"آلبانی عامل انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی را تحویل نمیدهد"
به گفتهی فرمانده ناجا فردی که به عنوان عامل بمبگذاری در دفتر حزب "جمهوری اسلامی" شناسایی شده را آلبانی به ایران تحویل نمیدهد. بنا بر اعلام نیروی انتظامی جمهوری اسلامی، فرد مذکور از اعضای سازمان مجاهدین خلق است.
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی روز دوشنبه (۱۶ مه/ ۲۷ اردیبهشت) در مورد هویت فردی که گفته میشود در آلبانی دستگیر شده و در انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در سال ۱۳۶۰ دست داشته، گفت: «متهم شناسایی شده در آلبانی نه کشمیری است و نه عطریانفر. این متهم خانمی است که در جریان بمبگذاری شرکت داشته و در تحقیقات پلیسی به ماموران پلیس شناسایی شده اما در حال حاضر کشور آلبانی از استرداد وی به ایران سر باز میزند.»
مسعود کشمیری، از اعضای سازمان مجاهدین خلق، عامل انفجار دفتر نخستوزیری ایران در سال ۱۳۶۰ معرفی شده است.
همزمان با بالاگرفتن گمانهزنیها در مورد هویت فرد بازداشتشده، پایگاه اینترنتی "مشرق نیوز" سخن از زهره عطریانفر به میان آورد. "مشرق نیوز" عطریانفر را از اعضای سازمان مجاهدین خلق و خواهر محمد عطریانفر (از اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی) معرفی کرده است.
محمودرضا خاوری، متهم به دستداشتن در "اختلاس سه هزار میلیارد تومانی"
به گفتهی فرمانده ناجا نه تنها آلبانی "فرد مرتبط با انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی" را به ایران تحویل نمیدهد، بلکه کانادا نیز در پرونده محمودرضا خاوری، با ایران همکاری نمیکند. در حالی است که به گفتهی اشتری "خوشبختانه پلیس ایران طبق قراردادهای منعقد شده همکاری خوبی با کشورهای بینالمللی دارد".
خاوری مدیرعامل پیشین بانک ملی ایران است که به دستداشتن در پرونده موسوم به "اختلاس سه هزار میلیاردی" متهم میشود. او که تابعیت کانادایی دارد، اندکی پس از برملا شدن پرونده یادشده به کانادا رفت.
سخنگوی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز یکشنبه (۲۶ اردیبهشت / ۱۵ مه) خبر دستگیری یک عضو زن سازمان مجاهدین خلق را اعلام کرد که به گفتهی او با انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در ارتباط بوده است. سردار سعید منتظرالمهدی گفت که پلیس اینترپل "با اعلان قرمز یا حکم جلب سیار بینالمللی" توانسته این فرد را در کشور آلبانی شناسایی و دستگیر کند.
شماری از اعضای سازمان مجاهدین خلق پس از دو حمله مسلحانه به محل اقامتشان در کمپ لیبرتی در عراق با همکاری سازمان ملل در سال ۱۳۹۲ به آلبانی انتقال یافتند. جریان انتقال این افراد به آلبانی با همکاری کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل و پشتیبانی آمریکا در سه سال اخیر ادامه داشته و هنوز به پایان نرسیده است. احتمال میرود تعداد مجاهدین پناهنده به آلبانی به ۳۰۰۰ نفر برسد.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar