torsdag 26 mars 2015

مقامات گوگل 'هفته‌ای یک بار به کاخ سفید می‌روند'

مقامات گوگل 'هفته‌ای یک بار به کاخ سفید می‌روند'

  • 25 مارس 2015 - 05 فروردین 1394
کارکنان گوگل در دوره اوباما هفته‌ای یک بار در جلسات کاخ سفید شرکت کرده‌اند
به گزارش روزنامه وال‌استریت ژورنال، بررسی ای‌میل‌ها و ثبت ورودها به کاخ سفید نشان می‌دهد که کارکنان شرکت گوگل در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما هفته‌ای یک بار در جلسات کاخ سفید شرکت کرده‌اند و مدیر گوگل در شب انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۲ در کنار آقای اوباما حضور داشته و شخصا بر یک نرم افزار بررسی مشارکت رای‌دهندگان برای او نظارت می‌کرده است.
روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارش مفصل خود نوشته است که ملاقات مسئولان شرکت گوگل با مقام‌های ارشد کاخ سفید، همزمان با دیدار مقام‌های این شرکت با کمیسیون فدرال تجارت انجام شده که فعالیت‌های گوگل را از جهت موافقت‌ با قوانین ضدانحصار آمریکا مورد بررسی قرار داده است.
بر اساس قوانین ایالات متحده، انحصار تجاری ممنوع و قابل پیگرد است.
کمیسیون فدرال تجارت آمریکا برای حمایت از مصرف کننده و جلوگیری از شیوه‌های کسب و کار ضد رقابتی تشکیل شده و بر فعالیت شرکت‌ها نظارت می‌کند تا مانع از انحصار تجارت در یک زمینه تجاری خاص شود.
پس از آن که گوگل موافقت کرد داوطلبانه شیوه کسب و کارش را تغییر دهد، کمیسیون فدرال تجارت تحقیقات درباره این شرکت را ادامه نداد.
لری پیج، از بنیان‌گذاران گوگل برای گفتگو درباره این موضوع با مقام‌های کمیسیون فدرال تجارت دیدار کرد.
وال‌استریت ژورنال ای‌میل‌ها و اطلاعات مربوط به ورودی‌های کاخ سفید را بررسی کرده و می‌گوید که اریک اشمیت مدیر گوگل از جمله با پت رز یک مشاور ارشد رئیس جمهوری آمریکا دیدار کرده است.
این مدارک موضوع مذاکرات انجام شده میان مقام‌های کاخ سفید و گوگل را که در اواخر سال ۲۰۱۲ انجام شده، نشان نمی‌دهند.
این گزارش می‌گوید در زمان انجام تحقیقات ضدانحصار، این غول اینترنتی به مقام‌های واشنگتن دسترسی داشته است.
رئیس جمهوری آمریکا طرح‌های تازه‌ای برای تقویت فضای دیجیتال و امنیت سایبری در آمریکا دارد.
او اوایل سال ۲۰۱۵ در دیدار با رهبران کنگره خواهان تقویت قوانین مربوط به امنیت سایبری شد و از شرکت‌های خصوصی هم خواست برای این هدف با دولت همکاری کنند.
او در دوره دوم ریاست جمهوری‌اش تاکید ویژه‌ای بر کاربرد تکنولوژی‌های ارتباطی جدید داشته است.
آقای اوباما در ژانویه ۲۰۱۲ و پیش از انتخابات دومین دوره ریاست جمهوری‌اش برای ارتباط با شهروندان آمریکایی و پاسخگویی به سوالات آنها از "گوگل هنگ آوت"، یکی از محصولات گوگل استفاده کرد.
بر اساس اطلاعات به دست آمده از زمانی که آقای اوباما به ریاست جمهوری رسیده، کارمندان گوگل برای حضور در جلساتی که در کاح سفید تشکیل می‌شده ۲۳۰ بار، یا هفته‌ای یک بار وارد کاخ سفید شده‌اند.
جوهانا شلتون، یکی از لابی‌گرهای ارشد گوگل به تنهایی بیش از ۶۰ بار در جلسات کاخ سفید شرکت کرده است.
این در حالی است که مثلا اعضای شرکت کامکست، از رقبای گوگل در دوران ریاست جمهوری آقای اوباما تنها ۲۰ بار به کاخ سفید رفته اند.
نیکی کریستوف، سخنگوی گوگل می‌گوید: "خیلی مهم است که صدای‌مان این‌قدر بلند باشد که به گوش برسد و بتوانیم به سیاست‌گذاران برای درک کسب و کاری که داریم کمک کنیم. کار ما روشن نگه داشتن چراغ اینترنت و سوخت رساندن به موتور اقتصاد با هدف رشد اقتصادی بیشتر است."
جنیفر فریدمن، یک سخنگوی کاخ سفید هم به وال‌استریت ژورنال گفته که کمیسیون فدرال تجارت یک آژانس مستقل است و ما به تصمیم‌گیری‌های مستقل آنها احترام می‌گذاریم.
او گفته است که مقام‌های کاخ سفید در مورد موضوع‌های مختلفی با مدیران اجرایی‌ فعال در کسب‌ و کارهای مختلف دیدار می‌کنند و این دیدارها امر رایجی است.
اریک اشمیت شب انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا شخصا در کنار آقای اوباما بوده است
به گفته او "این دیدارها به کاخ سفید کمک می‌کند از دیدگاه‌های بیرون از دولت برای سیاست‌گذاری آگاه باشد."

هزینه لابی‌گری گوگل

وال استریت ژورنال همچنین گزارش می‌دهد که شرکت گوگل در سال ۲۰۱۴ سه برابر سال ۲۰۱۰ برای لابی‌گری هزینه کرده است.
گوگل صد نفر لابی‌گر در ۲۰ شرکت لابی‌گری دارد.
در طول دومین دوره انتخاباتی که اوباما انتخاب شد گوگل بعد از مایکروسافت دومین منبع بزرگ حمایت مالی از او بود.
بر اساس گزارش شرکت پژوهش اطلاعات فکت‌ست، گوگل که از نظر ارزش بازار بعد از شرکت اپل در مقام دوم در ایالات متحده قرار گرفته سه برابر اپل برای لابی‌گری هزینه کرده است.
شرکت‌های آمریکایی چقدر برای لابی‌گری پول می‌دهند؟
ردیفنام شرکتارزش شرکت میلیارد دلارهزینه لابیمیلیون دلار
۱اپل۷۴۰.۹۷۴.۱
۲گوگل۳۸۲.۵۷۱۶.۸
۳برکشایر هاتوی۳۵۹.۰۰۷.۲
۴اکسون موبیل۳۵۸.۳۵۱۲.۷
۵مایکروسافت۳۵۱.۵۷۸.۳
۶ولز فارگو۲۸۷.۰۲۶.۴
۷جوهانسون و جوهانسون۲۸۶.۳۴۷.۷
۸والمارت۲۶۸.۵۲۷.۰
در سیاست ایالات متحده لابی گری امر مجازی است. لابی‌گران حرفه‌ای تلاش می‌کنند از طریق نفوذ در حکومت یا افکار عمومی منافع یک گروه خاص را پیش ببرند.
باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در نخستین دوره ریاست‌ جمهوری‌اش قول داد در دولتش تدابیری به کار ببرد که باعث مهار لابی‌گری و شفافیت بیشتر در رفتار و عملکرد دولت شود.
رابطه دولت اوباما با شرکت‌های اینترنتی گرم‌تر از دولت‌های دیگر است و او می‌کوشد از همکاری‌های این شرکت‌ها از جمله برای مقابله با تهدیدهای سایبری علیه منافع ملی آمریکا بهره ببرد.
مگان اسمیت که پیش از این معاون گوگل بود اکنون مسئول ارشد تکنولوژی در کاخ سفید و مشاور ارشد آقای اوباما در موضوع تکنولوژی‌های پیشرفته است.
آقای اوباما در ماه فوریه از شرکت‌های فنآوری خواست که برای مقابله با جرایم اینترنتی، اطلاعات بیشتری را با دولت آمریکا و شرکت‌های امنیتی به اشتراک بگذارند، اما برخی شرکت‌های کلیدی حوزه فنآوری اطلاعات، از جمله گوگل این دعوت کاخ سفید را رد کردند.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar