onsdag 31 juli 2019

سخنان تند فائزه هاشمی: به چه امید و آینده ایی مردم مقاومت کنند؟

سخنان تند فائزه هاشمی: به چه امید و آینده ایی مردم مقاومت کنند؟

سخنان تند فائزه هاشمی : به چه امید و آینده ایی مردم مقاومت کنند؟
+70
رأی دهید
-22
 2

گزارش یک نهاد بین المللی: سال گذشته ۶ نفر در ایران در راه دفاع از محیط زیست کشته شدند

عفو بین‌الملل: دفاع پورمحمدی از کشتار ۶۷ نشانگر مصونیت اوست

ادامه فشار بر فعالان حقوق زنان؛ یکی دیگر از اعضای انجمن «ندای زنان ایران» بازداشت شد

خبر خوش برای پناهندگان ترکیه؛ آمادگی دانمارک برای پذیرش پناهجو از سهمیه سازمان ملل

خبر خوش برای پناهندگان ترکیه؛ آمادگی دانمارک برای پذیرش پناهجو از سهمیه سازمان ملل

دولت دانمارک اعلام کرد این کشور آماده پذیرش پناهجو از سهمیه سازمان ملل متحد است.
«محبت نیوز»- دانمارک با مراجعه به دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحده اعلام کرد: آماده پذیرفتن پناهجو از سهمیه سازمان ملل متحد هستیم.
به نقل از آناتولی ترکیه، ماتیاس تسفای، وزیر مهاجرت و سازگاری دانمارک در این زمینه گفته است: امسال مشخص نیست، اما از سال ۲۰۲۰ سالانه ۵۰۰ پناهجو را خواهیم پذیرفت.
گفتنی است جناح چپ دانمارک پس از پیروزی در انتخابات پنج ژوئن گذشته، با حزب سوسیال دموکرات دولت اقلیت را تشکیل داد.
سوسیال دموکرات‌های دانمارک قدرت را از راستگرایان تحویل گرفته و سپس تصمیم لایحه‌ دولت پیشین مبنی بر انتقال پناهجویان به یکی از جزایر را لغو و برخی قوانین مربوطه را تعدیل کردند.

tisdag 30 juli 2019

حکم ۲۰ سال زندان برای محمد هادی رضوی ، داماد وزیر کار

حکم ۲۰ سال زندان برای محمد هادی رضوی ، داماد وزیر کار ایران

 هادی رضویرادیو فردا :سخنگوی قوه قضائیه خبر داد که هادی رضوی، داماد محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ۲۰ سال زندان، ۷۴ ضربه شلاق و محرومیت از خدمات دولتی محکوم شده است.

غلامحسین اسماعیلی گفت که احسان دلاویز، دیگر متهم این پرونده، به «جرم معاونت در اخلال در نظام اقتصادی» به ۱۰ سال زندان محکوم شده است.

محمدهادی رضوی، داماد محمد شریعتمداری، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی ایران، متهم شده که ۲۱۱ میلیارد تومان وام از چند بانک گرفته و آن را بازنگردانده است.

دادگاه آقای رضوی و ۳۰ متهم دیگر پرونده بانک سرمایه روز دوشنبه ۳۰ اردیبهشت در شعبه سوم دادگاه ویژه «رسیدگی به جرائم اخلالگران و مفسدان اقتصادی» به ریاست اسدالله مسعودی‌ مقام برگزار شد.

در این جلسه آقای قهرمانی، نماینده داد

مصونیت اصولگرایانه از اجرای عدالت بخاطر مصلحت نظام فاسد

مصونیت اصولگرایانه از اجرای عدالت بخاطر مصلحت نظام فاسد

سایت زیتون : سولماز ایکدر
پس از گذشت بیش از چهل سال از انقلاب سال ۵۷ ٬ ریشه‌های کاپیتولاسیون همچنان وجود دارد٬ اما این بار برای نزدیکان به قدرت. نزدیک بودن به حاکمیت٬ در کنار رانت اقتصادی و سیاسی٬ محافظت قضایی را نیز در پی دارد.

اصولگرایان٬ یا نزدیکان آنان٬ حزب‌اللهی‌ها یا نزدیکان آنان٬ وابستگان به هسته سخت قدرت و آنان که بر مناسب غیرانتخابی تکیه زده‌اند٬ ناگفته می‌دانند که می‌توانند هر چه می‌خواند بکنند٬ بدون آنکه مورد مواخذه قرار گیرند.

در نهایت ماجرا با یک توپ و تشر رسانه‌ای و یک مدت دوری کردن از عرصه‌های خبری به پایان می‎رسد.
حامد زمانی، خواننده حزب‌الله و چمدانی مخدر
حامد زمانی را برخی از رسانه‌های اصولگرا «خواننده حزب‌الله» لقب داده‌اند.

او معمولا یکی از خوانندگان مراسم سیاسی یا مذهبی نهادهای حکومتی است و چند بار نیز در مراسم‎های مرتبط با رهبر جمهوری اسلامی حضور داشته است.

از جمله‌ی ترانه‌های او که با استقبال نهادهای حاکمیتی روبه‌رو شد و جوایزی هم برای او به همراه داشت می‌توان به «حضرت ماه»، «مرگ بر آمریکا» و «تحریم» اشاره کرد.

ترانه‌های او و موضع گیری‌های سیاسی‌اش عموما از سوی رسانه‌های وابسته یا نزدیک به جناج راست به صورت گسترده پوشش داده می‌شود٬ اما احتمالا آنچه او امروز مرتکب شد به چشم این دست از رسانه‌ها نخواهد آمد.

روز پنج شنبه هفته گذشته (سوم تیرماه) اخباری مبتنی بر درگیری این «خواننده حزب‌الله» و پلیس در فرودگاه مهرآباد تهران منتشر شد.

بر اساس اخباری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده٬ پلیس فرودگاه از حامد زمانی یا فرد همراهش مقادیری «مواد مخدر» و «وافور» کشف کرده است.

حامد زمانی که «مسلح» نیز بوده٬ با پلیس فرودگاه درگیر می‌شود؛ تصاویر این درگیری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.
حسن مهری، رییس پلیس فرودگاه‌های ایران، ضمن تایید این خبر گفت که مأموران گیت ورود در فرودگاه مهرآباد «ادوات ممنوعه» از یک کیف به دست آوردند اما حامد زمانی که همراه او بود «ضمن حمایت بی‌مورد از فرد مجرم، در انجام وظایف پلیس نیز دخالت کرد.»

به گفته این مقام پلیس، برای هر دو نفر پرونده‌ای تشکیل و به مقام قضایی ارجاع شده است.
مدیر برنامه‌های حامد‌ زمانی نیز امروز در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان٬ وابسته به قوه قضاییه٬ اصل درگیری را تائید کرده و گفته است که این درگیری پس از آنکه پلیس اقدام به تفتیش یکی از همراهان زمانی می‌کند و با فحاشی وی روبرو می‌شود آغاز شد. این مدیر البته نمی‌گوید از زمانی و همراهانش چه چیزی کشف و ضبط کرده‌اند.
این پرونده به گفته رییس پلیس فرودگاه‌های ایران به مقام قضایی ارجاع شده اما سرنوشت آن٬ به احتمال زیاد همچون سرنوشت دیگر پروند‌های نورچشمی‌های نزدیک به نظام خواهد بود.
مداح هفت‌تیرکش بیت رهبریحامد زمانی تنها فرد از نزدیکان به حاکمیت نیست که «مسلح» بود و یا با مخدر سر و کار داشته است.
محمود کریمی٬ مداح نزدیک به بیت رهبری پس از آن که در یکی از اتوبان‌های تهران اقدام به «هفت تیر‌کشی» کرد٬ در رسانه‌های اجتماعی به «مداح هفت تیرکش» معروف شد.

دی ماه سال ۹۲  ماجرای درگیری محمود کریمی با چند نفر و تیراندازی در بزرگراه بابایی در رسانه‌ها منتشر شد.

آن زمان وب سایت انتخاب به نقل از سایت فیلترشده آینده نوشت: «مشاجره لفظی سرنشینان دو خودرو در اتوبان بابایی که یکی از آنها از مشهور‌ترین و گران‌ترین مداحان تهران است، به تیراندازی انجامیده است.»

داستان از این قرار بود که یکی از مداحان مشهور تهران که صدا و سیما در روزهای عزاداری، نوحه‌خوانی‌های او را مدام پخش می‌کند، ساعت ۳ بامداد روز ۵ دی‌ماه در اتوبان بابایی با یک خودروی ۲۰۶ تصادف می‌کند. این تصادف که می‌توانست مانند صد‌ها نمونه دیگر مثل آن با کروکی و مراجعه به بیمه حل شود به مشاجره و درگیری لفظی انجامید.

سرنشینان ۲۰۶ زوج جوانی بودند که از شرق به غرب اتوبان حرکت می‌کردند. گزارش مورد نظر حاکی از این است که ادامه این درگیری به نقاط خطرناکی کشیده می‌شود چرا که مداح معروف و همراهانش که در خوودروی تویوتا بودند کلت کشیده و ۵ تیر به جلو و گلگیر ۲۰۶ شلیک می‌کنند.

بعد از تیراندازی، مداح و همراهان از محل دور شده و سرنشینان ۲۰۶ به کلانتری شکایت می‌برند و شکایت ثبت و به دادسرا ارسال می‌شود اما کریمی در جلسه دادرسی حضور پیدا نمی‌کند.

پرونده تیراندازی محمود کریمی به سرنشینان یک خودرو در تهران به دنبال انصراف شاکیان مختومه شد. قوه قضائیه هم اعلام کرد که مدعی العموم قصدی برای ورود به این موضوع و بررسی «جنبه عمومی» جرم ندارد.

تنها مجازاتی که بر اساس گزارش‌ها برای آقای کریمی در نظر گرفته شد، ابطال مجوز حمل سلاح او بود.
جسد یک زن روی دستان نماینده مجلسجسد زهرا نویدپور روز یکشنبه ۱۶ دی‌ماه سال گذشته، در منزل مادرش در شهر ملکان پیدا شد و دادستانی شهرستان ملکان اعلام کرد علت مرگ او «در ظاهر» خودکشی بوده است.

این زن ساکن ملکان به گفته خودش برای یافتن کار به سلمان خدادادی نامه نوشته و این نماینده مجلس نیز پس از مدتی با او تماس گرفته و خواسته بود که مدارکش را در دفترش در تهران و در خارج از مجلس به او تحویل دهد.

او گفته بود که سلمان خدادادی در این دفتر به او «تجاوز» کرده است.

زهرا نویدپور پیش از مرگ گفته بود که پس از آن بارها توسط مسعود هاشم‌پور، خواهر زاده سلمان خدادادی و مدیر کل امور حقوقی شهرداری تبریز و نیز کمال خوش پیمان، نیروی وزارت اطلاعات تهدید شده است.

او همچنین اعلام کرده بود که اطلاعات سپاه پاسداران، وزارت اطلاعات، شورای نگهبان مدارک مربوط به این موضوع را دریافت کرده بودند اما اقدامی انجام ندادند و خود را «کنار کشیدند».

نویدپور گفته بود که سلمان خدادادی در دادگاه پذیرفته «فایل‌های صوتی مربوط به تهدید صدای خود او است و قاضی او را با وثیقه آزاد کرده بود».

وب‌سایت هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در خرداد ماه خبر داده بود که امسال «دست‌کم دو ادعای تجاوز و آزار جنسی» علیه سلمان خدادادی مطرح شده‌ است.

سلمان خدادادی در اواخر دوره هفتم مجلس و در حالی که در انتخابات مجلس هشتم نیز به مجلس راه یافته بود، به اتهام «فساد اخلاق و ارتباط نامشروع» بازداشت شد.

پس از آن تعدادی از نمایندگان مجلس از جمله فاطمه رهبر به اعتبارنامه آقای خدادادی اعتراض کردند اما در نهایت مجلس به اعتبارنامه او رای داد.

براساس گزارش‌ها، سلمان خدادادی متهم بود که به منشی دفتر خود «در خارج از مجلس تجاوز » و یک دختر جوان مراجعه کننده به دفترش در مجلس را مورد «آزار جنسی» قرار داده است.

سلمان خدادادی پیشتر اتهامات علیه خود را رد کرده و «برخی مسئولان و رقیبان بدخواه از دوره‌های گذشته » را به پرونده سازی متهم کرده بود.

سلمان خدادادی در دوره‌های پنجم، ششم، هفتم، هشتم و دهم نماینده مجلس بوده ‌است.

پس از انتشارگزارش‌ها درباره صدور حکم برای سلمان خدادادی، رییس کمیسیون اجتماعی مجلس، رییس دادگستری تهران صدور حکم برای یک نماینده مجلس را تائید کرد و خبرگزاری فارس نیز نوشت که سخنان غلامحسین اسماعیلی درباره صدور حکم برای آقای خدادادی است.

صدور این حکم اما هیچ وقت قطعی و اجرا نشد.
حمید رسایی٬ صدای رسای یک فساد اقتصادیحمید رسایی٬ نماینده نزدیک به جبهه پایداری٬ در طی سال‌های حضور در مجلس٬ به گفته خودش صدای رسای «عدالت‌خواهی» بود.

این صدای رسا اما خیلی زود تبدیل به صدای فساد اقتصادی شد.

در بهمن ماه ۹۳  اشرفی اصفهانی اعلام کرد، دو تن از نمایندگان مجلس نهم به سبب تخلفات گسترده، با حکم انفصال از خدمات و مسئولیت‌های دولتی مواجه شده‌اند؛ پس از این اظهارات، گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای شدت گرفت و اذهان به سمت حمید رسایی جلب شد؛ رسایی هم فرصت را مغتنم شمرد و در پایان یکی از جلسات علنی مجلس نهم طی مصاحبه‌ای با خبرنگاران پارلمانی ضمن غیرقانونی اعلام کردن هیات بدوی، گفت که هیچ حکمی ناظر بر انفصال دریافت نکرده است.

رسایی در آن مصاحبه خطاب به یکی از خبرنگاران اصلاح طلب گفت:«هم آقای هاشمی، هم آقای روحانی و هم آقای مجید انصاری و هم آقای خاتمی در جلسات مختلف خود گفته‌اند ۱۰ – ۱۵  نفر هستند که دور بعد نباید به مجلس راه پیدا کنند اما به همه آنها بگویید ان‌شاءا… می‌آیم و محکم هم می‌آیم.»

چندی بعد، اشرفی اصفهانی در واکنش به اظهارات رسایی، چنین گفت که «نمی‌‌خواستیم نام این برادرمان برده شود اما اگر بیش از این اصرار کند، پرونده‌اش را آشکار می‌کنیم؛ سازمان بازرسی پرونده تخلفات وی در دورانی که مدیر کل ارشاد اسلامی قم بوده است را به هیات تخلفات ارسال کرده و مرتب هم پیگیر موضوع است.»

حمید رسایی در مقابل فساد اقتصادی گسترده در زمان ریاست در اداره ارشاد قم٬ تنها به پنج سال محرومیت از مناصب دولتی محکوم شد.

مورارد بالا تنها نمونه‌هایی از پرونده‌های هرگونه فساد یا قانون شکنی در بین نزدیکان به حاکمیت است که به رغم اطلاع رسانی و وعده رسیدگی٬ یا مختومه شدند یا بی‌نتیجه مانده و به دست فراموشی سپرده شدند.

در حالی که ده‌ها یا شاید صدها نمونه دیگر نیز وجود دارد که یا رسانه‌ای نشدند یا آن‌چنان به آن‌ها پرداخته نشده اما همچون نمونه‌های بالا پرونده‌های بی‌سرانجام بودند.

از جمله پرونده‌های سعید طوسی٬ فاضل لاریجانی٬ علاءالدین بروجردی٬ حسن عباسی و … جدیدترین آن‌ها اکبر طبری٬ معاون صادق لاریجانی.
+39
رأی دهید
-1

توقیف دو کشتی چینی حامل گاز مایع ایران در سنگاپور

توقیف دو کشتی چینی حامل گاز مایع ایران در سنگاپور

 عکس آرشیوی از یک حامل گاز مایعرادیو فردا :بر اساس اطلاعات دریافتی رادیو فردا، دولت سنگاپور طی روزهای ۲۲ و ۲۴ ژوئیه دو نفتکش متعلق به شرکت کشتی‌رانی «کونلون» را که در هنگ‌کنگ به ثبت رسیده و حامل گاز مایع (ال‌پی‌جی) ایران بوده‌است، توقیف کرده‌است.

اخیراً گزارش‌های جسته‌گریخته‌ای در رسانه‌ها پیرامون توقیف نفتکش‌های حامل گاز ایران منتشر شده بود، اما شرکت ردیابی نفتکش‌ها، کپلر، طی گزارشی که سه‌شنبه ۸ مرداد در اختیار رادیو فردا گذاشته است، تأیید می‌کند که نفتکش‌های «گس اینفینیتی» و «سی دراگون» متعلق به شرکت کشتی‌رانی «کونلون» به دستور دادگاه عالی سنگاپور متوقف شده‌اند.

این گزارش می‌افزاید به‌رغم حکم دادگاه و توقیف نفتکش‌ها، هیچ‌کدام از آنها هنوز در فهرست رسمی «توقیف نفتکش‌های» دادگاه عالی سنگاپور قرار ندارند.

سایت رسمی دادگاه عالی سنگاپور نیز تنها ۱۰ نفتکش و کشتی را در لیست توقیف رسمی قرار داده و نامی از این دو نفتکش در میان آنها نیست.

یک منبع آگاه در کپلر می‌گوید آخرین تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد «سی دراگون» از آب‌های سنگاپور خارج شده و هم‌اکنون با بار خود به سمت خلیج فارس در حرکت است، اما «گس اینفینیتی» هنوز هم در آب‌های سنگاپور متوقف است.

بر اساس تحریم‌های آمریکا، این نفتکش‌ها با حمل «ال‌پی‌جی» (پروپان و بوتان که عمدتاً از میادین نفتی استخراج می‌شود) تحریم‌های ایالات متحده علیه ایران را نقض کرده‌اند.

کپلر می‌گوید هر دو نفتکش، در هنگام بارگیری گاز مایع ایران در آب‌های خلیج فارس، سیستم سیگنال‌دهی خود را خاموش کرده بودند تا از دید رادارها مخفی بمانند.

دو ماه پیش بلومبرگ و رویترز گزارش داده بودند که یک کشتی چینی تحت مالکیت بانک «کونلون» (زیرمجموعه شرکت ملی نفت چین) که بخش عمده‌ای از دادوستد مالی ایران و چین را انجام می‌دهد، با محموله نفت ایران میان سنگاپور و مالزی برای تخلیه بار سرگردان است و سیستم سیگنال خود را نیز خاموش کرده‌است.

یک مقام آمریکایی هشدار داده بود که اگر این محموله به فروش برسد، با تحریم آمریکا مواجه خواهد شد.

بانک کونلون خردادماه به رویترز گفت این نفتکش ربطی به بانک ندارد و در مالکیت این نهاد مالی نیست.

ظاهراً این نفتکش متعلق به شرکت کشتی‌رانی «کونلون» بوده که شرکتی خصوصی است و ربطی به بانک دولتی «کونلون» ندارد.

با این‌حال، مجیدرضا حریری، عضو اتاق بازرگانی ایران و چین، بهمن‌ماه پارسال در یادداشتی در خبرگزاری ایلنا نوشته بود «بانک کونلون برای ساماندهی روابط بانکی ایران با چین در دوره تشدید تحریم‌ها علیه ایران و با هدف دور زدن تحریم‌ها در دولت قبل ایجاد شد.»

او افزود که «سرمایه اولیه این بانک از ارز فروش نفت ایران به چین که در چین بلوکه شده تأمین شده‌است، اما همین بانک اکنون از تحریم‌هایی که علیه ایران توسط آمریکا وضع شده، حمایت می‌کند و به طرف ایرانی اعلام می‌کند که اقلام مورد تحریم را با کشور ما معامله نخواهد کرد. شرایط به گونه‌ای شده که نمی‌توان به شیوه دوره تحریم‌های دوره گذشته آنها را دور زد زیرا بسیاری از این روش‌ها به طرق مختلف و حتی از سمت خود ما افشاء شده‌است».

کپلر اسامی ۲۴ نفتکش عظیم را منتشر کرده‌است که از زمان آغاز تحریم‌های آمریکا علیه ایران، گاز مایع جمهوری اسلامی را به بازارهای جهانی نقل کرده‌اند.

تا اکتبر پارسال که تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران به اجرا گذاشته شد، چین تقریباً مشتری دو سوم از گاز مایع صادراتی ایران بود، اما از آن زمان به بعد، تقریباً کل گاز مایع ایران راهی چین شده و دیگر کشورها خرید «ال‌پی‌جی» از ایران را تقریباً متوقف کرده‌اند.

طی سه ماه گذشته ایران بطور متوسط ماهانه بیش از نیم میلیون تن گاز مایع به چین فروخته‌است. ارزش این میزان از صادرات، سالانه حدود ۳ میلیارد دلار است.

چین همچنین پیش از تحریم‌ها روزانه ۶۹۰ هزار بشکه نفت از ایران می‌خرید، اما آمارهای گمرکی چین و کپلر نشان می‌دهد این رقم طی دو ماه گذشته به حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار بشکه افت کرده‌است. ارزش این میزان از صادرات، سالانه حدود ۴٫۵ تا ۵٫۵ میلیارد دلار می‌شود.

غضنفرآبادی: ارسال فیلم برای مسیح علی‌نژاد تا ده سال حبس دارد

جهان از مرز حداکثری استفاده از منابع طبیعی سال ۲۰۱۹ عبور کرد

چین: به مسلمانان اویغور معنی واقعی مذهب را آموختیم

چین: به مسلمانان اویغور معنی واقعی مذهب را آموختیم

چین گفت بیشتر مسلمانان اویغوری را که در مراکز خاص آموزشی نگهداری می‌کرده آزاد کرده است.
«محبت نیوز»- مقامات حزب کمونیست چین در استان سین‌کیانگ اعلام کردند بیشتر مسلمانانی را که در مراکز آموزش عقیدتی و سیاسی در شمال غربی این استان نگهداری می‌شدند آزاد شده و شغل پیدا کرده‌اند. چین صحبتی از تعداد زندانیان آزاد شده به میان نیاورده است.
به نقل از خبرگزاری فرانسه، چین یک میلیون مسلمان اویغور را به دلیل جلوگیری از افراطی شدن در مراکزی زندانی کرد. کودکان بسیاری از این مسلمانان نیز در مراکز دیگری نگهداری می‌شوند. چین دهه‌ها است به مسلمانان اویغور فشار می‌آورد و آنها را از حقوق اجتماعی و مذهبی شان محروم کرده است. هنوز هیچ منبعی ادعای چین در آزادی زندانیان اویغور را تائید نکرده است.
یکی از مقامات استان سین کیانگ در کنفرانس خبری در پکن مدعی شد ۹۰ درصد زندانیان اویغور آزاد شده‌اند. وی در مورد مسائلی که به این مسلمانان در زندان آموزش داده می شد هم گفت: سه موضوع قوانین چین، زبان چینی و معنی واقعی مذهب به آنان آموخته شده است.
کسانی که از این کمپ ها بیرون آمده‌اند می‌گویند چین فقط به دنبال خارج کردن تکفر مذهب از ذهن و روح مسلمانان اویغور است.
خبرگزاری رویترز هم خبر داده ترکیه برای درک شرایط مسلمانان زندانی هیاتی را به چین اعزام خواهد کرد. اویغورهای چین ترک‌تبار هستند و آنکارا بارها حمایت خود را از آنها نشان داده اما اردوغان در سفر اخیر خود به چین در چرخشی ۱۸۰ درجه‌ای از اقدامات چین در مورد اویغورها تعریف و تمجید کرده بود.