Video Player
تقاطع: حسن روحانی در جریان سفر یک روزه‌ی هفته‌ی گذشته‌ی خود به استان کردستان، در یک نشست خبری مدعی شد که در دولتش تفاوتی میان شیعه و سنی وجود ندارد.
رییس جمهوری اسلامی در پاسخ به پرسش خبرنگاری که به عدم وجود حتی یک وزیر یا استان‌دار سنی در دولت معترض بود، گفت: «خیلی حرف عجیب غریبی شما زدید. از بس این جمله بد بود من نتوانستم جواب بدهم. تفرقه یعنی چه؟! مگر ما گفتیم کسی که سنی است در دولت ما وارد نشود؟ دولت مگر فقط هیات وزیران است؟ در این کشور این همه کارمند، این همه فرماندار، این همه معاون استان‌دار در سراسر کشور. ما معاون وزیر داریم از اهل سنت. سفیر داریم از اهل سنت.»
اما این اظهارات آقای روحانی که با چاشنی عصبانیت بیان شد، با واکنش جلال جلالی‌زاده، عضو اصلاح‌طلب دوره‌ی ششم مجلس شورای اسلامی روبه‌رو گردید.
آقای جلالی‌زاده در گفتگویی، با رد ادعای رییس جمهوری اسلامی مبنی بر وجود سفیر اهل سنت در دولت، تاکید کرد که «حتی یک کارمند سنی در وزارت امور خارجه وجود ندارد».
در خصوص سایر وزارت‌خانه‌ها نیز به نظر می‌رسد که تنها معاون وزیر سنی در دولت یازدهم، عماد حسینی، معاون امور مهندسی وزیر نفت باشد که در انتخابات گذشته‌ی ریاست جمهوری، رییس ستاد انتخاباتی قالیباف در استان کردستان بود.
آقای حسینی، اولین معاون وزیر اهل سنت در بیش از ۳۶ سال استقرار جمهوری اسلامی به شمار می‌رود.
گفتنی است تنها سه روز پس از این سخنان حسن روحانی، نمازخانه اهل‌ سنت در منطقه پونک تهران، توسط ماموران شهرداری و تحت نظارت نیروهای انتظامی و امنیتی تخریب شد.
در واکنش به تخریب این نمازخانه، “مولوی عبدالحمید زهی”، رهبر مذهبی اهل سنت ایران، نامه‌های انتقادی جداگانه‌ای را به رهبر و رییس جمهوری اسلامی ارسال کرده و خواستار «رسیدگی عاجل» به این موضوع شده است.
“اهل سنت” تهران سال‌ها است که از داشتن مسجد در این شهر محروم هستند و با اجاره‌ی دوره‌ای سالن‌های مختلف از آن‌ها به عنوان نمازخانه استفاده می‌کنند که اغلب این نمازخانه‌ها پس از مدتی توسط دولت تعطیل می‌شوند.