onsdag 2 november 2016

زیر سایه معنویت و نورانیت؛ شهر قم جهنمِ آسیب‌های اجتماعی شده است

زیر سایه معنویت و نورانیت؛ شهر قم جهنمِ آسیب‌های اجتماعی شده است

درحالی که شیخ محمد یزدی می‌گوید وجود حرم و امام‌زاده‌ها در قم این شهر را از نظر معنویت در رتبه ممتاز قرار داده، آمار اما از وجود عمیق‌ترین بحران‌های اجتماعی و فرهنگی در این شهر حکایت دارد.
ghooom
به گزارش «محبت‌نیوز» شیخ محمد یزدی، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفته خواسته علی خامنه‌ای این است که بقاع متبرکه به قطب فرهنگی تبدیل شود و در حال حاضر فعالیت‌های منظم و آبرومندانه، امامزاده‌ها توسط سازمان اوقاف قم موجب خوشحالی است.
یزدی گفته در هر نقطه‌ای که اهل بیت یا فرزندانشان حضور داشته‌اند یا آرامگاه آن‌ها باشد نورانیت و معنویت هم موج می‌زند و قم از این نظر، مرتبه ممتازی دارد.
رئیس سابق مجلس خبرگان جمهوری اسلامی در حالی عنوان می‌کند که قم در نورانیت و معنویت رتبه ممتاز را دارد که آمارهای رسمی چیز دیگر عنوان می‌کنند.
طبق اعلام سازمان بهزیستی قم پس از تهران بالاترین آمار طلاق را در ایران دارد. در ایران از هر ۶ ازدواج یکی به طلاق منجر می‌شود در حالی که در قم از هر ۴.۷ ازدواج، یک ازدواج سرنوشت طلاق را دارد. در استان قم نزدیک به ۳۰ درصد ازدواجها در سال‌های اول زندگی به فروپاشی می‌رسد در حالی که میانگین کشوری ۱۲ درصد است.
مصرف مواد مخدر در این شهر اصلی‌ترین عامل طلاق است. به تازگی سید مهدی صادقی، استاندار قم گفته آمار کشفیات مواد مخدر در این استان در یک سال اخیر ۶۹ درصد افزایش داشته و آمار دستگیری‌ها در این حوزه چهار درصد بیشتر از گذشته شده است.
همزمان میزان زنانی که از روی نیاز مالی حاضر به صیغه موقت هستند در این شهر افزایش یافته و گزارش‌های میدانی از حیاط بزرگ مسجد «امام حسن عسگری»، صحن و اطراف حرم، خیابان ارم، گذر «خان» و اطراف مدرسه «گلپایگانی» جاهایی هستند که می‌توان زنان صیغه‌ای را با مبلغی حتی تا ۵۰ هزار تومان و کمتر اجاره کرد.
شهریور ماه امسال محسن پورگلیان، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس قم خبر داد که این استان برای رسیدن به سرانه استاندارد فضای آموزشی برای هر دانش آموز نیازمند احداث ۵۰۰ مدرسه است. در تیر ماه نیز مجدالدین معلمی، رئیس حوزه هنری قم خبر داد که این استان با کمبود زیرساخت فرهنگی روبه روست.
در آخرین گزارش‌های منتشرشده از سوی مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که نرخ بیکاری اگرچه در بهار امسال نسبت به سال گذشته ۱.۴ درصد رشد کرد اما این روند در استان قم ۴.۲ درصد رشد داشته است و در مجموع به ۱۴.۱ درصد رسیده است و برای اولین بار در طول ۳۷ سال گذشته استان قم باوجود ظرفیت‌های بالای اقتصادی، بالاترین رشد نرخ بیکاری را در کل کشور داشته است.
به نظر می‌رسد مردم این استان بیش از آنکه نیازمند معنویت و نورانیت باشند نیازمند کار، اشتغالزایی، وجود مشاور برای کاهش طلاق و وجود اماکن ورزشی و تفریحی برای دوری از اعتیاد هستند با این وجود حتی برگزاری کنسرت برای مردم این شهر ممنوع است و به نظر می‌رسد همین اعمال محدودیت‌ها قم را تبدیل به جهنمی مذهبی برای ساکنین خود کرده است.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar