söndag 24 februari 2019

آیا “قانون بازگرداندن سازمان یافته” پناهجویان در آلمان اجرا می شود؟

آیا “قانون بازگرداندن سازمان یافته” پناهجویان در آلمان اجرا می شود؟

از حدود ۵۷ هزار پناهجویی که دولت آلمان قصد داشت در سال ۲۰۱۸ به کشورشان بازگرداند، تنها نیمی خاک این کشور را ترک کرده‌اند. وزارت کشور آلمان به شدت به این مسئله معترض و به دنبال راهی برای تغییر آن است.
«محبت نیوز»- بنابر گزارش روزنامه “بیلد ام زونتاگ” از هر دو پناهجویی که دولت آلمان به دلایل مختلف تصمیم به بازگرداندن آنها به کشور مبدا را گرفته بود، تنها یکی بازگشت داده شده است. درخواست اقامت یا پناهندگی ۵۷ هزار نفر در سال گذشته در آلمان رد شده است. اما دولت آلمان موفق شده است تنها ۲۶هزار و ۱۱۴ نفر را به کشور خود بازگرداند.
به نقل از دویچه وله، برخی ایالت‌ها بیش از ۷۰۰۰ بار قراری را که با پلیس برای بازگشت دادن پناهجویان گذاشته بودند، درست در روز اجرای قرار لغو کرده‌اند. اخلال در کار پلیس نیز به دلایلی نظیر پیدا نکردن پناهجو در محل زندگی‌اش، کافی نبودن اوراق شناسایی او و یا بیماری اعلام شده است.
۳۲۲۰ بازگشت نیز به دلیل مقاومت در برابر پلیس، انجام نشده است. هورست زهوفر، وزیر کشور آلمان به روزنامه بیلد گفته است که ادامه این روند قابل قبول نیست و او با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان نیز در این باره صحبت کرده است. او در حال آماده ساختن طرحی به نام “قانون بازگرداندن سازمانیافته” است که بازگشت دادن مهاجران اخراجی را آسان‌تر نماید.
از جمله قرار است در این قانون افرادی که به دلیل ارتکاب جرم قرار است اخراج شوند، قبل از موعد بازگشت به زندان موقت برده شوند. کسانی که «برای امنیت آلمان خطرناک محسوب می‌شوند، مظنون به ترور هستند و یا هویت خود را پنهان کرده‌اند، از جمله این مهاجران هستند.
برای مهاجرانی که مرتکب جرم شده‌اند، اما دولت تصمیم به اخراج آنها نگرفته، قرار است در طرح زهوفر این تمهیدات به اجرا گذاشته شود: زدن پای‌بند الکترونیکی به پای این افراد برای رصد کردن مکان حضور آنها، تعیین محدوده‌ای که آنها تنها در آن محدوده اجازه جا به جا شدن داشته باشند و اعلان حضور خود با مراجعه سیستماتیک به آنها به مراکز دولتی.
وزیر کشور آلمان قصد دارد این طرح را در ماه آوریل به کابینه خود ارائه دهد.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar