söndag 3 mars 2019

5də5 - Səkinə İsmayılova,Teyyub Aslanov,Teymur Əmrah,Manana (01.03.2019)

شنود سری ارتباط ظریف و روحانی؟ ایمیل ⁩ محرمانه ظریف به رئیس‌جمهور ⁩ چگونه رصد و منتشر شد؟

شنود سری ارتباط ظریف و روحانی؟ ایمیل ⁩ محرمانه ظریف به رئیس‌جمهور ⁩ چگونه رصد و منتشر شد؟

آفتاب‌‌نیوز : علیرضا رحیمی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «متن ⁧ ایمیل ⁩ محرمانه دکتر ⁧ ظریف به رئیس‌جمهور ⁩ چگونه رصد و منتشر شد؟

به گزارش آفتاب‎نیوز؛ این نماینده مجلس افزوده است: ‏دکتر ظریف، می‌داند ایمیلش به رئیس جمهور و متن ⁧ محرمانه ⁧ استعفا⁩یش، ⁧ شنود ⁩ شده و در سایت‌ها منتشر شده است، اما چیزی نمی‌گوید چون هم عادت کرده و هم دنبال حاشیه نیست. ‏در دیدار امروز نمایندگان امید با ظریف نکاتی شنیدنی در سخنانش بود.»
یک منبع آگاه در دفتر رییس جمهوری اظهارات یک نماینده مجلس درباره شنود شدن استعفای ایمیلی وزیر امور خارجه به رییس جمهور را تکذیب کرد و گفت: اساسا بین رییس جمهور و وزیر امور خارجه و سایر اعضای هیات دولت ارتباط ایمیلی برقرار نیست.
دیدار نمایندگان با ظریفدر پاسخ به این اظهارات، یک منبع آگاه در دفتر رییس جمهور به ایرنا گفت:اصلا بین رییس جمهور و اعضای هیات دولت ارتباط ایمیلی برقررا نیست و لذا شنود شدن ایمیل اساسا صحت ندارد.
 
این منبع با اشاره به توییت رحیمی درباره 'ایمیل محرمانه' گفت: اصولا دردولت هیچ مکاتبه محرمانه و دارای طبقه بندی از طریق ایمیل منتقل نمی شود.

خلبان تقلبی بعد از ۲۰ سال پرواز لو رفت

خلبان تقلبی بعد از ۲۰ سال پرواز لو رفت

العربیه : مردی که با مدارک جعلی به عنوان خلبان استخدام شده و 20 سال در سمت کمک خلبان مشغول به فعالیت بود، پس از آنکه در آسمان سوئیس اقدام به یک «حرکت غیرمعمول» کرد، لو رفت.

ویلیام چاندلر در دو دهه گذشته در شرکت هواپیمایی آفریقای جنوبی به عنوان کمک‌خلبان مشغول به کار بود ولی با لو رفتن مدارک جعلی‌اش از کار بیکار شد.

روزنامه بریتانیایی میرور گزارش کرد که تحقیقات شرکت هواپیمایی آفریقای جنوبی درباره یک «حرکت غیرمعمول» این خلبان تقلبی سبب شد حقیقت ماجرا برملا شود.

جزئیاتی درباره این «حرکت غیرمعمول» که منجر به شناسایی و اخراج خلبان تقلبی شد، منتشر نشده ولی گفته شده که این اقدام حین پرواز از فرودگاه اولیور رینالد تامبو در جنوب آفریقا به فرانکفورت آلمان و در آسمان سوئیس رخ داد.

در این پرواز ویلیام چاندلر وظیفه کمک خلبان را بر عهده داشت و مسئولیت کنترل ابزارهای ناوبری بر عهده او بود، اما او اقدام به انجام حرکات غیرمعمولی کرد که کادر پرواز دلیل انجام آنها را نفهمید.

پس از آنکه هواپیما در فرانکفورت به زمین نشست حرکت ماجراجویانه‌ای که این خلبان تقلبی انجام داده بود، در دفتر ایمنی هواپیما ثبت شد تا درباره دلایل آن تحقیق شود.

چاندلر در طول دوران کاری خود، پیشنهاد ارتقاء به درجه خلبان را رد کرد، زیرا که این امر نیازمند ارائه مدارک علمی و بررسی این مدارک از سوی یک کارگروه ویژه است. او از سال 1994 به این شرکت هواپیمایی پیوست و همه همکاران او در سال 2005 به درجه خلبانی ارتقاء پیدا کردند.

ویلیام چاندلر پس از مشخص شدن حقیقت مدارک دروغین، از سمت خود استعفا کرد، با این حال شرکت هواپیمایی آفریقای جنوبی گفته از او به دلیل تقلب و کسب مال نامشروع شکایت خواهد کرد.

