onsdag 15 augusti 2018

'طرح اتهام جاسوسی علیه نسرین ستوده

'طرح اتهام جاسوسی علیه نسرین ستوده'

خانم ستوده از اعضای کانون مدافعان حقوق بشر بود که با دیگر اعضای آن چون نرگس محمدی، عبدالفتاح سلطانی و محمد سیف زاده نیز برخوردهای سنگین قضایی شده استخبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی (ایرنا) از تشکیل دو پرونده جدید برای نسرین ستوده، وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر - که هم اکنون در بازداشت به سر می برد - خبر داده است. ایرنا به نقل از پیام درفشان، وکیل مدافع خانم ستوده، نوشته است که شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب علاوه بر اتهام تبلیغ علیه نظام و اهانت به رهبر جمهوری اسلامی، به اتهام جاسوسی برای موکلش حکم صادر کرده است.

به گزارش ایرنا، پیام درفشان گفته است: "در کیفرخواست صادره از سوی دادسرا برای ستوده، اتهامات وی تبلیغ علیه نظام و اهانت به رهبری عنوان شده اما شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به اتهام جاسوسی برای موکلم، حکم صادر کرده است."

او می افزاید: "وقتی به این موضوع اشاره کردیم، دادیار اجرای احکام دادسرای اوین هم طی نامه‌ای به رئیس دادگاه اعتراض و اعلام کرد که حکم با کیفرخواست تطبیق ندارد اما قاضی پرونده پاسخ داد که از نظر دادگاه، اتهام نسرین ستوده جاسوسی است."

آقای درفشان گفته است که نسرین ستوده هم اکنون به خاطر محکومیت به پنج سال حبس تحت عنوان اتهام جاسوسی که در کیفرخواست وی وجود ندارد، شکایت بازپرس دادسرای کاشان و صدور قرار بازداشت توسط شعبه دوم بازپرسی در زندان به سر می برد.

رضا خندان، همسر نسرین ستوده، ماه گذشته به خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفته بود: "برای همسرم وثیقه ۶۵۰ میلیونی صادر شده ولی او چنین وثیقه‌ای را قبول نمی‌کند."

او اتهامات علیه همسرش را "تبانی، اجتماع و تبلیغ علیه نظام" توصیف کرد.

آقای خندان همچنین به نقل از همسرش اتهامات را "بی اساس" و "ساختگی" دانسته بود. او گفت که خانم ستوده در بازداشت موقت و در بند عمومی زنان بازداشتگاه اوین در حبس است.

نسرین ستوده حدود در روز ۲۳ خرداد امسال در خانه خود بازداشت شد.نسرین ستوده در شهریور ۱۳۸۹ هم بازداشت شده بود که بعد از سه سال از زندان آزاد شدخانم ستوده وکیل پرونده‌های فعالان سیاسی و اجتماعی بوده و پیش از این نیز به دفعات با برخوردهای قضایی و امنیتی روبرو شده است.

او در ماه‌های اخیر وکالت چند نفر از زنانی را به عهده داشته است که در اعتراض به حجاب اجباری روسری خود را برداشتند؛ این حرکت اعتراضی به "دختران خیابان انقلاب" مشهور شد.

خانم ستوده که وکالت شماری از زندانیان سیاسی از جمله متهمان حوادث بعد از انتخابات ۱۳۸۸ ایران را به عهده داشت، در شهریور ۱۳۸۹ هم بازداشت شده بود.

او بعد از چند دوره اعتصاب غذا در شهریور ۱۳۹۲ به همراه چند چهره سیاسی دیگر از زندان آزاد شد.

خانم ستوده از اعضای کانون مدافعان حقوق بشر بود که با دیگر اعضای آن چون نرگس محمدی، عبدالفتاح سلطانی و محمد سیف زاده نیز برخوردهای سنگین قضایی شده است.

خانم ستوده در انجمن حمایت از کودکان و کمپین یک میلیون امضاء برای تغییر قوانین تبعیض آمیز علیه زنان نیز فعالیت داشته است.
+18
رأی دهید
-18
 
3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar