همدست احتمالی عامری در پی حمله تروریستی در دوسلدورف بوده است
بنا به گزارش رسانههای آلمان همدست احتمالی عامری درصدد تهیه مواد منفجره برای یک عملیات تروریستی در شهر دوسلدورف بوده است. به گفته منابع امنیتی آلمان انیس عامری و همدست احتمالی او در لیست افراد خطرناک قرار داشتهاند.
فردی که به عنوان همدست احتمالی انیس عامری، عامل حمله تروریستی برلین، در روز سهشنبه (۳ ژانویه/ ۱۴ دی) دستگیر شده، به گفته منابع امنیتی آلمان در لیست "اسلامگرایان خطرناک" قرار داشته است.
همدست احتمالی عامری ۲۶ سال دارد و دارای تابعیت تونسی است. بنا به گزارش روزنامه "زوددویچه" این فرد در روز ۱۹ دسامبر (روز حمله تروریستی به بازار کریسمس در برلین) با عامری در رستورانی در برلین دیده شده است. همدست احتمالی عامری با سلفیهای تندرو در ارتباط بوده است.
در روز چهارشنبه (۴ ژانویه) حکم بازداشتی علیه همدست احتمالی عامری از سوی دادگاه صادر شد. اما این حکم نه به دلیل فعالیتهای تروریستی، بلکه به دلیل تخلف و تقلب در رابطه با کمکهای رفاهی صادر شده است.
بیشتر بخوانید: همدست احتمالی انیس عامری بازداشت شد
بنا به گزارش منابع امنیتی آلمان این فرد از حمله تروریستی عامری اطلاع داشته است. در این حمله تروریستی شمار زیادی کشته و زخمی شدند.
فراوکه کولر، سخنگوی دادستانی کل آلمان در رابطه با بازداشت همدست احتمالی عامری گفت: « متاسفانه در حال حاضر شواهد ما برای همکاری او با عامری کافی به نظر نمیرسند.»
حمله احتمالی تروریستی در دوسلدورف
تلویزیون rrb آلمان در گزارشی فاش کرد که همدست احتمالی عامری در نوامبر ۲۰۱۵ نیز در برلین بازداشت شده بود. سخنگوی دادستانی برلین ضمن تایید این خبر تصریح کرد که بازداشت او در ارتباط با "فعالیت مهم تبهکارانه" علیه نظم عمومی بوده است.
این شهروند تونسی به همراه دو مرد دیگر متهم شده بودند که درصدد تهیه مواد منفجره برای یک حمله تروریستی در شهر دوسلدورف در ایالت نوردراین وستفالن آلمان بودهاند. به گفته دادستانی برلین در آن زمان "اما شواهد کافی بهدست نیامد و متهمان آزاد شدند."
برخی شبکههای تلویزیونی آلمان (WDR , NDR) در گزارشی اعلام کردند که فرد مظنون یکی از آشنایان دیرینه عامری است. بنا به این گزارش عامری و همدست احتمالی او توسط نهادهای انتظامی و امنیتی آلمان به خاطر فعالیتهای اسلامگرایانه تحت نظر بودهاند.
در این گزارش تصریح شده که عامری از سوی نهادهای امنیتی آلمان پیشتر به عنوان فردی "خطرناک" ردهبندی شده بود. اما پروندهای که برای او در سال ۲۰۱۶ گشوده شده بود نیز به علت "مدارک ناکافی" سرانجام بسته شد.
بنا به گزارشهای موجود، در ارزیابی نهادهای امنیتی آلمان از عامری نام او نه تنها به عنوان فردی "خطرناک"، بلکه به عنوان فردی که هر زمان امکان دستزدن به عمل تروریستی را دارد، ثبت شده بود.
بیشتر بخوانید: انیس عامری چگونه توانسته مقامهای آلمان را فریب دهد؟
انیس عامری پس از سرقت یک کامیون و کشتن راننده آن در شامگاه دوشنبه (۱۹ دسامبر) به بازار کریسمس در قلب شهر برلین وارد شد و سبب مرگ ۱۲ نفر شد. در این حمله تروریستی ۴۸ نفر نیز زخمی شدند. عامری توانست از محل حادثه بگریزد، اما سرانجام در بامداد ۲۳ دسامبر در شهر میلان ایتالیا در درگیری با ماموران پلیس کشته شد.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar