نماینده مجلس برخی مقامات دولتی را تلویحا به فساد متهم کرد
+4
رأی دهید
-9
محمد دهقان
یک عضو هیئت رئیسه مجلس ایران با «مسخره» خواندن اظهارنظر درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی توسط افرادی «که دارای صدها میلیارد تومان ثروت هستند» اعلام کرد که ابتدا «این آقایان باید شفاف بگویند که این ثروت را از کجا آوردهاند».
محمد دهقان، عضو هیئت رئیسه مجلس ایران، روز چهارشنبه، ۲۰ اسفند، در گفتوگو با خبرگزاری مهر با اشاره به اظهارات اخیر برخی مسئولان دولتی در خصوص مبارزه با فساد گفت: «در دولت جدید مسئولانی بر سر کار آمدهاند که علیرغم ثروتهای نجومی خود در مورد فساد حرف میزنند.»
آقای دهقان در ادامه با بیان این که کسانی هستند که در حکومت، حقوق معمولی دریافت میکنند و در مقابل «دارای صدها میلیارد تومان ثروت شدهاند» اعلام کرد: «این افراد با طرح این گونه مسائل در واقع فرار به جلو میکنند.»
به گفته این نماینده مجلس، «کسی که فقط با داشتن شغل دولتی، ثروت صدها میلیارد تومانی به دست آورده، حتما در زمانی که در قدرت حضور داشته، وارد زد و بندهای فسادآلود اقتصادی شده است».
این عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در ادامه با انتقاد از مشخص نبودن تکلیف قانون «از کجا آوردهاید»، گفت: «بیش از ۵ سال است که از تصویب این قانون در مجلس میگذرد و منتظر نظر مجمع تشخیص مصلحت هستیم. در صورت اجرای این قانون، معلوم میشود برخی افراد حکومتی چگونه چنین ثروتهایی به دست آوردهاند.»
در حالی که محمد دهقان از هیچ مقامی نام نبرده است، پیشتر اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری ایران، گفته بود که «در دوره گذشته»، بیشترین شعار در تاریخ کشور برای مبارزه با فساد داده شد، اما «بیشترین فسادها و بزرگترین فسادهای قرن» در این دوره اتفاق افتاد.
بخش دیگری از صحبتهای عضو هیئت رئیسه مجلس به تاسیس شرکتهای واردات و صادرات توسط کسانی اختصاص دارد که دارای مناصب حکومتی هستند.
آقای دهقان با اشاره به کاهش و افزایش تعرفه واردات توسط «برخی صاحبان قدرت» و استفاده از «اطلاعات دولتی» اعلام کرد: «این اقدامات از آثار زیر پا گذاشتن اصل ۱۴۲ قانون اساسی است و ورود مسئولان حکومتی به اشتغال تجاری، مهمترین ضربات را به اقتصاد میزند.»
پس از روی کار آمدن دولت حسن روحانی، گزارشهای زیادی درباره تخلفهای مالی دولت محمود احمدینژاد، رئیس جمهوری پیشین ایران، منتشر شده است.
پس از اعلام حکم زندان برای محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهور سابق، نیز اظهار نظرها در این باره افزایش یافته است.
در همین زمینه خبرگزاری ایرنا روز ۱۲ بهمن در گزارشی نوشت: «آلوده بودن معاون اول دولت پیشین به فساد اقتصادی تنها گوشهای از پرونده قطور آن دولت در تخلف و سرپیچی از قانون بود؛ دولتی که رئیس آن مدعی بود که پاکترین دولت تاریخ ایران است».
از سوی دیگر در رابطه برخی فسادهای اقتصادی و ورود «پول کثیف در عرصه سیاست»، خبرگزاری مهر روز چهارشنبه، ۲۰ اسفند، اقدام به انتشار گزارشی در این رابطه کرد و در آن به صحبتهای وزیر کشور ایران در این باره پرداخت.
پیشتر عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، گفته بود: «بخشی از پولهای به دستآمده از طریق مواد مخدر در حوزه سیاست وارد میشود و افراد در قالب انتخابات به آن ورود میکنند.»
پس از این اظهارات، غلامعلی حدادعادل صحبتهای وزیر کشور را نوعی «هشدار» عنوان کرده و در این زمینه گفت: «وزیر کشور هشدار داده بودند و نه اینکه این اتفاق افتاده است؛ او گفت که اگر جلوی این تجارت کثیف گرفته نشود ممکن است پول از هر کجایی سر در بیاید، اما این به آن معنا نبوده که بگوید فضای سیاسی کشور ما آلوده به چنین امری است.»
در ادامه، علی لاریجانی هم در صحن علنی مجلس به اظهارات وزیر کشور واکنش جدی نشان داد و گفت: «یکی از وزرا دو بار مطلبی دال بر ورود پولهای قاچاق به ساختار قدرت را مطرح کرده و سخن بنده این است که اگر اطلاعی از اینچنین انتقال پولی در انتخابات اخیر دارند، که آنها را به قدرت رسانده، اعلام کنند؛ اینگونه مبهم حرف زدن چه فایدهای جز ایجاد شبهات بلاوجه برای کشور دارد؟»
با اینهمه، محمود علوی، وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، چندی پیش در گفتوگویی اعلام کرد که «هیچ نیازی به رسانهای کردن مصادیق برخورد با مفاسد اقتصادی وجود ندارد، چون رسانهای کردن، به جای مهار کردن فساد بر امنیت سرمایهگذاری تاثیر میگذارد.»
قابل توجه کاربران محترم:
توجه کنید که درج رای مثبت به مطالب، به معنی تایید مطلب و یا علاقه به محتوای خبر نیست و طبعا درج رای منفی نیز به معنی عدم علاقه به محتوای خبر نخواهد بود. سیستم شمارش آرا کمک میکند تا مطالب مهمتر، به انتخاب کاربران سایت، از دیگر مطالب مجزا شده و در بخش مطالب داغ ظاهر گردند. ممکن است یک خبر ناگوار از ارزش خبری بالایی برخوردار بوده و صحیح تر آن است که کاربران به این خبر رای مثبت داده تا در بخش خبرهای داغ سایت در معرض دید بینندگان بیشتری قرار گیرد. بنابراین درج رای مثبت و یا منفی به معنای مهم بودن خبر و یا بی اهمیت بودن آن است.
به جمع دنبالکنندگان ا
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar