مصرف "زیاده از حد برنج"، سرطانزا است
بر اساس پژوهشهای یک نهاد تحقیقاتی آلمان، برنج از آنجا که حاوی میزان قابلتوجهی آرسنیک غیرطبیعی است، احتمال ابتلا به سرطانرا افزایش میدهد. توصیهی این نهاد: در صرف خوراکهایی که با برنج درست میشود، "افراط" نکنید.
"انستیتوی مرکزی ارزیابی خطرات مواد غذایی ـ BfR" آلمان روز جمعه (۱۲ ژوئن) دربارهی مصرف برنج حاوی آرسنیک غیرطبیعی هشدار داد و از شهروندان خود خواست از خوردن "زیاده از حد" شیربرنج، ویفر و دانههای کوبیده شدهی برنج خودداری کنند.
آرسنیک، مادهای شبهفلزی و سرطانزا است. بر اساس نتایج پژوهشهای "نهاد بینالمللی سلامتی"، آرسنیک غیرطبیعی موجود در انواع برنجهای صادره از آسیا و آمریکای جنوبی، باعث ابتلا به سرطان ریه شده است. کارشناسان تا کنون نتوانستهاند میزان مصرف بیخطر این ماده را تعیین کنند.
ذرت بهجای برنج
ماده سمی آرسنیک در برنج از راه خاک آغشته به این عنصر وارد ساقههای گیاه میشود و از آنجا که کشت برنج به صورت غوطهور در آب صورت میگیرد، آرسنیک محلول در شالیزارها وارد غله شده و در آن رسوب میکند.
بنا بر تحقیقات BfR، برنج قهوهای با وجود سالم و مفید بودنش به این دلیل که پوستهی شلتوک از آن جدا نشده، مقدار بیشتری از سم سرطانزای آرسنیک را در خود ذخیره دارد. میزان آرسنیک در ویفر برنج و دانههای کوبیده شدهی آن، به دلایل نامعلومی، بیش از سایر انواع برنج است.
در گزارش BfR به کسانی که به خاطر داشتن حساسیت به گلوتن ناگزیر از مصرف برنج هستند، توصیه شده که به جای آن برای پخت غذا از بلال، ارزن و انواع گندمهای سیاه استفاده کنند.
سخنگوی BfR در این رابطه میگوید: «با این حال از مصرف برنج که حاوی آلبومین، ویتامین و مواد معدنی بسیاری است، نباید بهکلی چشم پوشید.»
میزان مجاز؟
"اتحادیهی تولید غلات و مواد نشاستهای آلمان" در این رابطه اعلام کرده است که «هیچ جای نگرانی برای مصرفکنندگان برنج نیست.» سخنگوی این اتحادیه میگوید که نتایج تحقیق نهاد اروپایی "تهیه و آردکردن برنج" در سال ۲۰۱۱ نشان میدهد که میزان آرسنیک غیرطبیعی موجود در برنج، کمتر از حد پیشنهادی کارشناسان سازمان ملل است.
اتحادیهی اروپا، قرار است در سال ۲۰۱۶ میزان مجاز آرسینک غیرطبیعی موجود در برنج را اعلام کند.
بر اساس پژوهشهای یک نهاد تحقیقاتی آلمان، برنج از آنجا که حاوی میزان قابلتوجهی آرسنیک غیرطبیعی است، احتمال ابتلا به سرطانرا افزایش میدهد. توصیهی این نهاد: در صرف خوراکهایی که با برنج درست میشود، "افراط" نکنید.
"انستیتوی مرکزی ارزیابی خطرات مواد غذایی ـ BfR" آلمان روز جمعه (۱۲ ژوئن) دربارهی مصرف برنج حاوی آرسنیک غیرطبیعی هشدار داد و از شهروندان خود خواست از خوردن "زیاده از حد" شیربرنج، ویفر و دانههای کوبیده شدهی برنج خودداری کنند.
آرسنیک، مادهای شبهفلزی و سرطانزا است. بر اساس نتایج پژوهشهای "نهاد بینالمللی سلامتی"، آرسنیک غیرطبیعی موجود در انواع برنجهای صادره از آسیا و آمریکای جنوبی، باعث ابتلا به سرطان ریه شده است. کارشناسان تا کنون نتوانستهاند میزان مصرف بیخطر این ماده را تعیین کنند.
ذرت بهجای برنج
ماده سمی آرسنیک در برنج از راه خاک آغشته به این عنصر وارد ساقههای گیاه میشود و از آنجا که کشت برنج به صورت غوطهور در آب صورت میگیرد، آرسنیک محلول در شالیزارها وارد غله شده و در آن رسوب میکند.
بنا بر تحقیقات BfR، برنج قهوهای با وجود سالم و مفید بودنش به این دلیل که پوستهی شلتوک از آن جدا نشده، مقدار بیشتری از سم سرطانزای آرسنیک را در خود ذخیره دارد. میزان آرسنیک در ویفر برنج و دانههای کوبیده شدهی آن، به دلایل نامعلومی، بیش از سایر انواع برنج است.
در گزارش BfR به کسانی که به خاطر داشتن حساسیت به گلوتن ناگزیر از مصرف برنج هستند، توصیه شده که به جای آن برای پخت غذا از بلال، ارزن و انواع گندمهای سیاه استفاده کنند.
آرسنیک، مادهای شبهفلزی و سرطانزا است. بر اساس نتایج پژوهشهای "نهاد بینالمللی سلامتی"، آرسنیک غیرطبیعی موجود در انواع برنجهای صادره از آسیا و آمریکای جنوبی، باعث ابتلا به سرطان ریه شده است. کارشناسان تا کنون نتوانستهاند میزان مصرف بیخطر این ماده را تعیین کنند.
ذرت بهجای برنج
ماده سمی آرسنیک در برنج از راه خاک آغشته به این عنصر وارد ساقههای گیاه میشود و از آنجا که کشت برنج به صورت غوطهور در آب صورت میگیرد، آرسنیک محلول در شالیزارها وارد غله شده و در آن رسوب میکند.
بنا بر تحقیقات BfR، برنج قهوهای با وجود سالم و مفید بودنش به این دلیل که پوستهی شلتوک از آن جدا نشده، مقدار بیشتری از سم سرطانزای آرسنیک را در خود ذخیره دارد. میزان آرسنیک در ویفر برنج و دانههای کوبیده شدهی آن، به دلایل نامعلومی، بیش از سایر انواع برنج است.
در گزارش BfR به کسانی که به خاطر داشتن حساسیت به گلوتن ناگزیر از مصرف برنج هستند، توصیه شده که به جای آن برای پخت غذا از بلال، ارزن و انواع گندمهای سیاه استفاده کنند.
سخنگوی BfR در این رابطه میگوید: «با این حال از مصرف برنج که حاوی آلبومین، ویتامین و مواد معدنی بسیاری است، نباید بهکلی چشم پوشید.»
میزان مجاز؟
"اتحادیهی تولید غلات و مواد نشاستهای آلمان" در این رابطه اعلام کرده است که «هیچ جای نگرانی برای مصرفکنندگان برنج نیست.» سخنگوی این اتحادیه میگوید که نتایج تحقیق نهاد اروپایی "تهیه و آردکردن برنج" در سال ۲۰۱۱ نشان میدهد که میزان آرسنیک غیرطبیعی موجود در برنج، کمتر از حد پیشنهادی کارشناسان سازمان ملل است.
میزان مجاز؟
"اتحادیهی تولید غلات و مواد نشاستهای آلمان" در این رابطه اعلام کرده است که «هیچ جای نگرانی برای مصرفکنندگان برنج نیست.» سخنگوی این اتحادیه میگوید که نتایج تحقیق نهاد اروپایی "تهیه و آردکردن برنج" در سال ۲۰۱۱ نشان میدهد که میزان آرسنیک غیرطبیعی موجود در برنج، کمتر از حد پیشنهادی کارشناسان سازمان ملل است.
اتحادیهی اروپا، قرار است در سال ۲۰۱۶ میزان مجاز آرسینک غیرطبیعی موجود در برنج را اعلام کند.
DW.DE
برنج وارداتی؛ قاتق نان یا قاتل جان؟
معصومه ابتکار: به کودکانتان برنج ندهید!
مرگ ۵۹۸ نفر در سال ۹۱ بر اثر مصرف قرص برنج
- تاریخ 13.06.2015
- نویسنده FF
- کلیدواژهها آرسنیک, برنج, آسیا, آمریکای جنوبی, سرطان ریه, انستیتوی مرکزی ارزیابی خطرات مواد غذایی, آلمان
- به اشتراک بگذارید ارسال صفحه Facebook Twitter Google+ بیشتر
- نظرات شما: نظرتان را با ما در میان بگذارید
- چاپ چاپ مطلب
- لینک کوتاه شده http://dw.de/p/1Fgl2
- تاریخ 13.06.2015
- نویسنده FF
- کلیدواژهها آرسنیک, برنج, آسیا, آمریکای جنوبی, سرطان ریه, انستیتوی مرکزی ارزیابی خطرات مواد غذایی, آلمان
- به اشتراک بگذارید ارسال صفحه Facebook Twitter Google+ بیشتر
- نظرات شما: نظرتان را با ما در میان بگذارید
- چاپ چاپ مطلب
- لینک کوتاه شده http://dw.de/p/1Fgl2
مطالب مرتبط
سرطان در کدام نقاط دنیا مرگبارتر است؟ 26.11.2014
- تاریخ 13.06.2015
- نویسنده FF
- کلیدواژهها آرسنیک, برنج, آسیا, آمریکای جنوبی, سرطان ریه, انستیتوی مرکزی ارزیابی خطرات مواد غذایی, آلمان
- به اشتراک بگذارید ارسال صفحهFacebook TwitterGoogle+ بیشتر
- برای ما ایمیل بفرستید
- چاپ چاپ مطلب
- لینک کوتاه شده http://dw.de/p/1Fgl2
"انستیتوی مرکزی ارزیابی خطرات مواد غذایی ـ BfR" آلمان روز جمعه (۱۲ ژوئن) دربارهی مصرف برنج حاوی آرسنیک غیرطبیعی هشدار داد و از شهروندان خود خواست از خوردن "زیاده از حد" شیربرنج، ویفر و دانههای کوبیده شدهی برنج خودداری کنند.
- تاریخ 13.06.2015
- نویسنده FF
- کلیدواژهها آرسنیک, برنج, آسیا, آمریکای جنوبی, سرطان ریه, انستیتوی مرکزی ارزیابی خطرات مواد غذایی, آلمان
- به اشتراک بگذارید ارسال صفحهFacebook TwitterGoogle+ بیشتر
- برای ما ایمیل بفرستید
- چاپ چاپ مطلب
- لینک کوتاه شده http://dw.de/p/1Fgl2
آرسنیک، مادهای شبهفلزی و سرطانزا است. بر اساس نتایج پژوهشهای "نهاد بینالمللی سلامتی"، آرسنیک غیرطبیعی موجود در انواع برنجهای صادره از آسیا و آمریکای جنوبی، باعث ابتلا به سرطان ریه شده است. کارشناسان تا کنون نتوانستهاند میزان مصرف بیخطر این ماده را تعیین کنند.
ذرت بهجای برنج
ماده سمی آرسنیک در برنج از راه خاک آغشته به این عنصر وارد ساقههای گیاه میشود و از آنجا که کشت برنج به صورت غوطهور در آب صورت میگیرد، آرسنیک محلول در شالیزارها وارد غله شده و در آن رسوب میکند.
بنا بر تحقیقات BfR، برنج قهوهای با وجود سالم و مفید بودنش به این دلیل که پوستهی شلتوک از آن جدا نشده، مقدار بیشتری از سم سرطانزای آرسنیک را در خود ذخیره دارد. میزان آرسنیک در ویفر برنج و دانههای کوبیده شدهی آن، به دلایل نامعلومی، بیش از سایر انواع برنج است.
در گزارش BfR به کسانی که به خاطر داشتن حساسیت به گلوتن ناگزیر از مصرف برنج هستند، توصیه شده که به جای آن برای پخت غذا از بلال، ارزن و انواع گندمهای سیاه استفاده کنند.
سخنگوی BfR در این رابطه میگوید: «با این حال از مصرف برنج که حاوی آلبومین، ویتامین و مواد معدنی بسیاری است، نباید بهکلی چشم پوشید.»
میزان مجاز؟
"اتحادیهی تولید غلات و مواد نشاستهای آلمان" در این رابطه اعلام کرده است که «هیچ جای نگرانی برای مصرفکنندگان برنج نیست.» سخنگوی این اتحادیه میگوید که نتایج تحقیق نهاد اروپایی "تهیه و آردکردن برنج" در سال ۲۰۱۱ نشان میدهد که میزان آرسنیک غیرطبیعی موجود در برنج، کمتر از حد پیشنهادی کارشناسان سازمان ملل است.
میزان مجاز؟
"اتحادیهی تولید غلات و مواد نشاستهای آلمان" در این رابطه اعلام کرده است که «هیچ جای نگرانی برای مصرفکنندگان برنج نیست.» سخنگوی این اتحادیه میگوید که نتایج تحقیق نهاد اروپایی "تهیه و آردکردن برنج" در سال ۲۰۱۱ نشان میدهد که میزان آرسنیک غیرطبیعی موجود در برنج، کمتر از حد پیشنهادی کارشناسان سازمان ملل است.
اتحادیهی اروپا، قرار است در سال ۲۰۱۶ میزان مجاز آرسینک غیرطبیعی موجود در برنج را اعلام کند.
DW.DE
برنج وارداتی؛ قاتق نان یا قاتل جان؟
دولت جمهوری اسلامی میگوید واردات برنج سبب کنترل قیمت این خوراک پرمصرف در ایران شده است. به اعتقاد منتقدان اما "برنج مسموم" وارد شده که تأثیری بر قیمتها نداشته و تنها سود آن به جیب "مافیای برنج" سرازیر شده است. (23.07.2013)
- تاریخ 13.06.2015
- نویسنده FF
- کلیدواژهها آرسنیک, برنج, آسیا, آمریکای جنوبی, سرطان ریه, انستیتوی مرکزی ارزیابی خطرات مواد غذایی, آلمان
- به اشتراک بگذارید ارسال صفحه Facebook Twitter Google+ بیشتر
- نظرات شما: نظرتان را با ما در میان بگذارید
- چاپ چاپ مطلب
- لینک کوتاه شده http://dw.de/p/1Fgl2
- تاریخ 13.06.2015
- نویسنده FF
- کلیدواژهها آرسنیک, برنج, آسیا, آمریکای جنوبی, سرطان ریه, انستیتوی مرکزی ارزیابی خطرات مواد غذایی, آلمان
- به اشتراک بگذارید ارسال صفحهFacebook TwitterGoogle+ بیشتر
- برای ما ایمیل بفرستید
- چاپ چاپ مطلب
- لینک کوتاه شده http://dw.de/p/1Fgl2
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar