قوانین پناهندگی در آلمان سختتر میشوند. برمبنای طرح جدید دولت آلمان افرادی که با تقاضای پناهندگیشان موافقت شده نیز باید فعالانه با نهادهای این کشور برای ادامه یا پایان دوره پناهندگیشان همکاری کنند.
به گزارش «محبت نیوز» دولت آلمان طرحی را برای سختگیری بیشتر در قانون پناهندگی آماده میکند. برمبنای این طرح پناهجویانی که با تقاضای پناهندگیشان موافقت شده نیز باید هر چند یک بار خود را به نهادهای دولتی معرفی کنند تا نسبت به ادامه یا پایان دوره پناهندگیشان تصمیم نهایی گرفته شود.
به گفته دویچه وله، برمبنای این طرح اداره فدرال آلمان در امور مهاجرت و پناهندگی (Bundesamt für Migration und Flüchtlinge) باید این پناهندگان را با استفاده از اهرمهای مالی (قطع حقوق ماهانه) مجبور کند که برای گفتوگو در باره آینده پناهندگیشان خود را به نهادهای دولتی معرفی کنند.
ماموران نهادهای دولتی در جلساتی که با پناهندگان خواهند داشت در باره احتمال پایان دلایل پناهندگی با او تبادل نظر خواهند کرد. همکاری با نهادهای دولتی تاکنون تنها برای پناهجویانی ضروری بود که نهادهای مسئول هنوز در باره تقاضای پناهندگیشان تصمیمگیری نکرده بودند.
هورست زهوفر، وزیر کشور آلمان، روز چهارشنبه (۱۰ مرداد / ۱ اوت) در برلین گفت به این ترتیب مشخص میشود که فرد پناهنده تا چه حدی حاضر به همکاری با دولت آلمان است. زهوفر که عضو حزب سوسیال مسیحی است در ادامه افزود: «نمیتوان از تشکیل جلساتی که برای بررسی دلایل پناهندگی ضرروی هستند چشمپوشی کرد.»
وزیر کشور آلمان در ادامه گفت به این ترتیب میتوان “دلایل قبول پناهندگی پناهجویان را از طرف اداره فدرال آلمان در امور مهاجرت و پناهندگی در سالهای بین ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ به طور کامل بازنگری کرد.”
- بیشتر بخوانیم: اخراج پناهندگان در آلمان شدت می گیرد
- بیشتر بخوانیم: آلمان: اقامت پناهندگانی که به کشورهایشان سفر کنند، بی اعتبار می گردد
گفتنیست که اداره فدرال آلمان در امور مهاجرت و پناهندگی در سالهای ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ به خاطر تسریع در رسیدگی به پروندههای پناهجویان، بدون مصاحبه با پناهجویان که باید انجام میشد، تنها بر اساس بررسی نوشتاری پرونده آنها، در باره بسیاری از پروندهها تصمیم گیری کرده است.
در این تصمیمگیریها گاهی اطلاعات در باره فرد پناهجو، تابعیت او و اطلاعات کافی در باره دلایل فرار و پناهندگیاش مشخص نیست. در چنین شرایطی است که وزارت کشور آلمان طرح جدید برای بازنگری پرونده پناهجویان را بسیار ضروری ارزیابی میکند.
شایان ذکر است از روز چهارشنبه ا اوت (۱۰ مرداد) اولین مراکز بحثبرانگیز “ورود، توزیع منطقهای، تصمیم و بازگشت” پناهجویان در سراسر آلمان که به اختصار ANKER (آنکر) نامیده میشود در ایالت بایرن راهاندازی شده است.
این مراکز به منظور تسریع روند پناهجویی و همچنین اخراج یا بازگشت تعدادی از آنها که درخواستشان با پاسخ منفی روبرو شده و حق اقامت ندارند دائر شده است.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar