مرگ هنرمند مطرح پانتومیم ایران پس از یک سال مبارزه سخت با سرطان
تاریخ انتشار: ۵ اسفند, ۱۳۹۳
تقاطع: بهرام ریحانی، هنرمند جوان و در عین حال شناختهشدهی پانتومیم و تئاتر ایران، صبح امروز سهشنبه (۵ اسفند-۲۴ فوریه) پس از یک سال مبارزه با بیماری سرطان، در بیمارستان فیروزگر تهران درگذشت.
آقای ریحانی که اسفندماه سال گذشته از ابتلای خود به سرطان مطلع شده بود، هفته گذشته پس از تشنج به بیمارستان منتقل شد و در نهایت صبح امروز از دنیا رفت.
این هنرمند جوان، با وجود چندین دور شیمیدرمانی که در ماههای آخر به روزی ۲۰ ساعت نیز میکشید، آخرین بار در بهمنماه امسال در جشنوارهی تئاتر “فجر” بر روی صحنه رفت و در نمایش «بی لالا» به کارگردانی یاسر خاسب بازی کرد. موضوع این نمایش، مواجهه و دست و پنجه نرم کردن انسان با بیماری سرطان بود.
او که برای بازی در این نمایش، شیمیدرمانی خود را ۴۵ روز عقب انداخته بود، بعد از پایان نمایش، خطاب به تماشاگرانی که وی را ایستاده تشویق میکردند، گفته بود: «۱۲ مرداد، پزشکان به من گفتند که وضعیت جسمانی مناسبی ندارم و سرطان پیشرفت زیادی در بدنم کرده است. من عاشق تئاتر هستم و با توجه به توصیههای پزشکان، دیگر نباید به صحنه تئاتر باز میگشتم اما با گروه یاسر خاسب، تمرینهای چند ساعته داشتیم و من انرژی زیادی از این جمع گرفتم و میخواهم ثابت کنم که با تئاتر میتوان سرطان را شکست داد.»
این چهرهی مطرح هنر پانتومیم ایران، پیشتر در ماه مرداد نیز تئاتر “شادی حقیقی آرام و بیصداست” را با بازی و کارگردانی خود روی صحنهی “تئاتر شهر” برده بود. در این نمایش بدون کلام، باران کوثری و آرزو افشار را نیز بازی میکردند.
درگذشت بهرام ریحانی در اثر سرطان، به فاصلهی چهار روز پس از مرگ زاوان قوکاسیان، منتقد سینما و فیلمساز ۷۴ ساله به دلیل همین بیماری صورت گرفته است.
آقای قوکاسیان که به سرطان معده مبتلا بود، بعد از ماهها بستری بودن در بیمارستانی در اتریش، از چند هفته قبل به زادگاهش در اصفهان بازگشت و سرانجام روز یکم اسفندماه از دنیا رفت. پیکر او، روز دوشنبه (۴ اسفند) در گورستان ارامنهی این شهر به خاک سپرده شد.
مرتضی پاشایی، مجید بهرامی، و غلامحسین مظلومی از دیگر چهرههای شناختهشدهای بودند که در ماههای گذشته پس از مبارزهای طولانی با سرطان، جان خود را از دست دادند.
بر اساس آمارهای رسمی اعلامشده در ایران، سالانه ۴۰ هزار ایرانی جان خود را در اثر سرطان از دست میدهند و بین ۹۰ تا ۱۰۰ هزار نفر نیز به شمار مبتلایان به این بیماری اضافه میشوند.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar