tisdag 6 augusti 2019

جعفر سبحانی: «امام خمینی» با تفکر مسیحی مبارزه کرد!

جعفر سبحانی: «امام خمینی» با تفکر مسیحی مبارزه کرد!

سبحانی از مراجع تقلید تندرو می‎گوید، افرادی مثل “ویل دورانت” به ایران آمدند تا مسیحیت را ترویج کردند اما امام خمینی با این افکار مبارزه کرد.
«محبت نیوز»- شیخ جعفر سبحانی از مراجع تقلید تندرو جمهوری اسلامی که به مسیحیت‌ستیزی و سخنرانی‎های توهین‌آمیز علیه مسیحیان شهرت دارد در اظهاراتی تازه به ویل دورانت مورّخ آمریکایی، فیلسوف و نویسنده تاخته و دیدگاه او در مورد مسیحیت را به باد انتقاد گرفته است.
ویل دورانت معتقد است «دین امری فردی است نه جمعی»، جعفر سبحانی، ۱۲ مرداد، در یک سخنرانی به این دیدگاه اشاره می‌کند و می‎گوید، «این فرد گمان می‎کند اسلام همانند مسیحیت است که دین کلیساست که راجع به بیت و خانه و امور داخلی است اما اسلام دین جامعی است که هم نظر به فرد و هم نظر به اجتماع دارد.»
او با بیان اینکه مسائل اجتماعی بیش از مسائل فردی است، گفته «این آدم نظرش به آئین مسیحی کنونی بوده است که در غرب همانگونه است و در ایران آمدند این فکر را ترویج کردند اما امام خمینی با این افکار مبارزه کرد.»
او در ادامه ادعا می‎کند «فساد اقتصادی در کشور به دلیل ضعف دین در مصدر امور است» و همچین گفته «کسانی که فساد اقتصادی در کشور را به وجود آوردند، اگر ایمان به خدا داشتند، این فسادها نبود.»
سبحانی به نوعی اعتراف کرده که اسلام ولایی خود را صاحب اختیار در احوال شخصی آحاد مردم نیز می‌داند از حجاب و نوع پوشش گرفته تا سبک زندگی. از سوی دیگر او مدعی شده مسبب فساد اقتصادی در کشور ضعف در دین است حال آنکه اغلب پست‌ و مقام‌های اصلی نظام در اختیار روحانیون است و دستگاه‎های نظارتی و گزینش افراد نیز برای مسئولیت‎ها زیر نظر وابستگان نظام است. امروز جمهوری اسلامی هم در بحث حجاب با مردم مشکل دارد و هم در سیاست و اقتصاد. در واقع روحانیون در چهار دهه گذشته هر جا توانستند دست درازی و اعمال قدرت کردند و آنچه امروز برجا مانده چیزی جز نتیجه خط مشی و سیاست‌های آنها نیست. سبحانی و همفکران او که مسیحیت را به نقد می‎کشند باید ابتدا گرفتاری و مشکلات را در ایدئولوژی و سیاست‎های خود جستجو کنند.
خمینی مظهر ستیز با عقاید غیراسلامی آنهم از نوع ولایتی آن است و سبحانی مهر تایید بر این مسئله زده است. اساس مسیحیت ستیزی در حکومت ایران نیز تفاوت‎هایی است که چارچوب‎های مسیحیت با اسلام دارد.
به هر روی با همین شیوه عملکرد شکاف عمیق میان مردم و دستگاه روحانیت پدید آمده و اتفاقن به باور شمار زیادی از تحلیلگران دین گریزی و همچنین گرویدن به مسیحیت از نتایج و آثار خودکامگی و تضادها در حکومت است.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar