Kazemeini-Boroujerdi
تقاطع: حسین کاظمینی بروجردی، “روحانی” شیعه‌ی مخالف حکومت ایران که نهمین سال حبس خود را در زندان اوین تهران سپری می‌کند، با انتشار نامه‌ای از سکوت سازمان‌های بین‌المللی و مدافعان حقوق بشر در خصوص وضعیت خود به شدت انتقاد کرده است.
آقای کاظمینی در آغاز این نامه، در شرح بازداشت‌ها و فشارهای واردشده بر خود در دوران جمهوری اسلامی نوشته است:
«قدمتِ هزینه‌دهیِ همه‌جانبه اینجانب در عرصه‌ی دیانتِ منهای سیاست بیست سال بوده، که در آغازِ آن به علت استقلال در عقاید دینی، در بازداشتگاه مخفی توحید که در جوار اداره پست مرکزی قرار دارد زندانی شدم، و با ادوات شکننده‌ی جسمی و روحیِ مخوف شکنجه گردیدم. و چهارده سال قبل نیز به دلیل نشر توحیدِ غیرسیاسی، چندین ماه در بند دویست و نه وزارت اطلاعات محبوس بودم و مورد آزار و اذیت قرار گرفتم. در این نُه سال هم زجری نبوده که بر این مدافع حقوق بشر وارد نیاورده باشند، تا جایی که کلیتِ سلامتم را از دست داده‌ام و امیدی به تداوم زندگی‌ام ندارم. پاهایم به سمت فلجی می‌رود، چشمهایم به سوی کوری کشیده می‌شود، ریه‌ام در معرض نابودی است، قلبم در مسیر سکته بوده، و مغزم مرا به مرگ نزدیک می‌سازد. این نُه سال هر ثانیه‌اش برایم کوهی از فشارهای طاقت‌فرسا را به همراه آورده است.»
وی سپس در انتقاد از سکوت مدافعان حقوق بشر درباره‌ی وضعیت خود افزوده: «وااَسَفا که با این همه اسم و رسم و گستردگیِ مواضع و تنوع در تفکر، نه طبیبی از نهادهای بین‌المللی به ملاقاتم شتافته و نه وکیلی از سازمان‌های حقوقی و قانونی به دیدارم آمده. گاهی فکر می‌کنم اگر به جای من، یک حیوان موردِ قساوتِ رژیم اسلامی قرار می‌گرفت، فریادی از سازمان‌های حمایت از حیوانات بلند می‌شد، ولی افسوس که دفاع از یک پیشوای مذهبی که نمی‌خواهد خود را به حکام ایران بفروشد از نظرها دور می‌ماند و اقدامِ مناسب و موثری برای رهایی‌اش به عمل نمی‌آید.»
این زندانی عقیدتی در پایان با اشاره به مشکلات معیشتی و باز ماندن فرزندانش از تحصیل در ده سال گذشته، از “نمایندگان” و “وکلا”ی خود و نیز “ایرانیان خارج از کشور” خواسته که با پایان مذاکرات هسته‌ای، وضعیت وی را در سازمان ملل و مجامع حقوق بشری پیگیری کنند و «پژواکِ ناله‌ها» و حامی او و خانواده‌اش باشند.
حسین کاظمینی بروجردی که هوادار جدایی دین از حکومت و از مخالفان نظریه ولایت فقیه است در مهرماه سال ۱۳۸۵ بازداشت و پس از تحمل ماه‌ها زندان انفرادی و شکنجه‌های جسمی و روحی، از سوی دادگاه ویژه روحانیت به اتهاماتی چون “اقدام علیه امنیت ملی”، “ارتباط با بیگانگان” و “ادعای ارتباط با امام زمان” به ۱۱ سال زندان محکوم شد. در جریان دستگیری کاظمینی بروجردی، درگیری‌های خونینی میان نیروهای انتظامی و امنیتی از یک‌سو و صدها نفر از هواداران او رخ داد که منجر به بازداشت ده‌ها نفر توسط دستگاه امنیتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی شد.
او در نزدیک به نه سال گذشته با وجود بیماری‌های متعدد جسمی، از حق مرخصی نیز محروم بوده است.