torsdag 31 oktober 2019

رئیس جمهور روسیه وضعیت «مسیحیان خاورمیانه» را فاجعه بار خواند

رئیس جمهور روسیه وضعیت «مسیحیان خاورمیانه» را فاجعه بار خواند

پنجشنبه ۰۹-۰۸-۱۳۹۸
به گفته ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه، مسیحیان خاورمیانه در وضعیت فاجعه باری به سر می برند و در معرض سرقت و سرکوب قرار دارند.
«محبت نیوز»- پوتین با تاکید بر اینکه روسیه تمام تلاش خود را برای حمایت از مسیحیان خاورمیانه به کار خواهد بست، در یک کنفرانس مطبوعاتی پس از دیدار با نخست وزیر مجارستان اظهار کرد: همه می دانند که خاورمیانه مهد مسیحیت است.
وی افزود: مسیحیان امروز در مصیبت هستند و در معرض سرکوب، قتل، چپاول و سرقت قرار می گیرند.
رئیس جمهوری روسیه تاکید کرد که روسیه همه تلاش خود را برای حمایت از مسیحیان در خاورمیانه به کار خواهد بست.

نگرانی‎‌ها از بازگرداندن نوکیشان مسیحی به کشورهایشان

نگرانی‎‌ها از بازگرداندن نوکیشان مسیحی به کشورهایشان

پنجشنبه ۰۹-۰۸-۱۳۹۸
در بعضی از کشورها به مانند ایران، نوکیشان مسیحی مورد جفا قرار می گیرند و حتا ممکن است کشته شوند. سازمانِ “درهای باز” (Open Doors)، مقامات آلمانی را متهم می‌کند که چشمان خود را به‌روی این واقعیت بسته‌ است.
«محبت نیوز»- در بعضی از کشورها، افرادی که از اسلام به مسیحیت گرویده اند ممکن است مورد آزارواذیت قرار گیرند یا به ‌دلیل تغییر دین کشته شوند. سازمانِ “درهای باز” (Open Doors)، مقامات آلمانی را متهم می‌کند که چشمان خود را به‌روی این واقعیت بسته‌اند، اما دفتر مهاجرت و پناهندگان فدرال (بامف)، این ادعاها را رد می‌کند.
به گزارش امل برلین، سازمان “درهای باز” سازمانی است که مسیحیان تحت‌تعقیب را در بیش از هفتاد کشور مورد حمایت خود قرار می‌دهد. این سازمان، مقامات آلمانی را متهم می‌کند که میزان آسیب‌پذیری نوکیشان مسیحی را که به این کشور پناه آورده‌اند، نادیده گرفته‌اند. براساس یک نظرسنجی که توسط سازمان “درهای باز” انجام شده، میزان حمایت دولت آلمان از این پناهجویان از اواسط سال ۲۰۱۷ به‌شدت کاهش یافته است. یکی از بزرگترین نگرانی‎‌هایی که در این گزارش عنوان شده، بازگرداندان نوکیشان مسیحی به کشورهایشان است. جایی که خطر شکنجه یا مرگ در انتظار آن‌ها است.
آدو گرو (Ado Greve)، مسئول پروژه، می‌گوید «تا ژوئیه‌ی سال ۲۰۱۷، دوسوم (۶۸ درصد) از درخواست‌های پناهندگی نوکیشان مسیحی مورد قبول واقع می‌شد. ولی این روند اززمانی‌که هانس اکهارد سومر (Hans-Eckhard Sommer) به‌سمت ریاست بامف رسیده، سیری نزولی داشته است.»
ولکر كاودر (Volker Kauder (CDU))، رییس پیشین اتحادیه، مجددن از دولت فدرال خواست كه از بازگرداندن نوکیشان مسیحی به كشورهای خاص جلوگیری كند. او گفت «آن‌ها نباید به کشورهایی فرستاده شوند که به دلیل تغییر دین با مشکلات قابل‌توجهی روبه‌رو هستند.» كاودر که خصوصن به حمایت از مسیحیان تحت‌تعقیب می‌پردازد، از ابتدای سال با وزارت امور خارجه فدرال در مورد چگونگی برخورد با ایرانیان نوکیش مسیحی صحبت کرده است.
بامف: تغییر دین باید باورپذیر باشد
بامف ارقام موجود در گزارش سازمان “درهای باز” را علی‌رغم تلاش برای ایجاد یك روش علمی، غیرقابل فهم دانست. بامف همچنین ادعای مبنی بر تغییر تصمیم‌گیری در این‌زمینه را رد کرد. سخنگوی بامف در این‌باره گفت «اگر پناهجویی به‌دلیل تغییر دین مورد آزارواذیت قرار گرفته باشد، از او حمایت خواهیم کرد. اما شرایط “تغییر دین”، در جلسه‌های شخصی مورد بررسی قرار می‌گیرند. پناهجو باید اعتقادات تازه‌ی خود را در کشور مقصد انجام دهد.»
سازمان “درهای باز” برای انجام این نظرسنجی، پرسشنامه‌هایی را برای ۴۰۰ گروه مختلف ازجمله جامعه‌ی پروتستان‌ها، کاتولیک‌ها و کلیساهای آزاد فرستاده است. گزارش نهایی برمبنای پاسخ‌هایی از ۱۷۹ گروه و با شرکت ۶،۵۱۶ نفر تنظیم شده است. بیشتر شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی، ایرانی هستند.
طبق گزارش سازمان “درهای باز”، کلیسای پروتستان در آلمان (EKD) و انجمن اسقف‌های کاتولیک آلمان در این مطالعه شرکت نکردند. هر دو کلیسا در مذاکره با بامف درباره‌ی رسیدگی به پرونده‌های نوکیشان مسیحی، از طریق نمایندگان خود در برلین اقدام می‌کنند.
همچنین در گزارشی دیگر که در دویچه وله آلمان منتشر گردید عنوان شده است که مقامات آلمانی اکثر کیس های پناهندگی کلیسا ها را در سال ۲۰۱۹ لغو نموده اند. در طی چهار ماه اول سال ۲۰۱۹ تنها دو کیس پذیرفته شده است. براساس این گزارش کلیساها در آلمان می توانند از پناهجویان رد شده در مواجهه با شرایط دشوار محافظت کنند و درخواست تجدید نظر را برای اداره مهاجرت و پناهندگان فدرال (BAMF) ارائه دهند. این پناهجویان معمولن از طریق اجتماع کلیسا به محل های که در آن زندگی کنند دسترسی دارند ، که آنها را از پلیس ها محافظت می کند.

اعضای خانواده و خویشاوندان خامنه‌ای مالکیت و کنترل رسانه‌های خبری ایران را قبضه کرده‌‌اند

افزایش شمار پناهجویانی که از ترکیه به یونان می‌روند

onsdag 30 oktober 2019

مسدود شدن حساب‌های بانکی ایرانیان در مالزی به علت تحریم‌ها

مسدود شدن حساب‌های بانکی ایرانیان در مالزی به علت تحریم‌ها

دویچه وله :بانک‌های مالزی به بستن حسا‌ب‌های بانکی افراد و همچنین شرکت‌های ایرانی اقدام نموده‌اند. گفته می‌شود که این اقدام به علت تحریم‌های مالی ایران از سوی آمریکا صورت می‌گیرد. فشار تحریم‌ها بر زندگی مردم در ایران بیشتر می‌شود.

یک روز پس از انتشار گزارش سازمان دیده‌بان حقوق بشر درباره تاثیرات مخرب تحریم‌ها بر دسترسی مردم ایران به دارو و لوازم پزشکی، خبر از مسدود شدن حساب‌های بانکی ایرانیان در مالزی منتشر می‌شود.

خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه هشتم آبان (۳۰ اکتبر) با انتشار گزارشی از کوالالامپور خبر از بستن ناگهانی حساب‌های بانکی ایرانیان در کشور مالزی داده است. بانک‌ها به ایرانیان ساکن مالزی یک ماه فرصت داده‌اند تا پول‌های خود را از حساب‌های بانکی‌شان خارج کنند.

گفته می‌شود شماری از افراد و شرکت‌های ایرانی که در مالزی حساب بانکی داشته‌اند، این خبر را در گفت‌وگو با خبرنگار رویترز تایید کرده‌اند.

علت مسدود شدن حساب‌های بانکی ایرانیان توسط بانک‌های مالزی تحریم‌های ایران از سوی آمریکا اعلام شده است. خبرگزاری رویترز این موضوع را جلوه‌ای از افزایش فشار بر مردم ایران می‌داند.
"بستن فله‌ای حساب‌ها"
خبرنگار رویترز در گزارش خود از "بستن فله‌ای" حساب‌های بانکی ایرانیان در مالزی سخن گفته است. این موضوع از سوی شماری از ایرانیان ساکن مالزی و همچنین یکی از کارکنان سفارت جمهوری اسلامی ایران در کوالالامپور نیز تایید شده است.

به نظر می‌رسد که بانک‌های مالزی نسبت به سایر کشورهای واقع در جنوب شرقی آسیا با احتیاط بیشتری نسبت به تهدیدهای آمریکا مبنی بر مجازات افراد و موسسات مالی که با ایرانیان همکاری می‌کنند، واکنش نشان می‌دهد.

بهرنگ صمدی، استاد دانشگاه درباره "بستن فله‌ای" حساب‌های بانکی ایرانیان در مالزی به خبرنگار رویترز گفته است که بانک‌های مالزی طوری عمل می‌کنند که گویا "کاتولیک‌تر از پاپ" هستند. اشاره او به دسترسی ایرانیان ساکن آمریکا به حساب‌های بانکی خودشان است.

گفته می‌شود که حدود ۱۰ هزار شهروند ایرانی در مالزی زندگی می‌کنند. بهرنگ صمدی یکی از ایرانیانی است که حساب بانکی‌اش پس از ۱۴ سال مسدود شده است.

صمدی گفته است که مسئولان بانک به او اطلاع داده‌اند که حساب بانکی‌اش ظرف یک ماه مسدود می‌شود. او گفته که تا روز یکشنبه ۲۷ اکتبر هنوز از طریق آنلاین به حساب خود دسترسی داشته است.

لازم به یادآوری است که مالزی از جمله کشورهایی است که به‌رغم تحریم‌های ایران از سوی آمریکا بر حفظ مناسبات دیپلماتیک خود با جمهوری اسلامی ایران تلاش داشته است.

باید افزود که بانک‌ها تنها با ارسال یک نامه کوتاه و بدون ذکر دلیل به اطلاع ایرانیان ساکن مالزی رسانده‌اند که به عرضه خدمات بانکی به آنان پایان می‌دهند و از این بابت ابراز تاسف کرده‌اند.

تلاش خبرنگار رویترز برای پاسخگویی مقامات دولت مالزی نسبت به این اقدام بانک‌ها بی نتیجه بوده است.

دادگاهی در سمنان سه شهروند بهایی را مجموعا به ۲۰ سال زندان محکوم کرد

کشیش رسول حیدری تهدید به سرنوشتی مشابه روح‌‌الله زم شد! + ویدیو

کشیش رسول حیدری تهدید به سرنوشتی مشابه روح‌‌الله زم شد! + ویدیو

چهارشنبه ۰۸-۰۸-۱۳۹۸
در یک برنامه تلویزیونی که بطور زنده از شبکه «محبت» پخش می‌‌شد یکی از عوامل جمهوری اسلامی طی تماس تلفنی خطاب به مجری این شبکه مسیحی گفته؛” من می‌خوام به شما تذکر دهم که بلای روح‌‌الله زم رو سر شما میاریم”!
به گزارش «محبت نیوز» در هفته‌‌های اخیر عوامل جمهوری اسلامی در داخل و خارج از کشور فاز جدیدی از تهدیدهای لفظی و سایبری علیه فعاللین سیاسی و اجتماعی، دگراندیشان مذهبی وعقیدتی و فعالین رسانه‌‌ای را کلید زدند.
حمله سایبری به اکانت‌‌های شخصی و هک ایمیل‌‌های کاری تعدادی از روزنامه‌‌نگاران و خبرنگاران خارج از کشور از جمله مواردی است که اخیرن گزارش شده است و بیشتر متوجه منتقدانی است که اغلب در شبکه‌‌های تلویزیونی و یا شبکه‌‌های اجتماعی و سایت‌‌ها مخاطب بیشتری دارند.
در آخرین هفته ماه اکتبر ( ۲۵ اکتبر ۲۰۱۹) کشیش «رسول حیدری» از مجریان محبوب شبکه تلویزیونی مسیحی «محبت» در برنامه زنده خود از طرف عوامل جمهوری اسلامی تهدید شد. فرد مذکور طی یک تماس تلفنی خطاب به او هشدار داد: «سعی نکنید به رهبر معظم ما توهین کنید…».
کشیش حیدری در دفاع از خود و بینندگان آن شبکه خطاب به فردی که اقدام به تهدید کرده بود، گفت «شما چقدر می‌گیرید که مردم را می‌‎کشید و چهل سال است به جز ستم و ظلم چه آثاری برای کشور ما گذاشتید که با چنین گستاخی به یک شبکه آزاد تماس می‌‌گیرید و تهدید می‌کنید؟»
کشیش رسول در ادامه با اشاره به اینکه «عوامل سپاه پاسداران تاکنون شمار زیادی از ایمانداران و شبانان را فریب داده است» می‌گوید، «در یک کشوری که ( غربی) دموکراسی در آن حاکم است مسیحیان هرگز دیگر باورمندان را تهدید نمی‌‌کنند.»
کشیش حیدری به اسامی شماری از رهبران کلیسا و کشیشانی که در جریان قتل‌‌های زنجیره‌‌ای در دوره محمد خاتمی کشته شدن اشاره کرد و گفت، «با چه رویی امثال شما زنگ می‌زنید؟»
در همین زمان فردی که پشت خط تلفن بود ضمن  تهدید مجری شبکه محبت گفت: «من می‌خوام به شما تذکر دهم که بلای روح‌‌الله زم رو سر شما میاریم.هشدار می‌دم که حق نداری به رهبر ما توهین کنی»
سپس کشیش حیدری در پاسخ به تهدید وی گفت: «دوران تذکر دادن شما هم به اتمام رسیده است و باید هر چه سریعتر کشور ما را ترک کنید» و خواست مردم در برابر مزدوران بایستند.
کشیش رسول حیدری مدیر شبکه تلویزیونی «امید جاودان» است که کمپین «خداوند محبت است» با ابتکار او در ایران به راه افتاد و با استقبال خوبی از سوی مخاطبان و جامعه مسیحیان ایران مواجه شد. او بارها در برنامه‌‌ها و سخنرانی‌‌های خود تاکید کرده یک فعال سیاسی نیست و اشاعه محبت الهی را مسئولیت خود می‌‌داند اما در مقابل ظلم و ستم جمهوری اسلامی نیز خواهد ایستاد.
او می‌‌گوید، کتاب مقدس تعلیم نداده که ما در مقابل ظلم ساکت و بی‎تفاوت باشیم. جمهوری اسلامی ظالم است، ظلم می‏کند و ما باید در مقابل ظلم و ظالم بایستیم.

وزیر کشور آلمان: بررسی اولیه درخواست‌های پناهندگی در خارج از اتحادیه اروپا انجام شود

وزیر کشور آلمان: بررسی اولیه درخواست‌های پناهندگی در خارج از اتحادیه اروپا انجام شود

چهارشنبه ۰۸-۰۸-۱۳۹۸
وزیر کشور آلمان می‌خواهد که بررسی‌ اولیه درخواست‌های پناهندگی در مرزهای بیرونی اتحادیه اروپا صورت بگیرد و پناهجویان رد شده از همانجا برگشت داده شوند.
«محبت نیوز»- هورست زیهوفر، وزیر کشور آلمان می‌خواهد که “بررسی ابتدایی” درخواست‌های پناهندگی در مرزهای بیرونی اتحادیه اروپا صورت بگیرد.
به نقل از دویچه وله، زیهوفر در گفتگو با همتایانش از فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، هلند و بریتانیا که به “گروه شش” معروف اند، روز سه شنبه در شهر مونشن آلمان تاکید کرد که با انجام این رویکرد باید مشخص شود که آیا یک متقاضی “در کل چشم‌اندازی” برای دریافت حق حفاظت دارد یا نه.
براساس این دیدگاه وزیر کشور آلمان فدرال، افرادی که درخواست پناهندگی شان در بررسی اولیه مورد پذیرش قرار نمی‌گیرد، باید از مرزهای بیرونی اتحادیه اروپا به کشورهای مبدا شان پس فرستاده شوند.
زیهوفر گفته است که برای بررسی ابتدایی درخواست‌های پناهندگی نیاز به مقررات واحد در سراسر اتحادیه اروپا می‌باشد و پناهجویان ردشده هم باید در چهارچوب حاکمیت قانون بتوانند در برابر تصمیم مقامات از خود دفاع کنند.
وزیر کشور آلمان می‌خواهد که پناهجویان علاوه بر این در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا تحت بررسی امنیتی قرار گیرند و بعد براساس یک سیستم به کشورهای دیگر تقسیم گردند و در آنجا در مورد تقاضای پناهندگی‌اش تصمیم نهایی گرفته شود.
او روشن نکرد که آیا قرار است همه کشورهای اتحادیه اروپا در این برنامه سهم بگیرند یا نه، اما این ایده را مطرح کرد که برخی کشورها می‌توانند با فراهم ساختن پول یا پرسنل در این سیاست سهم بگیرند.
در حال حاضر پیمان دوبلین قابل اعتبار می‌باشد. بر اساس این پیمان، هر کشور عضو اتحادیه اروپا که یک پناهجو در گام نخست وارد آن می‌شود، مکلف است که تمام روند بررسی درخواست پناهندگی اش را انجام بدهد.
حالا هورست زیهوفر سیستم دوبلین را شکست خورده می‌داند. او می‌گوید که سال‌هاست تلاش می‌شود یک سیستم تقسیمات پناهجویان راه اندازی شود، اما برخی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا از پذیرش پناهجویان خودداری می‌کنند.

lördag 26 oktober 2019

سیامک نمازی و ژیو وانگ در تماس‌ تلفنی با خانواده‌های‌شان از «حبس در سلول انفرادی» و «اعترافات اجباری» می‌گویند

صدها پناهجو از جزایر به دیگر مناطق یونان انتقال داده شدند

صدها پناهجو از جزایر به دیگر مناطق یونان 

نسخه قابل چاپانتقال داده شدند

شنبه ۰۴-۰۸-۱۳۹۸
یونان به منظور کاهش مهاجران در کمپ های جزایر لیسبوس و ساموس صدها پناهجو را به دیگر مناطق این کشور انتقال داد. یونان در نظر دارد تا پایان امسال بیش از ۲۰ هزار مهاجر را به مناطق دیگر در داخل این کشور انتقال دهد.
«محبت نیوز»- یونان به منظور اینکه از تراکم پناهجویان در کمپ های بیش از حد پر در جزایر ساموس و لیسبوس در شرق دریای آژه بکاهد، صدها مهاجر را به مناطق دیگر این کشور انتقال داده است. چنانچه تلویزیون دولتی (ای آر تی) و خبرگزاری نیمه دولتی (ANA MPA) گزارش داده اند، در دو مرحله ۱۵۶ مهاجر از جزیره لیسبوس به بزرگترین بندر یونان «پیرایوس» و ۶۹۳ تن دیگر به بندر «الوزیس» در غرب آتن انتقال داده شدند.
به نقل از دویچه وله، شهرداران جزایر لیسبوس، خیوس، ساموس، لیروس و کاس که کمپ های ثبت نام پناهجویان در آنجا واقع است، از ماه ها پیش به این سو از خطر ناآرامی و شرایط غیر قابل کنترل در جزایر شان به دلیل پر بودن بیش از حد کمپ ها هشدار داده اند.
چنانچه وزیر حفاظت از شهروندان یونان در هفته های گذشته در پارلمان گفته بود، آتن می خواهد تا پایان امسال بیش از ۲۰ هزار مهاجر را از جزایر به مناطق دیگر این کشور انتقال دهد.

ابراهیم فیروزی» قدیمی‌ترین زندانی نوکیش مسیحی آزاد شد؛ حالا چمدان تبعید می‌‌بندد!

«ابراهیم فیروزی» قدیمی‌ترین زندانی نوکیش مسیحی آزاد شد؛ حالا چمدان تبعید می‌‌بندد!

شنبه ۰۴-۰۸-۱۳۹۸
خانواده فیروزی تلاش زیادی کردند تا حداقل برای او پس از آزادی از زندان سه یا چهار روز مرخصی بگیرند و بعد خود را به شهرستان سرباز معرفی کند اما مشخص نیست با این درخواست موافقت می شود یا خیر.
«محبت نیوز»- گزارش‌‌های رسیده از تهران حاکیست «ابراهیم فیروزی» نوکیش مسیحی زندانی در زندان رجایی‌‌شهر کرج، روز شنبه چهارم آبان ماه (۲۶ اکتبر)، با پایان حکم محکومیتش از زندان آزاد شد.
ابراهیم که حدود ۳۵ سال سن دارد یک کارگر تراشکاری ساکن رباط کریم است به عنوان قدیمی‌‌ترین زندانی مسیحی از سال ۱۳۹۰ تاکنون درگیر دادگاه و زندان است.
این نوکیش مسیحی به دلیل فعالیت‌های تبلیغی پس از دو بار احضار از سوی نهادهای امنیتی، دی ماه ۱۳۸۸ بازداشت و به زندان رجایی شهر کرج منتقل شد. به گفته منبع مطلع در بازجویی‌ها به او گفته بودند اگر اعلام کند مسلمان است، آزاد خواهد شد و در غیر این صورت محاکمه خواهد شد.
ابراهیم در این پرونده به دلیل گرویدن به مسیحیت و انجام فعالیت‌های تبلیغی به «تبلیغ علیه نظام» و «توهین به مقدسات» متهم شد. او از اتهام توهین به مقدسات تبرئه شد ولی به اتهام تبلیغ علیه نظام، از سوی دادگاه انقلاب کرج به ۵ ماه حبس تعزیری و ۵ ماه حبس تعلیقی محکوم شد. این حکم در دادگاه تجدیدنظر تایید شد و در ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ از زندان رجایی شهر کرج آزاد شد.
او اسفند ۱۳۹۱ نیز به اتهام تبلیغات مذهبی و توزیع کتاب‌هایی در باره مسیحیت، بازداشت و پس از دو ماه با سپردن وثیقه آزاد شد اما سال ۹۲ برای سومین بار بازداشت شد و از سوی دادگاه انقلاب شهرستان رباط کریم به اتهام «تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی»، «راه اندازی و هدایت تشکل انحرافی بشارتی مسیحیت» و راه اندازی سایت مسیحی، به یکسال حبس و دو سال تبعید به شهرستان سرباز واقع در استان سیستان و بلوچستان از استان‌های محروم کشور محکوم گردید.
او در این مدت حتا یک روز مرخصی نداشت. آذر سال ۱۳۹۷ مادر او در بستر بیماری در فراغ فرزند جان سپرد اما به این نوکیش  مسیحی زندانی اجازه ندادند در مراسم تشییع و تدفین مادرش شرکت کنند.
دوران محکومیت ابراهیم فیروزی به پایان رسید اما او برای دو سال به شهرستان سرباز در استان سیستان و بلوچستان تبعید خواهد شد.
خانواده فیروزی تلاش زیادی کردند تا حداقل او پس از آزادی زندان سه چهار روز مرخصی بگیرد و بعد خود را به شهرستان سرباز معرفی کند اما مشخص نیست با این درخواست موافقت می شود یا خیر.
منابع نزدیک به خانواده ابراهیم می‌‌گویند ماموران زندان صبح روز شنبه او را از زندان به گوشه‌‌ای از شهر کرج برده‌‌اند و در خیابان از ماشین پیاده‌‌اش کرده‌‌اند.
همچنین ابراهیم فیروزی به اتهام تشکیل گروه به قصد برهم زدن امنیت کشور به پنج سال حبس تعزیری محکوم شد.
شرایط بد داخل زندان به وضعیت جسمی ابراهیم صدمات جدی زده است و او از نظر فیزیکی دچار ضعف شدید است. در طول دوران محکومیت نیز بارها از خدمات پزشکی محروم شد.
ابراهیم با وجود اینکه شرایط سختی در داخل زندان داشت و زیر شدیدترین فشارهای روحی و جسمی قرار داشت ار اعتراضات مردمی علیه جمهوری اسلامی از جمله اعتصاب کامیونداران حمایت کرد.
این زندانی عقیدتی شاهد زنده از ظلم و ستمی است که در زندان‌‌های جمهوری اسلامی به محکومان سیاسی و عقیدتی روا می‌شود با این حال وضعیت ابراهیم از نظر فشار و سختی و ستمی که به او روا شد با دیگر محکومان قابل مقایسه نیست.

fredag 25 oktober 2019

وضعیت وخیم «سپیده قلیان» در زندان : طاقتم تمام شده! - فایل صوتی

وضعیت وخیم «سپیده قلیان» در زندان : طاقتم تمام شده! - فایل صوتی

ایران وایر : «سپیده قلیان»، فعال حقوق کارگران یک فایل صوتی را از زندان فرستاده و در مورد وضعیت خود خبر داده است.

او در این فایل گفته از ۲۸ مهرماه اعتصاب غذا کرده است:«نه آب می‌خورم و نه غذا.»

قلیان که نگران خانواده‌اش است، می‌گوید: «خواهر و برادرم را به جرم این‌که خواهر و برادر من هستند، تحت فشار قرار می‌‌دهند.»

او در این فایل صوتی بارها فریاد می‌زند و می‌گوید: «طاقتم تمام شده.»

این فعال حقوق کارگران مردم را خطاب قرار می‌دهد و می‌گوید: «می‌خواهم مردم بدانند چه ظلمی در حق من می‌شود.»

این فایل صوتی با فریاد و گریه‌ها‌ی او پایان می‌یابد که می‌گوید: «طاقتم تمام شده... .»

سپیده قلیان نخستین بار در جریان اعتراضات کارگران «شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه» بازداشت شد. او‌ در مجموع به ۱۹ سال و شش ماه زندان محکوم شده است.

«اجتماع و تبانی»، «اقدام علیه امنیت ملی»، «عضویت در گروه گام»، «فعالیت تبلیغی علیه نظام»، «نشر اکاذیب» و «اخلال در نظم عمومی» به عنوان اتهامات این فعال کارگری ذکر شده است.
+23
رأی دهید
-2

دردسر قانون جدید ترامپ برای مقامات حکومت ایران و خانواده‌های آن‌ها

دردسر قانون جدید ترامپ برای مقامات حکومت ایران و خانواده‌های آن‌ها

رویداد۲۴ :گزارش‌های متعددی درباره دانشجویان ایرانی که بعد از صرف هزینه‌های گزاف و با وجود دریافت قبولی در دانشگاه‌های برتر آمریکا به دلیل قانون ممنوعیت اعطای ویزا به ایران، موفق به ادامه تحصیل در این کشور نشده‌اند در رسانه‌ها وجود دارد. با وجود اینکه قانون ممنوعیت اعطای ویزا اخیرا مقامات ایرانی و خانواده‌های آن‌ها را در برگرفته، اما این قانون برای کسانی که از پیش اقامت یا ویزای آمریکا را داشته‌اند قابل اجرا نیست.

روز گذشته فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد ایران اعلام کرد او و هیات همراهش برای شرکت در نشست سالانه صندوق جهانی پول و بانک جهانی در آمریکا ویزا دریافت نکرده‌اند و از این رو سفرشان را به آمریکا لغو کردند. دژپسند در نامه‌ای که ۲۴ اکتبر به رییس بانک جهانی نوشته به اقدام آمریکا در ایجاد موانع بی اساس و اعمال محدودیت‌های غیر قانونی اعتراض کرده است.

نشست سالانه بانک جهانی در تاریخ ۱۴ تا ۲۰ اکتبر برگزار می‌شد و ایران در واقع بعد از برگزاری نشست اقدام به اعتراض کرده است. تاکنون هیچ واکنشی از سوی مقامات آمریکایی در این رابطه داده نشده است.

ایران در نامه اعتراضی خود گفته عدم اعطای مجور ورود به نمایندگان کشور‌هایی که عضو نشست بانک جهانی هستند نقض منشور این بانک است.

جمال عبدی رییس شورای ایرانیان آمریکا موسوم به نایاک به ایندیپندنت گفته دولت ترامپ نقش جهانی آمریکا را با این تحرکات احمقانه‌اش که نقض هنجار‌های بین المللی و تقلیل نهاد‌های چندجانبه در سیاست‌های ایدئولوژیک کاخ سفید است، زیر سوال می‌برد. او گفته کمپین حداکثر فشار دولت ترامپ با شکست مواجه می‌شود و دولت با این سیاست بیشتر به خودش آسیب وارد می‌کند.

عبدی به ممنوعیت اعطای ویزا به دانشجویان نیز اشاره کرده و گفته ممنوعیت اعطای ویزا به مسلمانان قرار نبود به دانشجویان تسری پیدا کند، اما دانشجویان ایرانی در حال حاضر نمی‌توانند ویزا بگیرند یا ویزاهایشان باطل شده است. این سیاست حداکثر فشار آمریکا بر ایران است.

به گزارش رویداد۲۴ ماه گذشته ترامپ، ممنوعیت ویزایی جدیدی علیه مقامات ارشد ایرانی و خانواده‌های آن‌ها وضع کرده و آن‌ها را از ورود به آمریکا، تحصیل یا کار در این کشور منع کرد. این دستور بعد از سفر روحانی به نیویورک برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل صادر شد. روحانی در جریان این دیدار از ملاقات با ترامپ سر باز زد. این در حالی بود که امانوئل مکرون و بوریس جانسون رییس جمهور و نخست وزیر فرانسه و بریتانیا چندین روز مشغول رایزنی برای راضی کردن روحانی به این ملاقات بودند.

دولت ایران دفتر نمایندگی در سازمان ملل دارد، اما کارکنان و هیات‌های ایرانی که به سازمان ملل سر می‌زنند باید با اجازه و ویزای آمریکا وارد نیویورک شوند و به دستور آمریکا تنها حق عبور و مرور در اطراف ساختمان سازمان ملل در منهتن را دارند. این محدودیت‌ها برای محمد جواد ظریف بعد از اجتناب او از دیدار با ترامپ در جریان سفرش به نیویورک شدید‌تر شد. ظریف در جریان سفر به همراه روحانی موفق به ملاقات با مجید تخت روانچی نماینده ایران در سازمان ملل که به دلیل بیماری در بیمارستانی در نزدیکی مقر سازمان ملل بستری بود نیز نشد.

آمریکا به عنوان کشور میزبان مقر سازمان ملل و بانک جهانی مکلف شده به هیات‌های خارجی که با هدف شرکت در نشست‌های این سازمان‌ها و نهاد‌ها قصد سفر به آمریکا را دارند ویزا بدهد.

ایندیپندنت در گزارش نوشته عدم اعطای ویزا به هیات‌ها توسط دولت‌های آمریکا مسبوق به سابقه است و آمریکا بعضا به نماینده کشور‌های رقیب خود ویزا نمی‌دهد. به گزارش رویداد۲۴ محدودیت‌ها و ممنوعیت اعطای ویزا به ایرانی‌ها در ماه‌های اخیر توسط رسانه‌های مختلف آمریکایی به انحای مختلف مورد پوشش قرار گرفته است.

روز گذشته لغو سفر سپیده کشاورزی محقق و پزشک ایرانی به یک نشست علمی در آمریکا نیز خبر ساز شد. رادیو ملی آمریکا در گزارشی درباره کشاورزی نوشت: آمریکا با درخواست ویزای او برای شرکت در همایش نورو ساینس مخالفت کرده است. این درحالی است که ۲۵ هزار دانشمند نورو ساینس از سراسر جهان این هفته در شیکاگو جمع شده‌اند.

این رسانه آمریکایی نوشته دلیل مخالفت با ویزای او، پاسپورت ایرانی‌اش بود. این در حالی است که او از سال ۲۰۰۷ در ایران زندگی نمی‌کند.

کشاورزی در اینباره به رادیو ملی آمریکا گفته من می‌دانستم ممنوعیت اعطای ویزا هست، اما فکر می‌کردم استثنا‌ءهایی برای کسانی مثل من که ساکن استرالیا هستند قائل می‌شوند.

این رسانه موارد دیگری از عدم حضور محققان ایرانی در همایش‌های علمی جهانی را برشمرده و گفته حمید رمضانپور دانشجوی دکتری دانشگاه توبینگن آلمان نیز به دلیل داشتن پاسپورت ایرانی از شرکت در همایش نورو ساینس آمریکا منع شده است. سال گذشته نیز لیلا مرتضایی دیگر دانشمند نورو ساینس بود که موفق به شرکت در این همایش بزرگ جهانی در آمریکا نشد درحالی که در آن زمان در دانشگاه بریتیش کلمبیای کانادا مشغول به تحصیل بود. یعنی تنها چند مایل آن طرف‌تر از محل برگزاری همایش.

گزارش‌های متعددی درباره دانشجویان ایرانی که بعد از صرف هزینه‌های گزاف و با وجود دریافت قبولی در دانشگاه‌های برتر آمریکا به دلیل قانون ممنوعیت اعطای ویزا به ایران موفق به ادامه تحصیل در این کشور نشده‌اند در رسانه‌ها وجود دارد. با وجود اینکه قانون ممنوعیت اعطای ویزا اخیرا مقامات ایرانی و خانواده‌های آن‌ها را در برگرفته، اما این قانون برای کسانی که از پیش اقامت و یا ویزای آمریکا را داشتد قابل اجرا نیست.

در میان مقامات ارشد ایرانی، عیسی هاشمی فرزند معصومه ابتکار مشاور رییس جمهور در امور زنان، مریم فریدون فرزند حسین فریدون برادر رییس جمهور، احسان و نیلوفر نوبخت فرزندان علی نوبخت برادر محمد باقر نوبخت، زهرا تخشید نوه آیت الله یزدی، نعیما طاهری دختر نعیمه اشراقی نوه امام خمینی و بسیاری دیگر از فرزندان و نزدیکان مقامات ایرانی در آمریکا زندگی می‌کنند و عجیب اینکه هیچکدام شامل قانون جدید آمریکا برای لغو ویزا نیستند.