اوباما: داعش را نابود خواهیم کرد
+15
رأی دهید
-3
باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکاباراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، روز یکشنبه یکم آذر، طی یک سخنرانی در نشستی در مالزی از مصمم بودن کشورش در نبرد علیه افراطگرایان اسلامی، «شکار» رهبران آنها، و قطع منابع مالی این گروهها سخن گفت.
وی در این باره گفت که «نابود کردن داعش نه تنها یک هدف واقعگرایانه است بلکه هدفی است که ما انجامش خواهیم داد.»
آقای اوباما تأکید کرد: «آنها را نابود خواهیم کرد. خاکی که به دست آنها افتاده را از کنترلشان درمیآوریم، منابع مالیشان را قطع میکنیم، رهبرانشان را شکار میکنیم، شبکهها و خطوط حمایتیشان را تخریب میکنیم و آنها را نابود خواهیم کرد.»
رئیس جمهوری آمریکا افزود که «آنها نمیتوانند ضربهای مهلک به فرانسه، ایالات متحده، یا کشوری چون مالزی بزنند، اما میتوانند مردم را به ترس و هراس بیندازند.»
او در این باره و با اشاره به داعش افزود که «در کنار دستگیری تروریستها، گردآوری اطلاعات مؤثر، حملات موشکی و قطع منابع مالی آنها، قدرتمندترین ابزاری که برای نبرد با داعش در دست داریم این است که بگوییم ما نمیهراسیم.»
سخنرانی باراک اوباما پس از دیدار او با سران برخی کشورهای آسیایی در مالزی انجام شد؛ وی در پایان سفری نهروزه به ترکیه و آسیا بهسر میبرد.
رئیسجمهوری آمریکا در بخش دیگری از سخنان خود به درخواستهایی که برای بستن مرزهای ایالات متحده بهروی پناهجویان سوری و عراقی میشود اشاره کرده و به آمریکاییها هشدار داد که «ما نباید تسلیم ترس شده و به خود اجازه ترک ارزشها و ترک سبک زندگی معمول خود را بدهیم.»
به دنبال نگرانیهای امنیتی پس از حملات پاریس، فرمانداران دست کم ۲۴ ایالت آمریکا اعلام کردهاند که دیگر حاضر به پذیرش پناهجویان سوری نیستند.
باراک اوباما که تهدید به استفاده از حق وتو علیه این تصمیم کرده روز یکشنبه نیز بر مصمم بودن خود برای «زیر پا نگذاشتن ارزشها» در زمینه پذیرش پناهجویان تأکید کرد.
درخواست از روسیه
رئیسجمهوری آمریکا در بخش دیگری از سخنرانی روز یکشنبه خود گفت که «بد نیست» اگر روسیه تمرکز خود را متوجه نابودی «حکومت اسلامی» کند و با نوعی از انتقال قدرت در سوریه که بشار اسد در آن برکنار شود موافقت کند.
روسیه میگوید حملات هوایی آن کشور در سوریه بر مواضع «تروریستها» متمرکز است اما ایالات متحده و همپیمانانش میگویند که بیشتر بمبارانهای روسیه بر قلع و قمع مخالفان «میانهروی» بشار اسد متمرکز بوده است.
موضوع نقش بشار اسد، رئیسجمهوری سوریه، در آینده سیاسی سوریه از موضوعات مورد مناقشه میان طرفهای دخیل در امور سوریه است.
در جریان نشست مالزی، بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل، نیز طی یک سخنرانی بر لزوم همبستگی جهانی علیه تروریسم تأکید کرده و هم از روسیه و آمریکا خواست تا با همکاری با یکدیگر تروریسم را «ریشهکن» کنند.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar