fredag 2 juni 2017

وب‏سایت امنیتی “مشرق” مدعی شد: پرداخت «حق آرایش» به پرستاران زن در ایران

وب‏سایت امنیتی “مشرق” مدعی شد: پرداخت «حق آرایش» به پرستاران زن در ایران

پایگاه خبری مشرق نزدیک به سرویس‌های امنیتی در گزارشی از محیط بیمارستان‌های خصوص ایران و ادعای پرداخت پولی به نام «حق آرایش» به پرستاران از نیروی انتظامی خواسته با این مسئله برخورد شود.
فرتور آرشیوی است
به گزارش«محبت نیوز» وب سایت مشرق نزدیک به سرویس‌های امنیتی جمهوری اسلامی در گزارشی نوشته: «آرایش غلیظ» شرط ادامه کار در بعضی بیمارستان‎های خصوصی تهران است که به تازگی حتی در بعضی درمانگاه‎های خصوصی این شهر رواج پیدا کرده است.»
این وب‏سایت با تعدادی پرستار جوان مصاحبه کرده که می‌گویند: «اینجا تیپ زدن از شرایط مهم کار کردن است اما چون لوازم آرایش گران است، مسئولان بیمارستان خارج از فیش حقوقی، مبلغی را برای تامین هزینه‌های مذکور به حسابشان واریز می‌کنند.»
ادعای پرداخت «حق آرایش» در حالی مطرح شده که در همین گزارش تاکید شده مدیران این بیمارستان‌ها یا درمانگاه‌ها از اساس چنین پرداختی را تکذیب کردند و ردی از این پرداخت در فیش حقوقی‌ پرستاران وجود ندارد و به اشکال مختلف به آنها پرداخت می‌شود تا مجاب به داشتن رنگ و لعاب‌های آنچنانی و در اصطلاح راضی به انجام آرایش‌های غلیظ شوند، بلکه از این طریق بیماران بیشتری حاضر به طی کردن ادامه درمانشان در این بیمارستان‌ها شوند.
در بخشی از این گزارش عنوان شده خبرنگار مشرق به یک بیمارستان رفته و با خانم پرستاری حدود ۳۲ ساله گفتگو کرده و این پرستار گفته: «بیمارستان ماهانه ۱۴۰ هزار تومان حق آرایش می‌دهد».
البته در همین گفتگو پرستار تاکید می‌کند: «ولی [مدیران] زرنگ‌تر از این هستند که این پول را تحت عنوان حق آرایش پرداخت کنند و در فیش حقوقی هم بیاید، بلکه آخر هر ماه مبلغی را به عنوان پاداش پرداخت می کنند اما به این شرط اصلی که با آن لوازم آرایش بخریم و با ظاهری آراسته در محیط کار حاضر شویم».
در این گزارش پرستاری دیگر هم تاکید کرده مجبور است آرایش کند وگرنه اخراج می‎شود.
مشرق در ادامه می‌نویسد: بر اساس قانون راهکارهای اجرایی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب که در ۱۳ دی ۱۳۸۴ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است در مواردی چون “نظارت بیشتر بر بیمارستان‌های خصوصی به منظور ترویج فرهنگ حجاب ” اقداماتی را به اجرا گذارد در حالی که بسیاری از مسئولان ما از وجود چنین دستور صریحی بی اطلاع هستند.
در نهایت هم از نیروی انتظامی خواسته بر اساس قانون به این بخش‌ها مراجعه کنند و برای حفظ حجاب با آنها مقابله کنند.
انتشار این گزارش در حالیست که از تیرماه بازرسی وضعیت حجاب زنان در ادارات و سازمان‌های دولتی و خصوصی آغاز خواهد شد. گرچه وزارت کشور جمهوری اسلامی این خبر را تکذیب کرد و مدعی شد برنامه‎ای برای بازرسی از حجاب زنان در ادارات ندارد اما بسیاری از کارمندان دولت و حتی زنان کارمند در بخش خصوصی می‌دانند که وضعیت حجاب و پوشش مانتو در ادارات به چه ترتیب است و چه نظارت‌های روی آن است.
در روزهای گذشته خبر آغاز به کار بازرسان حجاب در ادارات خبرساز شد و روزنامه خراسان نزدیک به ابراهیم رئیسی منبع آن بود.
این روزنامه نوشته بود بر اساس این ابلاغیه بعضی استانداری‌ها به مدیران محلی ابلاغ کرده طبق تقویم برنامه‌های ستاد مرکزی صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی وزارت کشور در سال ۹۶، مقرر شده از ماه آینده (تیرماه) بازرسی از ادارات استانی و شهرستانی در حوزه عفاف و حجاب توسط گروه‌های بازرسی ستاد صیانت استان آغاز شود که شامل اداراتی مانند دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و بانک‌های دولتی و خصوصی خواهد بود.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar