lördag 16 januari 2016

جمهوری اسلامی رتبه « نهم » در گزارش لیست جفا برمسیحیان ۲۰۱۵

جمهوری اسلامی رتبه « نهم » در گزارش لیست جفا برمسیحیان ۲۰۱۵

این گزارش  از واقعیت ی جالب اما نه خیلی شگفت انگیز پرده برمی دارد و آن واقعیت این است که : “اسلامگرایی افراطی در حال رشد است. ۹ کشور از ۱۰ کشور صدر جدول که بیشترین جفا را به مسیحیان سراسر دنیا می رسانند کشور های اسلامی هستند.
به گزارش «محبت نیوز»، ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻣﺴﯿﺤﯽ (OpenDoors)  “درهای باز” (سازمانی که حامی کلیسا های جفا دیده در سراسر جهان است) ، با انتشار ﻟﯿﺴﺘﯽ، ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﮐﺸﻮﺭ ﮐﻪ ﻣﺴﯿﺤﯿﺎﻥ ﺩﺭ ﺁﻧﺠﺎ ﺗﺤﺖ ﺁﺯﺍﺭ ﻭ ﺍﺫﯾﺖ ﻗﺮﺍﺭ دارند نام برد.
ﺩﺭ گزارش سالانه ﻟﯿﺴﺖ سال ۲۰۱۵ ، جمهوری اسلامی ﺩﺭ ﺭﺩﻩ ﻧﻬﻢ ﻭ ﺍﻓﻐﺎﻧﺴﺘﺎﻥ ﺩﺭ ﺭﺩﻩ چهارم ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﻣﺴﯿﺤﯽ ﺳﺘﯿﺰ ﺟﺎﯼ گرفته اند.
به گفته ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻣﺴﯿﺤﯽ ﺩﺭﻫﺎی ﺑﺎﺯ ، ﻟﯿﺴﺖ ﺟﺪﯾﺪ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ بررسی های آماری سال گذشته است. بر پایه این گزارش در سال ۲۰۱۵ میلادی بیش از ٧۴٠٠ مسیحی تنها به جرم مسیحی بودن کشته شده اند. در همین زمان نیز بیش از ٢۴٠٠ کلیسا تخریب شده است.
سازمان مسیحی درهای باز، جمهوری اسلامی ﺭﺍ ﺩﺭ ﺭﺗﺒﻪ « ﻧﻬﻢ » ﺍﯾﻦ ﻟﯿﺴﺖ ﺍﺯ ﻣﯿﺎﻥ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﮐﺸﻮﺭ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
در لیست سالانه منتشره (سال گذشته) جفا بر مسیحیان در سال ۲۰۱۴ جمهوری اسلامی ایران در رتبه «هفتم» قرار داشت و اختصاص رتبه «نهم» در آغاز سال ۲۰۱۶ برای کارنامه حکومت جمهوری اسلامی بدین معنا نیست که وضعیت مسیحیان در ایران بهبود یافته بلکه جفا و آزار و مسیحیان در دیگر کشورهای بخصوص اسلامی شدت یافته است . حضور کشورهای در لیست ۲۰۱۵ که عمومن اسلامگرایان افراطی در آن فعالیت دارند گویای این مطلب می باشد .
ﺑﺎ ﺍﯾﻨﺤﺎﻝ جمهوری اسلامی ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺩﺭ بین ١٠ کشور نخست این لیست است.
کره شمالی به عنوان کشور کمونیستی منزوی در دوازده سال گذشته همچنان در رتبه اول جدول کشورهای آزار دهنده به مسیحیان قرار دارد. به طوری که به همراه داشتن حتی یک انجیل میتواند به مسیحی بودن شخص دلالت داشته و عواقبی نظیر اعدام یا زندان برای شخص و تمام خانواده اش را به همراه داشته باشد. تخمین زده میشود که در این کشور بین ۵۰۰۰۰ تا ۷۰۰۰۰ مسیحی در کمپ های کار اجباری و در وضع اسف بار نگهداری میشوند. رژیم کره شمالی از مسیحیان به عنوان حربه در رقابت با کشورهای غربی استفاده می کند.
حضور پررنگ کشورهای اسلامی در این لیست نکته ویژه این لیست است. بیشتر ده کشور نخست این لیست را دولت های مسلمان تشکیل می دهند. اسلام‌گرایی و گسترش فعالیت گروه‌های افراطی در نقاط مختلف جهان، با تشدید آزار و سرکوب اقلیت‌های دینی و مسیحیان همراه بوده است. در ۴۰ کشور از ۵۰ کشوری که مورد بررسی قرار گرفته‌اند، تندروهای اسلام‌گرا حضور فعال دارند.
 واقعیت این است که : “اسلامگرایی افراطی در حال رشد است. ۹ کشور از ۱۰ کشور صدر جدول که بیشترین جفا را به مسیحیان سراسر دنیا می رسانند کشور های اسلامی هستند. ۳۸ کشور نیز از کل ۵۰ کشور شرایط اسلامگرایی افراطی دارند.”
در گزارش منتشره کشور عراق نیز در رتبه دوم این لیست جای دارد، سال گذشته وقتی داعش (دولت اسلامی)‌ با گردن‌ زدن – و حتی صلیب کشیدن- اعلام خلافت کرد، هزاران مسیحی از ترس فرار کردند.دولت اسلامی می‌خواهد برداشت خود از اسلام را تحمیل کند و قسم خورده منطقه را از کافران پاک کند و برای این کار مسیحیان و بقیه اقلیت‌ها را هدف گرفته است.
کشور اریتره که یک دیکتاتوری اسلامی است در رتبه سوم این لیست قرار گرفته است. ﺍﺭﯾﺘﺮﻩ ﺍﺯ ﺭﺩﻩ ﻧﻬﻢ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ ۲۰۱۴ ﺑﻪ ﺭﺩﻩ ﺳﻮﻡ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ ۲۰۱۵ صعود کرد این امر ﻧﺸﺎﻥ ﺍﺯ ﺑﺪﺗﺮ ﺷﺪﻥ ﺍﻭﺿﺎﻉ ﻣﺴﯿﺤﯿﺎﻥ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﮐﺸﻮﺭ دارد.
ﺩﺭ ﺧﺎﻭﺭﻣﯿﺎﻧﻪ حضور گروه تروریستی دولت اسلامی (ﺩﺍﻋﺶ) ﺩﺭ ﻋﺮﺍﻕ ﻭ ﺳﻮﺭﯾﻪ باعث ﺧﺮﻭﺝ بخش عمده ای از جمعیت مسیحی خاورمیانه ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. بر پایه ﺍﯾﻦ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﺁﺯﺍﺭ ﻭ ﺍﺫﯾﺖ مسیحیان ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﺩﺭ ﺁﻓﺮﯾﻘﺎ ﺑﻪ ﻭﯾﮋﻩ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﺟﻨﻮﺏ ﺻﺤﺮﺍﯼ ﺁﻓﺮﯾﻘﺎ که تحت کنترل دولت های مسلمان یا گروه های اسلامگراست ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺭﺷﺪ ﺍﺳﺖ.
“مسئله جفا بر مسیحیان در کل در تمامی دنیا به طرز ناراحت کننده ای رو به رشد است. یکی از مهمترین عواملی که به چشم میخورد این است که کشورهای بیشتری که اکثرن هم اسلامی هستند به سمت ناپایداری و تبدیل شدن به دولت هایی در جهت عدم پیشرفت و ترقی پیش می روند و در مواردی حتی ناپایدار و به سوی پس رفت هستند. برای مثال از کشورهای سومالی، افغانستان و پاکستان و سوریه می توان به عنوان کشورهای ساکن و بدون پیشرفت یاد کرد. این موضوع باعث بروز سختی هایی می شود که حتی سخن گفتن در مورد آن نیز دشوار خواهد بود. دلیل آن هم این است که در کشور های عقب مانده رسانه ای مختص برای مسیحیان وجود ندارد که از طریق آن نگرانی های سیاسی خود را مطرح کنند. آنها تنها می توانند نگرانی های خود را از طریق دعا و بطور روحانی بیان کنند و از طریق کلام خدا قوت قلب یابند.”
این مطلب را به اشتراک بگذارید:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar