استرداد پناهجویان با هواپیماهای نظامی آلمان
ارتش آلمان برای بازگرداندن پناهجویانی که تقاضای پناهندگی آنان در این کشور رد شده است، وارد عمل خواهد شد. در اسلوونی هم ارتش برای مواجهه با موج پناهجویان به نیروهای پلیس در مرزهای این کشور کمک خواهد کرد.
دولت فدرال آلمان در چارهاندیشی برای سرعت بخشیدن به روند بازگرداندن پناهجویانی که تقاضای پناهندگیشان در این کشور رد شده، تصمیم جدیدی گرفته است. بر پایه گزارشی که روزنامهی آلمانیزبان "بیلد" روز چهارشنبه (۲۱ اکتبر/ ۲۹ مهر) منتشر کرده است، دولت آلمان در آینده برای بازگرداندن این دسته از پناهجویان، از هواپیماهای ترابری نظامی
این کشور (ترانسال) استفاده خواهد کرد و خلبانان ارتش را هم به خدمت خواهد گرفت.
به نوشته "بیلد" این تصمیم، بخشی از تدابیری است که قرار است روند بررسی تقاضای پناهجویی و در صورت رد شدن این تقاضا، بازگرداندن پناهجویان به کشور مبدا را تسریع بخشند. در این گزارش آمده است که همه ایالتهای آلمان سه شنبه شب (۲۰ اکتبر) در تماسی تلفنی از سوی دفتر صدراعظم آلمان، از این تصمیم آگاه شدهاند.این گزارش میافزاید، دولت فدرال و ایالتهای آلمان قصد دارند در هفتههای آینده شمار پناهجویانی را که به کشورهایشان بازگردانده میشوند، افزایش دهند. مذاکرات فشرده با کشورهای مبدا در مورد بازگرداندن این دسته از پناهجویان، یکی دیگر از این تدابیر است. بر پایه گزارش "بیلد" پناهجو در آینده، پیش از فرارسیدن تاریخ اخراج خود از خاک آلمان، از این تصمیم مطلع نخواهد شد تا به این ترتیب امکان مخفی شدن از او گرفته شود.یکی دیگر از تدابیر ارائهشده در این بسته، ایجاد مناطق ترانزیت در مرزها، سرعت بخشیدن به روند بررسی تقاضای پناهجویی و تعلیق مقررات "توقف استرداد پناهجو" (یا اخراج پناهجو) در زمستان در ایالتهای آلمان است.
دولت فدرال آلمان همچنین قصد دارد برای کاهش شمار پناهجویانی که "تحمل" میشوند، دست به بازبینی معیارهای اعطای این نوع اقامت به پناهجویان بزند.بیشتر بخوانید:شرایط درخواست و پذیرش پناهندگی در آلمان چیست؟در آلمان اگر تقاضای پناهندگی پناهجو رد شود و او امکان اقامت دیگری نیابد، نوعی اقامت موقت به وی داده می شود که به معنای آن است که او "تحمل" میشود. این گروه از پناهجویان گواهیای دریافت میکنند که میگوید آنان را به کشورشان بازنمیگردانند. بسیاری از آنان سالهاست که در این شرایط موقتی زندگی میکنند.اسلوونی هم دست به دامان ارتش شددر اسلوونی هم ارتش این کشور برای مواجهه با موج مهاجران به نيروهای پليس کمک خواهد کرد.مجلس اسلوونی بامداد روز چهارشنبه (۲۱ اکتبر/ ۲۹ مهر) با ۶۶ رأی موافق در برابر ۶ رأی مخالف، به دخالت ارتش در مرز این کشور برای غلبه بر ازدحام پناهجویانی که از کرواسی به اسلوونی میآیند، رأی داد. ماموریت اضطراری ارتش برای پشتیبانی نیروهای پلیس در مرز اسلوونی با کرواسی خواهد بود. پس از اینکه مجارستان مرزهای خود به کرواسی را بست٬ مهاجران برای ورود به اروپا از مسير اسلوونی استفاده میکنند.تاکنون به نیروهای نظامی تنها اجازه کمکهای آمادگاری داده میشد. از این پس به سربازان اسلوونی اجازه دستگیری پناهجویان هم داده میشود. ارتش همچنین مجاز است برخلاف پیشین، در نبود نیروهای پلیس، کنترل مرزها را بر عهده گیرد. احزاب اپوزیسیون در اسلوونی فشارهای زیادی را به دولت این کشور برای پیروی از الگوی مجارستان در برخورد با پناهجویان، وارد کردهاند. میرو کرار، نخست وزیر اسلوونی، از نحوه برخورد کرواسی با معضل پناهجویان انتقاد کرده و گفته است، این کشور قوانین اتحادیهی اروپا را در مورد گذر از مرز و شمار پناهجویانی که به اسلوونی میآیند، رعایت نمیکند.بیشتر بخوانید:بلاتکلیفی هزاران پناهجو در پی بسته شدن مرز اسلوونیدر دو روز گذشته بیش از ۱۳ هزار پناهجو با گذر از مرز کرواسی وارد خاک اسلوونی شدهاند. این ازدحام از زمانی شدت گرفت که کرواسی پناهجویانی را که از صربستان میآمدند با قطار و اتوبوس به سوی مرز اسلوونی هدایت کرد. اسلوونی اعلام کرده است که ظرفیت پذیرش تنها ۲۵۰۰ پناهجو در روز را دارد.بر پایه گزارشهای منتشر شده از سوی صربستان، هزاران پناهجو همچنان به صورت غیرقانونی در روز سه شنبه وارد کرواسی شدهاند. با بستن موقتی مرز توسط اسلوونی و کرواسی در آغاز هفته جاری، پناهجویان با وضعیت بغرنجی روبرو شدند. هزاران پناهجو زیر بارش باران بیوقفه، مجبور بودند در برابر معابر مرزی صربستان به سوی کرواسی و در کرواسی به سمت اسلوونی منتظر بمانند. هدف بیشتر پناهجویانی که در مسیر بالکان در راهاند، رسیدن به کشورهای غرب اروپا از جمله آلمان است.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar