دینی» خواستار «استفاده از اساتید و شخصیت­‌های مجرب، فاضل و خوش بیان حوزوی و دانشگاهی مورد تأیید دستگاه­‌های ذیربط و پاسخ به سوالات و شبهات مربوط به عفاف و حجاب» شده است.
تشویق‌های سازمانی برای کارکنان محجبه از جمله ترفیعات اداری و هدایا و «ارشاد و راهنمایی متخلفین و متمردین» و تذکر شفاهی و کتبی و معرفی به هیات‌های تخلفات اداری در صورت عدم رعایت حجاب اسلامی، از دیگر بخش‌های این دستوالعمل است.

توافق یونان و آلمان برای محدودیت ورود پناهجویان

توافق یونان و آلمان برای محدودیت ورود پناهجویان

آتن به درخواست برلین، برای کند کردن پیوستن شماری از خویشاوندان پناهجویانی که هم اکنون در یونان بسر می‌برند و قصد پناهندگی در آلمان را دارند، پاسخ مساعد داده است.
به گزارش «محبت نیوز» در نامه‌ای که یک کپی آن در روزنامه “ژورنال سردبیران” به چاپ رسید و توسط “یانیس موزالاس” وزیر یونانی به “توماس مزیر” وزیر کشور آلمان نوشته شده، گفته می شود: «بنا به قرار گذاشته شده از میزان جابجائی خانواده پناهجویان کاسته خواهد شد».
بدین ترتیب، وزیر یونانی نشان می دهد که این کار خواسته دولت آلمان بوده و از این رو در این کار دیرکرد به وجود آمده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، به گفته “یانیس موزالاس”، بیش از ٢ هزار نفر شامل این تصمیم می‌شوند و ناچار خواهند بود سال‌ها در انتظار بمانند.
وزیر یونانی، در برابر انتقاداتی که این دیرکرد به وجود آورده، به همتای آلمانی خود پیشنهاد می کند که یک موضع یکسان گرفته شود و به همه گفته شود که این دیرکردها به دلیل شمار بالای درخواست پناهندگی از یونان و آلمان، اجتناب ناپذیر است.
مقررات پناهندگی در اتحادیه اروپا، شماری شرط برای پناهجویانی که در کشورهای این اتحادیه زندگی می‌کنند و نزدیکانشان در کشورهای دیگر اتحادیه اروپا پخش شده اند در نظر گرفته است.
یکی از نمایندگان چپ رادیکال آلمان، به تازگی به رسانه‌ها گفته بود که دولت این کشور در ماه آوریل گذشته، شمار خویشاوندان پناهجویانی را که در انتظار پیوستن به آنان در یونان به سر می برند، ٧٠ نفر در ماه تعیین کرده است.

tisdag 30 maj 2017

دیدار “جاستین ترودو” و “پاپ فرانسیس” زیر سایه مساله کلیسای کاتولیک و بومیان کانادا

نخست وزیر کانادا، پس از دیدار با پاپ، گفته است که خواسته عمیق کانادایی‌ها، برای عذر خواهی و حرکت به سوی یک آشتی واقعی با بومیان کانادا را با رهبر کاتولیک‌های جهان مطرح کرده است.

به گزارش «محبت نیوز» نخست وزیر کانادا، روز دوشنبه ۲۹ می، در دیدار با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان، درخواست کرد کلیسای کاتولیک، به صورت رسمی از قربانیان پانسیون‌های کودکان بومی کانادا پوزش بخواهد.
دلیل تقاضای نخست وزیر کانادا از پاپ، برای پوزش خواهی، آزارهایی است که کشیشان و مقامات کلیساهای کاتولیک، در مورد کودکان بومی کانادا اعمال کرده‌اند. از سال ۱۸۴۰ تا ۱۹۹۶، حدود ۱۵۰ هزار کودک متعلق به گروه‌های بومی کانادا، توسط کشیشان و مسئولان کلیساهای کاتولیک، از خانواده‌ها به زور جدا شده و به پانسیون‌های کاتولیک فرستاده شده بودند، تا در مدارس کاتولیک آموزش ببینند.
آخرین پانسیون فعال کلیسای کاتولیک، برای کودکان بومی کانادا، در سال ۱۹۹۶، در نزدیکی شهر Regina، در استان Saskatchewan، تعطیل شد.
به نوشته persianmirror، نخست وزیر کانادا، پس از دیدار با پاپ فرانسیس، در یک گفتگوی کوتاه با رسانه‌ها گفت که خواسته عمیق کانادایی‌ها، برای پوزش خواهی و حرکت به سوی یک آشتی واقعی با بومیان کانادا را با رهبر کاتولیک‌های جهان مطرح کرده است.
این در حالیست که واتیکان پیش از این یعنی در سال ۲۰۰۹ اعلام نموده که پاپ بندیکت شانزدهم رهبر قبلی کاتولیک‌های جهان، در مورد رفتار کشیشان نسبت به کودکان بومی کانادا، ابراز تاسف کرده بود.
به گفته ترودو:« پاپ گفته است در تمام زندگی هدفش کمک به مردم حاشیه نشین جهان و مبارزه برای آنها بوده است. و در نظر دارد بزودی با من و کشیشان کانادایی، مسیر رسیدن به این درخواست را مشخص کند.»
جاستین ترودو پیش از این گفته بود که نمی‌تواند رهبر کاتولیک‌های جهان را مجبور کند تا پوزش بخواهد، اما امیدوار است کلیسای کاتولیک تعهدی سازنده در این زمینه اتخاذ کند.
جاستین ترودو و پاپ فرانسیس در دیدار نیم ساعته خود همچنین در باره موضوعاتی چون آزادی مذهبی و وضعیت خاورمیانه گفتگو کردند.
واتیکان نیز در اطلاعیه کوتاهی که پس از دیدار نخست وزیر کانادا با رهبر کاتولیک‌های جهان منتشر کرد، بیشتر به کمک کلیسای کاتولیک به کانادا و روابط میان اتاوا و واتیکان تاکید کرده است.
نخست وزیر کانادا در پایان دیدارش با پاپ، مجموعه‌ای نادر و قدیمی از یادداشت‌های کشیشان مسیحی و یک فرهنگ لغات منتشر شده توسط یک کشیش، در قرن هفدهم در کانادا را به پاپ هدیه داد.
ترودو گفت از پاپ فرانسیس دعوت کرده است در آینده به کانادا سفر کند.

پناهجویان در مرز کرواسی مورد ضرب و شتم پلیس این کشور قرار می‌گیرند

پناهجویان در مرز کرواسی مورد ضرب و شتم پلیس این کشور قرار می‌گیرند

برخی سازمان‌های مدافع حقوق پناهجویان در کرواسی اعلام کردند که آنهادر مرز این کشور مورد ضرب و شتم پلیس قرار می‌گیرند.
به گزارش «محبت نیوز» دو سازمان مدنی مدافع حقوق پناهجویان به اسامی «جدی هستید؟» و «خوش آمدید» در کرواسی، طی یک نشست خبری در زاگرب اعلام کردند که پناهجویان منتظر در مرز این کشور مورد ضرب و شتم پلیس قرار می گیرند.
به نقل از آناتولی، لی‌یا هوروات از سازمان مردم نهاد «خوش آمدید» در این زمینه گفت:
سازمان‌های بین‌المللی در منطقه نیز شاهد اقدامات نیروهای امنیتی کرواسی با اعمال خشونت علیه پناهجویان حاضر در مرز این کشور با صربستان هستند.
اقدامات خشونت‌آمیز پلیس نسبت به این پناهجویان یک واقعیت است و روز به روز شدت می یابد. تصاویری دال بر خشونت اعمال شده علیه پناهجویان توسط پلیس کرواسی وجود دارد.
علاوه بر این، ۲۴۶ نفر از این پناهجویان که مورد خشونت قرار گرفتند، توانسته اند به صربستان بروند، ولی به بقیه اجازه تقاضای پناهندگی را نیز نمی دهند.
کلسی مونزکا از سازمان مدافع حقوق پناهجویان «جدی هستید؟» نیز در این رابطه اظهار داشت:
“پناهجویان مستقر در صربستان تحت شرایط بسیار سخت برای ادامه زندگی تلاش و مبارزه می کنند. برای آن که پناهجویان منتظر در مرز کرواسی با صربستان قادر به رفتن به سوی اروپای غربی باشند، باید مسیر بالکان مجددا باز شود”.
نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد کرواسی در این کنفرانس مطبوعاتی پلیس این کشور را به توقف اعمال خشونت علیه پناهجویان فراخواندند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:

پلیس شهر “کن” فرانسه مانع شنای زنان مسلمان با لباس شنای اسلامی شد

پلیس شهر “کن” فرانسه مانع شنای زنان مسلمان با لباس شنای اسلامی شد

همزمان با برگزاری جشنواره فیلم ” کن” پلیس فرانسه از شنای ۱۰ زن مسلمان در ساحل این شهر به دلیل پوشیدن لباس شنای اسلامی ممانعت کرد.
به گزارش «محبت نیوز»  پلیس فرانسه روز جمعه مانع شنا کردن ۱۰ زن مسلمان که بورکینی (لباس شنای اسلامی) بر تن داشتند در ساحل شهر «کن» شد.
این شهر میزبان جشنواره فیلم کن است که سالانه برگزار می‌شود. این زنان مسلمان که در هتل «مارتینز» اقامت داشتند ظاهرن برای نشان دادن حمایت خود از این نوع لباس شنا در کنار ساحل گرد هم آمدند، اما پلیس این زنان را که قصد داشتند لغو ممنوعیت پوشیدن بورکینی در تابستان گذشته را جشن بگیرند مورد بازجویی قرار داد.
کن نخستین شهری بود که پوشیدن بورکینی را در اوت سال گذشته ممنوع کرد و تفریحگاه‌های فرانسه از آن تبعیت کردند. گفتنی است نظرسنجی‌های عمومی حاکی است که اکثر مردم فرانسه از ممنوعیت بورکینی حمایت می‌کنند. اما در مقابل، مسلمانان مدعی شده اند که ناعادلانه هدف قرار گرفته‌اند.
شایان ذکر است که فرانسه در سال ۲۰۱۰ اولین کشور اروپایی بود که پوشاندن کامل صورت را در مکان‌های عمومی ممنوع اعلام کرد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:

مجله‌ی جدید اسلامگرایان داعش به زبان فارسی منتشر شد

مجله‌ی جدید اسلامگرایان داعش به زبان فارسی منتشر شد

به تازگی نشریه اسلامگرایان داعش به زبان فارسی نیز منتشر گردیده که در آن آموزش عملیاتهای تروریستی ارائه شده است.
به گزارش «محبت نیوز» گروه اسلامی داعش در چهارمین شماره نشریه جدید خود با نام “رومیه” قصد دارد تمامی صفحات خود را به زبان فارسی منتشر کند.
به نقل از ایلنا، مجله رومیه که توسط «مرکز رسانه‌ای الحیات» وابسته به گروه اسلامی داعش تهیه و توضیع می‌شود به جایگزین“مجله دابق” شده است. اکثر مطالب منتشر شده در این مجله، تحلیل وقایع و رویدادهای بین‌المللی سیاسی و میدانی است.
در شماره‌های جدید این مجله که تا حد زیادی بر روی عملیات‌های گروه اسلامی داعش در اروپا تمرکز شده، راهکارها و آموزش‌های
متعددی برای اجرای عملیات‌های تروریستی اسلامگرایان به وسیله چاقو (لندن) و همچنین زیر گرفتن عابرین پیاده توسط کامیون
(عملیات برلین، نیس و استکهلم) که به کامیونیزم مشهور است به صورت ضمنی به مخاطبان آموزش داده شده است.

ترامپ سکوت در مورد قتل های اورگان را شکست

ترامپ سکوت در مورد قتل های اورگان را شکست

تالیسین نامکای-مچه یکی از کسانی بود که سعی داشت مانع رفتار مهاجم شود و کشته شددونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا قتل دو مرد در ایالت اورگان که سعی داشتند مانع بدرفتاری شخصی با یک دختر مسلمان و دوستش شوند را "غیرقابل قبول" خوانده است.

آقای ترامپ روز دوشنبه در حالی در توییتر اظهار نظر می کرد که به خاطر سکوت در برابر این حادثه با انتقادهای فزاینده ای روبرو بود.

تالیسین نامکای-مچه و ریکی بست روز جمعه در شهر پورتلند اورگان به قتل رسیدند.

آقای ترامپ روز دوشنبه در توییتر نوشت: "قربانیان در برابر نفرت و عدم بردباری قد علم کرده بودند."

او برای ارسال این پیام از حساب ویژه ریاست جمهوری در توییتر استفاده کرد و در حساب شخصی خود در مورد این حمله اظهار نظر نکرده است.

حادثه روز جمعه با حمله شدید لفظی و فحاشی مردی علیه دو دختر جوان که یکی از آنها حجاب داشت شروع شد.

آقای نامکای-مچه و آقای بست سعی کردند مانع این مرد شوند که با ضربات چاقوی او کشته شدند. یک مرد دیگر هم به شدت زخمی شده است.

سیاستمداران ایالت اورگان از جمله شهردار پورتلند و فرماندار این ایالت و همچنین هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا قبلا این حمله را محکوم کرده و در ستایش قربانیان سخن گفته اند.

پلیس می گوید که "جرمی جوزف کریستیان" مظنون حمله دارای "افکار افراط گرایانه" است و ادعا می شود در جریان حمله گفته که "همه مسلمان ها باید بمیرند". او پس از حمله دستگیر شد.
آقای ترامپ از حساب توییتر ویژه ریاست جمهوری استفاده کرد نه حساب شخصی"دن ردر" ژورنالیست مشهور آمریکایی پیشتر از آقای ترامپ خواسته بود در این مورد سکوت نکند چون این قتل ها "با روایتی که شما در کمپین خود ارائه می کردید کاملا جور در نمی آید" چون قربانیان "توسط یک 'مهاجر غیرقانونی' یا یک 'تروریست اسلام گرا' کشته نشدند."

آقای ردر نوشت: "آرزوی من این است که نام آنها را بر زبان بیاورید، یا حتی توییت کنید. آنها آمریکایی های شجاعی بودند که به دست کسی کشتند که با در نظر گرفتن همه واقعیت ها می شود به درستی نام او را تروریست گذاشت."

"دستینی مگنوم"، دختر ۱۶ ساله ای که با دوستش سفر می کرد و موضوع حمله لفظی مهاجم بود هم از کسانی که به دفاع از او برخاستند تشکر کرده است.

او به شبکه محلی "کی پی تی وی" گفت: "می خواهم از کسانی که زندگی شان را برای من کف دست گذاشتند تشکر کنم، چون حتی مرا نمی شناختند و جانشان را به خاطر من و دوستم و ظاهری که ما داشتیم از دست دادند."

شنبه شب حدود هزار نفر به یاد آقای مانکای-مچه ۲۳ ساله که به تازگی کالج را تمام کرده بود و آقای بست ۵۳ ساله که زمانی در ارتش خدمت می کرد و چهار فرزند داشت مراسم یادبودی برگزار کردند.

میکا دیوید کول فلچر، که از ناحیه گردن چاقو خورده در بیمارستان بستری است. مادر آقای فلچر گفته که او تا مرگ فاصله ای نداشت.

تاکنون بیش از ۸۸۰ هزار دلار برای خانواده های دو قربانی و مرد زخمی جمع آوری شده است که تقریبا ۳۵۰ هزار دلار آن توسط دو سازمان اسلامی در آمریکا بوده.

همزمان ۱۵ هزار دلار هم برای دو دختر جوان جمع آوری شده است.

جرمی جوزف کریستیان، ۳۵ ساله، قرار است روز سه شنبه در دادگاه حاضر شود.

حمله بی‌سابقه معاون صدراعظم آلمان به سیاست‌های ترامپ

آلمان

حمله بی‌سابقه معاون صدراعظم آلمان به سیاست‌های ترامپ

ابتدا صدراعظم آلمان جمع‌بستی از نقش جدید اروپا ارائه داد، حال وزیر خارجه و معاون مرکل آشکارا در برابر ترامپ موضع می‌گیرد. گابریل از "غیبت" آمریکا سخن گفته و اروپا را به ایستادگی در برابر سیاست‌های ترامپ فراخوانده است.
زیگمار گابریل، وزیر امور خارجه فدرال در ایالات متحده (تصویر اتحاد / DPA / ب از Jutrczenka)
عکس از آرشیو
پس از اجلاس ناموفق سران هفت کشور صنعتی جهان در ایتالیا، ابتدا آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، سرخوردگی خود را از مواضع هیأت آمریکایی بیان کرد. او ضمن تأکید بر اینکه "دیگر زمان اتکای کامل به دیگران به سر رسیده"، بر نزدیکی و همبستگی بیشتر کشورهای اروپایی با یکدیگر تأکید کرد.
حال زیگمار گابریل، وزیر خارجه و معاون مرکل، با صراحت هر چه بیشتری وارد میدان شده و نقش رهبری آمریکا به ریاست جمهوری ترامپ را در نمایندگی کردن "ارزش‌های غربی" زیر سؤال برده است. او هم‌زمان اقدامات ترامپ را که باعث "تضعیف" غرب شده‌اند، مورد انتقادهایی بی‌سابقه قرار داده است.
"تغییر مناسبات قدرت در جهان"
این سیاستمدار سوسیال دمکرات پس از دیدار با نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی در رابطه با بحران پناهجویی، از "غیاب ایالات متحده به عنوان ملتی مهم" سخن گفت و افزود، مسئله آخر هفته گذشته فقط بر سر ناموفق بودن اجلاس جی۷ نبود، بلکه «این متأسفانه نشانه‌ای بود از تغییر مناسبات قدرت در جهان.» معاون صدراعظم آلمان ادامه داد: «غرب اینک اندکی کوچک‌تر شده است.»
زیگمار گابریل گفت، ایالات متحده کشوری است که "در گذشته نقش رهبری را برعهده گرفته بوده است". او پیش از هر چیز دولت ترامپ را متهم کرد که منافع ملی را بر فراز نظم جهانی قرار می‌دهد.
گابریل همچنین نخستین سفر خارجی دونالد ترامپ در مقام رئیس جمهوری آمریکا به عربستان سعودی را نشانه‌ای فاجعه‌بار ارزیابی کرد و افزود که ترامپ در این سفر یک قرارداد میلیاردی تسلیحاتی بسته و سخنی از وضعیت حقوق بشر در عربستان بر زبان نیاورده است.
معاون سوسیال دمکرات صدراعظم آلمان، همچون صدراعظم دمکرات مسیحی، نقش قوی‌تر اروپا را پیامد ضروری سیاست آمریکا می‌داند. به گفته گابریل، بایستی برای همبستگی اروپا بیشتر تلاش کرد، زیرا «تنها بدین شکل از چنان قدرتی بهره‌مند خواهیم شد که بتوانیم به عنوان بازیگران معتبر سیاست جهانی نقش ایفا کنیم.»
وزیر خارجه آلمان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «باور عمیق دارم که بایستی به عنوان اروپایی نیرومندتر شویم و تمام توان‌مان را در این راستا به کار گیریم تا روزی دوباره ایالات متحده آمریکا را به ایده غرب بازگردانیم.»
گابریل با اشاره به تلاش "دیگر کشورها" برای پر کردن "این خلاء قدرت" تصریح کرد: «ما در حال تجربه این امر هستیم که در پا پس کشیدن یکی از قراردادهای بین‌المللی، دیگران وارد می‌شوند، مثلا چین.» معاون صدراعظم آلمان اما مشکل را در تلاش چین برای تثبیت "استانداردهای دیگری" می‌بیند.
فراخوان به مقاومت در برابر ترامپ
زیگمار گابریل مثال‌های زیادی را علیه دولت ترامپ برشمرده است: دستگاه دولتی ترامپ می‌خواهد از توافق‌نامه اقلیمی خارج شود، تسلیحات نظامی به مناطق جنگی و بحرانی ارسال کند و به مردمی از مناطقی خاص اجازه ورود به آمریکا را ندهد. گابریل افزوده است: «اگر اروپایی‌ها امروز قاطعانه در برابر او نایستند، موج مهاجرت به اروپا ابعادی وسیع‌تر خواهد یافت. چنانچه کسی در برابر این سیاست آمریکا نایستد، خود را شریک جرم کرده است.»
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، پیش‌تر گفته بود که می‌خواهد تصمیم خود درباره "توافق اقلیمی" را همین هفته اعلام کند. برخی رسانه‌ها از قطعی بودن تصمیم ترامپ برای خروج از این توافق خبر داده‌اند.
ترامپ روز ۲۷ ژانویه (۸ بهمن) نیز طی فرمانی صدور روادید سفر به آمریکا برای شهروندان ایران و شش کشور دیگر عمدتا مسلمان‌نشین را برای سه ماه ممنوع اعلام کرد. ترامپ همچنین روند پذیرش پناهجویان را برای ۴ ماه به حال تعلیق درآورد. دستگاه قضایی آمریکا اما در برابر این فرمان ایستاد و آن را لغو کرد.
تماشای ویدیو01:20

ورود دونالد ترامپ به عربستان هم‌زمان با اعلام پیروزی روحانی در ایران

مثال گابریل درباره سیاست ارسال تسلیحات به مناطق بحرانی نیز اشاره‌ای به قراردادهای میلیاردی تسلیحاتی اخیر ترامپ با عربستان سعودی است.

در همین زمینه:

امانوئل مکرون: استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه خط قرمز فرانسه است

امانوئل مکرون: استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه خط قرمز فرانسه است

رئیس‌جمهوری فرانسه روز دوشنبه هشتم خرداد در جریان نخستین نشست مشترک خبری‌اش با همتای روس خود گفت که استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه خط قرمز فرانسه است و این اقدام را تلافی می‌کنیم.

بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، امانوئل مکرون گفت: «هر گونه استفاده از سلاح‌های شیمیایی با تلافی و اقدام فوری روبه‌رو خواهد شد، این موضوع حداقل برای فرانسه مهم است».

او افزود که هدفش جنگ علیه تروریسم در این کشور است و خواهان همکاری با ولادیمیر پوتین برای پایان دادن به آن است.

فرانسه و روسیه مواضع مختلفی در قبال جنگ داخلی سوریه دارند. در حالی که مسکو حامی بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه، است فرانسه بخشی از ائتلاف غرب به رهبری آمریکا است که از گروه‌های شورشی حمایت می‌کند و رژیم اسد را متهم کرده که در گذشته از سلاح‌های شیمیایی استفاده کرده است.

آقای مکرون در بخش دیگری از سخنانش گفت که گفت‌وگوی صریحی با پوتین داشته است و اینکه هر دو در برخی از مسائل با هم اختلاف‌نظر دارند.

او همچنین از آنچه که پروپاگاندای رسانه‌های دولتی روسیه در جریان انتخابات ریاست جمهوری فرانسه، خواند انتقاد کرد و گفت که این رسانه‌ها در جریان کارزار انتخاباتی فرانسه به عنوان ارگان‌های «تبلیغاتی» عمل کردند.

رئیس‌جمهوری جدید فرانسه به طور مشخص «راشا تودی» و «اسپوتنیک» را بخشی از ساختار حکومت روسیه توصیف کرد که به گفته او، «اخبار جعلی» پخش می‌کنند.

آقای مکرون گفت به همین دلیل بود که خبرنگاران این دو رسانه را از ورود به ستاد انتخاباتی‌ خود در جریان مبارزه برای کسب مقام ریاست‌جمهوری منع کرد. او در انتخابات روز هفتم مه توانست رقیب خود ماری لوپن را شکست دهد.

اما ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، اتهامات به مسکو در مورد دخالت در انتخابات دیگر کشورها را رد کرد و گفت که در این مورد صحبتی با همتای فرانسوی‌اش نداشته و آقای مکرون نیز این موضوع را مطرح نکرده است.

او تأکید کرد در دیدار با مارین لوپن، رقیب انتخاباتی آقای مکرون، در مسکو قصد نداشته است که بر روند رأی‌گیری انتخابات فرانسه اثر بگذارد.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، رئیس‌جمهوری روسیه خانم لوپن را سیاستمداری توصیف کرد که خواهان توسعه روابط دوستانه با مسکو است.

آقای پوتین گفت که غیرعادی است اگر روسیه بخواهد درخواست‌های سیاستمداران اروپایی را که خواهان تعمیق روابط هستند رد کند.

به گفته او، روسیه به خوبی از نظرسنجی‌ها که بیانگر پیروزی مکرون بودند آگاه بوده است.

رئیس‌جمهوری روسیه همچنین تصریح کرد که او و همتای فرانسوی‌اش موافقت کردند که همکاری نزدیکی در زمینه مبارزه با تروریسم داشته باشند.

او افزود که طرفین درباره وضعیت سوریه نیز با هم گفت‌وگو کردند. آقای پوتین بر لزوم تقویت دولت بشار اسد تأکید کرد و آن را اقدامی لازم در مسیر مبارزه با تروریسم دانست.

måndag 29 maj 2017

اسلامگرایان در فیلیپین زنان و کودکان را قتل عام نمودند

اسلامگرایان در فیلیپین زنان و کودکان را قتل عام نمودند

درگیری‌های اخیر پس از آن آغاز شد که ارتش در صدد دستگیری ایسنیلن هپیلن، رهبر گروه ابوسیاف، برآمد که با داعش بیعت کرده است.
به گزارش «محبت نیوز» دولت فیلیپین در تلاش است تا شهری واقع در جزیره میندانائو را از اسلامگراها پس بگیرد.براساس گزارش‌ها جسد چندین مرد در حالی دستهایشان بسته و گلوله به سر آنها شلیک شده بود، پیدا شده است.شماری از زنان و کودکان هم در بین کشته‌شدگان دیده می‌شوند.
به گفته بی بی سی،بسیاری از شهروندان ماراوی به دلیل درگیری‌های شدید از این شهر گریخته و به اردوگاههای موقت پناه برده‌اند.گفته شده که هنوز حدود ۲ هزار نفر در این شهر گرفتار شده و جنگ خانه به خانه درجریان است.
شهر ماراوی در کنترل یکی گروههای وابسته به گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) قرار دارد.
میندانائو محل حضور چندین گروه شورشی اسلامگرا است که برای کسب استقلال می‌جنگند. مهمترین این گروهها مذاکراتی را برای برقراری صلح با دولت داشته‌اند، اما گروههای کوچکتر که افراطی‌تر هستند همچنان دراین منطقه فعال هستند.

مشکلات تردد ایرانیانی که همسران غیر مسلمان خارجی دارند به کشور

مشکلات تردد ایرانیانی که همسران غیر مسلمان خارجی دارند به کشور

طبق قوانین شرعی اسلامی مرد مسلمان می تواند زن غیرمسلمان اما اهل کتاب را تنها به عقد موقت خود درآورد پس از آن، رفت و آمد این خانواده به ایران بلامانع است اما همسر و فرزندانش از ارث محروم می شوند!
به گزارش «محبت نیوز» به تازگی یکی از تارنماهای خبری ایران در گزارشی به مشکلات تردد ایرانیانِ خارج از کشور برای ورود به ایران پرداخته است که یکی از مهمترین دلایل این عدم رفت و آمدها، مشکلات زوجهایی می باشد که یکی از همسران غیر مسلمان و تبعه کشور بیگانه بوده که مطابق شرع اسلام و قوانین جمهوری اسلامی، این ازدواج مورد تائید نمی باشد.
این تارنما در طی گزارشی آورده است که تعداد بسیار زیادی از ایرانیان به دلایل مختلف از کشور مهاجرت و در خارج از ایران، ازدواج کرده اند. بسیاری از آنان یک مشکل تکرار شونده دارند و نمی توانند به دلایل قوانین ایران به راحتی خود یا خانواده شان در کشور تردد کنند.
یکی از این مشکلات زمانی پیش می آید که مردی در خارج از کشور، همسری با دین غیر از اسلام اختیار کند. چون طبق قوانین ایران و احکام شرعی، مرد مسلمان نمی تواند با زن غیرمسلمان به صورت دائم ازدواج کند.
در ادامه این گزارش آمده است، یکی از مخاطبان مشکل خود را در همین خصوص توضیح داده. این مخاطبان خود را کیان و ساکن کشور سوئد معرفی کرده و مشکلش را اینطور نوشته: «با سلام, من در کشور سوئد و شهر استکهلم زندگی میکنم, من متاهل و دارای یک فرزندهستم, ازدواج من در سوئد به ثبت رسیده, پسرم دو ساله و دارای پاسپورت و مدارک سوئدی است, بعد از سالها دوری از کشور تنها آرزوی من دیدار دوباره وطن و عزیزانم است, همسرم هم بسیار علاقمند به سفر به ایران است اما برای سفر به ایران باید فرزندم مدارک ایرانی و پاسپورت ایرانی داشته باشد و این مهم مستلزم اسلام آوردن همسرم, ازدواج ایرانی و عقد اسلامی میباشد, ولی همسر بنده مسیحی است و راضی به انجام اینکار نیست, و در این میان من مانده ام و آرزوی دیدار وطن, و پدر و مادر پیرم در آرزوی دیدار نوه خود. لطفن کمکم کنید.»
پس از مطرح نمودن این پرسش از سوی این هموطن ساکن سوئد، کارشناسان بنا بر شرعیات اسلامی به آن پاسخ می دهند اما نکته عجیبی که در حقیقت به عنوان نوعی “کلاه شرعی” در این قضیه مطرح می گردد در پاسخی است که در این تارنما از سوی کارشناسان اسلامی و حقوقی به این ایرانی ساکن سوئد داده شده است که از این قرار می باشد: «طبق فتاوای مشهور فقهی و قانون مدنی، ازدواج دائم مرد مسلمان با زن غیرمسلمان اهل کتاب، اشکال دارد. پس به لحاظ شرعی و قانونی مرد ایرانی مسلمان نمی تواند زن اهل کتاب را به عقد ازدواج دائم خود درآورد. ولی شرع یک راه حل برای آن در نظر گرفته و آن هم مربوط به نکاح غیر دائم است. در این نوع از ازدواج، مرد مسلمان می تواند زن غیرمسلمان اهل کتاب را به عقد خود به صورت موقت درآورد که البته باید مدت زمان عقد و میزان مهریه مشخص شده باشد. پس از آن، رفت و آمد این خانواده به کشور با توجه به قوانین خدمت نظام وظیفه فرزند پسر خانواده، بلامانع است.»
هر چند شرعیات اسلام با اعمال چنین ماده و تبصره ای مثلن شرایط را برای تردد این دسته از ایرانیان که همسران غیر مسلمان دارند به کشور محیا می سازد و با تبدیل ازدواج دائمی آنان از زاویه دید اسلام به موقت، منتی بر پیوند قانونی و رسمی این زوجین گذاشته و شرایط حضور آنان را در ایران فراهم می آورد اما باز هم با اعمال بند و ماده ای دیگر، تبعیضی آشکار به حقوق انسانی همسر و فرزندان این دسته از ایرانیان روا می دارد. چنانکه در ادامه ای گزارش آمده است:
«البته پس از طی تمام این مراحل این هموطن باید متوجه باشد که در صورت ثبت ازدواج به صورت موقت، پسر و همسر او از ارث محروم می شوند!»

نماینده ولی فقیه در همدان: دست منبرها برای مقابله با مسیحیت خالی است

نماینده ولی فقیه در همدان: دست منبرها برای مقابله با مسیحیت خالی است

نماینده علی خامنه ای با اعتراف به این مساله که طلاب حوزه از سواد لازم برای رویارویی با مسائل برخوردار نیستند گفته است، مشکلات فرهنگی جامعه به خاطر «ضعف روحانیت» است.
به گزارش«محبت نیوز» پس از هشدار آیت الله علوی بروجردی تولیت مسجد اعظم قم از گرایش جوانان این شهر به مسیحیت، در تازه‌ترین اظهار نظر غیاث‌الدین طه محمدی، نماینده ولی‌فقیه در استان همدان نیز نسبت به گرویدن جوانان به مسیحیت هشدار داده است.
او گفته دشمن با سلاح اینترنت و شبکه‌های اجتماعی اعتقادات جوانان را نشانه گرفته و نمی‌توانیم فقط به منبرها اکتفا کنیم، اما کسی را نداریم تا بتواند در برابر توطئه‌ها صف آرایی کند در این مسأله همیشه بازنده‌ایم.
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن، طه محمدی گفته حوزه علمیه به عنوان شاکله اصلی تربیت طلاب باید افراد را طوری آموزش دهد تا پاسخگوی شبهات جوانان باشند چون امروز مسیحیت تبشیری و اسلام تکفیری در حال فعالیت و تبلیغ هستند و ما  کسی را نداریم در جامعه روحانیت تا بتواند در برابر توطئه‌ها صف آرایی کند در واقع در این مسأله همیشه بازنده‌ایم.
او همچنین با اعتراف به این مساله که طلاب حوزه از سواد و آگاهی لازم برای رویارویی با مسائل برخوردار نیستند گفته است، مشکلات فرهنگی جامعه به خاطر «ضعف روحانیت» است و این مهم تنها به این دلیل است که کار علمی در حوزه انجام نمی‌شود،  طلاب می‌روند حوزه، مسئله‌ای را می‌خوانند و حفظ می‌کنند و باز می‌گردند، در واقع عمیق به این مباحث فکر نمی‌کنند.
او همچنین گفته باید از ابزاری مانند فضای مجازی و اینترنت برای توسعه تفکرات اسلامی استفاده شود.
نماینده علی خامنه‌ای در همدان آمار تازه‌ای را هم در مورد تعداد طلاب در حال تحصیل در حوزه‌های علمیه اعلام کرده و گفته ۷۰ هزار طلبه در حوزه‌های علمیه درس می‌خوانند، اما در بسیاری از روستاها حتی یک طلبه برای اقامه نماز جماعت ندارند که باید از سوی مرکز چاره اندیشی شود.
گفتنی است این از معدود دفعاتی است که یک مقام حکومتی تا این حد شفاف در خصوص عجز و ضعف دستگاه‌های دینی برای مقابله با مسیحیت صحبت کرده است.
این در حالیست که در سال‌های گذشته به علت حجم بالای سرکوب‌ که نهادهای امنیتی در قبال اقلیت‌های دینی به خصوص نوکیشان مسیحیان اعمال نمودند، برپایی کلیساهای خانگی به شدت خصوصی شده و مسیحیان ترجیح دادند در گروه‌های کوچکتر خانوادگی مراسم دعا و نیایش را برگزار کنند.
حسن روحانی رییس جمهور ایران در ابتدای دولت اول خود بر تدوین منشور حقوق اقلیت‌های دینی و قومی تاکید داشت و در واپسین ماه‌های دولتش از آن رونمایی کرد، اما تغییری در وضعیت اقلیت‌های دینی ایجاد نشد و همچنان با محدودیت‌های امنیتی روبه رو هستند.