tisdag 19 februari 2019

از «باستی هیلز» لواسانات تا «پشت بام فروشی» و «کانکس نشینی» و گوشت کیلویی ۱۰۰ هزار تومان

از «باستی هیلز» لواسانات تا «پشت بام فروشی» و «کانکس نشینی» و گوشت کیلویی ۱۰۰ هزار تومان

از  «باستی هیلز» لواسانات تا پنت هاوس های صاحبان ایران مال و بام لند و بازار مبل و موبایل که متری ده ها میلیون تومان قیمت دارد تا پشت بام نشینی برخی از هموطنان که این روزها به کانکس نشینی، ارتقا یافته است! اول، همه تکذیب می‌کنند، اما مستندات و تصاویر که منتشر می‌شود، همه به فکر امر به معروف و نهی از منکر می‌افتند.

گوشت کیلویی ۱۰۰ هزار تومان و پسته کیلویی ۲۰۰ هزار تومان و پرایدی که بزودی از ۶۰ میلیون تومان گذر خواهد کرد، حتما پشت بام نشینی و کانکس نشینی هم به ارمغان می آورد.
 
گرانی بازار اجازه و خرید مسکن٬ برخی شهروندان را به کانکس نشینی سوق داده است. منطقه بیست و دوم شهرداری را باید کانون این پدیده عجیب دانست. علاوه بر کانکس نشینی٬  پشت بام نشینی هم در تهران و سایر شهرها٬ رایج  شده است. پدیده پشت بام فروشی٬ موضوع جدیدی نیست. اقدام برخی از هموطنان تهران در هماهنگی با برخی از ارائه دهندگان خدمات مخابراتی و اینترنتی برای نصب دکل مخابراتی در پشت بام به منظور تقویت شبکه در یک منطقه خاص تهران، با اجاره های میلیونی، مسبوق به سابقه بوده است. اما پشت بام نشینی، طبق گفته های علی نوذپور، شهردار منطقه ۲۲ تهران، مصداق حاشیه نشینی نوین است.
در برخی از مناطق ضعیف و کم برخوردار تهران که روز به روز بر شمار آن افزوده می شود، مالکین، قسمتی از پشت بام را به صورت یک اتاق به افرادی که در فهرست دهک های پایین جامعه هستند، اجاره ماهانه داده و درامدی به صورت غیر قانونی کسب می کنند.  این ساختمان ها سبک، موقت و ناایمن هستند. اجاره هایشان هم بسته به نوع سازه و محدوده مسکونی متفاوت است.این پدیده بیشتر در ساختمان های دو و سه طبقه قدیمی رخ می دهد.
در محله های حاشیه نشین شهر تهران (که شامل ۴۰ محله است) بعضا دیده می شود که پشت بام خانه ها اجاره داده شده و وجهی هم توسط بهره بردار به مالک ساختمان پرداخت می شود یا اینکه به بهره بردار اجازه داده می شود در پشت بام، مستحدثه ای ایجاد کند و بین ۱۰ تا ۱۵ سال از آن بهره برداری کند و پس از آن به مالک واگذار کند.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar