جفا به هم کیشان مسیحی برای حفظ تریبون حقیقت را می کشد
سهیلا.خ.خبرگزاری اف سی ان ان:در شرایطی که سازمان ملل برای بیست و نهمین بار درقطعنامه های خود از سال ۱۹۸۵ تاکنون، ایران را به نقض آشکار حقوق بشر محکوم کرده ، اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان خلیفه ارامنه تهران در گفتگویی خبری دیدگاه هایی را مطرح می کند که با واقعیت روز جامعه ایران در تناقض است.
خلیفه ارامنه تهران در این گفتگو تاکید کرده است:«بی تردید جمهوری اسلامی ایران یک کشور نمونه محسوب می شود که در آن مردم صرفنظر از قوم و نژاد خود از حقوق برابر برخوردار بوده و رنگ پوست، نژاد و زبان موجب برتری هیچ گروهی نمی باشد.»
درحالی که طبق قوانین ایران خروج از دین اسلام ارتداد محسوب میشود و میتواند به عنوان «محاربه با خدا و فساد فیالارض» مجازات اعدام را در پی داشته باشد.که این شامل حال نوکیشان مسیحی و سایر اقلیت های دینی در ایران است.
دراین شرایط اما سیبوه سرکیسیان حضور دو نماینده از سوی جامعه ارمنیان، یک نفر ازاقلیت آشوریان و کلدانیان، یک نفر ازکلیمیان و یک نفر هم به عنوان نماینده زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی را بیانگر رعایت حقوق اقلیت های دینی در ایران می داند.بدون آن که به حبس و زندانی کردن نوکیشان مسیحی و بهاییان اشاره ای داشته باشد.
در حالی که محکومیت ۱۸ تن از نوکیشان مسیحی به ۲۳ سال و نه ماه زندان در سال ۹۴، بازداشت بیش از ۹۲ مسیحی به دلیل برگزاری مراسم آیینی در اول ژانویه ۲۰۱۵ مشتی از خروار جفاهایی است که این جامعه اقلیتی در کشور با آن روبرو هستند.
سازمان ملل هم در قطعنامه خود از «محدودیتهای شدید» در زمینۀ آزادی دین و اندیشه در ایران و به خصوص از تداوم سرکوب بهائیان این کشور به شدت ابراز نگرانی کرده است.
سازمان ملل با استناد به گزارش احمد شهید گزارشگر ویژه حقوق بشر قطعنامه مزبور را تنظیم و تصویب کرده است.
احمد شهید در آخرین گزارش خود که آبان ماه جاری در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد ارایه شد، آورده است که هیچ نشانهای از پیشرفت در زمینه رعایت حقوق بشر در ایران مشاهده نشده است.
او در یک نگاه کلی تاکید کرده که تبعیض جنسیتی در کنار نقض فراگیر و روشمند حقوق مدنی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شامل حال شهروندان ایرانی است.
عدم همکاری ایران با ناظران حقوق بشر، نقض آشکار حق آزادی بیان و دسترسی به اطلاعات، وجود ۶۰۰ روزنامهنگار ایرانی ضد حکومتی در زندان ها در کنارتبعیض جنسیتی، مذهبی و قومی، نابرابری جنسیتی، خشونت علیه زنان و تبعیض علیه اقلیتهای دینی و مذهبی از دیگر نمونه های نقض حقوق بشر در گزارش احمد شهید است.
احمد شهید در این گزارش ایران را به تداوم نقض حقوق بهاییها، مسیحیان، دراویش و اقلیتهای قومی مانند عربهای خوزستان، کردها، اهالی سیستان و بلوچستان و نیز پناهندگان افغانی متهم کرده است.
با در نظرگرفتن این واقعیت ها از کسانی که به سادگی تریبون ها را در اختیار می گیرند انتظار می رود برای حفظ موقعیت و شاید هم وحدت، حقیقت را قربانی نکنند و حقوق ملت ایران را ارزان نفروشند.
در رومیان باب «داوری عادلانه خدا» آمده است:« خدا به هرکس مطابق اعمالش سزا خواهد داد.او به کسانی که با پایداری در انجام اعمال نیکو، در پی جلال و حرمت و بقایند، حیات جاویدان خواهد بخشید؛امّا بر خودخواهان و منکرانِ حقیقت و شرارتپیشگان، خشم و غضب خود را فروخواهد ریخت.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar