onsdag 30 september 2015

رسایی خطاب به ظریف: به گندم ری نمی رسی!

رسایی خطاب به ظریف: به گندم ری نمی رسی!

پارسینه نوشت: حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در واکنش به دست دادن و گفتگوی کوتاه محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه با باراک اوباما متن زیر را در صفحه اینستاگرام خود نوشت:
 
دو سال قبل روحانی با اوباما به طور اتفاقی مکالمه تلفنی داشت؛
سال گذشته ظریف و کری بدون هیچ قصد قبلی در برابر دوربین های بین المللی به طور اتفاقی در خیابان قدم زدند؛
امسال هم ظریف با اوباما به طور اتفاقی برخورد کرد، دست داد و احوالپرسی کرد.
تاریخ پر است از این اتفاقات اتفاقی!
تاریخ را بخوانید، عده ای بعد از ارتحال رسول خدا به طور اتفاقی غدیر خم را فراموش کردند؛
عده ای از فرماندهان لشکر امام حسن وقتی برای آخرین خداحافظی به خانه رفتند، به طور اتفاقی دیگر بیرون نیامدند و امام شان را تنها گذاشتند؛
عده ای هم به طور اتفاقی در حادثه عاشورا به لشکر یزید پیوستند.
تاریخ پر است از این اتفاقات اتفاقی!آ
باور نمی کنید، تاریخ را ورق بزنید و البته جالب اینجاست که به طور اتفاقی، هیچ یک از اینها به گندم ری نرسیدند.
چطور می توان اتفاقی با اوباما برخورد کرد، دست داد و احوالپرسی کرد اما نمی توان به طور اتفاقی راه را کج کرد، به طور اتفاقی نمی توان دست نداد و به طور اتفاقی نمی توان دشمن این ملت را جسورتر نکرد؟! آقای ظریف فقط وقتی برگشتی، دستت را به سوی دستان رهبری که با بمب دست ساز همان آمریکایی ها به درجه جانبازی رسیده، دراز نکن. همین

نتیجه شگفت انگیزی از ۵ ماه تلاش زوج جوان کره ای - تصاویر

نتیجه شگفت انگیزی از ۵ ماه تلاش زوج جوان کره ای - تصاویر

+90
رأی دهید
-3
 
66
 
0
 
0
 

تصاویری تکان دهنده از عاقبت مصرف مواد مخدر

تصاویری تکان دهنده از عاقبت مصرف مواد مخدر

خواهر و مادر زنجانی، مدعی اموال او شدند

خواهر و مادر زنجانی، مدعی اموال او شدند

روزنامه اعتماد : در فاصله سه روز تا برگزاری جلسه دادگاه بابک زنجانی، سخن از شکایتی جدید از این متهم نفتی به میان می‌آید؛ شکایت خانوادگی از او. موضوعی که امیرعباس سلطانی، رییس کمیته پیگیری پرونده زنجانی در مجلس آن را یک «جنگ زرگری» می‌خواند. او در گفت‌وگو با «اعتماد» می‌گوید مادر و دو خواهر بابک زنجانی هم به جمع مدعیان اموال او در داخل پیوسته‌اند و مدعی شده‌اند اموال معرفی شده متعلق به آنها بوده، نه بابک زنجانی.
نامه بابک زنجانی به رییس‌جمهوری و نمایندگان را دیده‌اید، نظرتان راجع به محتوای آن چیست؟
من قبلا نامه را دیده بودم اما از طریق خود بابک زنجانی یا وکلای او در اختیار ما قرار نگرفته بود. البته نامه اصلا به دست نمایندگان هم نرسیده بود و من خودم از طریق وزارت نفت آن را گرفتم و مطالعه کردم. البته در اینجا بحث دو تا نامه است. بابک زنجانی یک نامه برای رییس‌جمهوری نوشته و یکی هم برای نمایندگان. نامه رییس‌جمهوری همان نامه کوتاهی بود که منتشر هم شده است. اما نامه نمایندگان طولانی و حدود پنج صفحه بود.
در آن نامه بلندی که می‌گویید خطاب به نمایندگان است، چه نوشته بود؟
مطالب آن نامه هم همین‌هایی بود که اینجا گفته بود. فقط هم خیلی مفصل‌تر شرح داده بود و هم توهین‌های آن به مراتب بیشتر از این نامه‌ای بود که منتشر شد. در آن نامه‌ای که برای نمایندگان نوشته بود خیلی بر «اقدامات انقلابی» خودش و خدماتش تاکید کرده بود و باز هم تکرار کرده بود که بسیجی اقتصادی است و حتی منتقدانش را ضد انقلاب خوانده بود.
تاریخ هر دو نامه یکی است یا فرق می‌کند؟
این نامه‌ها مربوط به تیرماه هستند. گویا هر دو در یک تاریخ نوشته شده‌اند. البته توهین‌هایش به نمایندگان خیلی زیاد بود.
چه توهین‌هایی؟
حالا فکر می‌کنم خیلی آن توهین‌ها در کنار اصل قضیه اهمیت نداشته باشند.
با توجه به آنکه می‌گویید به نمایندگان توهین کرده بود چرا محتوا و متن آن را منتشر نکردید؟
چون آن نامه به دست نمایندگان نرسیده بود و البته اگر منتشر می‌شد فقط اصل قضیه را به حاشیه می‌برد و باعث می‌شد تا موضوع وارد یک سری دعواهای لفظی بشود. یعنی اصلا شیوه بابک زنجانی همان موقع که به کمیسیون هم می‌آمد همین بود که بازی را با حاشیه‌هایی که طراحی می‌کرد از مسیر اصلی خارج کند. همین نامه را با عنوان نامه به نمایندگان مطرح کرده بودند اما هیچ نامه‌ای به مجلس نرسیده بود و من از طریق وزارت نفت آن را پیگیری کردم و توانستم به دستش بیاورم.
آقای کوهپایه‌زاده، وکیل بابک زنجانی اصرار دارد با وجود گفته‌های شما او تنها وکیل این پرونده است و بابک زنجانی شش وکیل ندارد و تنها یک وکیل روی پرونده کار می‌کند.
ایشان اشتباه می‌کند. اگر واقعا این‌طور فکر می‌کند من به او می‌گویم که آقای کوهپایه‌زاده شما هم سر کار هستید. مگر اینکه ایشان هم بخواهد مثل موکلش دیگران را سر کار بگذارد. ما الان با آدرس و مشخصات و به صورت مستند می‌دانیم که شش تیم حقوقی به عنوان وکلای بابک زنجانی مشغول کار هستند.
به صورت مجزا کار می‌کنند یا مرتبط با هم هستند؟
با شش وکیل مجزا که احتمالا هر کدام سر گروه یک تیم حقوقی هستند قرارداد امضا کرده و همه اینها الان روی پرونده او کار می‌کنند. اینها شش گروه هستند که به طور دایم و جدی پرونده را پیگیری می‌کنند. اصلا آیا عقلانی است که پرونده‌ای با این وسعت و حجم را به یک وکیل بسپارند. اصلا این پرونده را یک نفر چقدر طول می‌کشد تا فقط بخواند. حالا بگذریم که باید کلی درباره آن کار و تحقیق کند و فکر کند و به راهکارهایی برسد. اگر در آینده لازم باشد تمام اطلاعات و مشخصات این شش تیم حقوقی را منتشر می‌کنیم.
شما از قول زنجانی گفته‌اید که او ٢٥ میلیارد یورو در بانک‌های ژاپن سرمایه‌گذاری کرده است. ماجرای این پول چیست؟ چون اگر واقعیت باشد او الان بیستمین ثروتمند بزرگ دنیاست.
این درست است و نوار ضبط شده آن وجود دارد.
منظور من از سوال این است که چقدر آن موضوع قرین به صحت است؟
این حرف خودش است. خودش گفت من این مبلغ را بردم در ژاپن و به «ین» تبدیل کردم. این را زمانی می‌گفت که می‌خواست اثبات کند پول برای بازپرداخت بدهی دارد و قصدش هم پرداخت آن است. می‌گفت من اینقدر پول دارم که این بدهی پای آن چیزی نیست. خودش هم مدعی بود که مبلغ هنگفتی هم به طرف ژاپنی داده تا با وجود تحریم‌ها آنها بپذیرند او پولش را در بانک‌های این کشور سرمایه‌گذاری کند.
ادعایی را که می‌گویید او درباره این سرمایه‌گذاری مطرح کرده تا الان پیگیری کرده‌اید تا راست و دروغش مشخص شود؟
نه. آنها که چنین اطلاعاتی را به ما نمی‌دهند و ما به راحتی نمی‌توانیم این اطلاعات را از بانک‌های ژاپن بگیریم که موجودی حساب فلانی چند است.
ولی خیلی مهم است که معلوم شود اصل موضوع چیست.
این به هر حال ادعای خودش است و الان نوار ضبط شده آن موجود است. او از این ادعاها خیلی مطرح کرده. ما از قوه قضاییه هم خواستیم بیایند و ببینند که ما چه می‌گوییم اما آنها نیامدند. او البته این اظهارات را در اوج قدرت مطرح می‌کرد و احتمال نمی‌داد که کارش به بازداشت و زندان برسد. الان با بازداشت او و وضعیتی که برایش پیش آمده اوضاع خیلی فرق می‌کند.
بحث اموال او به کجا رسید؟ چیز دیگری از اموال او پیدا شد یا نه؟
الان مساله اموالش این است که کفاف بدهی را نمی‌دهند. هنوز هم اطلاعات جدیدی در کار نیست. لیست همه اموال را داریم اما به درد ما نمی‌خورد. در ایران دو هزار و صد میلیارد اموال دارد که مدعی آنها هم زیاد است. هم بانک مسکن و تامین اجتماعی و اشخاص حقیقی و حقوقی بسیاری مدعی آنها هستند. حتی خواهرها و مادر بابک‌ زنجانی هم مدعی مالکیت این اموال هستند و دارند پیگیری می‌کنند که این اموال و دارایی‌ها تعلق به بابک زنجانی ندارد و متعلق به آنهاست.
چقدر این دعوا جدی است؟
در ظاهر نشان می‌دهند دعوای خانوادگی است اما ما می‌دانیم که جنگ زرگری است و حقیقت ندارد. ولی با این حال خیلی جدی دنبال این هستند که اینها اموال آنهاست، نه بابک زنجانی و حتی شکایت کرده‌اند که بابک زنجانی اموال متعلق به آنها را به عنوان اموال خودش معرفی کرده است.
یک بحثی که در نامه زنجانی بود این است که نوشته می‌خواسته پول را پس بدهد، ولی چون بازداشت شده نتوانسته. توضیح شما در این رابطه چیست؟
حرف بی‌حساب می‌زند. چون تاریخ آخرین چک بابک زنجانی به قبل از تحریم‌ها برمی‌گردد و این نشان می‌دهد که این موضوع دور زدن تحریم‌ و اینکه تحریم‌ها نگذاشت بدهی‌هایش را پرداخت کند هم یک سناریویی است برای اینکه پول نفت را ندهد. تاریخ چک‌های زنجانی این را ثابت می‌کند.
+2
رأی دهید
-19
 
0
 

انتقاد برخی کشورهای مسلمان از عربستان در پی فاجعه منا

انتقاد برخی کشورهای مسلمان از عربستان در پی فاجعه منا

مقامات اندونزی، پاکستان، هند و نیجریه در کنار ایران از عربستان انتقاد کردند که امکان دسترسی کامل به اجساد کشتگان فاجعه منا و انجام اقدامات لازم برای احراز هویت کشتگان را فراهم نمی‌کند. بر سر شمار قربانیان نیز مناقشه است.
مقامات اندونزی روز سه‌شنبه (۲۹ سپتامبر/۷ مهر) از مسئولان عربستان سعودی انتقاد کردند که در بررسی و رسیدگی به فاجعه‌ی منا "به کندی" عمل می‌کنند و هماهنگی لازم را برای مدیریت این فاجعه ندارند.
به جز مقامات اندونزی که پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان جهان است، مقامات هند و پاکستان نیز در همین روز از دولت عربستان انتقاد کردند که این فاجعه‌ی انسانی را به شیوه‌ا‌ی ناهماهنگ و ناکارآمد مدیریت می‌کند.
مقامات اندونزی و پاکستان می‌گویند دیپلمات‌های آن‌ها در عربستان بعد از ساعت‌ها معطلی توانستند به اجساد برای بررسی هویت شهروندان خود دسترسی پیدا کنند و این دسترسی نیز محدود بوده است.
مقامات ایران نیز در روزهای گذشته انتقاد مشابه‌ای را علیه عربستان مطرح کرده و دولت عربستان را به "کارشکنی" در دسترسی به اجساد متهم کردند.
امیرحسین ضیائی، رئیس جمعیت هلال‌ احمر ایران که درحال حاضر برای رسیدگی به مجروحین ایرانی به عربستان رفته است، در گفت‌وگویی با خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، انتقاد کرد که مقامات عربستان "با کارشکنی" رفتار کرده و اجازه‌ی امدادرسانی کارآمد را نمی‌دهند.
سعید محمد اقبال، یکی از مقامات وزارت امور خارجه اندونزی، به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت که مقامات سعودی به آن‌ها اجازه‌ی دسترسی به اثر انگشت زائران در بدو ورود به کشور را نداده‌اند. او با تاکید بر این‌که دسترسی به اثر انگشت در احراز هویت اجساد نقشی کلیدی دارد، از عدم همکاری سازنده‌ی مقامات عربستان شکایت کرد.
لقمان حکیم سیف‌الدین، وزیر امور مذهبی اندونزی نیز با انتشار بیانیه‌ای از دولت عربستان انتقاد کرد که به مقامات اندونزی اجازه‌ی بازدید از بیمارستان‌ها و دسترسی به اجساد را نمی‌دهد.
عربستان سعودی روز سه‌شنبه اعلام کرد که شمار کشته‌شدگان در مراسم حج به ۱۱۰۰ نفر رسیده است. وزارت کشور عربستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که تصاویر اجساد ۱۱۰۰ نفر به دیپلمات‌های کشورهای مختلف برای شناسایی هویت اجساد تحویل داده شده است.
ژنرال منصور الترکی، سخنگوی وزارت کشور عربستان، تاکید کرد که این ۱۱۰۰ نفر مجموع کشته‌شدگان در مراسم حج امسال، و از جمله همه‌ی افرادی را که به دلایل طبیعی یا در حادثه سقوط جرثقیل جان دادند، شامل می‌شود.
عربستان کماکان می‌گوید که آمار رسمی کشته‌شدگان فاجعه‌ی منا ۷۶۹ نفر است. این در حالی است که برخی دیپلمات‌های کشورهای مسلمان می‌گویند شمار کشته‌شدگان فاجعه‌ی منا بیش از این رقم است.
یک دیپلمات نیجریه‌ای که از کانتینر اجساد بازدید کرده است به رسانه‌ها گفت که به‌نظر او شمار اجساد بیشتر بود. این دیپلمات تخمین زده که بیش از هزار نفر در این حادثه کشته شده‌اند.
دیپلمات‌های اندونزیایی و پاکستانی نیز می‌گویند به آن‌ها تصاویر اجساد دست‌کم هزار و نود تن نشان داده شده است.
وزارت بهداشت عربستان سعودی تاکنون چند بار با صدور بیانیه تاکید کرده که این وزارت‌خانه "تنها مرجع رسمی" برای اعلام آمار کشته‌شدگان است.
مقامات ایران نیز دولت عربستان را متهم می‌کنند که آمار واقعی کشته‌شدگان را اعلام نمی‌کند. برخی رسانه‌های داخلی ایران از جمله خبرگزاری "ایسنا" مدعی‌اند که شمار کشته‌شدگان فاجعه منا بیش از ۴هزار نفر است. رسانه‌های بین‌المللی چنین رقمی را تایید نمی‌کنند.
فاجعه‌ی منا در مراسم حج جنگ لفظی میان مقامات ایران و عربستان را در روزهای گذشته شدت بخشیده است.
محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت ایران، اعلام کرد که ایران از عربستان به دلیل ناکارآمدی در مدیریت بحران شکایت خواهد کرد. عادل الجبیر، وزیر امور خارجه عربستان نیز در انتقاداتی تند گفت که ایران "آخرین کشوری است" که می‌تواند درباره‌ی برگزاری حج یا دموکراسی سخن بگوید.

DW.COM