علاوه بر چاندلر، خلبان پرواز مذکور و دیگر اعضای کادر پروازی تا پایان تحقیقات از پرواز منع شدند

ماجراى دیدار پورمحمدى با صدام حسین: «جماعت رجوی از دستمال توالت در عراق پست تر بودند»

ماجراى دیدار پورمحمدى با صدام حسین: «جماعت رجوی از دستمال توالت در عراق پست تر بودند»

مهر: حجت الاسلام مصطفی پور محمدی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز در دومین کنگره سراسری جامعه جوانان متحد اسلامی گف: فرصتی که در اختیار بنده قرار گرفته مغتنم است فکر می کردم با جوانان گفتگو داریم اما در این جلسه از اقشار و سنین مختلف حضور دارند.

وی ادامه داد: نکته ای را باید به صورت جدی در شرایط فعلی بررسی کرد و این است که جریان سلطه و استکبار علیه نیروهای موحد و حق طلب ظلم ستیز و انقلابی انجام دادند، موجب شد که پرچم این جریان ظلم ستیز در اختیار جمهوری اسلامی و در اهتزاز قرار گیرد.

پور محمدی گفت: این در گیری برای جامعه جهانی یک فرصت و برای جمهوری اسلامی یک امتیاز برای انجام رسالت است.

پورمحمدی گفت: برخی این سوال را می پرسند که ما این همه در برابر اسرائیل ایستادگی کردیم و به اهل تسنن کمک کردیم چه شده؟ شما به دوران تشکیل تاسیس رژیم صهیونیستی نگاه کنید، ۱۹۴۷ پس از پایان جنگ جهانی دوم تا ۱۹۸۲ که اسرائیل به لبنان حمله می کند و فاجعه صبرا و شتیلا را رقم می زند.

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز افزود: هر جنگی که اسرائیل تا زمانی انجام می داد همه را برنده می شد و کسی جلو دار آن نبود، هر حرکتی اتفاق می افتاد به نفع اسرائیل بود و او بود که به عنوان قدرتی در منطقه به پشتوانه غرب می تاخت، اما پس از انقلاب اسلامی سیر صعودی قدرت‌یابی اسرائیل نزولی می شود و الان می بینید که پس از ۷۶ سال از تشکیل رژیم صهیونیستی نمودار صعود قدرت اسرائیل فروکش کرده و دیگر حرفی از تشکیل دولت بزرگ و شعار نیل تا فرات را مطرح نمی کند، بلکه به فکر تامین امنیت خود هست و با نسلی از مبارزان جوان فلسطینی مواجه است.

وی ادامه داد: امروز حیات منطقه بر اساس این موضوع شکل گرفته و این جمهوری اسلامی ایران است که این حرکت را آغاز کرده و متعاقب آن سیر جدیدی از تحولات در منطقه به ضرر اسرائیل شروع و تا امروز ادامه پیدا کرد.

پورمحمدی اظهارکرد: یکی از فرماندهان اسرائیلی وقتی پای در فلسطین گذاشته بود گفت امروز پایان جنگ صلیبی است، اگر در قرن ۱۲ صلاح الدین ایوبی ما را عقب نشاند، ما امروز مسلط بر آنها هستیم.

وی با اشاره به تلاش غرب برای سلطه بر جهان اسلام گفت: تمام غرب و کفر ایستاد تا سلطه بر جهان اسلام کامل شود اما این جمهوری اسلامی بود که به فریاد اسلام رسید. این جمهوری اسلامی است که ارزش های اسلامی را حفظ کرده است.

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز اظهار داشت: یک عده کودک کش در پاریس جمع شدند، این امر نشان دهنده دست خالی بودن و نکبت دشمن است که ناچار است به این افراد متوسل شود؛ منافقین در جمهوری اسلامی منفورترین مجموعه ای هستند که تاریخ به خود دیده است.

پور محمدی ادامه داد: ما در دو ماموریت در سال های ۷۴، ۷۵،۷۶ برای بحث مرز و اسرا به عراق رفت و آمد داشتیم، من مجبور به دیدار با رییس جمهور عراق، صدام شدم که این دو دیدار روی هم ۴ ساعت طول کشید که طولانی ترین دیدار شد و مباحث داغی مطرح شد.

پورمحمدی افزود: صدام در بحثی گفت، که شما نگران چه کسانی هستید؟ جماعت رجوی! ما آنها را بیرون می اندازیم؛ یعنی از دستمال توالت در عراق پست تر بودند.

وی گفت: آن وقت در زمان جنگ این گروه مفلوک ایادی این رژیم سفاک بودند، امروز غرب به آنها متوسل شده یعنی دستش خالی است و هیچ ندارد.

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز اظهار داشت: جریان معارض جمهوری اسلامی به نکبت ترین گروه پیوند خوردند. منافقین پیشگامان داعش در ایران هستند. جهاد نکاح داعش همان تحول ایدیولوژیک منافقین است. بازی هایشان هم مثل هم است‌.

وی با تاکید بر اینکه امروز جمهوری اسلامی در مسائل جهانی نقش افرین است، گفت: امریکا در منطقه زمین‌گیر شده است. امریکا در حال افول است و موج پرخاشگری علیه امریکا در حال گسترش است.

وی با اشاره به تشکیل جامعه جوانان متحد اسلامی گفت: ما مشکل حزب نداریم، ساختارها و کارکرد های حزبی مان مشکل دارد. نیروی متفکر انقلابی، پای کار، مبارز کم داریم، معلوم نیست با شکل حزبی به اهداف خود برسید.

پورمحمدی ادامه داد: ما نیازمند تحول در ساختارهای سیاسی کشور هستیم به خصوص در میان ما اصولگرایان و همه جریان انقلابی باید تحولی ایجاد شود.

جامعه روحانیت مبارز اظهار کرد: با روحیه جوانان انقلابی این دستاورد در جامعه روحانیت، تحولات اساسی تشکیلاتی را برای تاثیر گذاری روحانیت ایجاد کرده ایم.

وی با تاکید براینکه باید تشکل های حزبی نوسازی شوند و ما از خودمان آغاز کرده ایم، گفت: در جامعه روحانیت مبارز برای تحولات اساسی و تاثیر گذاری روحانیت و همراهی بامردم در همه عرصه ها تشکیلاتی را ایجاد کردیم، زیرا ضروری است تشکل های اصولگرا بازسازی شوند و ما از خودمان شروع کردیم.

وی در پایان از مواضع انقلابی رییس جمهور قدر دانی کرد و گفت: از کسانی نیز که از مواضع آقای روحانی حمایت کردند تشکر می کنیم؛ این مسیر همدلی باید ادامه پیدا کند.

وضعیت بحرانی کلیسای ارامنه شیراز در سایه بی توجهی میراث فرهنگی استان فارس

وضعیت بحرانی کلیسای ارامنه شیراز در سایه بی توجهی میراث فرهنگی استان فارس

مسئول فنی اداره کل میراث فرهنگی استان فارس گفت: کلیسای مریم مقدس وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند بهسازی اضطراری با صرف پنج میلیارد ریال اعتبار است که در سال جاری هنوز اعتباری برای بهسازی این اثر ملی اختصاص پیدا نکرده است!
«محبت نیوز»- سیامک بصیری پنجشنبه ۹ اسفند در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: قدمت ساخت کلیسای مریم مقدس به سال ۱۶۶۹ میلادی باز می گردد.
وی با تاکید بر این که ارزش های هنری این کلیسا در کشور بی نظیر است اظهار داشت: این کلیسا در دوره شاه عباس دوم صفوی در شیراز ایجاد شده که نقشه این مجموعه، چلیپایی و به شکل صلیب طراحی شده است.
مسئول فنی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس با اشاره به ثبت این کلیسا در تاریخ ۱۵ مهرماه ۱۳۴۶ به شماره ۷۵۹ در فهرست آثار ملی گفت: حدود ۱۵ سال پیش تعمیرات موضعی سقف کلیسای مریم مقدس برای جلوگیری از نفوذ آب باران توسط میراث فرهنگی فارس انجام شد اما به دلیل فرسودگی و قدمت سقف این کلیسا در حال حاضر دچار مشکلات جدی است و عایق کاری آن مشکل دارد و باید به صورت اضطراری بهسازی و مرمت شود.
بصیری تاکید کرد: با توجه به وضعیت کنونی این کلیسا و آسیب‌هایی که در بخش های مختلف آن نظیر سنگ ها، آجرکاری، طاق نماها مقرنس کاری ها و… وجود دارد حدود ۵۰۰ میلیون تومان هزینه برای بهسازی و مرمت این مجموعه نیاز است که در صورت تامین اعتبار، سریعن عملیات مرمت این بنا آغاز خواهد شد.
بصیری در پاسخ به این سوال که آیا میراث فرهنگی هزینه ای برای بهسازی این کلیسا تخصیص داده یا خیر گفت: متاسفانه در سال جاری هنوز اعتباری برای بهسازی این اثر ملی اختصاص پیدا نکرده و اکنون وضعیت این محل بحرانی است و نیاز است که بودجه ای برای مرمت آن تامین شود. وی در ادامه مدعی شد در این شرایط میراث فرهنگی فارس تلاش خواهد کرد که این هزینه را تامین کند!
رئیس هیات نمایندگان کلیسای ارامنه شیراز پیش از این گفته بود: زنگ خطر تخریب کلیسای مریم مقدس شیراز به صدا در آمده و با هر بارندگی بخشی از سقف ایوان این محل فرو می‌ریزد.
هرموند آراطونیان افزود: با هر بارانی که در طی زمستان جاری باریده بخشی از این کلیسای تاریخی فروریخته است و حتی یکی از مسیرهای دسترسی به ایوانهای این کلیسا وضعیت بسیار وخیمی پیدا کرده و مسیر آن قسمت نیز مسدود شده و عبور از کنار آن با ترس همراه است و همچنین سقف بخش ورودی این کلیسا نیز اوضاع بسیار نامناسبی دارد و در حال فروریختن است.
به گفته رئیس هیات نمایندگان کلیسای ارامنه شیراز سقف این مجموعه که نقاشی های بسیار زیبایی بر آن نقش بسته از جنس چوب است که از وضعیت بهتری نسبت به سایر قسمتهای این مجموعه برخوردار است اما ستون ها و جداره ها از جنس ملاط و گچ است که دچار تخریب و فرسایش شده بگونه ای که اگر ستونها و جداره فرو بریزد قطعا سقف نیز متلاشی و آوار خواهد شد.
او ادامه داد: شکاف‌های عمیقی در جداره ها و در بخش ورودی کلیسای مریم مقدس وجود دارد که در حال عمیق تر شدن است و همچنین نشست هایی در زمین این محوطه نیز وجود دارد و به نظر زمان زیادی تا فرو ریختن تمام این بنا نمانده و اگر هرچه سریعتر به داد آن نرسیم قطعن بزودی این اتفاق ناگوار رخ خواهد داد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:

lördag 2 mars 2019

پناهجویانی که هموطنانشان آنها را در آلمان استثمار می کنند

پناهجویانی که هموطنانشان آنها را در آلمان استثمار می کنند

دویچه وله :بسیاری از کارفرمایان در آلمان به قوانین مربوط به رفتار با کارکنان پایبندند و فرقی نمی‌کند کارکنان‌شان چه ملیتی داشته باشند. اما استثناهایی هم وجود دارد. آموزش حرفه‌ای و تحصیلی ناکافی پناهجویان را آسیب‌پذیر کرده است.

عماد یک سال و نیم پس از ورودش به آلمان به عنوان پناهجو در شرکتی نظافتی مشغول به کار شد. صاحب شرکت زنی بود که مانند عماد از کشوری عربی به آلمان آمده بود. عماد که ۳۰ ساله و اهل سوریه است از طریق یکی از دوستانش که برای این شرکت کار می‌کرد، توانست با صاحب شرکت ارتباط برقرار کند.

به خاطر نزدیکی فرهنگی و زبانی که احساس آشنایی و امنیت را به وجود می‌آورد، به دلیل نزدیکی زبانی و فرهنگی، میان این دو به سرعت قرار و مدار گذاشته شد. عماد نیمه‌وقت با کارت مالیاتی و نیمه‌وقت بدون کارت مالیاتی کار می‌کرد و در نتیجه کارفرمایش لازم نبود پولی برای بیمه اجتماعی او بپردازد.

عماد در مصاحبه با دویچه‌وله می‌گوید: «بیشتر کسانی که آنجا کار می‌کنند پناهندگان سوری هستند.» ۲۰۰ نفر در این شرکت کار می‌کنند. عماد می‌گوید: «هر کدام از ما باید در یک شیفت کار ۲۰ اتاق را تمیز کنیم. پیش از تمیز کردن ۲۰ اتاق کسی اجازه ندارد برود، حتی اگر خیلی دیر بشود. کار سخت است. بیمه درمانی نداریم و از هیچ حقوق دیگری که مربوط به کارکنان باشد هم برخوردار نیستیم.»

مدتی است که صاحب شرکت، پناهنده‌ها را به عنوان کارگر انتخاب می‌کند. بیشتر پناهنده‌ها تنها برای مدت کوتاهی است که در آلمان هستند و قوانین این کشور را نمی‌شناسند. اعتمادی که به خاطر هم‌زبان بودن و نزدیکی فرهنگی وجود دارد در این میان نقش مهمی بازی می‌کند.

به گفته عماد اگر کسی نخواهد تحت این شرایط به کار ادامه بدهد اخراج می‌شود. عماد می‌گوید از رئیس شرکت درخواست قرارداد کار کرده، اما او نپذیرفته است. به همین دلیل عماد راهی ندیده به جز اینکه پس از سه ماه عرق ریختن و استثمار شدن از این کار بیرون بیاید.
صف متقاضیان کار در یکی از ادارات کار آلمانبا وجود کمک آژانس کار آلمان، عماد نتوانسته بود پیش از آن کاری پیدا کند. او می‌گوید در سوریه افسر ارتش بوده است. در حال حاضر به دنبال کاری می‌گردد که در ارتباط با آنچه آموخته است باشد. فکر می‌کند شاید در بخش امنیتی کار کند. اما حدس می‌زند آسان نباشد. می‌گوید: «آنجایی که من زندگی می‌کنم از این نوع کارها زیاد نیست. در ضمن دستمزد این کارها خیلی پایین است.»
موارد "استثمار شدید"
مورد عماد و دیگر موارد مشابه آن، یعنی پناهندگانی که بدون رعایت قوانین مالیاتی و حقوق مربوط به کارکنان مشغول کار هستند، عمومیت ندارد اما به هر حال پیش می‌آید. برای اینکه کسی بتواند با موفقیت وارد بازار کار آلمان شود، هم باید زبان آلمانی را بداند و هم از آموزش خوبی برخوردار باشد.

بر پایه تحقیقی که آژانس کار آلمان انجام داده، سطح آموزش تحصیلی و حرفه‌ای زنان و مردان پناهنده در آلمان در قیاس با هم بسیار متفاوت است. ۴۰ درصد پناهندگان با دیپلم دبیرستان به آلمان آمده‌اند، ۳۵ درصد آن‌ها دبیرستان را در آلمان تمام کرده‌اند، ۱۲ درصد فقط دبستان رفته‌اند و ۱۳ درصد هم اصلا مدرسه نرفته‌اند.

به ویژه کسانی که آموزشی ندیده‌اند در بازار کار آلمان با دشواری روبرو می‌شوند. همان طور که گزارش سال ۲۰۱۸ انستیتوی حقوق بشر آلمان نشان می‌دهد، وقتی افرادی که از آموزش تحصیلی و حرفه‌ای بهره‌مند نشده‌اند وارد بازار کار نامنظم و بی‌قاعده می‌شوند، باید با شرایطی بسیار سخت دست و پنجه نرم کنند.
یکی از شرط‌های مهم برای یافتن کار با حقوق خوب دانستن زبان است. تصویر: کلاس زبانی برای پناهندگاندر گزارش انستیتوی حقوق بشر آلمان آمده است: «کارگران مهاجر در اینجا مثل گذشته با استثمار شدید روبرو هستند، برای مثال در بخش ساختمان‌سازی، در صنعت تولید گوشت، در بخش پرستاری یا کشاورزی. آن‌ها در اصل برای دو تا سه یورو در ساعت کار می‌کنند، با اضافه کاری بسیار و بدون بیمه اجتماعی.»

در این گزارش گفته شده که البته مهاجران می‌توانند اساسا از خود دفاع کنند، اما این کار اغلب دشوار است: «اگرچه اشکال اشتغال‌های توأم با استثمار می‌تواند برای کارفرما پیامدهای قانونی داشته باشد، اما در عمل به دلایل گوناگون کار به ندرت به دادگاه می‌کشد.»
آگهی‌های مشکوک
یکی از دوستان عماد هم که مایل نیست نامش در این گزارش ذکر شود، تجربه‌هایی مأیوس‌کننده داشته است. مانند همه مهاجرانی که دویچه‌وله برای تهیه این گزارش با آن‌ها صحبت کرده، او هم پناهنده آلمان است و مثل دیگران از حمایت اداره کار آلمان برخوردار است. اما تلاش‌های او برای پیدا کردن کار به جایی نرسیده است.

او می‌گوید که ۲۰ روز برای یک شرکت در شهر دوسلدورف کار کرده که صاحبش اهل یک کشور عربی بوده، اما دستمزدی دریافت نکرده است. او به دویچه‌وله می‌گوید که آگهی کار این شرکت را در فیس‌بوک دیده و یک روز پس از آن برای شرکت در مصاحبه با کارفرما رفته و بلافاصله توانسته کارش را شروع کند.

او پس از چند روز درخواست کرده که قرارداد کاری داشته باشد، اما کارفرمایش درخواست او را رد کرده و به جای آن به او پیشنهاد کاری را داده که دستمزدش کم بوده و ضمانتی هم برای ادامه آن وجود نداشته است. این پناهنده سوری پیشنهاد کارفرمایش را نپذیرفته و از او خواسته دستمزد کاری را که ۲۰ روز انجام داده بپردازد، اما صاحب شرکت حاضر به پرداخت دستمزد نشده است.

او در مصاحبه با دویچه‌وله تأکید می‌کند که این کارفرما با همین روش به استثمار پناهنده‌ها ادامه می‌دهد و اگرچه پناهنده‌ها در این باره به یکدیگر خبر داده‌اند، "اما این مرد هر از چند گاهی نامش را در فیس‌بوک تغییر می‌دهد و آگهی‌ای جدید منتشر می‌کند".
پناهجویی اهل اریتره در حال یادگیری حرفهکار بهتر در تلاش دوم
با وجود همه نمونه‌های ذکر شده، به نظر کارشناسان روند جذب پناهندگان در بازار کار آلمان موفقیت‌آمیز بوده است. طبق آمار آژانس کار آلمان، در ژانویه سال ۲۰۱۹ نام ۴۵۵ هزار پناهنده جویای کار ثبت شده بود. حدود ۱۸۷ هزار تن از آنان بیکار بودند. در گزارش تحقیقی آژانس کاری آلمان آمده که جذب پناهندگان در بازار کار نیاز به تلاش و زمان دارد: «اینکه تنها حدود ۳۳ درصد پناهندگانی که از کشورهای غیراروپایی آمده‌اند کار پیدا کرده‌اند، نشان می‌دهد که جذب شدن در بازار کار نیاز به صبر و زمان دارد.»

سمیه، پناهنده‌ای است که مدتی طول کشیده تا کاری را که از آن راضی باشد پیدا کند. این زن سوری به دویچه‌وله می‌گوید که در ابتدا نزد کارفرمایی از کشوری عربی کار می‌کرده که "تا حد خستگی مفرط به من کار می‌داد و به خاطر هر اشتباه کوچکی ناسزا می‌گفت. تحت چنان شرایط بدی کار می‌کردم که نمی‌توانم آن را شرح بدهم".

در حال حاضر سمیه برای شرکتی دیگر کار می‌کند که صاحب آن هم از کشوری عربی است، اما رفتارش خوب است. «او با من با احترام رفتار می‌کند و فاصله‌اش را با من حفظ می‌کند. غذای کارکنان مجانی است. فضای کار نسبت به کار قبلی کاملا متفاوت است. کارفرمای قبلی به ما فرصتی برای استراحت، خوردن و نوشیدن نمی‌داد.»
آسیب‌پذیری پناهندگان
پناهندگان در بازار کار بسیار آسیب‌پذیر هستند. مدافعان حقوق بشر نیز بر این نکته تأکید می‌کنند. به‌ویژه عدم آشنایی کافی به زبان باعث می‌شود که نتوانند با برخی مشکلات روبرو بشوند و از خود دفاع کنند.

گزارش سالانه انستیتوی حقوق بشر آلمان می‌گوید که خطرات زیادی متوجه پناهندگان است. در این گزارش آمده است: «پیامدهای مالی این وضعیت تهدیدی برای موجودیت پناهندگان است. دستمزد به دست نیامده و شرایط سخت زندگی، پناهندگان را در معرض خطر بی‌خانمانی و فقر قرار می‌دهد.»

حکم زندان برای یک ایرانی در پرونده عبور پناهجویان از کانال مانش

حکم زندان برای یک ایرانی در پرونده عبور پناهجویان از کانال مانش

دادگاهی در فرانسه روز جمعه، ۱۰ اسفند، سه نفر از اعضای باندی را که پناهجویان را غیرقانونی و با قایق بادی بین دو کشور فرانسه و بریتانیا قاچاق می‌کرد به زندان محکوم کرد.
«محبت نیوز»- در این پرونده،‌ یک عراقی ۳۲ ساله که سردسته باند معرفی شده به یک سال و نیم زندان محکوم شد.
رادیو فردا به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک ایرانی ۳۰ ساله و یک عراقی دیگر، ۳۹ ساله، هر یک به یک سال حبس محکوم شده و هر سه از حضور در خاک فرانسه منع شدند.
اواسط دی‌ماه گذشته پلیس بریتانیا اعلام کرد که یک شهروند ایران و یک شهروند بریتانیا را در ارتباط با انتقال «غیرقانونی» مهاجران به بریتانیا از طریق کانال مانش بازداشت کرده است.
آژانس جرایم ملی بریتانیا اعلام کرد که یک ایرانی ۳۴ ساله به همراه یک بریتانیایی ۲۴ ساله در منچستر بازداشت شده‌اند.
در همین ماه افزایش شمار کسانی که قصد داشتند از طریق کانال مانش خود را به بریتانیا برسانند، باعث شد تا وزیر کشور بریتانیا تعطیلات خود را نیمه‌کاره گذاشته و برای بررسی این مسئله به دفتر کار خود بازگردد. ساجد جاوید گفته بود، وقایع اخیر به «یک مسئله جدی» تبدیل شده‌اند.
طبق آمار، در سال ۲۰۱۸ حدود ۵۰۰ نفر تلاش کردند خود را از طریق کانال مانش به بریتانیا برسانند، در حالی که این تعداد در سال ۲۰۱۷ تنها ۱۳ نفر اعلام شده است.

fredag 1 mars 2019

بازی با جان و سلامت مردم در البرز/ جعل هزاران گزارش غلط رادیولوژی در یک بیمارستان

بازی با جان و سلامت مردم در البرز/ جعل هزاران گزارش غلط رادیولوژی در یک بیمارستان

عکس تزئینی استباشگاه خبرنگاران: «بیمار تومور مغزی دارد و جواب رادیولوژی به غلط سالم است»، «بیمار سکته مغزی کرده و گزارش رادیولوژی به غلط، اشتباه است»، «بیمار سرطان سینه دارد و سرطان ریه او را درگیر کرده و جواب رادیولوژی  به غلط، سالم گزارش شده است»، اینها تنها چند مورد از هزاران مورد گزارش غلط یک مرکز رادیولوژی بیمارستانی در استان البرز است.

اشتباهاتی که ممکن است به قیت جان افراد و داغدار شدن اعضای یک خانواده تمام شود، شاید خطا، قصور و تخلف بخش جدانشدنی از حوزه سلامت باشند اما باید با افزایش نظارت‌ها تلاش کرد تا آن‌ها را به حداقل رساند، چرا که حتی یک مورد تخلف نیز در  این حوزه زیاد بوده و ممکن است جان انسان‌ها به خطر بیفتد.

اینجاست که وظیفه نظارت وزارت بهداشت و بخش نظارت بر درمان در دانشگاه علوم پزشکی پررنگ‌تر می‌شود اما متأسفانه در مواردی به نظر می‌رسد برخی افراد با قدرت و نفوذی که دارند یا به دلیل نبود نظارت دقیق با وجود تخلف همچنان به کار خود ادامه می‌دهند و در این میان مردم هستند که آسیب می‌بینند.

هر از چند گاهی خبری درباره بروز تخلف در یک  مرکز درمانی دولتی یا خصوصی  به گوش می‌رسد و این‌بار نوبت به یک تخلف در مرکز درمانی در استان البرز رسیده است.

اطلاعاتی از بروز یک تخلف از مرکز رادیولوژی یک بیمارستان در استان البرز به دست باشگاه خبرنگاران جوان رسیده است که به واکاوی و چرایی بروز این تخلف و نبود نظارت درست می‌پردازیم و در ادامه بخشی از اسناد این تخلف در مرکز رادیولوژی بیمارستان شهید رجایی البرز را ارائه می‌کنیم.
جعل مهر و جواب یکسان در مرکز رادیولوژی
تخلفی که از آن صحبت می‌کنیم درباره گزارش‌های نادرست مرکز تصویربرداری رادیولوژی بیمارستان شهیدرجایی البرز است که به دلیل عملکرد نادرست پیمانکار و نبود پزشک متخصص رادیولوژی گزارش‌های جعلی به بیماران داده می‌شده است.

در مرکز رادیولوژی بیمارستان شهیدرجایی تخلفاتی در سال ۹۵ و ۹۶ رخ داده و تخلف در جعل مهر و نبود متخصص رادیولوژی از سوی سرپرست مرکز محرز شده است و پس از سه بار تذکر از سوی سرپرست مرکز شهیدرجایی به پیمانکار  موضوع به دانشگاه علوم پزشکی البرز ارجاع داده می‌شود و در انتهای سال ۹۵ معاونت توسعه فسخ قرارداد با پیمانکار را انجام می‌دهد، اما دوباره با این پیمانکار قرارداد در سال ۹۶ تمدید می‌شود.
بر اساس اطلاعات به نظر می‌رسد در بازه زمانی فعالیت این پیمانکار که تخلف محرز شده بوده ۸۰ هزار رادیولوژی انجام شده است که درصد زیادی از رادیولوژی جواب یکسان و اغلب نرمال داشته اند و در این بین بیماران بسیاری به دلیل جواب نادرست آسیب جسمی دیده اند و در نهایت پرونده به پیگیری قضایی رسیده و حتی سازمان بازرسی به موضوع ورود کرده است.
اسناد تخلف مرکز رادیولوژی بیمارستان شهیدرجایی البرز
در ادامه تنها چند مورد از اسنادی که به دست باشگاه خبرنگاران رسیده و در آنها گزارش رادیولوژی بیمار با وجود عارضه، نرمال اعلام شده است، ارائه می‌شود.
پزشک تشخیص سکته قدیمی مغزی و تشنج داده، گزارش رادیولوژی نرمال است.
بیمار سابقه تومور مغزی و اختلال هوشیاری مراجعه کرده جواب رادیولوژی نرمال است.
پزشک تشخیص سکته مغزی داده،جواب رادیولوژی نرمال است.
 
بر اساس این گزارش، موضوع این تخلف را  از دانشگاه علوم پزشکی البرز پیگیری کردیم و با وجود نامه نگاری، مسئولان دانشگاه و رئیس بیمارستان شهیدرجایی البزر حاضر به پاسخگویی نشدندو اظهار کردند ما از پیمانکار رادیولوژی شکایت کرده‌ایم اما هنوز دادگاه رای صادر نکرده است.

تخریب گسترده قبرستان مسیحیان در کرمان

تخریب گسترده قبرستان مسیحیان در کرمان

تخریب بناها و قبرستانهای متعلق به مسیحیان با انگیزه‎های مختلف صورت می‎گیرد، گاهی سودجویی‎های شخصی، گاهی تحریم‎های دینی و اعتقادی و گاهی هم با انگیزه‌ کسب سودهای میلیاردی از زمین‎هایی که این آثار تاریخی در آن قرار دارند.
«محبت نیوز»- کرمان یکی از استان‎هایی است که دستکم براساس سوابق و پیشینه خبرها، آسیب و تخریب بناهای متعلق به مسیحیان در آن آمار بالایی دارد و همواره پشت این تخریب‎ها علاوه بر انگیزه‎های شخصی نظیر سودجویی و گنج‎یابی مسائل دیگری به مانند عقیدتی و سیاسی که پشت آن سازمان‎ها و نهادهای دینی و امنیتی قرار دارند نیز دیده می‎شود.
در ماه‎های اخیر شایعاتی در مورد تخریب قبرستان مسیحیان کرمان پخش شده بود اما تصویر یا گزارش مستندی از آن در دست نبود اما به تازگی بخش گزارشگران شبکه «من و تو» ویدئویی کوتاه در باره تخریب این قبرستان منتشر کرده که متاسفانه مؤید خبرهای گذشته بود.
به طور مشخص بعضی قبرها به طور کامل حفر شده است و مشخص نیست چه بر سر اجساد و تابوت‎هایی که در آن دفن شده‌ آمده است. حتی مشخص نیست عامل یا عوامل آن چه کسانی هستند و با چه انگیزه‎ای دست به این تخریب زدند.
قبرستان مسیحیان در محدوده‌ی تندرستان کرمان بیش از ۱۰۰ سال قدمت دارد و افراد و مفاخر سرشناس در آن دفن شدند. این بار اول نیست که این قبرستان تخریب می‎شود. بسیاری از افراد سودجو با انگیزه پیدا کردن گنج و عتیقه تاریخ را شخم می‎زنند و هیچ سازمانی مسئولیت این آسیب‌ها را به عهده نمی‎گیرد.
دکتر «دادسن» پزشکی انگلیسی که در کرمان افراد بیمار و نیازمند را مداوا می‌کرد از مشاهیر کرمان است که در این قبرستان دفن شده است و مشخص نیست آیا مزار او هم آسیب دیده یا نه!
عدم نظارت و سوء مدیریت از یک سو و دلایل فرهنگی و مذهبی از سوی دیگر سبب شده در چهل سال گذشته دامنه تخریب بناها و سازه‌های تاریخی متعلق به مسیحیان در ایران بسیار گسترده باشد.
۲۶ مرداد ۱۳۹۰ کلیسای تاریخی کرمان که در لیست آثار ملی ایران نیز ثبت شده بود در کرمان به وسیله لودرها کاملن تخریب و به تلی از خاک تبدیل شد. خرداد سال ۱۳۹۶ گزارش‎هایی به محبت نیوز رسید که نشان می‎داد گورستان تاریخی مسیحیان کرمانشاه نیز تخریب شده و به محلی برای دپوی زباله تبدیل شده است.
ویرانی‎ها به همین‎ها محدود نیست و تخریب گورستان‎های تاریخی و کلیساها سابقه زیادی در ایران دارد. تعرض شهرداری به گورستان مسیحیان اهواز و تخریب و سرقت صلیب‌های قبرستان ارامنه و لهستانی‌های این شهر در سال‌های اخیر نمونه‎ای از این رخدادهاست. حتی بخشی از گورستان ارامنه تهران در منطقه دولت که زیر نظر شورای خلیفه‎گری قرار دارد آسیب جدی دیده است.
«قبرستان انگلیسی‎ها» یا قبرستان مسیحیان بوشهر که به عنوان یکی از محل‌های تدفین ارمنیان بوشهر نیز استفاده می‌شد نیز از تخریب‎ها در امان نماند و زمین‎های آن فروخته شد و ساخت و ساز در آن صورت گرفت.
اغلب تخریب‎ها با چراغ سبز مسئولان شهری صورت گرفته است. در برخی موارد تخریب مسئله فراتر از سود شخصی و انگیزه‎های دینی و اعتقادی است و بحث میلیاردها تومان سود زمین‎هاست که پشت آن مافیای قدرتمند که در لایه‌های بالایی حکومت فعال‌اند دخالت دارند.

کشته شدن زن نوکیش مسیحی اُزبک توسط همسرش

کشته شدن زن نوکیش مسیحی اُزبک توسط همسرش

نهم فوریه سال جاری یک زن ازبکستانی به دلیل ایمان مسیحی اش توسط همسرش به قتل رسید. این حمله در فرودگاه تاشکند به دلیل جلوگیری از فرار وی از این کشور صورت گرفت.
«محبت نیوز»- اومیدا یک بانوی نوکیش مسیحی ازبکستانی بود که در پی یافتن مکانی امن به سمت استانبول در حرکت بود که در فرودگاه تاشکند توسط همسر مسلمانش به قتل رسید.
جفاها برای “اومیدا” هنگامی شروع شد که همسرش کشف کرد که وی از یک دوست کتاب مقدس خواسته است.
این مادر ازبک پیش از این نیز به خاطر اعتقادش به مسیح در خانه زندانی بوده و اجازه نداشته فرزند دوساله اش را ببیند. والدین اومیدا از دخترش نگهداری می کردند و او از این فرصت استفاده می کرد تا به کلیسا برود، اما همواره به دلیل ایمانش مورد جفا و آزار همسرش قرار می‌گرفت و بارها مورد ضرب و شتم همسرش قرار گرفته بود.
این زن نوکیش مسیحی به دلیل جفاهای بیشمار در نهایت تصمیم به ترک کشور گرفت. در حالی که در فرودگاه بود، شوهرش که در تعقیب وی بود بی رحمانه گلویش را لگد زد که موجب شد این زن نوکیش مسیحی جانش را از دست بدهد.
دولت ازبکستان یک دولت سکولار است اما ۹۰ درصد مردم این کشور مسلمان می باشند . هرچند کلیساها با مجوز از مراجع قانونی فعالیت میکنند اما مسیحیان ازبک که از اسلام به مسیحیت گرویده اند با سختی و شکنجه و آزار بسیار از سوی اسلامگرایان تندرو در این کشور روبرو هستند.

عفو بین‌الملل گسترش بی‌رحمی در خاورمیانه را محکوم کرد

دومین گزارش جاوید رحمان: تداوم اعدام نوجوانان و نقض حقوق بشر در ایران

۸۵۰۰ کودک کار در شش ماهه اول امسال در ایران شناسایی شدند

یک حقوقدان در گفتگو با صدای آمریکا: جمهوری اسلامی می‌خواهد وکالت در ایران را بی‌معنا کند