fredag 31 augusti 2018

مومیایی باستانی مصری رمز گشایی شد

مومیایی باستانی مصری رمز گشایی شد

دانشجوی دانشگاه استنفورد توانست قطعات کتیبه رمزی بر روی مومیایی باستانی مصر را پیدا و آن را رمزگشایی کند.
«محبت نیوز»- آریل الغزه، دانشجوی دانشگاه استنفورد توانست قطعات کتیبه رمزی بر روی مومیایی باستانی مصر را پیدا و آن را رمزگشایی کند.
این مومیایی بیش از صد سال پیش وارد مجموعه های این موسسه آموزشی شده بود.
در سال ۱۹۰۱، مومیایی توسط جین استنفورد، همسر بنیانگذار دانشگاه به دست آمد. پنج سال بعد، این مومیایی به شدت توسط زلزله آسیب دیده. این مومیایی در موزه موسسه آموزشی نگهداری می شده و دانشمندان تا بحال هیچ کتیبه ای در آن ندیده بودند.
دانشجویان در بهار سال ۲۰۱۸ این کتیبه را کشف کردند. مصر شناسان به دانشجویان برای ترجمه کلمات و رمزگشایی کمک کرد، نام زنی را یافتند و او را سنچالانتوس گذاشتند. ترجمه این متن بدین صورت شد: “اجازه دهید نام او هر روز جوان تر شود.”
دانشمندان اشاره کردند که متونی که از آن زمان حفظ شده باشد بسیار نادر هستند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:

عیسی مسیح در “شام آخر” چه شرابی به شاگردان نوشاند؟

عیسی مسیح در “شام آخر” چه شرابی به شاگردان نوشاند؟

پرسشی که ممکن است برای بسیاری از مسیحیان جالب باشد دانستن پاسخ این پرسش است که مسیح چه نوع شرابی به شاگردان خود نوشاند.
به گزارش «محبت نیوز» باستان شناسان در سال ۲۰۱۶ طوماری تاریخی خارج از اورشلیم یافتند که در آن درباره شرابسازی صحبت شده بود و بر این اساس ادعا کردند که احتمالن میتوانند بگویند شرابی که عیسی مسیح در مراسم شام آخر ( عشاء ربانی) نوشید چه نوع شرابی بوده است.
تاریخ نگاران و محققان کتاب مقدس مدتهای طولانیست بر چند مساله مندرج در کتاب مقدس تحقیق میکنند یکی از مهمترین این موضوعات مراسم عشاء ربانی است. در ضمن شام آخر عیسی نان را گرفت و خدا را شکر کرد. در حالیکه نان را پاره می کرد و به شاگردان می داد، گفت، “این است جسد من که برای شما داده می شود. اینرا بیاد من بجا آرید و همچنین بعد از شام پیاله را گرفت و گفت این پیاله عهد جدید است در خون من که برای شما ریخته می شود” (لوقا ۲۲ : ۱۹-۲۱).
حالا پرسش محققان این است که این شراب چه نوع شرابی بوده است؟
به نقل از گفتگوی ادیان، پرسشی که ممکن است برای بسیاری از مسیحیان جالب باشد دانستن پاسخ این پرسش است که مسیح چه نوع شرابی به شاگردان خود نوشاند.
دکتر پاتریک مک گاورن، استاد انسان شناسی دانشگاه پنسیلوانیا و مدیر پروژه باستان شناسی بایومولکولار نوشیدنیهای تخمیری و سلامت در این باره گفت شرابسازی تاریخی ۵هزار ساله در خاورمیانه دارد و شراب از این منطقه به قلمرو امپراطوری روم نیز صادر میشده است.
الیاشیو دیوری، باستانشناس نیز در این زمینه اظهار داشت متون مقدس مسیحی پر از ارجاع به شراب و انگورند و از این جهت ارزش بررسی دارد که شراب مد نظر متون مقدس مسیحی چه نوع شرابی بوده است و چه ویژگیهایی داشته است.
وی افزود به همین دلیل این موضوع اکنون به موضوع مورد علاقه شراب سازان و باستانشناسان تبدیل شده است تا بدانند دقیقن در این دوره چه نوع شرابی در این منطقه تهیه میشده است.
دیوری خود سرپرست یک تیم تحقیق از دانشگاه آریل است که بر روی دی ان آی شراب های باستانی به جا مانده در کوزه ها کارمیکنند. این تیم تحقیق ثابت کرده اند که شراب سفید آمریکایی از یک نوع انگور خاصی تهیه میشده است که اصل این تاک به کرانه باختری رود اردن کشت میشده است.
وی میگوید ممکن است شرابی که مسیح نوشیده است از همین تاک به نام دابوکی (Dabouki) تهیه شده باشد. محققان دیگر نیز گفته اند در شراب این منطقه معمولن عسل، میوه های خشک، فلفل و ادویه کاری استفاده میشده است.

رویترز: انتقال موشک‌های بالیستیک ایران به عراق؛ تولید توسط گروه‌های شیعه

رویترز: انتقال موشک‌های بالیستیک ایران به عراق؛ تولید توسط گروه‌های شیعه

 آزمایش موشک زلزال ۳ در ایرانخبرگزاری رویترز در گزارشی اختصاصی که روز جمعه، نهم شهریورماه، منتشر شد از انتقال موشک‌های بالیستیک جمهوری اسلامی به عراق و تلاش برای تولید این نوع موشک در خاک این کشور خبر داد.

رویترز به نقل از منابع غربی گفت که «به نظر می‌رسد ایران در حال تبدیل عراق به پایگاه موشکی خود است».

این منابع همچنین گفته‌اند که انتقال این موشک‌ها که «شمار آنها به ده‌ها موشک می‌رسد» پیامی به آمریکا و اسرائیل، به ویژه پس از حملات هوایی علیه نیروهای ایرانی در سوریه ارزیابی می‌شود.

این خبرگزاری همچنین به نقل از منابعی ایرانی و عراقی گزارش داده که مقام‌های جمهوری اسلامی از حدود یک سال و نیم پیش به این تصمیم رسیدند که موشک‌های خود را در عراق استفاده کنند، اما فعالیت عملی آنها و «ارسال لانچرها به خاک عراق» در چند ماه اخیر صورت گرفته است.

گزارش رویترز محل تأسیسات موشکی را که ایران قرار است در عراق احداث کند یا گسترش دهد، در زعفرانیه واقع در شرق بغداد، جرف‌ صخر واقع در شمال کربلا، و محلی در اقلیم کردستان ذکر کرده است.

هر سه محل یادشده در کنترل شبه‌نظامیان شیعی قرار دارد و به نوشته رویترز، نیروهای عراقی آموزش‌های موشکی لازم را در ایران دیده‌اند.

خبرگزاری رویترز به نقل از منابعی در «ایران و غرب و عراق»، موشک‌های ایرانی زلزال، فاتح ۱۱۰ و ذوالفقار را از جمله موشک‌هایی معرفی کرد که به عراق منتقل شده‌اند.

این خبرگزاری با اشاره به برد این موشک‌ها، که بین ۲۰۰ تا ۷۰۰ کیلومتر است، گفته است که در صورت شلیک این موشک‌ها از جنوب یا غرب عراق، پایتخت‌های اسرائیل و عربستان سعودی در تیررس سپاه قدس خواهند بود.

آمریکا سپاه قدس، شاخه برون‌مرزی سپاه پاسداران، را در فهرست گروه‌های حامی تروریسم قرار داده و قاسم سلیمانی، فرمانده این نیرو، نیز مشمول تحریم‌های وزارت خزانه‌داری ایالات متحده است.

در گزارش رویترز اشاره می‌شود که قاسم سلیمانی شخصا نظارت بر برنامه انتقال این موشک‌ها را بر عهده داشته است.

هیچ یک از مقام‌های رسمی آمریکا، ایران و عراق حاضر به مصاحبه با رویترز و اظهار نظر در این باره نشده‌اند. با این حال یک مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود به رویترز گفت که ایران در ماه‌های اخیر مقادیری موشک به عراق منتقل کرده اما او نمی‌تواند تایید کند که این موشک‌ها در وضعیت شلیک قرار گرفته باشند.

اسرائیل و عربستان سعودی نیز هنوز به این گزارش واکنشی نشان نداده‌اند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، ۱۸ اردیبهشت با تأکید بر اینکه توافق هسته‌ای با ایران به بهبود صلح جهانی منجر نشد و جمهوری اسلامی پس از آن نیز به «فعالیت‌های موشکی و اقدامات بی‌ثبات‌کننده‌اش در منطقه» ادامه داد، خروج واشینگتن از برجام را اعلام کرد.

کشورهای اروپایی نیز گفته‌اند با اینکه به تداوم برجام پایبند می‌مانند اما درباره دو موضوع فعالیت‌های موشکی ایران و اقداماتش در منطقه «نگرانی‌های مشترکی با آمریکا دارند».

گزارش اختصاصی رویترز یک روز پس از آن منتشر می‌شود که وزیر خارجه فرانسه روز پنج‌شنبه اظهار داشت ایران نمی‌تواند از مذاکره بر سر نگرانی‌هایی مانند آینده توافق هسته‌ای، برنامه موشکی بالیستیک خود و همچنین نقشش در ثبات خاورمیانه اجتناب کند.

حمله شیلا خداداد به ساشا سبحانی و تهدید ساشا سبحانی به افشاگری علیه شیلا خداداد

حمله شیلا خداداد به ساشا سبحانی و تهدید ساشا سبحانی به افشاگری علیه شیلا خداداد

+61
رأی دهید
-25
 
4

بازپخش سخنان رفسنجانی که میتواند عامل کشته شدن وی باشد

بازپخش سخنان رفسنجانی که میتواند عامل کشته شدن وی باشد

+146
رأی دهید
-12

ترامپ: احتمال سقوط حکومت ایران به دلیل سیاست‌های دولت آمریکا

ترامپ: احتمال سقوط حکومت ایران به دلیل سیاست‌های دولت آمریکا

رادیو فردا: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در مصاحبه با خبرگزاری بلومبرگ که روز جمعه منتشر شد چنین اظهار نظر کرد که در حال حاضر حتی احتمال سقوط حکومت جمهوری اسلامی هم «به دلیل سیاست‌های دولت او» وجود دارد.
 
آقای ترامپ از جمله این سیاست‌ها که ممکن است به سقوط جمهوری اسلامی بینجامد به خروج دولتش از برجام، توافق اتمی با ایران،‌ اشاره کرد.
 
رئیس جمهور آمریکا در این مصاحبه که روز پنج‌شنبه در کاخ سفید انجام شده است درباره ایران گفت: «وقتی من آمدم اینجا، این سوال مطرح بود که [ایرانی‌ها] چه زمانی خاورمیانه را می‌گیرند. حالا سوال این است که اصلا دوام خواهند آورد. برای یک سال و نیم [دولت ترامپ]، این تفاوت بزرگی است.»
 
خبرگزاری بلومبرگ می‌گوید که آقای ترامپ در این باره بیش از این توضیح نداده است.
 
به دنبال خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران و شش قدرت جهانی در روز ۱۸ اردیبهشت سال جاری، واشینگتن اعلام کرد که تحریم‌ها علیه ایران را بازمی‌گرداند.
 
دونالد ترامپ پیش از این اقدام بارها چنین نظر داد که ایران به‌واسطه اقدامات «بی‌ثبات‌کننده» خود در منطقه خاورمیانه از جمله فعالیت موشکی و کمک به گروه‌های شبه‌نظامی منطقه در واقع به روح برجام پایبند نبوده است.
 
در همین زمینه، آقای ترامپ روز ۱۵ مرداد با امضای فرمانی اعلام کرد که بخشی از تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی که پس از دستیابی به توافق هسته‌ای معلق شده بود، بار دیگر اجرایی شدند.
 
قرار است دور دوم این تحریم‌ها که عمدتاً صنعت نفت ایران را هدف می‌گیرد، از ۱۳ آبان آینده به اجرا گذاشته شود و مقام‌های آمریکایی می‌گویند که در تلاشند تا آن زمان، صادرات نفت ایران را به صفر برسانند.
اما پیش از آغاز دور دوم تحریم‌ها و حتی دور اول آنها، اقتصاد ایران دچار تلاطم‌هایی بزرگ شده و این وضع تا آنجا پیش رفت که تورم افزایش یافت،‌ ریال سقوط کرد و بهای دلار آمریکا در ایران حتی ۱۲ هزار تومان را نیز نجربه کرد.
 
این تلاطم در بازار در کنار اعتراض مردم به گرانی و بدی وضع معیشتی‌شان دولت حسن روحانی را به‌شدت تحت فشار گذاشته است.
 
اظهار نظر تازه رئیس جمهور آمریکا درباره احتمال «فروپاشی رژیم» جمهوری اسلامی در حالی است که دست‌کم دو مقام آمریکایی از جمله جیمز متیس، وزیر دفاع، تاکید کرده‌اند که دولت آمریکا در پی تغییر رژیم در ایران «نیست».
 
آقای ترامپ حتی پیشنهاد گفت‌وگو و مذاکره مستقیم با مقامات جمهوری اسلامی را نیز چند بار مطرح کرده است، پیشنهادی که آیت‌الله خامنه‌ای در اظهار نظرهای رسمی خود رد کرده است.

دادگاه لاهه و آنچه رهبران ایران درباره تحریم‌ها نمی‌گویند

دادگاه لاهه و آنچه رهبران ایران درباره تحریم‌ها نمی‌گویند

جنیفر نیوستد، نماینده دولت آمریکا، درباره اظهارات رهبران ایران درباره تاثیر تحریم‌ها گفت دولت ایران در داخل دادگاه چیزی می‌گوید و در بیرون چیزی دیگر  
در چهار جلسه استماع دادگاه شکایت ایران علیه آمریکا در دیوان بین‌المللی دادگستری، تصویری از بحران اقتصادی و اجتماعی پس از بازگشت کامل تحریم‌ها از ایران ترسیم شد که بی‌سابقه بود، چون از زبان نماینده مشاور رئیس جمهوری ایران در دادگاه بیان شد.

محسن محبی، نماینده دولت ایران، گفت تحریم‌ها اقتصاد ایران را به زانو در خواهد آورد و باعث ناآرامیهای اجتماعی خواهدشد. این بر خلاف گفته‌های اول شهریور آیت‌الله خامنه‌ای است که گفته تنها تحریم‌ها عامل مشکلات ایران نیست بلکه سوء مدیریت دلیل اصلی مشکلات است.

نماینده دولت آمریکا با استناد به شکایت ایران و استدلال‌های هیئت ایرانی در دادگاه گفت که شکایت ایران، از خروج آمریکا از برجام است نه عهدنامه مودت، روابط اقتصادی و حقوق کنسولی سال ۱۹۵۵.

جنیفر نیوستد نماینده آمریکا گفت برجام برای آمریکا مسئله سلاح هسته‌ای است و این یعنی امنیت ملی آمریکا. او گفت دولت ایران در دادگاه چیزی می‌گوید و در بیرون چیزی دیگر. او گفت آمریکا به فشارها برای تغییر رفتار ایران ادامه خواهد داد.

دانیل بیتلیهم یکی از وکیل‌های آمریکا به صحبت‌های آیت‌الله خامنه‌ای در اول شهریور اشاره کرد و گفت این ثابت می‌کند مشکلات ایران بر اثر تحریم‌های آمریکا نیست بلکه سوء مدیریت و فساد در دولت ایران است.

در دیوان بین‌المللی دادگستری لاهه پانزده قاضی از کشورهای مختلف پرونده شکایت ایران علیه آمریکا را قضاوت خواهند کرد. جمشید ممتاز، حقوقدان امور بین‌الملل از طرف ایران به عنوان قاضی تعیینی منصوب شده است. کشورهایی که قاضی دائمی در دیوان لاهه ندارند می‌توانند یک قاضی تعیینی معرفی کنند.

ایران در شکایت خود تحریم‌های آمریکا را خصمانه و مغایر عهدنامه مودت بین دو کشور خوانده است. ایران در محله اول تقاضای "اقدام موقت"‌ دادگاه و تعلیق تحریم‌ها را مطرح کرده است.
محسن محبی، از تیم حقوقی دولت ایران: ۵۲ کارمند سفارت آمریکا در سال ۱۹۸۰ در تهران در شرایط خاصی گروگان گرفته شدند. حال ۸۰ میلیون ایرانی در چنین وضعیتی قرار دارنداستناد ایران به عهدنامه دوستی با آمریکا برای بسیاری از کاربران ایرانی در فضای مجازی عجیب بود. چرا که رهبران ایران برای چهار دهه دشمنی با آمریکا و مبارزه با منافع این کشور در منطقه را یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران می‌دانند.

رسانه‌های دولتی ایران در چند روز گذشته در لاهه نبودند. مشخ ص بود حکومت نمی‌خواست صحبت‌های نمایندگان دولت درباره بحران اقتصادی در دیوان لاهه در داخل ایران شنیده شود.

از همان روز اول دادگاه، وکلای ایرانی با تکیه به مواد عهدنامه تلاش کردند ثابت کنند سیاست‌های آمریکا مردم ایران را نشانه رفته و در نتیجه این نقض عهدنامه است. آنها بعد انسانی تحریم‌ها را در دادگاه برجسته کردند. اما نمایندگان آمریکا با اشاره به صحبت‌های آیت‌الله خامنه‌ای گفتند که دولت ایران در داخل دادگاه چیزی می‌گوید و در بیرون چیزی دیگر.

نماینده و وکیل‌های ایرانی ابایی از نفی سخنان رهبر ایران نداشتند. محسن محبی گفت صحبت‌های رهبران و مقامات رسمی ایران در باره بی‌اثر بودن تحریم‌ها برای تقویت روحیه مردمی است که زیر فشار اقتصادی کمرشان خم شده است.

ساموئل وردزورث وکیل دیگر ایران هم گفت "معلوم است که رهبران ایران به مردم نخواهند گفت تحریم‌های آمریکا اقتصاد ایران را فلج می‌کند. همان گونه که نماینده دولت ایران گفت این بخشی از مقاومت است." نمایندگان دولت ایران به زبانی ساده به دادگاه گفتند که رهبران ایران واقعیت را به مردمشان نمی‌گویند.

در جلسه پایانی دونالد چیلدرز، وکیل آمریکا صحبت‌های روز چهارشنبه عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه را به عنوان سند به دادگاه داد. آقای عراقچی گفته بود، "شکایت از آمریکا صرفا برای اثبات حقانیت ایران به جامعه بین‌الملل است".

آقای چیلدرز به رئیس دادگاه گفت صحبت‌های آقای عراقچی نشان می‌دهد ایران به دیوان لاهه به عنوان ابزاری برای تبلیغ اهداف خود استفاده می کند نه اجرای قانون.

ساموئل ودزورث، وکیل بریتانیایی ایران، به اثرات تحریم فروش هواپیمای مسافربری و قطعات آن به ایران پرداخت و تبعات انسانی آن را برجسته کرد. او گفت آمریکا اهمیتی برای امنیت و جان مسافران ایرانی قائل نیست، در نتیجه این تحریم‌ها مغایر عهدنامه دوستی است.

دانیل بیتلهیم یکی از وکیل‌های آمریکا گفت جایی که امنیت و سلامت مسافران مطرح باشد آمریکا استثناء قائل خواهد شد. او منع فروش هواپیما به ایران را نتیجه رفتار ایران در خاورمیانه خواند و گفت "ایران‌ایر و ماهان‌ایر دو شرکت بزرگ هوایی ایران فعالیت‌های نظامی دارند. ایران‌ایر تجهیزات نظامی برای سپاه پاسداران حمل می‌کند و ماهان‌ایر سلاح، نیروهای خارجی، مشاوران نظامی سپاه را به سوریه می‌برد". او فعالیت ایران در سوریه را تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا و متحدان این کشور در منطقه خواند.
انتظار می‌رود در دو تا سه هفته آینده دادگاه تصمیم بگیرد که آیا صلاحیت بررسی شکایت ایران را دارد یا نهجنیفر نیوستد، نماینده دولت آمریکا، ایران را به حمایت از "گروه های تروریستی" خاورمیانه متهم کرد که دشمن آمریکا هستند. او ایران را متهم به ترور احمد ملا نیسی یکی از رهبران عرب اهواز در لاهه کرد و به اخراج دو دیپلمات ایران از هلند اشاره کرد. آقای نیسی در سال ۲۰۱۶ مقابل خانه‌اش در لاهه هلند ترور شد. نماینده آمریکا همچنین به دستگیری ایرانی‌ها در اروپا و آمریکا به جرم تلاش برای بمب‌گذاری و جاسوسی اشاره کرد.

اما محسن محبی نماینده ایران این اتهامات را بی‌اساس و بی‌ریشه خواند و گفت این مسائل ربطی به موضوع مطرح‌شده در دادگاه ندارد.

تمرکز تیم ایران بر مواد عهدنامه بود و دشمنی آمریکا با شهروندان ایرانی. آنها می‌دانستند که برای قضات عهدنامه و بندهای آن ملاک است نه اتهامات، هر چند ممکن است صحت داشته باشد.

دونالد چیلدرز یکی دیگر از وکیل‌های ‌آمریکا به یکی از بندهای عهدنامه مودت اشاره کرد که به روشنی می‌گوید دو کشور پیش از طرح شکایت در دادگاه باید تمام راه‌های دیپلماتیک و گفت‌وگو را امتحان کنند.

او گفت هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد ایران برای حل اختلافات با آمریکا از راه گفت‌وگو تلاش کرده و ادامه داد "با وجود آمادگی آمریکا برای گفت‌وگو، رهبران ایران دولت را از هر گونه مذاکره با آمریکا منع کرده‌اند."

خانم نیوستد نماینده آمریکا گفت دولتی که برای چهار دهه در حرف و عمل سیاست خصومت با آمریکا را پیشه کرده نمی‌تواند بر اساس عهدنامه دوستی اقامه دعوا کند. او گفت دادگاه صلاحیت رسیدگی به این پرونده را ندارد.

محسن محبی در سخنان پایانی خود بار دیگر خواهان "اقدام موقت" دادگاه و تعلیق تحریم‌های آمریکا علیه ایران شد. او گفت زمان برای ایران از دست می‌رود و ماه نوامبر تحریم‌ها کاملا بر می‌گردد. آقای محبی گفت "۵۲ کارمند سفارت آمریکا در سال ۱۹۸۰ در تهران در شرایط خاصی گروگان گرفته شدند. حال ۸۰ میلیون ایرانی در چنین وضعیتی قرار دارند."

رئیس دادگاه روز پنج‌شنبه ۳۰ اوت (هشت شهریور) پایان جلسه را اعلام کرد و قول داد به زودی تصمیم بگیرند. انتظار می‌رود در دو تا سه هفته آینده دادگاه تصمیم بگیرد که آیا صلاحیت بررسی شکایت ایران را دارد یا نه. اگر پرونده در دادگاه پذیرفته شد دادگاه ممکن است سال‌ها طول بکشد تا به نتیجه برسد .

وضعیت حقوق بشر در ایران، موضوع نشستی در پایتخت آلمان

torsdag 30 augusti 2018

تمسخر روحانی در مجلس ! شما رئیس‌جمهور سوئیس هستید یا جمهوری اسلامی ایران؟

تمسخر روحانی در مجلس ! شما رئیس‌جمهور سوئیس هستید یا جمهوری اسلامی ایران؟

+18
رأی دهید
-38
 

گفتگوی یک جوان ایرانی‌ با آنگلا مرکل ،صدراعظم آلمان

گفتگوی یک جوان ایرانی‌ با آنگلا مرکل ،صدراعظم آلمان

+88
رأی دهید
-9
 

سازمان ملل: داعش با سی هزار پیکارجو،خود را برای جنگی دیگر آماده می کند

سازمان ملل: داعش با سی هزار پیکارجو،خود را برای جنگی دیگر آماده می کند

بر اساس گزارش جدید سازمان ملل متحد، داعش نه تنها نابود نشده، بلکه ۳۰ هزار جنگجوی قسم خورده داعش خود را برای جنگ های جدید در سراسر جهان آماده می کنند تا خلافت اسلامی خود را مجددن برپا کنند.
«محبت نیوز»- پس از فروپاشی خلافت اسلامی داعش، قدرت های جهانی شکست افراط گرایان اسلامی در عراق و سوریه را اعلام کردند.
به نقل از ایران جوان، گزارش ها حاکی از محاصره شدن گروه کوچکی از پیکارجویان در نوار باریک بیابانی بین دو کشور و تنگ تر شدن حلقه محاصره بود. اما بر اساس گزارش جدید سازمان ملل متحد، داعش نه تنها نابود نشده، بلکه ۳۰ هزار جنگجوی قسم خورده داعش خود را برای جنگ های جدید در سراسر جهان آماده می کنند تا خلافت اسلامی خود را مجددن برپا کنند. به گزارش آسوشیتد پرس، در گزارشی که به شورای امنیت سازمان ملل ارائه شده، در مورد افزایش تهدیدات داعش و همچنین القاعده هشدار داده شده است. کارشناسان، مجموع نیروهای داعش در عراق و سوریه را بین ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار نفر تخمین می زنند. این گروه شامل هزاران تروریست و پیکارجوی خارجی نیز می باشد. داعش طی دو سال گذشته ضربات سنگینی را متحمل شده است و مناطق تحت کنترل خود (با بیش از ۱۰ میلیون جمعیت) را از دست داده است. اما علیرغم تلفات سنگین، جنگجویان داعش همچنان به رهبران خود وفادار هستند. برخی همچنان به مبارزه مشغولند و برخی دیگر در مناطق روستایی و بین همفکران خود مخفی شده اند. با فروپاشی خلافت اسلامی، کشورهای زادگاه جنگجویان خارجی، نگران بازگشت اتباع خود به کشور می باشند. بر اساس برآوردهای سازمان ملل، حدود ۴ هزار داعشی احتمالن در لیبی بسر می برند. ۱ هزار نفر نیز اخیرن در شبه جزیره سینا (مصر) با البغدادی (خلیفه خودخوانده) بیعت کرده اند.
از سوی دیگر قدرت گیری مجدد القاعده نیز نگران کننده است. این گروه در برخی از مناطق، داعش را به حاشیه رانده و به عنوان نیروی جهادی حکم می راند. در گزارش سازمان ملل متحد آمده است که رهبران القاعده از داخل ایران با ایمان الظواهری ارتباط و همکاری نزدیک دارند. جنگ در یمن به القاعده فرصت داد تا خود را تقویت کند. القاعده هنوز در شبه جزیره عربستان به عنوان یکی از بانفوذترین گروه های جهادی شناخته می شود. این سازمان از عربستان برای برنامه ریزی حملات خارجی استفاده می کند.

شیخ علی اکبر رشاد: مسیحیت با علم طبیعی سازگار نیست و آغشته به خرافات است

شیخ علی اکبر رشاد: مسیحیت با علم طبیعی سازگار نیست و آغشته به خرافات است

رئیس شورای حوزه علمیه استان تهران در سخنانی گفته است آفات عظیم که هم‌اکنون حوزه علمیه را تهدید می‌کند ظهور روحانیون فوکولی و کت و شلواری است، تجربه تلخی که در عالم مسیحیت اتفاق افتاد!
«محبت نیوز»- سخنرانی حسن رحیم‌پور ازغدی در گردهمایی ۲۵ مرداد طلبه‌ها در مدرسه فیضیه قم زنگ خطری برای مرجعیت شیعه بود. دعوا بر سر تعداد مراجع و انفعال آن‌هاست که در نظر منتقدان در «فقه جواهری» که همانا صدور احکامی درباره نجاست و طهارت است، جلوه‌گر شده.
ناصر مکارم شیرازی روز گذشته در صدد پاسخگویی برآمده بود. اکنون علی اکبر رشاد، رئیس شورای حوزه علمیه استان تهران هم در سخنانی در مصلی حرم عبدالعظیم در ادامه این مشاجره گفته است:
«تهاجم به نهاد مرجعیت به هر بهانه‌ای تهاجم به اساس حوزه است و بلکه به تبع آن، تهاجم به اساس تشیع است. کسانی به بهانه‌هایی به مرجعیت حمله می‌کنند، این حملات بر اساس اهداف مشخصی است و همانند دیگر توطئه‌ها ممکن است از آن سوی مرزها هدایت شود و چنین است.»
رئیس شورای حوزه علمیه استان تهران به آخوندها هشدار داده که عبا و عمامه «یونیفورم» نیست که بتوان آن را به دلخواه از تن درآورد و دوباره پوشید:
«تصور نکنیم لباس روحانی یک یونیفورم شغلی است که وقتی مسجد می‌رویم لباس بر تن کنیم و اگر به خیابان می‌آییم به بهانه آزار و اذیت لباس نداشته باشیم. یکی از آفات عظیم که هم‌اکنون حوزه علمیه را تهدید می‌کند ظهور روحانیون فوکولی و کت و شلواری است: تجربه تلخی که در عالم مسیحیت اتفاق افتاد.»
رئیس شورای حوزه علمیه تهران در ادامه با اشاره به اهمیت تولید علوم اسلامی انسانی در حوزه های علمیه، مدعی شد: علوم انسانی امروز رقیب شریعت است. آنچه از تعارض علم و دین شنیده ایم؛ در غرب تعارض علم طبیعی با الهیات اسلامی است زیرا مسیحیت با علم طبیعی سازگار نیست و آغشته به خرافات است.
به نقل از رادیو زمانه، رشاد علاوه بر پدیده «آخوندآزاری» در ایران، احتمالن به پروتستانتیسم فرهنگی در جهان مسیحی اشاره می‌کند که واسطه‌ای شد میان الاهیات مسیحی و فلسفه جدید. بعد از مشروطیت در ایران هم کسانی مانند احمد کسروی و علی دشتی که در حوزه‌های علمیه تحصیل کرده بودند لباس آخوندی را از تن درآوردند و با تکیه بر «اشرافیت بافرهنگ»، تلاش کردند به هویت ایرانی سکولار شکل دهند.

«مسیحیان ایران» به دلیل موج تازه ای از سرکوب در شرایط وخیم قرار دارند

«مسیحیان ایران» به دلیل موج تازه ای از سرکوب در شرایط وخیم قرار دارند

آزار و اذیت مسیحیان در ایران فقط به نوکیشان مسیحی محدود نمی‎شود و امری سازماندهی شده است.
به گزارش «محبت نیوز» مسیحیان ایران به دلیل موج تازه‎ای از سرکوب حکومت جمهوری اسلامی در شرایطی وخیم قرار دارند.
“جولی لنارز” و “بنجامین واینتهال” پژوهشگران «بنیاد دفاع از دموکراسی‎ها» در گزارشی مشترک که در تارنمای فاکس نیوز منتشر شده است به بررسی وضعیت وخیم مسیحیان در ایران پرداخته‌اند.
در این گزارش آمده:
اخبار مربوط به بازداشت و فشار به مسیحیان به طور عمده به دلیل سقوط آزاد اقتصادی در بازار ایران و تظاهرات مردمی علیه ماهیت استبدادی حکومت مورد توجه رسانه ها قرار نگرفته است.
در ۹ اوت، سازمان «ماده ۱۸»، نهادی که مروج آزادی مذهبی در ایران است، گزارش داد در دادگاهی در بوشهر چند نوکیش مسیحی برای تبلیغ مسیحیت به یک سال زندان محکوم شدند.
آزار و اذیت مسیحیان در ایران به نوکیشان مسیحیان محدود نمی‎شود و امری سازماندهی شده و مشهود است. سال گذشته، سپاه پاسداران یک مادر و پسر را در سرکوب مسیحیان کاتولیک در آذربایجان غربی دستگیر کرده بود.
نیروهای امنیتی دائم مسیحیان را بازداشت می‎کند، به کلیساهای خانگی حمله می‎کنند و انجیل‎ها و جزوات مذهبی‎شان را ضبط و جمع آوری می‎کنند. رسانه‎های حکومتی هم به تبلیغات ضد مسیحی ادامه می‎دهند.
در ماه مه ۲۰۱۷، چهار مسیحی به اتهام تبلیغ دستگیر شده و به اتهام فعالیت در کلیساهای خانگی هر کدام به ۱۰ سال زندان محکوم شدند.
اروپا و آمریکا برای منزوی کردن روحانیون حاکم بر ایران و حساب کشیدن از عاملان نقض جدی حقوق بشر در ایران باید مقام های حکومت اسلامی را به دلیل آزار و ایذاء مسیحیان تحت تحریم های تازه و شدید قرار بدهد.
گذشته نشان داده است که با تحریم های حقوق بشری و فشار بین‎المللی جان مسیحیان بسیاری در ایران نجات داده می‌شود.

عفو بین الملل خواستار آزادی فرهاد میثمی فعال مدنی شد

tisdag 28 augusti 2018

آقا در راس هرم! کاریکاتوری از مانا نیستانی / من مذاکره نمی کنم ! کاریکاتوری از توکا نیستانی

آقا در راس هرم! کاریکاتوری از مانا نیستانی / من مذاکره نمی کنم ! کاریکاتوری از توکا نیستانی

آقا در راس هرم! کاریکاتوری از مانا نیستانی
من مذاکره نمی کنم ! کاریکاتوری از توکا نیستانی
+187
رأی دهید
-3