torsdag 10 september 2015

آمریکا برای پذیرش ده هزار پناهنده سوری آماده می‌شود

آمریکا برای پذیرش ده هزار پناهنده سوری آماده می‌شود

  • 29 دقیقه پیش
Image copyrightNC
Image caption۳۴۰ هزار پناهجوی سوری امسال به اروپا رسیده‌اند
باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا خواستار آمادگی برای پذیرش دست کم ۱۰ هزار پناهجوی سوری شد.
این تعداد بسیار بیشتر از هزار و پانصد پناهنده‌ای است که از آغاز بحران در سوریه اجازه اسکان در ایالات متحده را پیدا کرده‌اند.
با این حال به نسبت ۳۴۰ هزار پناهجویی که امسال به اروپا رسیده‌اند، ۱۰ هزار نفر رقم چندان چشمگیری نیست.
دولت ایالات متحده از آغاز بحران پناهجویان، چهار میلیارد دلار به این امر اختصاص داده است.
جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید گفته است " بالا رفتن تعداد پناهجویان نشانه افزایش میزان تعهد ایالات متحده در قبال مردم مناطق بحران‌زده و کمک به تهیه مایحتاج آنهاست." آقای ارنست گفت برای پذیرش این تعداد پناهجو کنگره باید "تعهد مالی قابل توجهی" عرضه کند.
کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل تاکنون چهار میلیون شهروند سوری را به عنوان پناهجو ثبت‌نام کرده و از دولت‌های جهان خواسته‌ است تا پایان سال ۲۰۱۶ ،۱۳۰ هزار پناهجو را اسکان دهند.
در ماه می گذشته (اردیبهشت) ۱۴ سناتور آمریکایی در نامه‌ای به رئیس جمهوری آمریکا از او خواستند اجازه بدهد ۶۵ هزار پناهنده سوری در این کشور اقامت کنند.
سخنگوی کاخ سفید می‌گوید کمک‌های مالی انسان‌دوستانه مالی موثرترین راه برای کمک آمریکا به این بحران بوده است. به گفته او آمدن میلیون‌ها سوری به ایالات متحده "عملی‌" نیست. او تاکید کرده که آمریکا از گستره بحران خبر دارد و باور دارد که این بحران "عظیمی" است.
با این وجود جاش ارنست در پاسخ به این پرسش که چرا دولت آمریکا کمتر از بریتانیا که کشور بسیار کوچک تری است پناهنده قبول می‌کند گفت ایالات متحده می‌خواهد به "نیازهای حیاتی و نیازهای فوری" مهاجران مانند نیازهای دارویی، غذا، آب و و پناهگاه رسیدگی کند.
هیلاری کلینتون از نامزدهای حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری خواستار یک نشست فوری در مجمع عمومی سازمان ملل شد تا درباره بحران پناهندگان بحث و گفتگو شود.
بازرسی امنیتی مهاجران ۱۲ تا ۱۸ ماه طول می‌کشد و آقای ارنست می‌گوید "امنیت و آرامش ایالات متحده" در اولویت است.
نگرانی هایی مطرح شده که ممکن است پیکارجویان از نظام پذیرش پناهنده استفاده کرده و وارد خاک آمریکا شوند اما کارشناسان می‌گویند این نگرانی بیش از حد بزرگنمایی شده است.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar