torsdag 12 januari 2017

افزایش شدید خشونت نسبت به مسیحیان در سراسر جهان

افزایش شدید خشونت نسبت به مسیحیان در سراسر جهان

سازمان امدادگر مسیحی "اوپن دورز" اعلام کرد که تشدید فعالیت سرکوبگرانه‌‌ی رژیم‌های اقتدارگرا، ملی‌گرایان دینی و تروریست‌های اسلام‌گرا سبب شده‌ که در سال گذشته میلادی شمار مسیحیان تحت تعقیب  و آواره در جهان دوبرابر شود.
عراق تعمید Kirche در بغداد (تصویر اتحاد / عکس از آسوشیتدپرس / K محمد)
سازمان امدادگر مسیحی "اوپن دورز" ("درهای باز" ،Open Doors) روز چهار‌شنبه (۲۲دی / ۱۱ ژانویه) در گزارش خود اعلام کرد که در حال حاضر در ۵۰ کشور جهان بیش از ۲۰۰ میلیون مسیحی به خاطر اعتقادات خود به شدت زیر فشار قرار دارند، تحت تعقیب هستند و فشارهای مختلف اجتماعی را تحمل می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری رسمی آلمان این سازمان امدادگر که سالانه شمار مسیحیان مواجه با خشونت در جهان را منتشر می‌کند، همچنین اعلام کرده که شمار مسیحیانی که در سال گذشته میلادی (۲۰۱۶) با خشونت روبرو بوده‌اند نسبت به سال‌های پیش از آن به شدت افزایش یافته است.

سازمان امدادگر مسیحی "اوپن دورز" شرایط مسیحیان در کره شمالی را به شدت نگران کننده خوانده است، زیرا شهروندان مسیحی این کشور تنها در شرایط مخفی به زندگی خود ادامه می‌دهند. کره شمالی این شهروندان را دستگیر، شکنجه و به اعدام تهدید می‌کند.
برمبنای گزارش این سازمان امدادگر مهم‌ترین کشورهایی که خشونت نسبت به مسیحیان روا می‌دارند در خاورمیانه، شمال و شرق آفریقا و جنوب آسیا قرار دارند. سازمان "اوپن دورز" سومالی، افغانستان، سوریه و یمن را به ترتیب از دیگر کشورهایی دانست که در آنها خشونت با مسیحیان به شدت ادامه دارد.
افزایش نگران‌کننده خشونت با مسیحیان
سازمان امدادگر مسیحی "اوپن دورز" افزایش فشار به مسیحیان جهان را در سال گذشته میلادی (۲۰۱۶) به شدت نگران کننده خوانده است. این سازمان تاکید می‌کند که اگر در سال ۲۰۱۵ میلادی شمار مسیحیانی که در سراسر جهان به خاطر اعتقادات خود به شدت زیر فشار بودند ۱۰۰ میلیون نفر بود، این تعداد در سال گذشته میلادی (۲۰۱۶) دوبرابر شده و به ۲۰۰ میلیون نفر افزایش یافته است.
این سازمان امدادگر دلیل این امر را در مرحله نخست وجود اسلام‌گرایان افراطی و سپس افزایش ملی‌گرایی افراطی در میان هندوها و بودیست‌های آسیا ارزیابی می‌کند.
انتقادها به گزارش "اوپن دورز"
منتقدان سازمان امدادگر مسیحی "اوپن دورز" بر این نظرند که تحقیقات اعلام شده این سازمان در سال‌های گذشته اعتبار علمی ندارند، زیرا شمار افرادی که درباره آنها تحقیق شده برای صدور حکم کلی در باره مسیحیان هرکشوری کافی نیست و همچنین تعیین صحت یا سقم نظرهای این سازمان در کشورهای مختلف بسیار دشوار است.
همچنین هنوز تعریف دقیقی برای تعقیب و آزار افراد یک جامعه که مورد قبول همه کارشناسان جهانی باشد موجود نیست. منتقدان در این باره می‌گویند که مشخص نیست آیا منظور خشونت مستقیم مورد نظر است یا  وضع قوانین ناعادلانه را نیز می‌توان به عنوان خشونت با اقلیت مسیحی در یک کشور ارزیابی کرد.
مارکوس رُده، رئیس سازمان امدادگر مسیحی "اوپن دورز" اعلام کرده است که به رغم انتقادها این سازمان از ادامه چنین تحقیقاتی و رسانه‌ای کردن آن خشنود است.  به گفته مارکوس رُده انعکاس نظر شهروندانی که در برابر خشونت قرار گرقته‌اند برای این سازمان امدادگر مهم است.
بعضی نمونه‌های دیگر
مارکوس رُده می‌گوید در باره شرایط زندگی ۳۰۰ هزار مسیحی که در کره شمالی در شرایط مخفی زندگی می‌کنند، می‌گوید بخصوص وضعیت ۷۰ هزار نفر آنها بسیار دشوار است. آنها در صورت دستگیری شکنجه خواهند شد و به اردوگاه‌های کار اجباری سخت اعزام می‌شوند.
رئیس سازمان امدادگر مسیحی "اوپن دورز" همچنین به وضعیت صدها مسیحیان در سومالی اشاره می‌کند که از اسلام به مسیحیت گرویده‌اند و در صورت دستگیری اعدام خواهند شد. سومالی در فهرست منتشر شده سال گذشته سازمان "اوپن دورز" در جایگاه چهارم قرار داشت اما امسال با افزایش خشونت‌ها در این کشور نسبت به مسیحیان به رده دوم رسیده است.
شبکه های تروریستی اسلام‌گرای افراطی بوکوحرام بخصوص در نیجریه و الشباب در سومالی نیز به شدت با مسیحیان آفریقا به مبارزه برخاسته‌اند. الشباب با کمک مالی عربستان سعودی در سومالی، کنیا و نیجر مسجدی ساخته که در آنها دیدگاه‌های شدید اسلام‌گرایانه و ضدمسیحی تبلغ می‌شوند.

در همین زمینه:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar