کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان اعلام کرد که در حال حاضر ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در سطح جهان از محل زندگی خود گریخته و آواره شدهاند. برمبنای آمار این سازمان شمار پناهجویان هیچگاه تا این حد بالا نبوده است.
«محبت نیوز»- کمیساریای سازمان ملل متحد در امور پناهندگی روز یکشنبه ۹ دی (۳۰ دسامبر) اعلام کرد که شمار پناهجویان در سطح جهان در حال حاضر ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است و این روند فزاینده همچنان ادامه مییابد.
به گزارش دویچه وله، پتر روهنستروت-باور، مدیر اجرایی کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، سال جاری میلادی (۲۰۱۸) را سالی به غایت دشوار وغیرعادی دانست و گفت در این سال یافتن راهکارهای سیاسی برای بسیاری از بحرانهای موجود جهان ناممکن بود.
مدیر عامل کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در ادامه گفت جامعه جهانی در کنار “کمکهای عاجل به پناهجویان بخصوص در فصل زمستان” باید چشماندازی برای آینده در اختیار آنها قرار دهد.
مدیر عامل این سازمان جهانی با اشاره به شرایط پناهجویان در بنگلادش، ونزوئلا، یمن و سودان جنوبی گفت که “کوتوپالونگ” در کشور بنگلادش اکنون بزرگترین اردوگاه پناهجویان جهان شده است.
او گفت اعضای اقلیت مسلمان “روهینگیا” از میانمار به بنگلادش گریخته و در این اردوگاه مستقر شدهاند. در حال حاضر در این اردوگاه بیش از ۹۰۰ هزار پناهجو زندگی میکنند.
روهنستروت-باور با اشاره به شرایط پناهجویان در ونزوئلا نیز گفت بزرگترین جنبش مهاجرتی در تاریخ مدرن این کشور بوقوع پیوسته و تاکنون سه میلیون نفر از اهالی ونزوئلا این کشور را به خاطر شرایط فاجعهبار زندگی ترک کردهاند. سازمان ملل متحد هشدار داده که این فرایند در سال آینده میلادی (۲۰۱۹) نیز ادامه خواهد یافت.
- بیشتر بخوانیم: رهبران جهان طرح سازمان ملل در مورد پناهجویان را تایید کردند
برمبنای آمار کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، کشور یمن را قحطی تهدید میکند. در این کشور در حال حاضر ۲۰ میلیون نفر (دو-سوم جمعیت یمن) به کمکهای عاجل جهانی نیاز دارند.
کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان بر این نظر است که این بزرگترین بحران حال حاضر جهان، بدون اطلاع رسانی به مردم جهان روی داده است.
این سازمان جهانی در ارتباط با اوضاع سودان جنوبی نیز اعلام کرده است که دومیلیون و ۲۰۰ هزار نفر از مردم سودان جنوبی از محل زندگی خود گریخته و مجبور به زندگی در مناطق دیگری در این کشور شدهاند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar