عاطفه رنگریز فعال مدنی در اعتراض به روند ناعادلانه رسیدگی به پروندهاش در زندان اعتصاب کرد
«عاطفه رنگریز» فعال حقوق زنان و کارگران محبوس در زندان قرچک ورامین در اعتراض به روند ناعادلانه رسیدگی به پروندهاش اعتصاب غذا کرد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، عاطفه رنگریز که به تازگی به تحمل یازده سال و شش ماه زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده، از روز چهارشنبه ۲۴ مهرماه در اعتراض به روند ناعادلانه رسیدگی به پروندهاش اعتصاب غذا کرده است.
بر اساس این گزارش و به نقل از منابع کارگری، این فعال حقوق زنان و کارگران در طول دوران بازداشت، بارها با رویههای غیرقانونی از حقوق خود محروم شده است و در طول این مدت، تمام راههای ممکن برای بازگشت دادرسی خود به روند عادلانه را دنبال کرده است.
خانم رنگریز که در تجمعات روز جهانی کارگر در مقابل مجلس شورای اسلامی بازداشت و پس از مدتی به زندان قرچک ورامین منتقل شد.
جلسه رسیدگی به پرونده این فعال کارگری در تاریخ ۱۴ مرداد ماه در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب برگزار و قاضی محمد مقیسه ریاست این شعبه، عاطفه رنگریز را از بابت اتهاماتی همچون «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» و «اخلال در نظم عمومی» به تحمل ۱۱ سال و شش ماه زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم کرد.
این فعال کارگری پیش از این با نوشتن نامهای از زندان قرچک ورامین به وضعیت زندگی و شرایط موجود در این زندان پرداخت و بندهای زندان قرچک ورامین را به قطار و اتاقهای هر بند را به کابین قطار تشبیه کرد و نوشت که «قرچک نام مستعار جهنم است.»
پیش از این نیز دو زندانی سیاسی به نامهای «ابراهیم خلیلی همدانی» و فرزندش «سالار خلیلی همدانی» که به تازگی هر کدام به ۱۶ سال زندان محکوم شدهاند، از روز چهارشنبه ۳ مهر در اعتراض به این حکم در زندان مرکزی ارومیه دست به اعتصاب غذا زدند.
یوسف ندرخانی، کشیش زندانی و عضو کلیسای ایران نیز از روز دوشنبه ۱ مهر در اعترض به وضعیت تعلیقی تحصیل فرزندانش و ممانعت مدارس از ثبتنام آنها برای سال تحصیلی جدید، در زندان اوین دست به اعتصاب غذا زده است.
پیش از این سازمان عفو بین الملل با انتشار یک بیانیه به مناسبت روز جهانی کارگر (اول ماه مه) از مقام های جمهوری اسلامی خواسته بود کارگران و فعالان مدنی که در اعتصابها و سایر اعتراضات مسالمت آمیز بازداشت شدند را فورا آزاد کند.
وزارت خارجه آمریکا نیز میگوید که رژیم ایران در دو سال اخیر هزاران معترض، فعال مدنی، و نمایندگان کارگران و سایر اصناف را بازداشت کرده است.
همچنین وزارت خارجه آمریکا در اردیبهشت ماه سال جاری با انتشار بیانیهای سرکوب شدید فعالان حقوق مدنی در ایران توسط رژیم جمهوری اسلامی را به شدت محکوم کرده و خواستار آن شده بود که آزار و اذیت و زندانی کردن آنها، از جمله زنانی که تنها حقوق اولیه و بنیادین خود را مطالبه میکنند، پایان یابد.
منبع: صدای آمریکا
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar