۷۰درصد کارگران جنسی بریتانیا پیش از این معلم یا پرستار بودند
تحقیق دانشگاه "لیدز" تاکید میکند، بیشتر کارگران جنسی بریتانیا قبلا شغلی در حوزه آموزش، بهداشت و سازمانهای خیریه داشتند. کاهش مداوم نیروی کار و خدمات اجتماعی ناچیز در بریتانیا، آنها را به فروش سکس سوق داده است.
نتیجهی یکی از وسیعترین تحقیقاتی که تاکنون دربارهی تجارت جنسی در بریتانیا انجام شده، پرده از واقعیتهای تلخ تازهای برداشته است.
تحقیق دانشگاه "لیدز" بریتانیا نتیجه میدهد که بیش از ۷۰ درصد کارگران جنسی فعلی در بریتانیا پیش از این مشاغلی در حوزههای آموزش، بهداشت و سازمانهای خیریه و مردمنهاد داشتهاند.
این تحقیق که خلاصهای از آن در روزنامهی بریتانیایی "گاردین" منتشر شد، اعلام کرد که دستکم یکسوم کارگران جنسی در بریتانیا تحصیلات دانشگاهی و ۱۷ درصد از آنها مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد دارند.
این تحقیق کارگران جنسی را از میان زنان، مردان و افراد تراجنسیتی انتخاب کرده است. گروه تحقیق دانشگاه لیدز میگوید بسیاری از کارگران جنسی فعلی پیش از این پرستار بیمارستان، پرستار کودکان، معلم یا خردهفروش بودند.
تمرکز گروه تحقیق بر افرادی بوده که قربانیان باندهای قاچاق انسان و تجارت سکس نیستند و اغلب به شکل فردی و پنهانی کار میکنند.
محققان دانشگاه "لیدز" میگویند، درحال حاضر از طریق سایتها وهمایش اینترنتی خرید و فروش سکس در بریتانیا میتوان ظرف نیم ساعت فردی را برای سکس پشت در خانه یا محل کار داشت.
اوضاع نامناسب اقتصادی، از دست دادن شغل و افت چشمگیر خدمات اجتماعی در بریتانیا، مهمترین عواملی است که افراد را اغلب اوقات بدون رضایت قلبی به تنفروشی سوق میدهد. بیشتر افرادی که در تحقیق شرکت کردند، تاکید داشتند که با پول ناچیزی که به عنوان کمک اجتماعی از سوی دولت بریتانیا پرداخت میشود، نمیتوانند زندگی خود با حداقل امکانات را تامین کنند.
یکی از زنانی که پیش از این پرستار بود، به محققان گفت:«شیفتهای کاری سخت من ۱۳ ساعت در روز بود. دستمزد کار من حداقلی بود، با این دستمزد به سختی میتوانستم قسط خانه و هزینهی زندگی را تامین کنم. همان شغل پرستاری هم مشمول تعدیل نیروی دولتی شد. به عنوان پرستار شاغل در بخش دولتی روزی ۵۰ پوند درآمد داشتم، حالا به عنوان کارگرجنسی ساعتی ۱۰۰پوند درآمد دارم و تنها ۱۶۳ روز در سال کار میکنم.»
با اینکه ۹۱درصد شرکتکنندگان گفتند که تنفروشی را کاری راحتتر با ساعات کاری کمتر و بهتری میدانند، ۷۱ درصد اعلام کردند که از قضاوت عمومی دربارهی تجارت سکس میترسند و دربارهی شغل خود به نزدیکان و اطرافیان خود دروغ گفتهاند.
دستکم ۴۷ درصد از این افراد تایید کردند که در این حرفه با خشونت جنسی و جسمی مواجه شدند یا کیف پول و اموالشان به دست خریدار سکس به سرقت رفته است. ۸۶ درصد نیز اعلام کردند که چندی بعد پیغامهای تهدیدآمیز از سوی مشتریان دریافت کردهاند.
دکتر تیلا ساندرز، رئیس گروه تحقیق دانشگاه لیدز از مقامهای بریتانیا خواست تا تنفروشی را قانونی کنند و تاکید کرد که تحقیق آنها نشان میدهد، شرایط برای کارگران جنسی و قضاوتهای عمومی تا وقتی این تجارت زیرزمینی است، بهتر نخواهد شد.
- تاریخ 28.02.2015
- نویسنده FS
- کلیدواژهها تجارت جنسی, کارگر جنسی, تنفروشی, بریتانیا, دانشگاه لیدز
- به اشتراک بگذارید ارسال صفحه Facebook Twitter Google+ بیشتر
- نظرات شما: نظرتان را با ما در میان بگذارید
- چاپ چاپ مطلب
- لینک کوتاه شده http://dw.de/p/1Ej6o
- تاریخ 28.02.2015
- نویسنده FS
- کلیدواژهها تجارت جنسی, کارگر جنسی,تنفروشی, بریتانیا, دانشگاه لیدز
- به اشتراک بگذارید ارسال صفحهFacebook TwitterGoogle+ بیشتر
- برای ما ایمیل بفرستید
- چاپ چاپ مطلب
- لینک کوتاه شده http://dw.de/p/1Ej6o
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar