احمد یک پناهجوی ایرانی به رویترز میگوید که او و دیگر پناهجویان آنقدر در مرز کرواسی و صربستان میمانند تا بمیرند.
به گزارش «محبت نیوز» احمد یک پناهجوی ایرانی به رویترز میگوید که اینجا میمانند تا بمیرند. او در عین حال امیدوار است که شاید مرز باز شود و بتوانند عبور کنند. او تاکید میکند: «ما فقط میخواهیم از صربستان خارج شویم چون آنها از ما حمایت نمیکنند.»
گروهی از پناهجویان ایرانی، افغان، عراقی و پاکستانی در اعتراض به وضعیت نامشخص خود در صربستان در مرز این کشور با کرواسی تجمع کردند. پلیس کرواسی اجازه ورود به آنها را نمیدهد و در مرز در مقابل پناهجویان صف آرایی کرده است.
این حرکت اعتراضی با حضور حدود ۲۰۰ پناهجو از تاریخ ۲۵ دسامبر آغاز شده است و آنها شب گذشته را در چادر سپری کردند.
“سعید جهان” عضو فدراسیون سراسری پناهندگان سوئد واحد استکهلم درباره وضعیت پناهجویان در صربستان و این حرکت به یورونیوز فارسی میگوید: «بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ پناهجو نزدیک به دو سال است بهدلیل ایجاد موانع مرزی در مجارستان و کشورهای بالکان حرکتشان به سوی آلمان و دیگر کشورهای غربی متوقف شده است و در اردوگاههای پناهندگی در صربستان در بدترین شرایط زندگی بسر می برند.»
او تصریح میکند که این وضعیت باعث شد تا پناهجویان گرفتار در صربستان روز دوشنبه ۲۵ دسامبر (سوم دی ماه) تصمیم بگیرند تا از مسیر کرواسی به سمت آلمان روانه شوند که پلیس صربستان با استقرار در اردوگاههای پناهندگی از خروج برخی از آنها جلوگیری کرده است.
- بیشتر بخوانیم: مصائب پناهجویان در سرمای صربستان
- بیشتر بخوانیم: راهپیمایی پناهجویان در صربستان، نافرجام به پایان رسید
احمد پناهجوی ایرانی در مرز کرواسی متوقف شده است. او به رویترز میگوید که اینجا میمانند تا بمیرند. او در عین حال امیدوار است که شاید مرز باز شود و بتوانند عبور کنند. او تاکید میکند: «ما فقط میخواهیم از صربستان خارج شویم چون آنها از ما حمایت نمیکنند.»
سمیر پناهجوی دیگری است که میگوید: « ما همه باهم هستیم تا از مرز عبور کنیم و این تنها برنامهای است که داریم.»
علی ایرانی دیگر این جمع هم اضافه میکند: «غذا و آب نمیخواهیم. فقط میخواهیم اجازه دهند از مرز بگذریم.»
الیاس پناهجوی کرد عراقی میگوید: « همه ما خانواده و آشنایی در اروپا داریم. من همسر و دو فرزندم در اروپا هستند و دو سال است که بچههایم را غیر از تماس ویدئویی ندیدهام.»
برای بسیاری ازمهاجران، کشورهای شرق اروپا مقصد نهایی نیست و آنها قصد دارند که در نهایت خود را به کشورهای دیگر اروپایی در شمال و غرب این قاره برسانند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar