söndag 1 mars 2015

کاخ سفید: اوباما طرح سنا درباره مذاکرات ایران را وتو می کند

کاخ سفید: اوباما طرح سنا درباره مذاکرات ایران را وتو می کند

کاخ سفید روز شنبه نهم اسفندماه اعلام کرده است که باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا، طرح تازه ارائه شده به سنا که به کنگره اجازه می دهد در هرگونه توافق‌ احتمالی هسته‌ای با ایران اعمال نظر کند را وتو خواهد کرد.
 
به گزارش رویترز،برنادت میهان، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید تصریح کرد که باراک اوباما به روشنی گفته است الان زمان مناسبی نیست که کنگره بخواهد در مورد ایران لایحه‌ای تصویب کند.
 
وی اضافه کرده است: ایالات متحده آمریکا باید به مذاکره‌کنندگان ما بهترین فرصت ممکن برای موفقیت را بدهد، نه این که تلاش‌های آن‌ها را دچار پیچیدگی کند.
 
 براساس طرح ارائه شده به سنای آمریکا در روز جمعه هشتم اسفندماه  هر گونه توافقی بر سر برنامه هسته‌ای ایران می بایست به تایید کنگره آمریکا برسد.
 
طرح «بازبینی توافق هسته‌ای با ایران» از دولت باراک اوباما می‌خواهد که در صورت دستیابی به هر توافق با ایران، متن این توافق‌نامه را ظرف پنج روز در اختیار کنگره قرار دهد.
 
گزارش ها حاکی است که این طرح همچنین رییس جمهوری آمریکا را از تعلیق و الغای تحریم‌های کنگره آمریکا علیه ایران تا ۶۰ روز پس از توافق نهایی با تهران منع می‌کند.
 
باب کورکر، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنا که از حامیان این طرح است، روز جمعه بار دیگر بر لزوم تصویب آن تاکید کرد و اظهار داشت: «این مسئله حائز اهمیت است که ما باید کاری کنیم تا کلیت تحریم‌های کنگره [علیه ایران] حفظ شود.»
 
روه روابط خارجی بهمن‌ماه نیز طرح تحریم‌های جدید علیه ایران را تصویب کرد، اما قانون‌گذاران آمریکا با توجه به مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ که هم‌اکنون در جریان است موافقت کرده‌اند که این طرح تا ۴ فروردین به سنا ارائه نشود.
در حال حاضر نیز مشخص نیست طرحی که روز جمعه ارائه شد چه زمانی در کمیته به رای‌گیری گذاشته شود.
+23
رأی دهید
-3
 
0
 
0
 
0
 
قابل توجه کاربران محترم:
توجه کنید که درج رای مثبت به مطالب، به معنی تایید مطلب و یا علاقه به محتوای خبر نیست و طبعا درج رای منفی نیز به معنی عدم علاقه به محتوای خبر نخواهد بود. سیستم شمارش آرا کمک میکند تا مطالب مهمتر، به انتخاب کاربران سایت، از دیگر مطالب مجزا شده و در بخش مطالب داغ ظاهر گردند. ممکن است یک خبر ناگوار از ارزش خبری بالایی برخوردار بوده و صحیح تر آن است که کاربران به این خبر رای مثبت داده تا در بخش خبرهای داغ سایت در معرض دید بینندگان بیشتری قرار گیرد. بنابراین درج رای مثبت و یا منفی به معنای مهم بودن خبر و یا بی اهمیت بودن آن است.
به جمع دنبال‌کنندگان ایرانیان انگلستان در فیس‌بوک بپیوندید:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar